• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Új kaland, avagy Játékos kerestetik

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
208 hozzászólás • Oldal: 1 / 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14

Új kaland, avagy Játékos kerestetik

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.01.31. 12:06

Kérném a Zárt Kalandok részlegben mesélni kívánó KM-eket, legyenek szívesek itt közzétenni felhívásukat!

Szeretném, ha CSAK a bejelentett Új Kalandok és az azokkal kapcsolatos infók kerülnének ide. A szükséges, még ennél is sokkal bõvebb részletek az zárt kalandoknak fenntartott taverna topicban, vagy priviben, vagy akárhogy. A KM-eknek adnék egy sablont, hogy mit és hogyan kellene feltüntetni:
- célközönség ~ kiknek hírdeted meg a kalandot (újoncok, profik, stb...)
- létszám
- aktívitási elvárások
- kaland színhelye
- használt szabálykönyvek, kiegészítések
- megkötött szint (pl lvl5 vagy 2000 XP)
- elvárt elõtörténet
- kasztbeli, fajbeli megkötések
- jellembeli megkötések
- dobálós/pontosztogatós kar. generálás
- használt képzettségek (ETK, MTK, UT, stb...)
- más még amit fontosnak gondolsz...
- lehetséges elérés (e-mail, msn)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Con Larrodan 2007.04.20. 21:42-kor.
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.03.11. 1:38

Jelentkezések lezárva!

Új kaland:

Ranil Tüze

Célközönség: Bárki aki játszani szeret
Létszám: max. 4-5 fõ
Aktivitási elvárások: napi 1 reag
A kaland színhelye: Davalon, Dwyll Únió, és a-toroni határvidék
Használt szabálykönyvek: minden ami eddig hivatalos kiadó által jelent
meg /kivétel d20 Magus/
Megkötött szint: A JK-k 10. szinten kezdik a kalandot

Elvárt elõtörténet:

1. A karakter családi háttere, társadalmi státusza, a szülõk
foglalkozása/kasztja, származása, neveltetésének körülményei,
meghatározó fiatalkori élmények, tragédiák, örömteli események
"stigmák", barátságok, szerelmek. /Ízlés, munkakedv szerint
kidolgozva.//

2. A karakter "elhívása" választott kasztjához. Mitõl lett az ami?

3. A karakter eddigi kalandozással töltött éveinek és
kapcsolatrendszerének vázolása.
-Hol merre járt, mit csinált, kik lettek barátai, támogatói és/vagy
halálos ellenségei. Kiket ismer, kikre számíthat? Mecénások és segítõk.
A karakter "társadalmi" hatalmának súlya, kapcsolatai. Mivel tizedik
szintûek lesztek bátran csapjatok a lovak közé, mert ezen a szinten a
JK azért már valaki. Persze azért ésszerû keretek között, tehát
mondjuk az ereni Vörös Hadúr, vagy Lándzsás Erik senki ivócimborája
ne legyen, ha kérhetném.

4. A karakter életcélja. Konkrét anyagias, vagy inkább eszmei? Mit akar
rövid és hosszútávon? Miért küzd? Mit akar elérni? Motivációk, tervek,
vágyak. Konkrétumokat kérek. Tehát a világbéke megteremtését, vagy
a "gonosz" elleni harcot csak akkor
fogadom el, ha részletesen leírjátok, hogyan képzelitek el, milyen
eszközökkel, hol, ki ellen, kinek a segítségével, esetleg kinek a
pénzébõl. Ez már konkrétum. Mennyit ért el a céljaiból a 10. szintre? Mi
az amit még meg akar valósítani?

Kasztbeli fajbeli megkötések:

A mese heroikus-fantasy lesz. A 13. Zászlóháború fiktív eseményeinek egy epizódját dolgozza fel, ami a Dwyll Únióban kirobban konfliktusból veszi keszdetét. Azért megyek vissza az idõben, mert a 14.-et ugyebár már hivatalos regényekkel lefedték, és szeretnék egy kis írói szabadságot.
Szóval monumentális csaták, drámák, szerelmek és vezetõ szerepet kap a politikai intrika. Úgyhogy csak az jöjjön, aki ezt a stílust szereti és nem zavarja az idealizmus, a pátosz. Ja, lesz benne egy két "mesés"-elem nem sok, csak enyhe fûszer, de akit a mitológiai lények kifejezetten irritálnak attól elõre is elnézést kérek.
A Halál-jellemen kívûl jöhet bármi. Természetesen lehettnek tolvajok és fejvadászok is, mert nálam sem minden fekete, meg fehér (sõt bizonyos intrikus részekben igencsak elkél az alvilági képzettség) csak a hasfelmetszõk, passzióból emberi szemeket gyûjtögetõ pszichopaták kíméljenek. A JK-k az alapkoncepciómban az északiak oldalán vannak, vagy legalábbis az érdekeik nem ütköznek a Vörös Lobogóval. Tehát boszimester kilõve, de boszi az jöhet bátran. Fajra vonatkozóan: a déli "tájspecifikumok" és egyéb "egzotikumok" most nem játszanak. (jann, khál, wier, amund és tsaik.) Ez persze nem zárja ki hogy valaki dzsad nációjú emberrel játsszon, csak az elõtörténetben magyarázza el, hogy keveredett fel északra. Legyenek az ETK játszható fajai az irányadók.

Karaktergenerálás:

Csináljuk az elsõ törvénykönyv szerint; ami nálam nem szentírás, a karakter bármilyen képzettséget tanulhat, ha az elõtörténetben alátámasztja, hogy mégis hogy tett szert rá. Hasonlóképp a Kp-elõírásoknál , ha még épp egy pont hiányzik valami képzettséghez, ami a szíved vágya, dobj egy privát üzenetet, aztán majd meglátjuk. Ha nem borítja az egyensúlyt a többiek kárára, meggyõzhetõ vagyok.
A fõértékek meghatározása: három szabadon választott fõjellemzõ kötött értékkel bír: 18, 16, 14 ezeket, oda rendeled, ahova akarod. A többi 10-es alapról indul és szétoszthatsz közöttük még 15 pontot. De ezek közûl már egy sem lehet magasabb 17-nél. Most nem kezdem el magyarázni miért, a lényeg, hogy én lássam a karakter "prioritásait", erõsségeit és gyengéit.
Nyílvánvaló hogy ezek a karakterek csak erre a mesére szólnak, ezeket nem tudjátok átvinni nyíltba.

Az elõtörténeteket az e-mail címemre várom.
A betöltetlen játékos helyek alakulásáról és minden egyéb információról a Játék elõtti egyeztetések c. topicban folyamatosan tájékoztatom az érdeklõdöket.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2008.12.18. 7:14-kor.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.03.22. 11:49

Nos ezennel új kalandot hírdetnék!! :)

- célközönség:Nos szeretném elönyben részesíteni azokat az emberejket akik még egy kalandban sem vesznek részt. De ezen felül nincs megkötés

- létszám : legfeljebb 4-5 játékos

- aktívitás : minimum naponta 1 reag

- kaland színhelye: Dél Ynev - Városállamok

- használt szabálykönyvek: Bármelyik hivatalos szabálykönyv alapján kidolgozható karakterek.(Kivéve d20 mert azt nem ismerem)

- megkötött szint: 1-3. szintig. kaland közben is várható szintlépés.

- elvárt elõtörténet : legalább 1 oldalas elõtörténet

- kasztbeli, fajbeli megkötések : Az igazán látványos fajspecifikus fajok, mint udvari orkok, és khálokat kivéve a többi jöhet.

- jellembeli megkötések : Nem lehet halál, halál káosz, káosz halál, és káosz jellemû karakter.

- dobálós/pontosztogatós kar. generálás: akrakter generálás az adott szabálykönyv által meghatározott módon történyen, én hiszek nektek, bizonyos határokon belül.

- más még amit fontosnak gondolsz: Fontos, hogy a karakterek, elkötelezhetõek legyenek valami módon a pyarroni államszövetésg, oldalán, ezt az elõtörténetbe, kérem megvilágítani.

- lehetséges elérés: Elérhetõ vagyok az összes megadott módon amit a reglapomon láttatok.
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Talshauran » 2007.04.28. 10:20

Minden halandó retteghet, ugyanis Talshauran a nagy mágus úgy döntött kezébe veszi néhány bátrabb perclény sorsának irányíztását és próba elé állítja õket, akadályokat gördítve az útjukba. Bizony szokása ez, hisz szerinte csak így lehet elegendõ motivációt biztosítani ahhoz, hogy a halandók bebizonyítsák, mégis képesek valamire.

Magyarul én most egy kalandot kívánok meghirdetni.

-> célközönség: Én bizony nem kötöm meg senki kezét, de aki egy jó kis gore-festre vár, az nagyot fog csalódni. Ez a megmérettetés kevésbé lesz harci jellegû, sõt, mondhatjuk így is, egyáltalán nem azon lesz a hangsúly. [Bár azért tiszta mágiahasználó bagázs is szépen belerohanhat valami olyasmibe ami kard nélkül elég rosszul sülhet el...]

-> létszám : max. 5 játékos

-> aktívitás : minimum naponta 1 reag, de ha több sikerül, az nem gond

-> kaland színhelye: Észak Ynev - Városállamok

-> használt szabálykönyvek: Bármelyik hivatalos szabálykönyv alapján kidolgozható karakterek. Amennyiben D20-at, vagy UT-t akar vaklaki, az beszélje meg a többiekkel, szavazzátok csak meg a dolgot egymás között. Én a végsõ eredményt kérem.

-> megkötött szint: 4 [ha kevesebbet akarsz, akkor szólj], itt viszont már bizony lehet fölmutatni ezt-azt, ami ebben a kalandban nem árt.

-> elvárt elõtörténet : arra bizony kíváncsi vagyok, ugyanis az adja meg a karakterek megfelelõ részletességét, és sokmindent tartalmaz egy kalandmester számára ami nélkülözhetetlen, ha tökéletes illúziót akarunk fölépíteni. Márpedig a szórakozáshoz elengedhetetlen ez, így lehetõleg részletes elõtörténetet várok. Aki hangulatkedvelõ, az akár írhat novellát is, fölsõ korlát nincs, alsó korlát pedig az ésszerûség okán 1 oldal, hisz nem egy amerikai típusú életrajzot akarok látni.

-> kasztbeli, fajbeli megkötések : Ilyenek nagyon nincsenek, de azért maradjunk az ésszerûség határain belül, azaz egy elf harcos mellett ne akarjon már egy Tharr pap alkotni, ugyanis nem elsõdlegesen a partihalál a célom. a Kompatibilitásra törekedni kell ha csapatként akartok tevékenykedni. Amennyiben mégsem, annyiban lehet jelezni és mindenkit külön-külön illesztek be, és akkor felõlem egymást is le lehet vadászni, de aki bizonyos dolgokkal egyedül néz szembe...

-> jellembeli megkötések : nincsenek

-> karaktergenerálás: Majd megegyezünk. Eldöntitek, hogy ki milyet szeretne, így megegyezhetünk, végsõ esetben pedig én döntök.

-> lehetséges elérés: MSN

P.S.: Szeretném MSN en látni azokat a karaktereket, mielõtt ide bekerülnének, kevesebb körülményes javítgatás lesz. Ja és mégegy: ÉN VAGYOK A NACSALNYIK. Ha mondok valamit és nem tudsz meggyõzni arról, hogy neked igazad van, akkor automatikusan NEKEM van igazam.
Talshauran

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2007.04.28. 11:10

Abban az elképesztõen esélytelen helyzetben, miszerint a rendszer d20 lenne, én is mennék. No akkor emberek, új kalandvan, hát tessék jelentkezni! ;)

Sion
Mubayashi Yokomoto - A Kigasi gyermeke

Kép
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.04.28. 13:29

Én ilyen tartalékosnak jelentkeznék, ha nem jön össze a létszám, úgyis karialkotós hangulatomban vagyok. De ha valaki nagyon játszani akar, és nem nagyon van még kalandban, akkor inkább legyen õ elõnyben részesítve velem szemben. Mellesleg zárójelben megjegyzem, hogy szeretem a nem harcolós kalandokat^^
(Nálam esélyes karialkotási rendszer lenne: ETK, meg talán ÚT, viszont D20-at nem ismerem egyáltalán.)
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.28. 14:30

A késõbbi jelentkezéssel, karakterekkel való megbeszélést az Erigow csillaga topicban folytassa mindenki! Itt csak a meghirdetés kap helyet.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Talshauran » 2007.05.07. 20:52

Innentõl a jelentkezést a kalandomra LEZÁROM. Aki lekéste, az igy járt.

