• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tengermellék & Kalózok [Felfüggesztve]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
416 hozzászólás • Oldal: 20 / 28 • 1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 28

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.22. 21:57

KM esemény [Tysson-Lar]
Helyszín: Abaszisz, Tengermelléki birtok fennségvizein
Idõpont: délután
Résztvevõk: Glammy Zansane (Layla)

* Riel még mielõtt a kapitányokkal való találka alkalmából átlépne a Krák-ra, Glammyhez fordul... sietve közli vele a közlendõket:*
- Várj itt. Elõadom a Biztosoknak amit kifundáltunk, megeggyezünk, majd amikor a részleteket taglaljuk, küldetünk érted. Addig kérlek maradj itt... nem lesz sok idõ ígérem. Most sietnem kell... légy jó. Kitartás.
* Azzal a kapitánnyal az oldalán átlépked a pallón a másik hajóra...*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.22. 22:01

(Glammy Zansane)

-Rendben. Sok sikert Riel Forg. Rajtam ne múljon semmi, mindent megteszek, amit csak tudok. -a lány egy bíztató mosolyt küldött a férfi felé, amiben benne volt minden. Bátorítás, nagy tettekre sarkallás, segítõkészség. Glammy tudta, mi a dolga, és azzal is isztában volt, hogy képes véghezvinni a reá bízott feladatot.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.23. 17:42

KM esemény [Tysson-Lar]
Résztvevõk: Mindenki

* Glammy, Mina, Eldwyr, Pelin és akik a fedélzeten maradtak, hírtelen kisebb baleset szemtanúi lehetnek: a lámpásával bíbelõdõ fekete köpenyes alak felõl üvegcsörömpölés hallatszik, majd a lámpás darabjaira hullik... mindenfelé üvegszilánkok röpülnek el, egy-két méteres körzetben a hajófedélzeten szétterülve... a férfi csuklyája szerencsére megvédteaz arcát, nem úgy a kezét, mely csupa seb lett a szétrepülõ törmelékektõl... akaratlan is elejti a fémvázat, melybe a gyujtószerkezet volt építve... amaz egészen a hajó mellvédjéig gurul, majd a tengerbe esik... a férfi kezét fogva káromkodik... hogy mitõl robbant szét a lámpás, nem tudni... azonban annyi bizonyos, hogy a férfi segítségre szorul...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.01.23. 19:44

(Eldwyr)

*Miután átadta a ládikát gyorsan magára hagyja Minát és Rielt. A korlátnak támaszkodva figyeli a többi hajót, amikor hangos zaj üti meg a fülét. Odakapja tekintetét és figyeli e fedélzetrõl leguruló lámpást, már éppen vissztérne az édes semmittevéshez, amikor felfigyel a csuklyás alak vérzõ kezére. Sietve odamegy hozzá és megszólítja.*

-Elnézést a tolakodásért, de ha megengedi, akkor nekem már volt dolgom a kirurgussal, és szívesen megmutatnám a kabinját. Addig is *kotorászik a zsebeiben*, .. sajnos elhasználtam a zsebkendõmet.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.23. 20:24

KM esemény [Tysson-Lar]
Résztvevõk: Mindenki

* A csuklyás alak nemlegesen int a kezével... recsegõ hangon szólal meg...*
- Nem, köszönöm nem kell segítség... én voltam az ügyetlen. megérdemlem.
* Azzal puszta kézzel kezdi el kitépkedni a kezébe ágyazódott szilánkokat... arca éles fájdalomtûrésrõl árulkodik... miután a nagyobbik hányadát kihalászta, a tengerbe hajítja a darabkákat... hamarosan tûz lobban fel a férfi karján, mintha meggyulladt volna... mielõtt Eldwyr a riadalomtól akármit is tehetne, a tûz kihuny, majd a kéz ép állapotban ismét elõtûnik... hatalmas hegek éktelenkednek a vágások volt helyén, de nyílt seb már nem látszik... Eldwyr csodálkozását látva az alak mosoylogni kezd... *
- Fogja csak meg... érzi milyen meleg?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.01.23. 20:53

(Eldwyr)

*Tátott szájjal érinti meg a férfi karját, majd amikor ráeszmél, hogy egy idegent fogdos. Inkább összekulcsolja a karjait a mellkasán.*

-Ez meg mi volt? *Kérdezi egy kicsit rendezettebb vonásokkal.* Valami gyógyító tûz féle? Sogronita vagy?
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.23. 21:19

(Glammy Zansane)

-Túl sok jut ki nekünk mostanában a bajból. -mormolta magában a lány, miközben a kámzsás alak és Eldwyr ténykedését figyelte. Most valahogy ez sem kötötte le a figyelmét. Kezdett izgulni a tárgyalás miatt.- Mi lesz itt még ma, a végén még komolyan vér fog fojni... rossz elõérzetem támadt... -suttogta haloványan. Nem tudta, mi tört rá, de érezte, hogy valami nem jó, nagyon nem jó.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.23. 21:35

