• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tengermellék & Kalózok [Felfüggesztve]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
416 hozzászólás • Oldal: 18 / 28 • 1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 28

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.01.20. 10:04

//Mivel ez már a harmadik kötekedés lenne, nem írok semmit. Ebben a vitában nem nyerhetek, de nem azért mert igazad van. Mindenesetre megpróbálom kijavítani a kárt amit okoztál.//

(Mina)

<Gond? Ugyanmár, nincs itt semmi gond...igazán semmi. Mit számít, ha Vörös Minának el akarják csábítani a kedvesét?>

-Igazából semmi, Eldwyr úr. Csak...nemsokára elhagyjuk a tengert, és ezzel Úrnõm birodalmát is. Megyek és...megkeresem a kedvesem.

Jó nagyot füllentett, de ez jelenleg a legkevésbé sem zavarta. Már bánta, hogy nem tudott uralkodni magán és Glammy tudatára adta félelmét. Ahogy tisztult elõtte a helyzet, úgy nedvesedtek egyre jobban szemei. kedvese kabinja felé vette útját, de nem futott már, ahhoz nem volt ereje.

<Úgy fáj...olyan igazságtalan. Láttam ahogy táncoltak, szinte belebolondult. De Riel visszautasította, nem hagyta magát. Szeret. Legalább van valaki, akit szerethetek és akiben megbízhatok. De Glammy nem fogja annyiban hagyni. Meg kell harcolnom Rielért. De Glammy olyan gyönyörû...annyi mindent tud adni neki amit én nem...gyönyörû.>

Megáll és az egyik vizeshordó tükrében arcának képére pillant, ami a hajó ringása miatt torz, hullámos. Undorral nézett a vörös kócra, melyet fején hord haj gyanánt, barna szemeit, melyeket vörösre csípte a könny, legszívesebben kivájta volna. Egy fájdalmas sóhaj, és folytatta az útját. A kabin elõtt megállt, mivel beszélgetést hallott. Hogy pontosan mit beszéltek, nem tudta kivenni, a felek kilétét azonban sejtette...Lekuporodott az ajtó mellé, azonban a mozdulata kissé erõsre sikeredett, és hátát jól beverte a falba - a koppanást a bent beszélgetõk is hallhatták.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.20. 10:10

(Glammy Zansane)

<Miféle kábulat játszik velem... nem lehet ilyen egyszerû, nem lehet ilyen csodálatos minden. És mégis, mennyire fáj, milye borzalmas kínokat okoz nekem ez a hirtelen rámszakadt boldogság... nem tudok mit kezdeni vele. Világéletemben szenvedtem. Soha nem volt felhõtlen az ég a fejem felett. A szívemben mindig vihar tombolt -de sosem ilyen erõsen. Mit tehetnék? Mit lehet egyáltalán tenni ilyen helyzetben? Mit? Csak nézem õt csendesen, és várom, hogy legyen valami, valami, akármi...>
Glammy felnézett. Zöld szemei még nedvesek voltak a keserû, mégis édes könnycseppektõl, melyek lassan felsáradtak Riel Forg keze nyomán. Eszeveszett táncba kezdtek a gondolatai és érzései, de egyvalamiben biztos volt: neki kell Riel. Bármi áron. Beleszeretett.
A csendbe élesen hasított a tompa hang odakintrõl. Valaki áll az ajtó elõtt! Egy pillanatra kihagyott Glammy szívverése. Valaki tud mindent!

-Mi volt ez...? -kérdezte rekedten. Félelme a tetõpontjához ért, mert tudta: leleplezték. Se szó, se beszéd felpattant ültébõl, és sebes léptekkel célbavette a kabin ajtaját...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.01.20. 10:28

(Mina)

Átkozta magát, hogy ilyen nagy zajt csapott. Szándékosan nem akart tolakodni, megzavarni a beszélgetést, ám a léptekbõl ítélve mégis sikerült. Ennek ellenére nem ült odébb, csak még jobban összekuporodott ültében, arcát térde körül összefont karjai közé rejtette. Szomorú volt, megtámadták, és nem volt se kedve, se ereje, hogy palástolja érzelmeit.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.20. 10:33

(Glammy Zansane)

Kinyitotta az ajtót, és eléje tárult a látvány. Borzalmasan érezte magát. A kezdeti boldogságnak, szárnyalásnak véget vetett Mina látványa. A lány gyámoltalannak tûnt, ahogy az orra elõtt kuporgott, összehúzott teste megremegni látszott az érzelmektõl. Glammy sem volt ezzel másképp. A szíve csordultig telt a levegõben érezheti feszültséggel.
-Mina... te... te... mit keresel itt? -szaladt ki a vöröske száján.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.01.20. 10:41

(Mina)

-Szerelmet és biztonságot - csúsztak ki a lány száján a szavak, melyek egyszerûségük ellenére keményen hasítottak a csendbe. A fájdalom, a bizonytalanság szõtte át a lány hangját...hogy Glammy itt van, sejtését igazolta, de még mindig bízott valamiben, bár lassan feledni kezdte a konkrétumokat, szíve omladozott mint dagálykor a homokvár.
...de azt hiszem, ezt én is kérdezhetném tõled.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.20. 10:44

(Glammy Zansane)

-Igen. -Glammy zavarban volt. Nem tudta, mitévõ legyen. Nem akarta megbántani Minát, de úgy gondolta, jobb, ha az igazat mondja. -Riellel beszélgettem. Tudod, nem szeretem, ha azokkal az emberekkel vagyok haragban, akikkel kénytelen vagyok egy csapatban dolgozik. Most is errõl van szó. Utálom magam érte, de megbocsájtó természetû vagyok. Errõl is beszélgettünk... na és még sok mindenrõl... -a lány elvörösödött.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.01.20. 10:49

(Mina)

-Hallottam, hogy beszélgettetek, de azt már nem, hogy mirõl. Riel biztos megbocsát, nem haragtartó. A sokminden más pedig gondolom nem rám tartozik.

Halkan beszélt, a könnyek keserûvé, rekedtessé tették hangját. Nem nézett Glammyre, még csak meg sem emelte a fejét. Szavaiból csak úgy süt a szemrehányás.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.20. 10:52

(Glammy Zansane)

Megkeményedett. Harag tört elõ belõle, hiába próbálta visszatartani, csak enyhíteni tudta szavai súlyát. Mit képzel magáról ez a... lány? Nem parancsolhat az érzéseinek. És amúgyis, egy embert nem lehet birtokolni. Nem lehet... Glammy hangja szélvészként söpört végig a levegõn, lekaszálva mindennemû józanságot.
-Nézd, Mina, nem tudom, miért utálsz, de ez már kezdetektõl fogva így van. Baj az, ha szórakozom? Baj az, ha jól érzem magam a kedveseddel? Az õ érzéseit nem irányíthatod, csak megerõszakolhatod õket azzal, ha nem hagyod dönteni. Ne akard elriasztani.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.01.20. 11:01

(Mina)

A nõ haragja megijeszti, önkéntelenül is hátrébb húzódik. Ám feltámadt benne valami, ami idegen tõle, most mégis feltört lelkének mélyérõl, ahova oly sokszor zárta, mint a csaholó kutyát. Feláll, két keze oldalához simulva görcsösen ökölbe szorul, ahogy összeszûkülnek szemei, a könnyek áradata újra megindul álla felé.

-Te nem féltenéd azt, amit a világon mindennél jobban szeretsz? Ha valaki el akarja venni tõled, legyintesz rá? Tolvaj...

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.20. 11:04

(Glammy Zansane)

-Micsoda? -Glammy dühe iszonyú haragba csapott át. A kezdeti jópofiskodásnak hát nem volt semmi értelme, gondolta, ahogy körmei belevájtak a tenyerébe. De most élvezte. Hagyta, hogy a méreg elöntse az egész testét és beigya magát a lelkébe. -Nem vagyok tolvaj! Van szabad akaratom, ahogy neked is, Mina, és naiv vagy, iszonyúan naiv, ha azt hiszed, feláldozok érted mindent. Hagyd abba a nyomulást, hagyd hogy Riel döntsön. Te nem irányíthatod õt, fogd már fel, vésd az eszedbe!
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.01.20. 11:18

(Mina)

-Csalódtam benned. Azt hittem, kedvelsz engem, azért beszélsz velem ilyen kedvesen. De csak be akartál vágódni. Hazug vagy! És mindent legázolsz, csak hogy elérjed a célod! Nem törõdsz azzal, hogy másnak fáj amit csinálsz. Bántottalak valaha, Glammy? Miért teszed ezt? Tolvaj.

A végére a harag lassan keserûségbe csap át. Kutyául érzi magát, átverve, megcsalatva. Mégpedig jogtalanul.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.20. 11:21

(Glammy Zansane)

-Nem én tehetek róla. Próbáltam hozzád kedves lenni, mivel egy csapatban dolgozunk -s célunk ugyanaz. Én mindent megtettem, úgy érzem, te nem voltál elég nyitott rám. Ha nem vagy képes értékelni azt, hogy elõször én kezdeményeztem beszélgetést, hát ne tedd -én megtettem, amit kellett. De érzések is léteznek a világon. Nem vagy a barátom, hogy kitartsak melletted jóban-rosszban. És ezt én sem várom tõled. De ne vess meg azért, amiért merek érezni. -Glammy szemében felparázslott a tûz, mely legbelül nyaldosta a lány lelkét...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.01.20. 11:32

(Mina)

Fejét egyre lejjebb hajtotta. Úgy érezte, a kegyetlen gyönyörûség ellen nincs esélye, egyre inkább bizonyossá vált elõtte, hogy elveszti kedvesét. Lelke legmélyén ugyan remélte, hogy hûséges marad hozzá, de az a fény világokra volt most tõle.

-Tudom, hogy érzelmek léteznek a világon. És azt hiszem, ismerek olyat, amirõl te nem is hallottál. Kegyelem. Önzõ vagy, én nem leszek az soha. Riel ha téged akar, úgyis eldob maga mellõl. Ha veled boldogabb, akkor nem állok utatokba. Szeretem, és ha bele is halok a hiányába, fontosabb, hogy õ boldog. Sosem leszek olyan, mint te.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.20. 11:36

(Glammy Zansane)

-Nem vagyok kegyetlen. Ha kegyetlen lennék, nem állnék itt elõtted, nem beszélnék most hozzád, hanem rádcsaptam volna az ajtót, mintha nem is ismernélek. Kár, hogy nem látod, hogy mi játszódik le bennem. Én tudom, te mit érzel -miért könyvelsz el engem kegyetlennek, csak mert szerelmes vagyok egy férfibe, és meg akarom kapni? Tudod, drága Mina, vannak dolgok, amiket soha nem fogsz megérteni. -a vörös lány nem tudott Mina szemébe nézni. Mocskosnak érezte magát, de õszintének, amiért kimondta, amit gondolt.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.01.20. 11:42

(Mina)

-Te nem tudsz semmit! Kegyetlen vagy, mert ahhoz, hogy vele legyél, össze kell zúznod valamit. És ez téged nem érdekel. Nem érdekel, hogy valamit kitépsz a kezembõl, ami nem téged illet. És még be sem ismered a gonoszságod. Nem számít neked semmi.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva