• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Kapuk Tere [Felfüggesztve]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
293 hozzászólás • Oldal: 20 / 20 • 1 ... 16, 17, 18, 19, 20

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.11.25. 20:57

(Grekd Welbyrd)

*Koccintok Ipoxxal. megiszom a boromat, majd felállok és odaszólok a többieknek.*

-Megnézem a barátunk a szobályában van-e. Egy pár perc és itt vagyok.

*Mivel nem tudom melyik szobában lakik Ifhar, ezért elõször a csapostól megkérdezem a szobája számát és csak azután indulok. 3-4 kopogás után várok egy percet, de mivel senki nem nyit ajtót, és neszezést se hallok bentrõl, megfodulok és visszamegyek a többiekhez.*

-Vagy nincs a szobájában, vagy nem akar ajtót nyitni. Majd hagyunk üzenetet a pultnál. Szerintem induljunk!

*Kifizetem a már összeállított számlát és a reggeli frissítõket. Mivel nem túl jó a kedvem, ezért nem adok borravalót*

<Örüljenek, hogy nem hagytam szétverni ezt a kócerájt tegnap este.>

*Átveszem a kért élelmet és mielõtt elindulok az istáló felé, még odaszólok a csaposnak..*

-Üzenem Di Nadel úrnak, hogy el akartam köszönni, de nem találtam a szobájában. .... Szóval mond meg neki, hogy éljen sokáig! ...Gondolom ez nem lesz neki túl nehéz. *teszem hozzá halkan*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.11.25. 22:16

(Ybon DiNael)

*Koccint két társával, majd csendesen kortyolgatja borát. Mikor Grekd feláll, ajánlatára csendesen bólint, majd hosszan bámul a távozó fejvadász után. Hosszú percek telnek el mély, kétségektõl terhes csenddel, mígnem Grekd visszatér, és beszámol a történtekrõl. Erre is csak bólint, majd õ is a pulthoz lép, rendezn a számláját. Miután ezzel végzett, követi két társát az istállóba a lovakhoz. Miutén felnyergelte saját, fekete hátasát, várja, hogy a másik kettõ is végezzen és elinduljanak végre.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.11.26. 0:31

*A hajító bárdokat a nyeregre erõsítem és elindulok kifelé az istálóból. Az fiunak odadobok 3 rezet, és a felszállok a lovamra. Érzem a feszültséget, ami egyre jobban zavar.*

-Ha jól sejtem nem csak nekem van kicsit borús hangulatom, de azért egy dolgot nem árt ha tudtok. Nem a lány miatt vagyok ilyen. Nagyon nem tetszik nekem, ha befolyásolja valaki az álmaimat, de leginkább az zavar, hogy nem tudom mi célból. Nagyon ajánlom a mi öreg barátunknak, hogy elfogadható magyarázatot adjon a tetteire ma délután.

*A mondókám végeztével sokat mondó pillantás kiséretében megütögetem párszor a kabátomat ott, ahol a fejvadászkardom van. A városból kifelé menet az egyik fegyver árus mellet megállok, és megkérem a többieket, hogy várjanak egy percet, majd leszállok a lovamról és kis alkudozás után veszek egy garottot.*

-Soha nem árthat -vonom meg a vállam, ha esetleg a többiek meglepetten néznek rám - Azért egy íjász nem ártana a csapatba.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.12.03. 10:43

(Ipox)

*Koccintok én is társaimmal és felhajtom a maradék boromat.Megvárom amíg Grekd visszaér az Ifarhoz tett látogatásából és elindulok velük az istálóba.Mikor odaérünk felnyergelem a lovamat, rákötöm a táskám az élelemmel és a vízzel együtt, majd ha mindenki készen áll felszálok lovamra és elindulok velük.
Elgondolkozok azon amit Grekd mondott és igazat adok neki, de mintha kicsit megváltozott volna és a sötétebbik oldalát muntatná mióta a szolgálólány elment.Mikor meglátom hogy mit vett a fegyverárusnál kérdõen ránézek, majd a válasza után bólintok és folytatom utam lassú léptetéssel a társakkal.Van egy furcsa gondolatom hogy az a garott amit vett az õreg ember nyakán átfûzve fog kikõtni, ha nem tud jó indokot mondani tetteire és a hogy minket miért kevert ebbe a zavaros ügybe.És én nem fogom megállítani Grekdet abban hogy megtegye ha tényleg igaza lesz!*
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.12.24. 20:48

KM esemény
Helyszín: Erion, az Ezeréves Tölgy fogadó.
Idõpont: az Égi Fény szerinti 3674. év, Tudomány havának 9. napján.
Résztvevõ: Ipox (Nekromat), Ybon DiNael (Meridian), Grekd Welbyrd (Eldwyr), Ifar Gor Dilach (Könnyûléptû).

Ifar Gor Dilach (Könnyûléptû):

Minden terveid szerint alakul. Thepu útba igazításának köszönhetõen feltûnés nélkül elhagyod a fogadót, és indössze néhány sarokkal odébb találsz egy nagyobb parkot.

Ipox (Nekromat), Ybon DiNael (Meridian), Grekd Welbyrd (Eldwyr):

Magasan jár már a nap az égen, mikor áthaladtok Erion városának gigantikus falai között. Telnek az órák, s a hatalmas falak eltûnnek a dombok takarásában, melyeket magatok mögött hagytatok. A kanyargós utat néhol egy-egy magányos fa szegélyezi. Mikor az egyik domtetõre értek, a távolban szürke füstre figyeltek fel. Egy megrakodott szekér lángol, ami egy népesebb karavánhoz tartozik. A szekereket körbe állították védelem gyanánt. Úgy fest számotokra a dolog, hogy a kereskedõket portyázók támadták meg, akik legalább huszan lehetnek, lovon, könnyûvértezetben. A kalmárok között nõket és gyermekeket is felfedeztek a távolból.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.12.25. 12:15

(Grekd)

//Ez aztán a Karácsonyi meglepetés//

*A dombtetõn állva figyelem az eseményeket és próbálom felmérni a távolságot, valamint az esélyeinket egy meglepetés szerû támadás esetén.*

-Sokan vannak. ... De keresztezik az utunkat... Valahogy a közelebb kéne kerülni hozzájuk, hogy nagyobb legyen a meglepetés. *Ismét körbe nézek, keresve a terepen található fásabb részeket, sziklákat, vagy kisebb nagyobb dombokat, amik takarásából lerohanhatom a portyázókat.*

-Nem vagyok járatos az efféle harcmodorban, de ha hárman ék alakban rájuk rontunk, jelentõs veszteségeket okozhatunk nekik. Én lehetnék a bal szélsõ. A bal kezemben is jól áll a fegyver. *Itt sokat sejtetõ vigyorral nézek a társaimra. Leszállok a lovamról és a fejvadászkardokat a derekamra, a hosszúkardomat a ló bal oldalára erõsítem, ellenõrzöm a hajítóbárdokat és a dobótõröket is majd visszaszállok a lóra..*

- Most kellene az íjász. A varázstudományáról nem is beszélve. ...Remélem a karavánt védõk hamar feleszmélnek és kitámadnak, mert ha nem, akkor esélyes, hogy ma már nem találékozom az öreggel.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.12.26. 0:42

(Ipox)

*Feltüzel a harc látványa és a régi szép idõkre emlékeztet mikor még északon küzdöttem a Toroni söpredék ellen.De ezek a gondolatok gyorsan elszálnak mikor feleszmélek hogy nõk és gyerekek is veszéjben vannak a rájuk rontó bandita csoporttól.Mikor Grekd elmondja a tervét, én csak helyeslõen bólintok és hogy én is mondjak valami okosat:*
-Hát igen.Normál körülmények között átkaroló manõvert alkalmaznék, de ahhoz kellene legalább 3-4 íjász, tehát marad a rajtaütés oldalról.Az út bal oldalán lévõ kissé erdõsebb terep talán takarást tud nyújtani, mielõtt kellõ távolságba nem érünk.Az ék formáció is tökéletes.Majd én leszek az élen, mert nálam van ládzsa.Ha szerencsénk ban és sikerül megcélozni egy nagyobb csoportot ami eggyütt van akkor talán kettõt is fel tudok nyársalni rohamból, majd a többit meg buzogánnyal aprítom.
*A buzogányt a nyereg bal oldalán lévõ tartóba teszem, hogy ha szükség lesz rá, azonnal elõránthassam.A lándzsát a bal kezembe veszem és a bajzsot a jobba.Körbenézek hogy a többiek készen állnak-e.*
-Látom Grekd Erigowban sokat tanultál a hadvezetésrõl a testõrködés mellett.A varázsló miatt meg ne aggódj.Meg fogjuk oldani ezt mi is!
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaleina » 2007.01.06. 12:41

Elõször megrémültem a gondolattól, hogy harc lesz... De aztán elkergettem fejembõl a zavaros gondolatokat, és inkább azon kezdtem el gondolkozni, hogy hol találnék alkalmas helyet a nõk és gyermekek elrejtésére. Sajnos nem található errefelé semmi alkalmas hely. Ekkor meglátom, hogy amott a dombtetõn már gyülekeznek a csapatok a ránk rontó bandita csoport leverésére. Talán sikerül mégis mindenkinek életben maradnia... Legalábbis a többségnek... Nem baj... Ha szükséges, én sem rettenek vissza a harctól. Végül is, az én kardom is elég éles...
Kaleina

Vissza a tetejére

Előző

Téma lezárva
293 hozzászólás • Oldal: 20 / 20 • 1 ... 16, 17, 18, 19, 20

Vissza: Régi Kalandok...