KM esemény [Tysson-Lar]
Résztvevõk: Eldwyr (Eldwyr), Pelin (Quator)

* Amint Eldwyr megérinti a férfi kezét érzi, hogy teljesen hideg... egyedül mintha a bõre közvetlen közelében vibrálna valami furcsa, megfoghatatlan meleg... talán a sebek mélyére szivárgó misztikus folyam, mely meggyógyította... a férfi mosolyogva üdvözli Eldwyrt...*
- Kron vagyok, Alessis szülötte. A Tûzkobra utaim vezérlõje, igen... A Karnelianok szolgálatában élek immáron második éve. Sok midnenhez értek... hallottam Ön is. Lenne kedve meginni egy kupa bort odalenn?
* Ezalatt a törp és az óriás alakja bontakozik ki a tat felõl jövet... a hajóorr felé tartanak, hogy a lemaradt nagy hacacérét legalább utólag megvizsgálhassák... Pelin alakját észrevéve nyomban meglódulnak feléje... a törp hangos szavakkal üdvözli...*
- Ejj mit lógatja az orrát az a nagy melák ott szeritned, Grom? Tán nem akadt ezeddig emberére a Harcsán, aztán azért van úgy elvonulva... tán feldobná egy kis megmérettetés... hóka! Azt állítják az urak magáról, hogy a cápákat halássza ki a mélybõl. Adok magának egy ötöst, hogyha felhoz egy bestiát a mélybõl!
* Közli a törp Pelinnel, majd a hajó mellé mutat... néhány hegyes cápauszony kandikál kifelé onnan, jelezve, hogy a tenger ezen kvadránsában igencsak sûrûn látott vendégek az iylesfajta állatok...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.01.23. 22:12

(Eldwyr)

*Mohón figyeli Alessis-i Kron karját. A regékbõl már hallott hasonlókról, de személyesen nem volt még részese hasonló élménynek.*

-Persze egy jó kupa bor jól jönne. Egy kicsit amúgyis kiszáradt a torkom. Ezek szerint már hallott róllam. Mit tud róllam? *Kérdezi mosolyogva.*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.24. 11:42

KM esemény [Tysson-Lar]
Résztvevõk: Eldwyr (Eldwyr)

* A férfi a tat belseje felé indul meg Eldwyrrel az oldalán...*
- Nem túl sokat. Mások elbeszélésébõl tudom, hogy vándorigric. Azt mondják, még a hangszerrekkel is tud bánni, ellentétben a legtöbb zenebohóccal. A Biztos úrral is sokat láttam disputálni... mindösszesen ennyit. Esetleg... többet megtudhatnék az igricúrról?
* Eközben az ebédlõ felé evszi az irányt...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.01.24. 12:22

(Pelin)

*A törpe és a néma jöttére kicsit elfordul a többi hajón lévõó alakok tanulmányozásától. Már kezdi úgy érezni, hogy végre lesznek olyanok, akikkel érdemben lehet eszmét cserélni az elkövetkezõ harcokról. De mikor meghallja, hogy a törpe egyszerû mutatványosságnak tekinti a cápavadászatot megfeszülnek az izmok az állkapcsán. Halkan morog a jellegzetes torokhangon, amit már eddig is megszokhattak a többiek.*

-Nem vagyok cirkuszi mutatványos. A cápát pedig tiszteld vakarcs! Nincs semmi érv amellett, hogy vadászni kelljen rájuk itt a nyílt tengeren. Csak akkor jön el a vérontás ideje, ha elszaporodnak és a halászokat fenyegetik vagy ha étek kell az éhes matrózoknak egy kimerítõ út során. Az igazság az, hogy a cápák sokkal érdemesebbek, mint egyes emberek és egyéb szerzetek, a háborítatlan életre. Viszont abban igazad van, hogy lassan itt lenne az ideje egy kis vérontásnak, mert így nagyon idegesítõ és unalmas a sok üres fecsegés.

*Az rögtön kitûnik a szavakból, hogy tényleg elismeréssel beszél a cápákról. Mintha csak egy tisztelt régi ellenségként gondolna rájuk és nem egyszerû tengeri bestiákként.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.01.24. 16:29

(Eldwyr)

