• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sub rosa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
2499 hozzászólás • Oldal: 64 / 167 • 1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 167

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.01.22. 9:36

(Somuris)

- Ez a kulcs talán kulcs lehet a megoldáshoz is. Tegyük el biztos helyre, holnap talán lesz erõm többet kitalálni róla. Tarthatom magamnál?
- Szerintetek hányan vannak? Egy profi fejvadászunk volt, aki jól megkavarta a szálakat vagy ennél is gazdagabb erõforrásai vannak az ellenségeinknek?
- Ha mondjuk most már békés lesz az utunk - amire azért nem készülnék - mi fog a kikötõben várni? Tûzzel-vassal fog vallatni az inkvizíció, vagy valóban az igazságot akarják majd kideríteni? Egyáltalán értesítettek már valakit, vagy vesztegzárral fogunk megérkezni? Galambot kültek, vagy a kapitánynak egyéb módszere is van? Röviden - befuthatunk a kikötõbe, vagy addigra szolídan el kellene tûnnünk? Elvégre szökött rabok vagyunk...

//A zsebkendõ mennyire véres? Átitatott, mintha komoly sebet szorítottak volna le vele, vagy foltos mint egy orrvérzés után? A vér mennyire tûnik frissnek?
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.01.22. 11:55

Vincent

-Köszönöm <Hát ez fantasztikus, tengerész lovag lesz belõlem, ha ezt szegény apám látná, biztosan nevetõ görcsöt kapna.>

-És a katonákkal megpakolt hajó is ez után a hajó után ment?
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.22. 12:44

Résztvevõk:Hanas, Sumoris, Trixi

-Tartsd csak...kezd szétrobbannia fejem, hegedülhetnél valami üdítõt...Tudom, ez nem illendõ, hisz Csendes pár napja halt meg, itt van egy hulla a szobánkban, de nagyon rámférne valami eltérõ a mostani eseményektõl...-ivott Trixi.
-Mára sok volt, ami történt, gyermeke is lett a donnának, holnap frissebb ésszel többet alkothatok. Hm, a kapitányék galambbal üzentek a partra. Erõs a gyanúm, hogy Rutilus halála miatt nehézségekbe fogunk ütközni, azaz a városi õrségen kívül egyházi emberek is hemzsegnek majd. De erre van az én hugom, hogy elsimítsa nekünk a biztonságos és legális hajóelhagyást, alibit. Nins kedvem napokon át egy lukban kihallagtás alanyának lennem, hogy még a végén a nyakamba varrjanak valami olyat, amit el sem követtem. A szökés most tényleg melegebbé teszi a helyzetet, de csak hidegvérrel kezeljük a dolgot. Ha fejet kapkodva izzadni kezdünk, szinte biztos, hogy az invizítor ujja majd ránk mutat és akkor lehet, a hugom már semmit sem ér.
-Az a kulcs ellenben izgatja a fantáziám.

//A zsebkendõn régebbi, frissebb vérnyomok is vannak, inkább kisebb, orrból valóra utaló nyomokkal//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.22. 12:46

Résztvevõk: Vincent ves Montariny

-Tudja uram, én lennék a legboldogabb, ha tudnám, õk kik után mentek...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.01.22. 12:57

Mikor Messala ajka Castoréra tapad, a férfi rögtön rájött hogy nemcsak egy abbitacél teljesvértezet tudja felizgatni. :D Elég volt hozzá a nõ egy csókja.
És mivel nem volt egy élhetetlen fickó, nem is férfi lett volna, ha nem akart volna többet kihozni ebbõl a szituációból.

- A reggeli óta gondolkodok valamin. -suttogta- valamin amit azóta szeretnék megtenni mióta megláttalak....

Pontosan ugyanúgy csókolja vissza a nõt, ahogy õ tette, de nem a száján.
Óvatosan megközelíti Messalát és a nyakába csókol. Tapintatosan megvárja, hogy mi történik, mehet-e tovább... ha a nõ nem tolja el magától, egyik ajakérintést teszi a másik után a fehér nyakon, finoman, nyelvével ízlelgetve a nõ bõrét. Végigmegy a nyakán, az állán, az arcélén, fel a füléig. Nem bírja megállni, hogy a nõ fülcimpáját a szájába ne vegye.

- Bezártad az ajtót? - suttogta, miközben másik kezével megoldotta a vért csatjait.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4315
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.22. 13:17

Résztvevõk: Castor de Vinter, Messala

-...az ajtón nincs zár, csak kilincs...-mormogta Messala, lehunyta félig szemeit, s így, huncutul figyelte, hogyan próbál castor fél kézzel lepáncéltalanodni. (na, ez nyelvészetileg gáz egy szó lett)
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.01.22. 13:37

(Somuris)

- A hegedû nem csak talpalávalót tud. Ezt hallgasd meg!

