• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Valthagorei Vész [ETK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
932 hozzászólás • Oldal: 31 / 63 • 1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 63

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.01.28. 18:36

(Joey)

<nem tetszik ez nekem, ez egy vidám kölyök, biztos komoly oka van a rosszkedvének... én meg az az áldott szívem, még ezzel is foglalkozhatok :? , de sebaj nem tagadhatom meg a természetem egy kis kényelmetlenség miatt :wink: >

*bátorító mosollyal az arcán a következõként szól a fiúhoz: *

- Ha vacsoráról jön a fiatalúr, akkor bízvást jól esne egy kis séta, persze csak a nyugodt alvás miatt. Nem szerencsés "vörös byzonokkal" álmodni.

* Ha a fiú veszi a lapot akkor illendõen elköszön az asztaltársaságtól és sétára indul a fiúval, hogy megtudja mitõl ilyen rosszkedvû és zavart.*
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 281
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hades » 2007.01.28. 20:39

(Rouhn)

Az õgyetlenkedõt kissé bosszúsan, de nem ellenségesen, odébb löki, hogy ne legyen útban, és mesélni kezd erdõben tett látogatásáról:

-Nos ami a nyomokat illeti, jutottam valamire, de sajnos besötétedett, mikor a nyomok már bevezettek volna az ösvényrõl az erdõbe, de hajnalban visszaindulok tovább keresni, nem tudom, Króner velem jössz? Nagy segítség lenne, ha Arzoval és veled kereshetném tovább a nyomokat, de ha akarod ezt megbeszéljük késõbb a szállásunkon.
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?
S a görcsös ököl, a keserû könny daca,
amikor pokoli sorakozót ver a
Bosszú, s erényeink õt rohannak követni?
Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?
"

/Charles Baudelaire/
Hades
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 213

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.01.28. 23:25

Króner

-Nos holnap, már nem hiszem, hogy tul sok mindenre lelnénk, sokkal... kevesebb... a lehetõségünk, hogyy...õ...õ nyomra leljünk.

*Csak sima vizet kér inni, nem iszik piát, még ha tukmálják akkor is csak elutasítja, csendes, összehuzza magát, már ammenyire ez leheteséges. Csak akkor reagál és nem feltétlenül szoban ha õt kérdezik.*
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hades » 2007.01.29. 2:50

(Rouhn)

<Hmmm...vajon miért van zavarban a kérésemtõl, hogy holnap folytassuk a keresést? Nem tudom, lehet hogy fedez valakit, azért akart olyan sietõsen eljönni az erdõbõl?>

-Nos minden esetre én visszamegyek szétnézni a környéken, ha kell egyedül.

Megvárja amíg a kocsmáros ráér vele foglalkozni, jó nagy adag sült szalonnát rendel, mellé nyers vöröshagymát meg kenyeret kér, egy kupa jó borral. Az evés valamennyire mérsékli korábbi borús gondolatait, de azért továbbra is mélyen gondolkodik, kivülrõl annyi látszik, hogy rágás közben a semmibe bámul, mintha nem is egy zsivajjal és emberekkel teli kocsmában ülne. Miután befalta vacsoráját, Krónerhez:

-Azt hiszem megyek aludni, holnap korán kelek. Gyere velem, megmutatom merre az istálló, vagy ha még maradnál, elmagyarázom hol van.
"

/Charles Baudelaire/
Hades
Olvasó
Olvasó

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.01.29. 8:40

(Ardo)

*Aral takarítási kényszere nem különösebben izgat. Nem érzem a késztetést, hogy miután a kis mocsok megtámadott még nekem kelljen a hulláját is cipelnem. Inkább bemegyek az ivóba és a söntéshez durakszom. A kocsmárostól kérek egya kisüveg szeszt meg valami tiszta gyolcsot, ha van. Ezután rendelek mostanra valami vacsorát és italt. A pontos választást rá bízom, mint eddig mindíg és nem is siettetem. Úgyis kell egy kis idõ, amíg lenyugszok és élvezni tudom majd a vacsorát.*

-Nos Aral, akkor a kérdéseidre válaszolva sorrendben: Nemigazán. Nemtudom. Milyen nyomok? A déli lincselésnél, mintha a tér körül ólálkodott volna.

*Látszik rajtam, hogy most aztán megint sikerült bõlére eresztve válaszolnom magamhoz képest. 8) *

<Na ezek meg kik?! Valami orkfajzat, meg a nyomkeresõ. Mondjuk, ha jól rémlik a kétkardossal jót hallgattunk az õrszoba falát támasztva délután. :twisted: >
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Quator ar Zaraquer 2007.01.31. 11:48-kor.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.01.29. 11:28

(Fila)

Ha már ilyen izgalmas napunk lesz holnap, nekünk sem ártana korán feküdnünk. Én azért még vetnék egy pillantást a mutatványosokra, hátha megtetszik a játékuk...
kérdõn néz a többiekre, akar-e valaki vele tartani.
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.30. 21:00

KM esemény [Alauron]
Helyszín: Fõtér, a színpadnál
Idõpont: Nyár eleje, este
Résztvevõk: FilaRosse, Joey

A lámpások fénye, és a tüzes kötelet forgató félmeztelen férfi, és szintén alulöltözött társnõje látványos produkcióval kápráztatja el az álmélkodókat.

Joey nyugodtan beszélgethet idekinn, habár Gonal arcán látszik unja a dolgot, ezért hátrébbvonul a lovaggal.

- Ha látta volna az elõzõeket...a mutatványok fele se igazi, de ez a rész legalább jó...mindjárt lenyeli a tüzes kötelet. Persze nem nyeli le, csak úgy csinál, de sehogy sem árulta el hogyan csinálja.
Két dolog miatt vagyok kicsit...ö, szóval nem tudom mit szól majd hozzá. Az egyik, hogy volt egy hivatlan látogató, aki megzavarta a vacsorát. Pedig nagyon finom volt, de az illetõ biztos nem azért jött. Csak az udvarig jutott, az egyik éber ló hozzáfogott nyihogni, arra meg a kutya ugatni, és erre meg kiment a Landor uraság testõre, de addigra kereket oldott. Szóval... :? És ami azt a másik dolgot illeti, hát, igazán nem tett volna jó benyomást rám, ha mindent elmondok a gazdának, tudja, ami az erioni lovagrendet, meg a többit illeti, úgyhogy...hát jó, kinyögöm végre, de kérem legyen szíve.. :roll: , szóval azt mondtam, hogy kegyelmed a nagybátyám. És Landor úr azt üzente, hogy ha tud látogassa meg õt, hogy szót váltson a szolgálatom ügyében...mert szeretnék nála szolgálni, ott biztosan jó helyen lennék, és segíthetnék a nemes úrnak ha megnövök, meg vigyázhatnék a lányára is, õ igazán nagyon kedves. :oops: Szóval, kérem tegye meg nekem... :roll: örökké hálás lennék érte!

Fila is megszemlélheti a produkciókat, de neki nem pont olyan társasága akad, mint Joeynak. A mûvésszel karöltve Janna is a tûzzel játszókat szemléli, szelíden belekarolva Filába.
- Szegények, a tûzzel játszanak, éjjel pedig majd cserélhetik a hugyos lepedõt...Te nem szeretsz a tûzzel játszani Fila? Érezni vadságát, és táncba menni vele? Hozzásimulni, és átölelni, amíg már meg nem éget? 8)
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.30. 21:17

KM esemény [Alauron]
Helyszín: Parda, halászok kerülete
Résztvevõk: Króner, Rouhn, Ardo

Rouhn és Króner a szobájuk, vagyis az istáló felé veszik az irányt, miután éhségüket csillapították a feltálalt nyársra húzott hallal, és hordós káposztával, már aki evett belõle. Mindez csak 2 rézkrajcárba került adagonként. Aral is lehúzta a maga pohár rumját, s aztán elköszönt.
- No akkor én megyek, holnap majd többet tudunk...még el nem felejtjük a dolgot, Ardo, voltál a szõkeséggel ebédelni abban az úri krimóban?
A válasz után õ is távozik, s Ardónak sincs már miért maradnia, fõleg ha Jannával el akar menni reggel az útra, amirõl a nõ beszélt az ebédnél...

//A továbbiakban mindenki szóljon ha akar valamit még az este, ha nem reggellel folytatjuk...//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.01.30. 22:33

(Joey)

<óóó... te nyavajás kölyök hát a gyerekszerelemtõl elment eszed okozta galibát is az én nyakamba akarod akasztani :fejveros: nem semmi "szózsonglõrködés" lesz ezt úgy helyre hozni, hogy mindenkinek jó legyen és a becsületünkön se essen csorba :? >

