Igen, az oldal haldoklik. Tudom... tudjuk. Nem most kezdõdött, már nagyon-nagyon rég, nem dobálózom számadatokkal, hogy hány regelt user van... felesleges. Az oldalt az aktív fórumozók tartják életben, és az Õ számuk eltörpül az összesített mellett. DE amíg Ti itt vagytok, és látogatjátok, és írtok a fórumba, addig az OM is élni fog... Ezt garantálom.
Mint azt kevesen tudjátok, több mint egy éve ez az egész csak egy poénnak indult. Sionnal anno egy SW online gamet próbáltunk ki, és akkor jött az ötlet, csináljunk M.A.G.U.S.-t. Olyan még úgy sincs, meg amúgy is szeressük, és jó volna gamelni is

Sajnos nem minden tökéletes... közel sem. Nem tudtunk elég idõt fordítani az oldalra... szeptembertõl meló miatt már én sem, s mivel a technikai hátteret gyakorlatilag én valósítom meg, ez sajnos idõvel meg is látszik. Ellenben az OM-re még mindig, szinte saját gyermekünkként tekintek. Egyben kedves, és fontos is nekem.
Pár szó Damakról:
Szükség volt egy olyan projektre amivel sikerül megfognunk a KM-ekre váró usereket, hisz KM-bõl sosem elég. Régebben felvetõdött, hogy szabad helyszínek legyenek, több topic amelyek között lehet mászkálni. Gyakorlatilag ennek a megvalósításába vágtuk a fejszénket amikor kipattant Damak ötlete. Ellenben az eddigi "rendszert" nem akartuk felborítani, ezért egy különálló részt kapott, és csak egy városra korlátoztuk a szabad játékteret. Anno Sionnal még ketten akartuk az egészet csinálni, de sajnos kevesek voltunk a feladathoz. Ekkor jött Tyss,Hakea és késõbb a többi KM, akik segítségünkre lettek. Nélkülük sehol sem tartanánk, a köszönet csakis Õket illeti, hisz fáradtságos munkával Õk alkották meg ezt a külön kis világot, hogy örömet és új játékélményt szerezzenek nekünk. Nem szeretném, ha ez ennyiben maradna, ha a sok fáradtságos munka kárba menne. Ott a megbeszélõs topic Damakban, gyerünk... jöhetnek az észrevételek, hogy mit és hogyan csiszoljunk. A játszhatóságért, a játékélményért, a saját szórakozásunkért. És persze ne feledjétek, a Damakba küldött postok nagyon jó alapjai lehetnek egy Novellának

Ezúton is szeretném megragadni a lehetõséget, hogy fejhajtással köszönjem meg drága Yvettünk értünk való fáradozását. Nélküle rég nem itt tartanánk. Az Õ õrzõ szeme vigyázza fórumunkat mikor mi nem vagyunk itt, Neki köszönhetünk nagyon sok apró finomítást, rengeteg ötletet adott, és mint a Fórum Anyja összefog mindenkit...

Hmmm... azt hiszem elsõ nekifutásra ennyi sikeredett. Yvett mellé természetesen még lesznek moderátorok... legalább még kettõt szeretnék, de ez még mérlegelés alatt áll.
És ami a legfontosabb. Az OM még él, nem kell temetni, csak vigyázzunk rá, hisz valamennyire mindannyiónké. Mind-mind kellünk hozzá, hogy tündököljön, hogy örömet szerezzen nekünk, s az erre tévedõknek. Vigyázzunk rá, hisz más ilyen nincs.
Köszönöm.
Üdv: Con Larrodan