//sajna nem tudom belinkelni azt a zenét, amit szerettem volna. talán emlékeztek a 2 torony hegedûszólójára, amikor feltûnik Lovasvég... A halódó város gyászzenéje sír a húrokon...
Azért a sötét angyalt is lejátszom orgyilkosunk emlékére, errõl ízelítõt itt hallhattok:
http://www.edvinmarton.hu/music/virtuoso/dark_angel.mp3
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.22. 13:52

Résztvevõk:Hanas, Sumoris, Trixi

Trixi tenyerébe támasztotta állát, úgy hallgatta Somuris hegedûelõadását. mert ez neki már abba a számba ment. Egészen furcsa idill alakult ki: egy hulla a padlón, felette állva a dalnok hegedûjével, az ágy szélén hallgató Trixi, meg a csípõre tett kezû Hanas...
-Gratulálok, Somuris-dicsérte mega férfit trixi, majd felállt, lenézett a halottra.
-Szólok a matrózoknak, MOST vigyék ki innen-mikor ellépett a dalnok mellett, arcára nyomott egy röpke puszit.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.01.22. 14:05

...és Messala szemtanúja lesz egy heroikus küzdelemnek ami közte és a vértje között folyik a lemeztelenedésért. Ezt csakis azért tudja megtenni, mert már úgy hordja mint a bõrét. Hihetetlen bûvészmutatvány ez fél kézzel, de hát a motiváció sem mindennapi. Kitartó a férfi, mert úgy néz ki nagy küzdelem és hastáncosnõknek is becsületére váló csípõmozgások árán lassan kezd neki összejönni.
Egyik másik vas után lazul lazul meg, és dobja a háta mõgé.

Kicsit, lehúzza a ruhát a nõ vállán, hogy hozzáférjen a vállai ívéhez. Másik kezével kibontja a nõ haját és hagyja, hogy a vörös hajzuhatagot leomlani.
-Istenem de gyönyörû vagy!- nyög fel önkéntelenül
A vállai csókolását nem hagyja abba, de közben a földre feketetett pallosára lép, megrúgja a markolatánál, hogy a fegyver hegye és pengéje kiékelje az ajtó nyílását és megszoruljon, ha be akarnának jönni. Mostmár továbmegy a vállaktól a keblek felé.
Vére egyre erõteljesebben dobol, hirtelen hevesen hátrahajtja a nõt a derekánál és újra szájon csókolja, kezével pedig a mellein simít végig.

//Tudod a klasszikus tangó-mozdulat.//

Ölbekapja, mint egy menyasszonyt, és az ágy felé indul vele.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.22. 14:20

Résztvevõk: Castor de Vinter, Messala

Beesteledett, mire valaki matatni kezdett az ajtóval, majd Angela hangja szûrõdött át az ajtón:
-Vacsora van...hm, elmaradtunk-emelte fel fejét Messala a férfi mellkasáról, s fordította lánya mondandóját.
-Már látom, Marja szíjat akar hasítani a hátamból...Egyébként a lányom kedvel téged...
Messala nyûgösen kelt ki az ágyból, de hamar összekapta magát, hamarább, mint egy úri nõtõl várható: semmi pepecs, semmi vacakolás. alsóruha fel, rávette öltöztetõnõ nélkül a ruháját, haja ujjával gereblyézve, egy csat bele, púder az orrára, topán és kész. Castor csak kapkodhatta a fejét, õ ezalatt max addig jutott, hogy felkönyökölt az ágyban.
-Hm, a gyakorlattal igencsak elõre szaladtunk, de az elméletet nem hagyom elsikkadni: alvás elõtt próbára teszlek!
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.01.22. 14:41

Castor kicsit lassabban eszmél mint Messala. Mielõtt Messala elmenne, odalépp hozzá, és miközben piperézik, gyengéden masszírozni kezdi a vállait, tarkóját simogatja. Nem vágykeltésbõl. Szeretetbõl.
-Köszönöm.-mondja egyszerûen csendesen és õ is öltözni kezd.
Megvárja, mig a nõ elkészül és a sarkában maradva megy a vacsorához.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.22. 15:53

Résztvevõk: Castor de Vinter, Messala, Mimi

Angela kíváncsian nézi castort, ahogy kijön anyja szobájából, kérdezett valamit, de Messala kurtán, mosolyogva leszerelte.
Mimi a vacsora felénél érkezett, sejtelmes arckifejezéssel. Nyomban Messalhoz ment, a fülébe súgott valamit. A donna szemében a diadal fénye csillant, majd újra hétköznapi lett.