- Tudja ifjú uraságod, nagy elõny egy fiatal kisasszony szívének meghódításához, ha az udvarlója kiváló és lehetõleg messzi földön - már csak az egzotikum miatt is - kapott neveléssel büszkélkedhet. Nem beszélve a cífra farkasdíszes páncélzatról és a nem csekély harci kiképzés által kialakult daliás testalkatról. Mindent összevetve természetesen leszek egy rövid idõre a te "nagyon távoli nagybácsid" és természetesen tisztázom a helyzetet a helyi nemessel , viszont határozottam kérlek, hogy ezt követõen, amint a helyzet megengedi térjünk vissza Erionba, hogy folytatódjon a taníttatásod, és a rend lovagjainak álhatatos keresése ne vesszen kárba. Nem beszélve adott szavamról, amit az ebben a városban utánad kutató "Farkastestvérnek" adtam.
-A napokban bejelentkezek az úrhoz és beszélünk, most pedig térjünk meg szálásunkra, mert hosszú nap elé nézek...

*Ezzel elindul szálása felé, pánsípját elõvéve rögtönzött dallamokkal múlatja az idõt. *

//Egyebet nem tervezek, de ha a srácnak nincs szálása neki is kivesz egy szobát, ha nincs elalhat nála.//
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 281
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.01.31. 16:10

(Ardo)

-Voltam.

*Felelem komoran és ezzel lezártnak tekintem a beszélgetést. Felállok és magamhoz véve a kötszert és a szeszt a szobámba megyek. Ott leveszem a vértem és a tömény jórészével kimosom a sebet. Az állkapcsomat összeszorítom, de nem különösebben érdekel a csípõ fájdalom érzete, mely a fertõtlenítõ hatás mellékterméke. Ezután nagyjából bekötöm a tiszta szövettel és ezzel kész is a nagy mû. A többi a természetes regenerációm dolga. :) Mielõtt álomra hajtom a fejem bosszúsan nekiállok letisztogatni a vértemet a nap kosza és a rászáradt vér miatt. Utánna pedig egy félig rossz, de félig aránylag kellemes nap végén elalszom. Inkább a rossz volt többségben ezzel az esti orvtámadással, így ma is morgok a kinti zsivaj miatt, de most legalább nem érzem szükségét, hogy kimenjek és szigonnyal tegyek rendet. :twisted: *

<Hm. Holnap reggel a szõke cafka meg a vágottszemû biztosan elindul abba a vacak romhalmazba. Kíváncsi vagyok mit találnak...Na majd megkérdem õket, ha visszaértek.>
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.02.01. 11:55

(Fila)

- Na persze csábító dolog a tûzzel játszani, de ha a tûz játszik velem, azt nem szeretem annyira.
Te nem szoktad megégetni magad?

*Többet várt a mutatványosoktól, de hát ez van. Ideje aludni, hogy reggelre szalonképesek legyünk*
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.01. 22:01

KM esemény [Alauron]
Helyszín: Fõtér, a színpadnál
Résztvevõk: FilaRosse

- Látom fáradt vagy, kimerített az út, engem meg holnap vár az erdõ. Velem tartassz? Örülsz a meglepetésemnek? :wink: - kérdi a lány titokzatosan. Vajon az erdei kúria, vagy a közös szoba foglalkoztatja?

//Folytatás hétfõn.//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.02.02. 17:26

(Fila)

- Milyen meglepetéseket tartogatsz még? Nem rossz dolog, ha elakad a lélegzetem, de azért szeretem túlélni a legmeghökkentõbb tréfákat is.
- Persze, hogy veled tartok, de azért a baljós érzést nem oszlattad el. Nyitva tartom a szemem.
- Valóban pihennünk kell. Menjünk.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.02.02. 18:56

Króner

*Ha végzett feláll és gyorsan az istálló felé veszi az irányt, egy kupac szénát összekuporgat, majd ráfekszik és szinte azonnal el is alszik.*

<Izgalmas egy nap volt az szent igaz. Hátha tudnak segíteni ezek az érdekes fickók.>
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hades » 2007.02.04. 18:33

(Rouhn)

Miután megvacsorázott és megitta borát, persze csak mértékkel, megindul az istálló felé, ugyanoda heveredik, ahová elõzõ nap, ha króner még ébren van, csak jó éjszakát kíván neki, ha már alszik, már fekve, csukott szemmel átgondolja a reggeli teendõket, úticsomag, víz, ha kell estig keresgél az erdõben. Ezekkel a gondolatokkal merüll álomba, azért keze közelében hagyja kardjait, bárki bejöhet éjjel, még ha Arzo kint is vigyáz
"

/Charles Baudelaire/
Hades
Olvasó
Olvasó

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
932 hozzászólás • Oldal: 31 / 63 • 1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 63

Vissza: Régi Kalandok...