[Mindenki bocsásson meg, de orosz billentyûzetem van és azon nincs hosszú i gomb.]
Talshauran

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.05.13. 17:19

Üdv!

Kaland címe: „Feketeleves”

célközönség: mindazok, akik szeretnének egy jót játszani a km-ségem alatt
létszám: 3-4 fõ (inkább 3, mint 4)
aktívitási elvárások: napi 1 reag (elképzelhetõ, hogy hét közben kétnaponta lesz reagváltás és hétvégente kicsit több)
kaland színhelye: Kereskedõ Hercegségek egyik kisebb városa
használt szabálykönyvek, kiegészítések: KKUKéKK/ETK, MT, HGB, TF, PPL1-2, Summ1, Rúna azon számai amik nekem is megvannak (a Bestiáriumot meg majd én kezelem :twisted: )
megkötött szint: 4.
elvárt elõtörténet: max. 2 oldal (TNR, 14-es betûméret, 1,5-s sorköz, sorkizárt)
kasztbeli, fajbeli megkötések: amirõl sikerül meggyõzni, de a visszautasítás jogát természetesen fenntartom
jellembeli megkötések: amíg élvezhetõ a játék bármi beleférhet
dobálós/pontosztogatós kar. generálás: dobálós, ha valaki mindenáron osztani akar, akkor majd megbeszéljük :wink:
használt képzettségek: a felsorolt szabálykönyvekbõl lehet válogatni
más még ami fontos lehet: a csapatról megegyezhettek, ha esetleg mindenki szöges ellentéte a másiknak max irthatjátok egymást, „A változtatás jogát fenntartom.”
lehetséges elérés: megbeszélõs topic, privi, msn, e-mail(ezt nem mindig figyelem)

EDIT: Karakterlapot küldök csak kérjétek.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

Re: Új kaland, avagy Játékos kerestetik

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2007.08.05. 21:01

Új kaland: (Castor, a te felhívásodat vettem sablonul, ha meg nem haragszol. :) )

-JELENTKEZÉS LEZÁRVA-

Abbit világítótorony

Célközönség: Bárki
Létszám: max. 4 fõ (DE SAJNOS MÁR CSAK hajaj 0 HELY MARADT, BETELT)
Aktivitási min. elvárások: ~napi 1 reag
A kaland színhelye: Nyugati óceán, illetve Rigeoy-i városállamok
Használt szabálykönyvek: minden, ha lehet ET (d20 kizárva, és ha nem muszály ne UT legyen)
Mekötött szint: 5. szint, (de váltott/ikerkaszt is lehetséges, a két kaszt szintjének összege max. 5)

Elvárt elõtörténet:

1. A karakter családi háttere, társadalmi státusza, a szülõk
foglalkozása/kasztja, származása, neveltetésének körülményei,
meghatározó fiatalkori élmények, tragédiák, örömteli események
"stigmák", barátságok, szerelmek. /Ízlés, munkakedv szerint
kidolgozva.//

2. A karakter "elhívása" választott kasztjához. Mitõl lett az ami?

3. A karakter eddigi kalandozással töltött éveinek és
kapcsolatrendszerének vázolása.
-Hol merre járt, mit csinált, kik lettek barátai, támogatói és/vagy
halálos ellenségei. Kiket ismer, kikre számíthat? Mecénások és segítõk.
A karakter "társadalmi" hatalmának súlya, kapcsolatai.

4. A karakter életcélja. Konkrét anyagias, vagy inkább eszmei? Mit akar
rövid és hosszútávon? Miért küzd? Mit akar elérni? Motivációk, tervek,
vágyak. Konkrétumokat kérek. Tehát a világbéke megteremtését, vagy
a "gonosz" elleni harcot csak akkor
fogadom el, ha részletesen leírjátok, hogyan képzelitek el, milyen
eszközökkel, hol, ki ellen, kinek a segítségével, esetleg kinek a
pénzébõl. Ez már konkrétum. Mi
az amit még meg akar valósítani?

Kasztbeli fajbeli megkötések:

A mese dark-fantasy lesz. A történet a zászlóháborúk idején játszódik, egyenlőre nem korlátozom le a kasztokat, és fajokat, de ha bekerültél a játékosok közé, még a karakteregenerálás előtt küldd el az alapötletet. CSAK ÉSSZERŰEN.
Még annyit, hogy a modul nem elsősorban a hentelésről fog szólni, tehát akik szeretik a sűrű akció részeket, azoknak nem tudom ajánlani.

Jellembéli megkötés:

Alapvetően nincs megkötés, csak ne azzal teljen a játék, hogy a karakterek egymást "ölik".

Karaktergenerálás:

A fõértékek meghatározása: Minden főértéked alapból tizes, és emellett kapsz 40 pontot, amelyet elkölthesz a tíz (igen, ÉRZÉKELÉS is kéne) tulajdonságod között. Az elosztás tetszőleges. Ha lehet kerüljük a 18 feletti értékeket, ha mégis így jönne össze akkor meg kell győznöd. :D

Az elõtörténeteket az e-mail címemre várom. (orwen89 kukac gmail. pont com) az msn címem pedig (orwen kukac freemail pont hu)
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

u

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.08.06. 18:11

Új kaland:

- Betelt-

A yankari légiós

Rendszer: D20-as Magus

Célközönség: Bárki aki hajlandó a D20-as Magussal szívesen játsazni.

Létszám: max. 3-4 fő (de ha sikerül két embert összekaparnom, azzal már beindítom a kalandot...:D Többen nemigen fognak jelentkezni szerintem. :D)

Aktivitási elvárások: naponta 1 reagot szeretnék tartani...elvileg

A kaland színhelye: Északi Városállamok, Yankar városa

Használt szabálykönyvek: MAGUS D20 és csakis kizárólag az.

Megkötött szint: A JK-k. a 4. karakterszinten kezdik a kalandot

Elvárt előtörténet:

A karakter neveltetésének körülményei, a megszerzett képzettségeinek magyarázata mindenképp kell, de ezt majd privátban egyeztetjük ha találok pár embert, aki szívesen játszana D20-at...majd csinálok egy karit amin keresztűl bemutatom hogy kell, annak aki nem tudná kihámozni az alapkönyvből...:D

A kaland kiindulásái körülményeinek vázolása:

Groad Werthorian 40 évet szolgált becsülettel a város véderejét adó legendás Yankari Légióban. Visszavonultával -az obsit megkapásának alkalmából- kis ünnepséget, afféle mulatságot szervezett, aminek igazán megadta a módját: elhívta rá mindazokat a közelebbi és távolabbi ismerőseit, akik barátaivá, vagy jóakaróivá váltak hosszú szolgálati évei alatt.
A karaktereknek kedves ismerőse a vén diecatoris, //az előtöriben meséljék el, mikor és miért jártak Yankarban és honnan ismerik Groad Werthoriant.//...ők is meghívást kapnak a Yankari Pentád "ékkövébe", a visszavonult katonatiszt estélyére.

Karaktergenerálás:

A MAGUS D20-as szabálykönyv alapján (Az Inomi kiadó jelentette meg anno.)

Ez egy rövid "kísérleti" jellegű mese, mert a játék célja a D20-as rendszer kipróbálása lesz. Kíváncsi vagyok, érdekel ezzel a rendszerrel a játék. A mesét azért hírdetem, mert szeretnék kersni ehhez embereket, akik partnerek lennének ebben a "teszt-játékban". Olyanokat akik szintén érdekel és nem fanyalognak, meg a szájukat húzgálják mert a Nagy Zöld meg lett "szentségtelenítve"...:D Szóval vállakozó kedvű érdeklődőket szívesen látok. :D

Eddig jelentkezett játékosok:

1. Yvett de Crei
2. Herold Bardelot
3. Garmacor
4. Quator
5. Sion

Kezdési időpont: ősz

UI: Akinek nincsen, az szerezzen be addig egy 20-oldalú dobókockát. :roll:
UI2: Ha nincs meg az Alapkönyv és mégis szeretnél játszani, írj egy PM-et.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.10.23. 11:15-kor.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pirate » 2007.09.25. 15:20

Elgondolásomhoz híven ÚJ KALANDot szeretnék hirdetni!

BETELT! 6 játékos jelentkezett, ennyi bőven elég is lesz.

A sabaori küldetés

Rendszer: Nagy Zöld.
Célközönség: Kezdő, vagy régi játékososk akiknek már jóideje nem volt lehetőségük játszani. Előnyben az aki még nem vesz/vett részt zárt kalandban.
Létszám: 4-5 játékos.
Aktivitási elvárások: Napi 1 reag. Ha nem jön össze nem baj, ha több is lesz az csak jó.
A kaland színhelye: Tiadlan, Sabaor városa.
Használt szabálykönyvek: Minden ami a régi rendszerhez nyomtatásban megjelent. A netes cuccokról én döntök, akár még engedélyezhetem is.
Megkötött szint: 650 Tp. Igen, éppen annyi, és eggyel sem több. De ha valaki sokallja... 8)
Elvárt előtörténet: A szokásos. Kicsoda, micsoda, hogy kerül épp oda ahol van.
Kasztbeli, fajbeli megkötések: A JK-k a XIV. Zászlóháborúban vesznek részt, a Kalandozók Hadurának zászlaja alatt. Kivételes esetben egy másik Hadúr szolgálatából helyezhetik át. Ami ebbe belefér jöhet. (Gorviki fejvadász, aszisz boszimester is. De az álruhás Tharr-pap nagyon kösse fel a gatyáját, mert rángatni fogom! 8) ) Egy kérésem van: tiadlani ne legyen! Harc-és kardművész lehet, de származzon máshonnan!
Karaktergenerálás: A NagyZőd szerint, megkötés hogy mindenki egyformán 130 FőértékPontot kap. Ez tetszés szerint osztható el, a kivételes értékeket meg majd meglátom...
Megjegyzés: Legyetek nagyon türelmesek vagy kiéhezettek. Kezdő vagyok, na...
Ekérhetőség: PM. Aztán majd levélben vagy MSN-en megbeszéljük a részleteket.
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom,
Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Pirate
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2007.10.03. 20:39

BETELT

Átváltoztatás Tekercsei

Rendszer: Új Tekercsek

Célközönség: bárki(majd én szelektálok, de objektíven, megígérem :lol: )

Létszám: 5 fő

Aktivitási elvárások: nos ezzel van egy kis gondom :D mivel én sem írok minden nap. :D

A kaland helyszíne: Ediomad, doriai határtól pár mérföldre

Használt szabálykönyvek:
-karaktergenenerálás, képzik, kasztok: Új Tekercsek
-Kasztok, világ, mágia: ETK, TF, PPL I-II., Summarium
-minden más ... nem érdekel

Megkötött szint: 10. ez csak egy küldi-kaland lessz így szintlépés sem várható, így kérek karit generálni.
EDIT: felhívták figylemem hogy ez a lehetöség már nem áll fenn így a nyíltba kerüléses aggódásom megoldást nyert :lol: -->A magas szint miatt nem javaslom bármely kari nyíltba átvitelét. De ez majd úgyis a HM hatásköre.

Elvárt elötöri: betüméret mint az oldalon(OM), max 3 word oldal, min 1 oldal, erre jön kinézet, felszerelés és a bla bla , de nem info az férjen bele a 3 oldalba!

Megjegyzés:
A kalandot egy csapatnak fogom mesélni, jelentkezni is csapatként lehet, a jelentkezöket itt vezetem a csapat összetételt beszéljétek meg vagy privátban vagy a zárt kalandok tavernában.
Az elf faj tiltott. A többi ami a könyvekben megjelent jöhet, de legyen megmagyarázva a csapatba kerülése.

Választási "lehetöségek" :
-Domvik egyház
-Abaszisz állam
-Toron
-Északi Szövetség
-Fadöntök törzse(csak orkok, Sumi alapján)
-Árnyékjárók törzse(orkok és aszisz alvilág)
Minden résztvevönek egy csapatba kell tartoznia, a fenti csapatok közül lehet választani.
Nem akarok elf bömösöket és hasonló nyalánkságokat, mindeki ismeri a világot, ha meg nem, akkor majd a csapattársai felvilágosítják. Nem kell ismerni egymás kasztját, de nem tilos az egyeztetés. A bírálat során úgyis kibukik, ha valaki "elszállt" hisz ezzel a csapatot üti ki nem csak magát.

Kezdési idöpont: ha megvan a csapat.
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.10.23. 9:51

Mivel gyakorlatilag semmilyen lehetőségem nincs normális asztali társaságot összeszednem, ezért megpróbálkozok vele itt, ez egyszer, utoljára.

Az egyszerűség kedvéért Castor vázlatát vettem alapul.

Új kaland [BETELT]:

*A Vén Szarka Kölykei*

Rendszer: Elvben UT, gyakorlatban az értékek csak viszonyítási alapul szolgálnak, a KM szava szent

Célközönség:
A követeléseknek megfelelő játékosok

Létszám:
2-5 fő

Aktivitási elvárások:
Két verzió van. Vagy egész héten játszunk, kb. napi három reaggal, vagy
megbeszélünk egy közös időpontot és hetente egyszer, egy egész délután/estét rászánunk. Én utóbbinak örülnék, mivel van amikor nagyon unatkozom, de van amikor napokig nem tudok írni.

A kaland színhelye:
Torontól nyugatra, hegységekben fekvő független uradalmak, városállamok

Használt szabálykönyvek:
UT féle szabad karigenerálás, egyéni ötletekkel is lehet jönni.

Megkötött szint: Első.

Elvárt előtörténet:
A többi JK-val egyeztetni kell ezzel kapcsolatosan. Minél érdekesebb az előtöri, és minél jobban összefűzi a karaktereket, annál könnyebb lesz a dolgotok. Csapatmunka nélkül nagyon hamar csúnya vége lesz a kalandnak.

A kaland kiindulásái körülményeinek vázolása:
Csapattól függ.

Karaktergenerálás:
UT.

1. Lorin O'Krell
2. Cadoras
3. Quator ar Zaraquer (visszalépett időhiány miatt)
4. Alauron
5. Rayvanur
6. Dianne

Várólistán:
7. Twyllin il Mac-Lier
8. Schinter

Amint megüresedik valamelyik poszt (ajánlom hogy ne kerüljön rá sor:P) értesítést kaptok.

Kezdési időpont:
okt. 27, szombat

FONTOS TUDNIVALÓK

Nem szeretnék megint pofára esni, ezért ehelyütt tisztázni szeretnék pár dolgot. Onnantól, hogy ez a kaland beindul, a JK-kat úgy kezelem, mintha asztali társaságom lennének. Mint KM, nagyon komolyan veszem a játékosaimat és igényeiket, viszont elvárom tőlük is, hogy komolyan vegyék a mesét.

Csapatot várok. Lehet sima kalandozócsapat, rablóbanda, vagy koncepció alapján megalkotott csapat is (full Sogron, full Morgena, full Kobra vagy akármi), de CSAPAT legyen. A karakterek egymásra legyenek hangolva, egészítsék ki egymást (oké, nem kell feltétlenül a 2 tank, 1 tolvaj, 1 pap, 2 vari minta alapján tolni), legyen közös múltuk, közös céljuk. Ezenkívül olyan koncepciókat várok, amik elég mélyek ahhoz, hogy ÉLETUTAT lehessen nekik mesélni. Fejlődőképesség igen fontos, hosszú távon unalmassá válhatnak a merev, első szinten lezárt karakterek, erre tessék ügyelni.

Az esetleges jelentkezők PM-ben jelezzenek. Ezután MSN-en felveszem velük a kapcsolatot, és megkezdődnek a megbeszélések. Jelentkezési határidő okt. 26, péntek.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.11.11. 17:38

Új kaland - BETELT

A kaland címe: Örökség

Rendszer: UT

Célközönség: minden olyan játszani kívánó személy, aki a kiírásoknak megfelel, továbbá aki férfi karaktert hoz, mert most nőit nem várok

Létszám: +3 fő, ami ki is telt

Aktivitási elvárások: napi egy válasz (minimum). Új fórumtagoknál sajnos nem tudom, ki az, aki csak ígérget és aztán be is váltja azt, nem szeretnék ráfaragni. Tudom, a puding próbája az evés, ám ha valakiről kiderül, rosszul mérte fel a szabadidejét, és ezt nem meri bevallani, csak félrebeszél, attól habozás nélkül meg fogok válni. De kérem, mielőtt valaki kacérkodik a gondolattal, hogy jön, nézzen magába őszintén, tényleg tud-e majd írni naponta egyet, mert ha nem, inkább neki se rugaszkodjon. Nem szívesen cserélgetem a tagokat menet közben. A magam részéről a napi egy reagot tudom biztosítani.

A kaland színhelye: Dél Ynev, több államot is érint, így nem egy országon belül zajlik a kaland.

Használt szabálykönyvek: karaktergenerálás UT szerint, a kasztok tekintetében a kiadott szabálykönyveket veszem figyelembe.

Megkötött szint: egy karakter legyen 2. szintű, egy 3., egy pedig 4. :) (Igen, ezt meg kell beszélni akkor, ha kialakul, kik játszanak)

Elvárt előtörténet: nem kell bő lére ereszteni, de nem is kell öt sorban összecsapni. 1-2 oldal terjedelemben várom. Nagy vonalakban derüljön ki a karakter gyermek, ifjú, ill. felnőttkora, kinézete, jellemrajza (nem az ETK jellempárjait várom, mert nem ETK szerint játszanánk), felszerelései (itt inkább a nem napi használati tárgyak tekintetében lennék kíváncsi, ki mit óhajt magával hozni és azt honnan, mért szedte össze). Kivételesen a mély családi drámákra és a megszállott életcélra nincs szükség, nem életút kaland lesz, mondhatni mint KM most felbérlek még 3 JK-t a kalandhoz :P Ha valaki nyílt kalandból hozna karaktert, megteheti, ha a követelményeknek megfelel, nekik helyben olvasom el az előtörténetüket és naplójukat.

A kaland kiindulási körülményeinek vázolása: ez egy jó pont, mert itt van a lényeg.
-Az első, hogy akár milyen kasztú és jellemű karakter ehhez a kalandhoz nem jó.
-Halál jellemvonás kizárva.
-Szeretném, ha a karakterek már korábbról valamilyen szinten (nem túl régről, bár kinek mi az igénye e tekintetben) ismernék egymást (egy baráti, ismeretségi, akár rokoni kör, korábbi rövidke kaland erején összeszedett, stb.)
-Anyagilag jól álljanak, tehát nemesi származás nem akadály, de nem is kötelező elvárás. Vagyon tekintetében a maximumot 80 aranynál húzom meg. Nem csóró, utcáról szalajtott karaktereket szeretnék kapni.
-Mivel a kaland lényegében ékkövek felkutatása lesz, elvárás, hogy eme irányba a karakternek legyen érdeklődése (értékbecslés, esetleg történelemmel vegyítve), a kutatási körülmények miatt nem árt, ha művelt (nemeseknél alapból jár, ha végig megfelelő környezetben nőtt fel, tehát az etikett, kultúra, írás-olvasás, ékesszólás, bármilyen nemesi, értelmiségi, művészettel kapcsolatos képzettség azért szerepeljen).
-Olyan kasztú karaktereket várok, amelyek életképesnek érzik magukat ékkőfelkutatással foglalkozó kalandban, így gonosz hitű papok, megveszekedett boszorkánymesterek, emelkedett varázslók és bigott papok most talán nem jó választás lennének.
-nem árt ha a karakter nem érzéketlen a női nem felé, s e tekintetben viselkedése nem igénytelen
-mielőtt elfelejteném, elvárt faj: ember, esetleg félfelf.

Karaktergenerálás: UT.

1. Alauron
2. Ayana
3. Saggaras Zenir
4. Jómadár

Jelentkezés: priviben, msn cím megadásával együtt (ha van), pár sorban lehet írni a kariötletről, de az előtörit és adatlapot ne oda küldje senki! Arra majd megadom az e-mail címem és ha megbeszélésre lesz szükség (már pedig lesz) akkor az illetővel felveszem a kapcsolatot :)

Jelentkezési határidő: mivel meglett a kívént létszám, tárgytalan

Egyéb megjegyzés: a KM szava szent, nem szeretnék vége hossza nélküli vitákba és kötöszködésekbe fulladni olyan esetekben, amikor felesleges, sem a megbeszélések, sem a kaland folyása közben. Így aki imádja szekálni a KM-et és beszólogatni neki, azzal nem leszek jóban. Továbbá magus regényeket nem olvastam, nem is fogok, lehetőleg ne onnan merítsetek.

Azért vannak ilyen karakterekkel kapcsolatos megkötéseim, mert akár milyen vegyesfelvágott bagázzsal nem teljesíthető sikeresen a kaland. A megértést köszönöm.

Navaratna
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

Következő

Hozzászólás küldése
208 hozzászólás • Oldal: 1 / 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14

Vissza: Csevegõ