-Ülj le, egyél velünk.
-Ah, sült csirke!-tépett le egy combot-Imádom. Uram felelne egy kérdésemre? Mért néz mindig olyan szúrósan rám? Ártottam önnek?
A donna is kérdõn nézett Castorra, õt is érdekelte, mért mered néha a férfi a hugára olyan szokatlanul.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.01.22. 17:15

(Hanas)

- Én nem tudom eltenni a kulcsot, kell a zseb a szalonnának.
El is teszi a finom szalonnabarabot. Somuris játéka nagyon kellemes a fülnek, bár stílusa nem a megszokott, de azért üdítõ...
- Nem semmi. Neked egy ilyen hangszert kellene a szíved felett hordani.
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.01.22. 17:44

-Hm?...-Castor riadtan kapta fel a fejét a mélázásból. Mimi kérdésére a hangja lehalkult, merengõvé vált. De nem kerülte meg az egyenes kérdésre adott egyenes választ.

-Bocsásson meg azért nekem signoria. -mondta Miminek. Érzelmeim nem önnek szólnak, csak egy fájdalmas emléknek. Csak ön nagyon hasonlít valakire....valakire aki... Volt valaha egy ereni lány, kit szívbõl szerettem. Olyan volt mint maga. Karcsú, büszke, haja akár egy távoli gleccser csillogása... még a nevetésük és a modoruk is hasonló. Õ is magabiztos volt, kicsit pimasz, kicsit rátarti,...kicsit kacér. De szerettem, és bármit megtettem volna érte. Bármit.- nagyot sóhajtott- tudja tizenhétévesen még nem így néztem ki- mutat az arcára.- csak tudja nehéz az embernek megõrizni a sármját, ha fiatal kölyökként a fronton talája magát, és nekiugrik egy banda ork martalócnak kik megölték anyját. A vezér handzsárja végighasította az arcomat és szemem világát is, ha nem segítenek rajtam istenem papjai. Igazi harcost nevelt belõlem a Háború. Gyerkként elnyelt, megvert, megrágott, tíz évig a szájában tartott és férfi ként kiköpött, de elvette a tanulópénzt is: az anyák dugdosták elõlem a lányaikat ha megláttak, és egyszerre kellemetlen lett a társaságom azoknál a lányoknál kik addig mosolyogtak rám, ha megláttak.
Visszamentem az ereni lányhoz. A barátnõi között fogadott az udvarban. Szívélyes volt és kedves. Szüleimtõl vagyont, rangot örököltem. Feleséget is szerettem volna. Mikor meghalotta miért vagyok ott, elõvett egy tükröt és elém tartotta. Inkább nem mondanám vissza mit mondott. Csak a nevetésére emlékszem. Éppolyan volt mint a magáé....bocsánat...nem úgy értettem...nem azt akartam mondani hogy ön.. hogy ön..., felejtse el amit mondtam jó? Csak sírok itt mint egy koldus a templom elõtt.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.22. 18:28

Résztvevõk: Castor de Vinter, Messala, Mimi

-Maga aztán bõbeszédû. Ki hitte volna. De jó lenne, ha nem tenne engem annak a lánynak a helyében, aki annyira finnyás volt, hogycsak tündérnek tette volna szét a lábát...
-Mimi! Az isten áldjon meg, hogy beszélsz?!
-De most komolyan Messala! Szerinted ha egy gróf fia jön hozzám, húzogatnám a szám? Eszembe sem lenne! Annak a csajnak sem rángatták még meg szex közben a haját, vértelen liba...
-Neked sem rángatták meg, moderáld magad-szólt színtelen hangon a hugára Messala.-Botrány ömlik a szádból.
-Nem is vagyok donna, csak futár!
-Tisztelj meg minket azzal, hogy megválogatod a szavaid. Castor, bocsásson meg...Mimi korlátolt.
-Õõõszinte. Nyers, de õszinte-helyesbített Mimi, és harapott a combból.A donna szemeit akasztgatta, és intett Castornak, ne vegye komolyan a hugát.-Épp ezért, felejtse el azt a pöffeszkedõ sápatag vizihullát, és nézze az én élettõl duzzadó vörös nõvéremet! Majd megütheti a guta azt a némbert, ha meglátja kegyed oldalán donna Messalát!
-Mimi, khm...még nem mondtam igent...-jött zavarba a nõ.
-Még nem? Mert barom vagy. Min agyalsz?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
2499 hozzászólás • Oldal: 64 / 167 • 1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 167

Vissza: Régi Kalandok...