• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 231 / 300 • 1 ... 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234 ... 300

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.11.16. 22:19

Mi a ááá mi vót itt? Én maradtam pont ki a buliból már megint :evil: Ú pedig miylen jó lett vóna egy kis flame :twisted: Kár hogy vége :cry: Jöttem volna hisztizni... :cry: Mindegy...
Én ha egyetemre megyek, elvileg irodalommal és történelemmel fogok foglalkozni. Kár hogy engem pont a magyar középkor nem érdekel igazából, ráadásul jóval kevésbé értek hozzá, mint egy Római Birodalomhoz vagy egy Napóleonhoz... számomra igazán izgalmas a magyar történelem a Szatmári békétõl lesz, az egyetemes történet az angol polgári forradalomtól... a frank államalapítás és az ezek közti idõhézag mondjuk úgy... érdektelen számomra, ezért nem is értek hozzá különösebben... a gáz az, hogy muszály lesz feljönnöm midnezekbõl is :roll: Mondjuk iylen KL féle fejtegetéseket nem rosz olvasni, de hogy egy problémát globálisabban lássak nekem spec többre van szükségem... mondjuk nem ártana normálisan informálódnom az invesztitúra háborúkról, mert az alapinfókon kívül alig tudok valamit róla... a Kárpát-medencíbe betóduló magyarság számáról kb ugyanennyit...
Én még buták vagyok a töri ezen részéhez... ami persze hihetetlen tragédia, tekintve, hogyha valaki nem érti meg a 10-11. század európájának problémáit, nem fog tudni következtetni a 12-13. századéra se és így tovább... úgyhogy... buták vagyok de annyira ne hogy ne ismerjem fel ezt, azaz énis okos vagyok, ezáltal felszívtam magam oda, hogy én midnenkit lenézzek, mert oylan okos vagyok háhh! :lol:
Persze midnezt nem gondoltam komolyan :oops:
De azét akkoris csúnya dolog, hogy az off-partyból engem kihagyott a társaság :evil:
Szégyeld magad KL, Roxanne!
Szégyeld magad Sion, Yvett amiért leállítottad, mielõtt még beszálhattam volna! :D
Szégyelje magát midnenki rajtam kívül!
* elkullog... háhh jól meg mondta a magáét!*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.11.16. 22:36

NA megint sikerült valami láma beszólást benyögnöd, Tyss :lol:

Mért kell neked mindig mindenbe benne lenned?

Délkör *kicsit gonsozkodós hangulatban és nagyon fáradtan*
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.11.16. 23:32

hát Tysson ha nem bnõznél annyit,akkor idõben észrevennéd az off partykat és flamezhetnél is :wink:

Mellesleg éljen a post farm és üdv minden ujoncnak...ja és nem kötelezõ a Damak csak választható...folynak rendes kalandok is ám :lol:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.11.17. 10:23

Affene. Poshadt vérgõz illatját érezém vala, ám a csata már lezajlott, én meg nem fogok hullákon csámcsogni. :cry:

flame revolución
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.11.17. 11:03

Melózok, és pont ilyenkor maradok ki mindenbõl. :?
De jó, hogy már abbamaradt a vita, mert nem bírtam volna megállni, hogy állást ne foglaljak benne, és akkor jujjuj. 8) :roll: :wink:
Tyssben pedig nem csalódtunk. :P :P :P
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.11.17. 22:25

Jáj de szeret engemet itt mindenki! :lol:

Hakea:
Nem holmi ingoványos vértõl tacsakos, holtak oszló tetemeitõl lucskos mocsárbûzzel vegyes vérszagú mezõre tévedtél drága barátom... ezek a mezõk az Elízium gyönyörûséges flame terei! Azok a terek, ahol a vérgõz üdítõen hat a megfáradt tüdõnek, ahol midnen egyes lépés, ahogy az ember zörög a félvértjében és majdhogynem elsüllyed a vértõl képlékennyé vált talajban úgy hat, ahogyan kemény dohányosnak egy hét nikotinelvonási tünetei után az elsõ cigaretta. Olyan hely ez, ahol a butákok felett anagypofájú mégbutákobbak aratnak diadalt, ahol az intelektus mércéje pusztán a szavak forgatásának, az élcelõdések ingoványos labirintusában való kiigazodás, a furcsa emelkedettebnek tûnõ szavak progresszív használata, hogy a proletár vitafélnek evidens, egyszerû és egynemû választ adjon az offos a diszkusszió során... igeeen, ezt a csatát nem karddal hanem szavakkal vívják Hakea drága!
A kár az, hogy a csatának vége :cry: A késõn érkezõ párbajozók el is kulloghatnak...én is azt etszem :cry:
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.11.17. 22:35

Ha ilyen tevékenységre érzel magadban affinitást, akkor ajánlom a chat.hu-t. :wink:

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.11.17. 23:03

Ohh az nem jó :wink: Ott a posványban csak butákok vannak... itt van értõ közönség is, meg ellenfél, akivel lehet csipkelõdni.... igaz limi? :lol: Mondjuk én valahogy sose így fogtam fel a dolgot.... de meg lehet közelíteni ígyis :wink:

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Raoul C. » 2006.11.18. 11:29

Üdv

Hosszantartó távollét után visszatértem...és szokásomhoz hûen le vagyok maradva... Majd behozom...csak annyit kérdeznék, hogy akkor Damakkal most mi a helyzet? Mintha régebben elcsíptem volna egy indítási dátumot, most azonban mintha még állna a dolog. Köszi annak a türelmét, aki hajlandó felhomályosítani :roll:
Raoul C.

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.11.18. 18:25

Ha jól tévedek, akkor sajnos még mindig nem sikerült elindítani. Elvileg péntek lett volna z indítási idõpont, de majd meglássuk, h mikor fog ténylegesen elindulni.

Meridian
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.11.18. 20:57

Hakea nem volt sehol... nem tehetek róla, bocsi... hmmm... érdekes. A napokban az "elvetemült" Varg Vikernes, a Burzum együttesének egyetlen tagjának a biográfiáját olvasgattam... a fazon 13 éve csücsül börtönben gyilkosságért, a világ leggonoszabb emberének van beállítva... sose hittem volna, hogy valakit illetõen ennyit tudnak tévedni az emberek. Akit érdekel a téma, olvassa el az oldalon a liraryjét, nagyon megéri. Az ember épül tõle, nem is keveset... hehh... a média által beállított világsátánistája nézetei közel sem állnak ahhoz a gyps filozófiától, ami a mûfajban dívik... hihetetlenül nagy arc a fickó, nagyon értelmes fazon és ezt sose gondoltam volna. Mellékesen LOTR szakértõ, tud elfül és mordoriul, játszott MERP-et, Ad&D-t és szerepjátékozott rengeteget... live rpgzett iszonyú sokat.... egy kis adalék: ma mivel bûnözõként van számontartva, mindent elfedítettek róla: a live rpgzés "sátánista rituálé" lett az erdõ közepén, az pedig, hogy fakardokkal és husángokkal hadonászott kisfiúkorában, rejtett agresszionális megnyivlánulásai... nem tudom, ez valahogy él Magyarországra is... mármint az, hogy... a legtöbb ember az rpgzést valamilyen furcsa agresszív szektázásnak véli. Nagyvaterom pölö azt hiszi, a magusozás az valami szektázás, és valami furcsa isteneket tisztelünk... :shock: Ez 20 éve durvább volt, ez a fazon pedig akkor játszott... hehh... tényleg érdemes megnézni... ezzel is akartam bevezetni valamit..
Ti mit gondoltok errõl? tehet-e a szerepjátékos-i közösség aróluk kialakult sztereotípiáról? Mármint... egyzser egy szerepjátéklubban láttam egy nõt, 40 fölött, aki boszorkánykereszttel, gothos cuccokkal mászkált, 4 cm-es szakállat növesztett, vámpírszerûen kivetette a fogait, és Harry Potter heget csináltatott a homlokára... ez alapján én is így... iylen sötéten látnám a szerepjátékosokat...

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.11.18. 21:42

Hasonló a dolog, mint a zenei stílusokat illetõen. Mindenki másmilyen, nem szabad általánosítan. Kézs

Meridian
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.11.19. 13:25

Tysson-lar írta:Ti mit gondoltok errõl? tehet-e a szerepjátékos-i közösség aróluk kialakult sztereotípiáról? Mármint... egyzser egy szerepjátéklubban láttam egy nõt, 40 fölött, aki boszorkánykereszttel, gothos cuccokkal mászkált, 4 cm-es szakállat növesztett, vámpírszerûen kivetette a fogait, és Harry Potter heget csináltatott a homlokára... ez alapján én is így... iylen sötéten látnám a szerepjátékosokat...

Az DÁCSÚNA volt...és ráadásul totál nyamvadtan is játszott, alig bírtam állni hogy a pofájába ne röhögjek a 40000 Kp-ja, a toroni bm apja és pyarroni varázslónõ anyja történetének hallatán.

Jó lenne egy király szerepjáték klub. De ilyen hangulatos, korhû bútorokkal, fegyverekkel és faliszõnyegekkel. Mmm...
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Akrim Gar » 2006.11.19. 16:06

Sajnos, igenis sokan hiszik, hogy az rpg valami sátánista izé. Pedig Aleister Crowley-t nem is ismerik, na õ, õ nem volt normális, szegény nagyon beteg volt, de nem ez a lényeg. Fõleg az egyházi manusok hiszik ezt, õk szeretnek "hinni" (pedig néha elgondolkozhatnának a biblián, ami szegénységet hirdet, és biztos nem azt hogy 10 kg aranyfuxxal kell járkálnia a bíborosnak).
Akrim Gar

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.11.19. 18:30

Jöttem nézni, hogy mit postfarmoltok, :P 8) de csalódtam bennetek. :evil: Egyet sem láttam. Viszont ez a téma jó. Egy mami a buszon keresztet vetett, amikor meglátta a kezemben az ETK-t. Annyira tud néha dühíteni az emberek butasága. Mindenre fújnak, amit nem ismernek. Skatulyába raknak, és elásnak. Néha röhögnöm kell az egyszerûségükön. Olyan csõlátásuk van ma az embereknek, hogy az már félelmetes. Birkák, akik mindent elhisznek, amit mondanak nekik. És minden mediában pszichológusok dolgoznak, és úgy irányítják a népet, ahogy akarják. Undorító.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 231 / 300 • 1 ... 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok