• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Haonwell városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1725 hozzászólás • Oldal: 92 / 115 • 1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 115

HozzászólásSzerző: Anathor » 2007.01.05. 19:19

(Maldar)

- És azt ki mondta, hogy nem lépett le? És honnan tudod, hogy valami hajtja? Talán a levelekrõl olvastad le, megszagoltad és érzõdött rajta az eltökéltség? Ja és bocsánat, hogy nem érdeklõdtem felõle, hogy nem akar-e majd valamikor elmenni a dolgára még mielõtt visszaérnénk Haonwellbe! :evil: Csak tudod, nem hiszem, hogy okos húzás lett volna, rákérdezni a távozására, mikor kezdett javulni a helyzet... [/i]
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.05. 19:32

Résztvevõk: Maldar

-Ne rajtam éld ki haragod, helyes? Pat el akart szökni a faluból, ezt én tudom, ha neked nem is mondta. S nem azért, mert úgy pórul járt Morik elõtt. Valami lappang körülötte, és az nem te vagy, már meg ne haragudj. Ahelyett hogy felidegeled magad, haladjunk és tudjuk meg mi az! ha valóban csak meg akart tõlünk szabadulni, akkor elhiheted, én sem leszek csendes beletörõdõ, de addig jó lenne ha nem találgatnánk!
Ezzel durcásan hajtott félre egy újabb fenyõágat. Unta már Szita a kajtatást, és semmi nyomát nem látták annak, hogy hamarosan belefutnak a nõbe.

//Kb az elsõ kiöblösödéshez tartó út háromnegyedénél jár maldar Szitával, az a mászás még arrébb van.//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2007.01.05. 19:58

(Maldar)

- Igazad van, sajnálom, csak ideges vagyok... Ne haragudj...
*Elfordítja a fejét a nõrõl, és szaporábbra veszi a lépteit. Pár méter után azonban újra megszólal:*
- Hogy érted azt, hogy valami lappang körülötte?

//Vettem, és javítottam az elõzõ reagot.//

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2007.01.05. 21:58

(Jeffete)

- Köszönöm, hogy ennyit is mondott Arbor. - *majd Morikhoz fordult bal kezével az út irányába mutatott, kérdõn nézett rá.* - Megyünk? Vagy várunk még valamire? Vagy mi is utánuk megyünk?
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.05. 23:04

Résztvevõk: Maldar

-Kérdeztem, mért jött ide, ha nem érdekelte a fizetség. Mert rajtam kívül eddig senki sem érdeklõdött arról, mindezért mit kapunk. Közölte, õ nem azért jött. No, aki ilyet mond, az vagy unatkozik, vagy ürügyként tart idegenekkel. Vagy csak meggárgyult az agyam. Á, hagyjuk, akár mi is ûzi, nem tartozik ránk. Kivéve, ha nem tûánik el így. Nem?-fordult hátra, amitõl rossz helyre lépett, lába lecsúszott a tûleveles szikláról és orra bukott.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.05. 23:07

Résztvevõk: Alauron, Arbor, Jeffete

-Menjünk, amíg olyat nem mondok és teszek, amit még megbánok-morogta Morik. Magára vette holmiját -és a sátrat is-. Elmellõzve a leágazást komoran nézett rá egy pillanatig, majd haladt is tovább. A szûk ösvény szélesedni kezdett, a két oldali sziklafalak csökkenni, míg füves tisztásra és bükkösbe nem torkollottak. Ott legelt ráérõsen Üstökös is. Morik felnézett az égre: erõsen délután volt már.
-Ma itt táborozunk le. remélhetõleg estére a többiek is visszaérnek.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.01.05. 23:34

(Patricia)

*Igencsak meglepõdik a reakción, s az helyett hogy védekezõ állásszerûséget venne fel leül a földre. Bár a lány nem rohamozik, de igyekszik gyorsan cselekedni, miközben immárom anyanyelvén szólal meg.*
- Nem akarlak és nem is tudnálak bántani. Egy Istent szolgálunk, egy klánba tartozunk, s ha szavaimban kételkedsz, akkor vess a lábamra egy rövid pillantást. - *mindeközben gyorsan akar megszabadulni csizmájától ami éppenséggel nem is olyan egyszerû... kétszer csúszik le a keze a lábbelijérõl, mert azért közben a lányra is figyel. Amint a csizma lekerül jobb lábáról úgy fordítja bokáját, hogy látszódjon a lányfelé tetoválása.*

//ha erre nem lenne idõ akkor majd úgy módolom a következõ reagot//
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.05. 23:42

Résztvevõk: Patricia

A lány földbe szúrta dárdáját, kifejezéstelen arccal nézte a jelet, majd a nõt:
-Tévedsz. Nincs klán. Félrebeszélsz. Sosem volt és sosem lesz. Mért vagy fegyvertelen? Mért vagy béna? Felelj! Ki küldött és mért? Figyellek: ha szavad csalfa rosszabb is várhat, mint dárda a torkodba, félember.
Hangja arcához képest meglepõen lágy volt, mintha nem két lábbal járna a földön. Merengõ-álmatag volt, de ennek ellenére követelõ. Választ akart kapni. Dwoon szavak hagyták el száját, tisztán, hibátlanul. Rátámaszkodott a dárdára. Most már látni lehetett, bal karján széles, arany karperec volt, lehetett tenyérnyi széles is. Közepébe apró, színtelen kövek voltak belefoglalva. Egy vagyont ért.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.01.06. 0:17

(Patricia)

*Láthatólag megkönnyebbül amikor a dárda hegye a teste helyett a földbe szúródott. Hallgatta a lányt, majd a végén bólintott egyet, hogy megértette.*
- Itt nincs klán? Én... maroknyi emberekrõl van információm.
A fegyvereim a hasadékban maradtak a hátizsákomban vannak. Nem bírtam áthozni egy kézzel a szûk résen. S hogy miért nincs rámcsatolva egyik sem? Mert úgysem bírnám használni õket. A bal kezem bénulását még az alapvetõ mozdulatokban, a hétköznapi cselekedetekben sem szoktam meg, nemhogy harcoljak így. Egy elf nyílvesszejétõl bénultam le, vagyis a nem épp szakszerû kiszedésétõl. Kettõ talált el egy helyen, az egyik átfúrt, a másik nem, s tévedsbõl azt rántották ki amelyik bennragadt. Hogy ki küldött? Az Atya, aki majd 30 évig pártfogolt szülõhazámban. Az utolsó szavaival kért meg bennünket, hogy a négy északi országban keressük meg a testvéreinket, s vigyük hírül Launder pusztulását. Én idejöttem Haonwellbe, a másik három társam Giangba, Erigowba és Erenbe indult. A pontos helyet az Ereni klán felkeresésére indult társamtól tudom. Az elme hatalmával üzente, hogy õ már megtalálta ott Erenben a klánt, s elmondta hogy itt, az Ördög Marka nevezetû helyen találok maroknyi embert, akikhez lényegében tartozom. - *amikor Launder és a pusztulását hozta szóba arcára kiült ismét a gyász és a szomorúság. Nem tudta és nem is akarta palástolni, hogy nagyon mélyen megrendítette ez az esemény. Tekintetét végig a lányra függesztette, ha a másik engedi akkor végig a szemébe néz.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2007.01.06. 10:54

(Maldar)

- De. Úgy ahogy mon...
*Nem fejezi be a mondatot Szita orrabukása miatt. Gyorsan odasiet mellé, és felsegíti.*
- Jól vagy?
[/i]

Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.01.06. 12:55

Arbor Vitus

Kényelmesen elhelezkedik,ahol táborozni fognak.Hátát egy fának veti és várja,hogy megérkezzenek,akik a dwoon nõ után ment.Viszont a tény,hogy soha senki nem igazán beszélt az ördög marka helyrõl s mestere is csak mosolyogva mondta,hogy semmi érdeks...Biztos van ott vmi érdekes dolog :roll:

-No Üstökös mit gondolsz az ördög markáról?Egyre jobban furdal a kiváncsisság,hogy mi lehet ott :P
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.06. 17:16

Résztvevõk: Patricia, Maldar

Hagyta, hogy a szemeibe nézzen, türelmesen hallgatta Patot. Mikor végzett, álmatagon felelt:
-Itt nincs klán. S rajtam kívül senki sem. Bárki is volt az az Atya, s bárhol is volt az a Launder, már a Fényben élnek. Csókold meg a szent papok lábát, hogy nem szûznõ létedre láttak benned valamit, ami többé tesz mind erõs asszonyt otthonában anyaként. Arcod emeld égnek: dwoon vagy. Dwoon nem siránkozik, ha ítéletet kap. Kitart és büszkén viseli sorsát.
Játszani kezdett a dárdával, de látszott, nem azért, hogy Pat fenyegetve érezze magát, inkább a maga szórakozására tette.
-Téged kell hát vezetnem. Legyen.
Majd megmerevedett. Hangokat hallott. Lépésekét. Maldar és Szita, miután kiderült, nem ütötte meg nagyon magát a shadoni nõ, elérték az elsõ szélesebb pihenõt, s a hasadékot. A szõke lány arca eltorzult, szinte suttogva kérdezte Pattól.
-Te nem vagy egyedül?!
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.01.06. 18:43

(Patricia)

*A lány szavaira meglepetten nézett elõször. Valami megmozdult benne... valami felszínre akart törni, amit már oly régen - talán van 10 éve is, hogy elrejtett lelke mélyére.*
- Vezetni? Hová? - *aztán meghallotta a hangokat. Szitkozódott magában - a legrosszabbkor értek ide. Szintén suttogva válaszolt a kérdésre.*
- Van pár társam, akiket elhagytam, de úgy néz ki nem hagyták annyiban, s utánam jöttek.
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.01.06. 22:53

(Alauron)

Megérkezvén az aznapi szálláshelyre lepakol, és Morikhoz lép. Mivel az úton eleget gondolkodott azon mihez kezd majd, ha ennek vége, ideje hát hogy kérdezõsködjön.
- Helynek lesz jó ez mára, majd így beérnek minket Maldar meg két nõvel. Mond nekem még arról, milyen az ...csapat tiéd? Hogyan lehet benne lenni?
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2007.01.06. 23:02

(Jeffete)

*A tisztásra érve megörül, hogy széles táj van körülötte. A táborozás hallatán Morikhoz lép.*
- Segítek a sátort felállítani, s fát szedni éjszakára. Sõt... nem utolsó szempont ami még eszembe jutott, hogy még felállítjuk a sátort gondolja ki ki kezdi az õrséget. A vacsoráról meg talán Arbor gondoskodik, ha megkérjük szépen.... - *majd cselekszik is, s az elfhez lép.*
- Khm... khm... Arbor! Megkérhetem arra, hogy gondoskodjon a vacsoráról mindannyiunk számára?
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1725 hozzászólás • Oldal: 92 / 115 • 1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 115

Vissza: Régi Kalandok...