*Újdonsült ismerõse mellett lépkedve figyeli, annak szavait.*

-Örömmel hallom, hogy a zenetudásomnak ilyen rövid idõ alatt híre ment. Mindig is nagy hangsúlyt fektettem a tiszta és hangzatos játékra. Minden nagyképûség nélkü állíthatom, hogy bûszke vagyok a magamra. Ha ez mégis nagyképûen hangzott, hát az se baj. Van mire. A húrok pengetésén túl elég jól kezelem a rapírt, habár ez mai reggelen a Biztos Úrnak köszönhetõen nem nagyon látszott. *ennél a résznél önkéntelenül is megérinti a vállát* Törhetõ íjásznak is mondhatom magam, de az elfek mesteri tudását meg se közelítem. Ami a vádorlásaimat illeti, sok helyen megfordultam már és ennek köszönhetõen sok regével és dallal sikerült bõvítenem a repertoáromat, de errõl majd késõbb. Mostanában az idõm nagy részét Abasziszban töltöttem, így szinte azonnal értesültem a Herceg toborzásáról. Mivel se asszony se vagyon, a hírnév meg nem jön csak úgy magától, ezért nem haboztam, azonnal jelentkeztem. Ön, mint ahogy azt említette, már hosszabb ideje segíti a Karnelianokat, biztosan többet tud a ránk váró eseményekrõl. Nem avatna be néhány részletbe? Persze ha nem titkokról van szó. Például mi ez a komoly ellentét a Magiszter és Riel között. Olyan mintha mélyebb dolgokról lenne szó egyszerû unszimpátiánál.

*Ontja a szót magából. Látszik, hogy igen megszenvedte a trsaság hiányát az elmúlt oár órában.*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.24. 21:05

KM esemény [Tysson-Lar]
Résztvevõk: Eldwyr (Eldwyr), Pelin (Quator), Glammy Zansane (Layla)

* A Kron nevû férfi az étkezõbe érve egy székre huppan le...*
- Nos igen... a magitor és a Biztos Úr. Mit tud róluk?
* A Pelin elõtt álló kalandozópáros felvont szemöldökkel hallgatja végig a monológot, majd a törp a hírtelen beállt csendet kihasználva elõrébb lép...*
- Ühüm. Tehát akkor vegyük ezt úgy, hogy a mai nap a cápavadászat elmarad. Netán nem akar kiállni nagyságod Grom ellen? Azt mondta, emberét keresi a kalandorok között... és egészen biztos, hogy senki se ér fel az õ erejével. Még maga se... nos?
* Eközben egy tiszt érkezik a Krák fedélzete felõl... Glammy felé tart... a lányra szegezi tekintetét, majd elõtte tisztelegve jelzi, hoyg szólni kíván...*
- Kiasasszony! Riel Forg Biztos Úr és a kapitányok tanácsa hivatja kegyét! Egészen bizosan sürgõs, halasztást nem tûrõ kérésrõl van szó, máskülönben nem kérnék iylen gyorsan a segítségét. Az én feladatom, hogy a helyszínre kalauzoljam magát. Kérem, jöjjön utánam...
* Azzal a Krák tatja felé mutat...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.24. 21:12

(Glammy Zansane)

A lány a tisztre meredt. Õ maga sem gondolta volna, hogy ilyen hamar szükség lesz majd rá. Millió gondolat és furcsa bizsergés futott végig a testén és agyán, mielõtt a férfi nyomában a pallóra lépett volna. A hideg szél felborzolta a szõrt a hátán, vacogott a foga, de az is megeshet, hogy nem a hûvös levegõ volt ennek az oka, hanem a hirtelen támadt bizonytalanság. De Glammy tudta, hogy ezt nem mutathatja ki. Lépkedett tovább, a tiszt nyomában, és arca elszántságról árulkodott... most majd megmutatja, mire képes.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.24. 21:19

KM esemény [Tysson-Lar]
Résztvevõk: Glammy Zansane (Layla)

* Amint Glammy a Krák fedélzetére lép, a tiszt egy éles balfordulatot vesz, majd a tat felé iramodik meg... néhánytíz lépést megtéve a tiszt ajtót nyit, majd maga elõtt beengedi a nõt, ahogy az illem is tartja... a hajó belseje lámpásokkal megvilágított tér, kisebb folyosó... a tiszt egyenest a lépcsõ alá megy, ahol egy nagyobb, díszesebb ajtó látszik... benyit... egy hatalmas tölgyfaasztal körvonalai rajzolódnak ki a lány szemei elõtt. Tíz férfi ül körülötte... azaz az egyikük éppen áll, mégpedig Riel. A másik tíz férfi aszisz származású: egyeseknek finom körszakálla, másoknak széles bajsza, ám mindegyik befolyásos úr lehet... kiállásukból ez vonható le. Legtöbbjük fegyvert visel, ám akad kivétel ezek közül is... Riel Glammyt megpillantva felderl, majd maga mellé mutat egy székre...*
- Nos azt hiszem megérkezett a hölgy. Kérem, foglaljon helyet Glammy...
* Az ajtó Glammy mögött bezáródik, a tiszt távolodó léptei hallatszanak a folyosón...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
416 hozzászólás • Oldal: 20 / 28 • 1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 28

Vissza: Régi Kalandok...