• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sub rosa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
2499 hozzászólás • Oldal: 30 / 167 • 1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 167

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.11.09. 12:45

Résztvevõk: Hanas

A test mozdulatlan feküdt, a fgérfi egyedül volt vele, hisz Trixianna és Guido sem volt már ott. Majd éles sóhajjal levegõt vett Csendes, szeme felpattant, a mennyezetbe fúrta tekintetét. Shadoni nyelven mondott valamit halkan. Mozdulni nem mozdult, de sápadtsága és végtagjainak hidege maradt.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.11.09. 12:49

Résztvevõk: Tiarren, Somuris, Rutilus

Kényelmes tempóban haladva Tia látja, a matrózok a folyosó felmosásában serénykednek. Ám az elsõ emeleten áthaladva, látta, hogy a lépcsõhöz tart Somuris és egy idegen, sápadt arcú, háromszög alakú kalapos ifjú. Az ifjú meglátva Tiarrent, eltátotta a száját.
-Angyal szállt le közénk...-motyogta anyanyelvén.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.11.09. 19:09-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2006.11.09. 13:09

(Somuris)

Egy pillantás Tia tekintetére, ha elkapja vagy közömbös, akkor megy tovább. Ha valami van a tekintetében... mondjuk rémület, akkor megtorpan.
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2006.11.09. 16:41

(Hanas)

Kicsit megijed a hirtelen reakciótól, aztán lekapja magáról a bõrzekét, és a nõre teríti, hogy ne fázzon annyira.
<Él! Rémes érzése lehet...sajnos pont én maradtam, nem értem mit mond.>
- Pihenj, csak én, Hanas vagyok itt, mindjárt jön a segítség.
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.11.09. 18:18

(Tia)

Az emeletre érve megkönnyebbült tekintettel fordul a kis csapat felé.

-Minõ szerencse. Engedelmükkel közölném velük kérésüket, egy pillanat és visszatérek.

Lágy léptekkel indul meg a hármas felé, kedves mosollyal üdvözli õket.

-Örülök hogy találkoztunk. A don és felesége megkértek engem, hogy közöljem veletek, hogy imádság közben a társaság két férfitagja õrizze õket. Csendest nem látta valaki? Igazán örülnék a váltásnak, elfáradtam kicsit.

Mikor az ifjú idegenen megakad a szeme, felé fordul, kedvesen félrebillenti a fejét és üdvözli.

-Önnel még nem találkoztam. Nevem Tiarren, kit tisztelhetek személyében?
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.11.09. 19:10

(Guido)

*Kicsit megugrik, amikor Trixi felébreszti.*
- Mi a baj? Hol? Miért?
*Gyorsan felkapja magára levetett ruháit, és a többiek után siet. Ledöbbenti amit lát. Elszorul a szíve, amikor megtalálják Csendest. Pár pillanatig csak áll és bámul a testre.*
<... Ki volt az az elvetemült állatfajzat? Miért kellett meghalnia? Fiatal volt még. Ezt nem viszik el szárazon. Elégtételt veszünk. Nem. A domviki igazságszolgáltatás elõtt fognak felelni tettükért. ...>
*Trixi szavaira kizökken, és visszatér a valóságba.*
- Megyek.
*Azzal sietve elkezdi keresni Tiáékat.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.11.09. 19:17

Elkövettem egy malõrt, amire Orwen hívta fel a figyelmem: mégpedig hogy karaktere nem akkor ment oda érdeklõdni a fiatal férfihoz, amikor Sumoris szóba elegyedett vele majd a lány, hanem akkor, amikor kifelé mentek a kápolnából. Azaz addig vár. Visszamenõleg amit lehetett retusáltam, most egy erõltetett módon próbálkozom pelenkába tenni, amit brilliánsan eltoltam :)Elnézést a bakiért!!!

Rutilus csak akkor kapcsolódott bele a dolgok menetébe, amikor már a lány elviharzott mellette mérgesen. Az ifjú köpni-nyelni nem tudott, amikor még egy új arc adta tudtára, segítõ kezet nyújt neki. Ám amikor Somuris pillantásából rájött arra, hogy a két férfi ismeri egymást, megadta magát és rábólintott.
A lépcsõnél találkoztak össze Tiával. A férfi a kérdésre elõször elpirul, majd belefog:

-Nordal Mis-Kethan...-s bár látszott, hirtelen sokmindent mondana, megkukult és leforrázva nézett a padlóra. panaszát a két férfi és Tia érzékeny füle is hallhatta:
-Tessék. Egy rakás szerencsétlenség vagyok. Nagyapám már rég lebeszélte volna róla a ruhát is, én meg felsülök.
Közben fletûnt sietõs léptekkel a lépcsõn alulról érkezve Guido-arca ki volt pirulva, talán futhatott is kicsit?-de a lépcsõn lefelé pedig a Tia után érkezõ, kényelmes sétájú don és donna közeledett. A donna el is mosolyodott, de sokan lettek hirtelen egy árva lépcsõn.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2006.11.10. 10:07

(Somuris)

elegánsan befelé mutat, mintha a helyiséget õrízte volna
- A szentély biztonságos.
Ha a páros bement és már nem nagyon hallja, akkor elfre vált, színpadiasan ejti a szavakat, mintha nem is beszédét akarná elrejteni a többiek elõl, csak a szavak ízét kóstolgatná:
- A kisasszony bájos, mint mindig. A holdsugár a tekintetében illanó gondolat csupán, vagy törént valami?
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.11.10. 17:05

(Tia)

Az ifjú megjegyzését elengedi a füle mellett, látja rajta, hogy zavarban van. Bíztatóan szól hozzá, nem áll szándékában elbizonytalanítani.

-Örvendek a szerencsének. Igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy ily rövid idõ alatt sikerült barátokat szereznünk ezen a hajón. Remélem, a jövõben akad némi szabadidõm, hogy jobban megismerkedhessünk.

<Mintha a többieket sokkal jobban ismerném...>

Somuris bókjára elmosolyodik, a férfi mégse hozza zavarba, hisz szavai mögött nincs valódi érzelem.

-Igazából nem történt semmi figyelemreméltó, csupán fáradt vagyok és kissé feszült.

//Jomadar:Nem hiszem, hogy megértetted amit mondtam :P A don fegyveres kíséretet kért a kápolnán BELÜL. Két fõ. Uccu:P//

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.11.10. 20:14

//Igen, igen, Hakea jól mondja! :D //

A don és donna abban a tudatban indult a kápolna felé, hogy majd két fõ követi õket. Az ifjú erõt vett magán:
-Bár kellemesebb hangulatban esett volna ez a találkozó...Önök ismerik egymást...? Ezen a hajón mindenki ismer mindenkit? Remélem nem ön is amiatt a durva fickó miatt? Ugye önt nem bántotta?-sápadt el.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2006.11.10. 21:05

(Somuris)

//Igen levettem, hogy rájuk kell vigyázni, de gondoltam elég az ajtónál... - azért mégiscsak jobban néz ki, ha azt látják, mintha nekik õríztük volna.

Az ifjúra nézve:
- Még lesz idõ beszélgetni. Most ne zavarjuk az elmélyülni vágyókat.
Csendben követi õket befelé.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.11.11. 19:52

(Guido)

*Mikor meglátja Tiát, egybõl hozzá siet. A nõ láthatja Guido szemében, hogy feldúlt, és hogy baj lehet. Amint odaér int diszkréten a fejével, hogy négyszemközt szeretne beszélni a nõvel, majd arrébbsétál. Ha már nem hallhatja más megszólal suttogva.*
- Baj van. Csendest leszúrták. Vigyázni kell a Donnáékra. Ne mozdulj el mellõle. És figyelj nagyon. Én is maradok.
*Azzal a donnáék felé fordul, és felvesz egy más arckifejezést. Ráerõltet magára egy kis nyugalmat, legalábbis a látszatát.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.11.11. 20:21

(Tia)

Nyugodt, mégis érdeklõdõ arckifejezéssel fordul az ifjú felé.

-Nem tudom, kirõl beszél. Nem hiszem, hogy okot adtam volna arra, hogy valaki durván bánjon velem. Mégis...történt valami erõszakos cselekedet amirõl nincs tudomásom? Egyébként nagyon kedves Öntõl, hogy aggódik a biztonságomért, köszönöm.
Hogy ismerjük egymást az túlzás, alkalmi társak vagyunk csupán, bár lehet, hogy ez a jövõben változni fog.

Megfogadja Somuris tanácsát és szintúgy követi a kápolnába. Az ajtóban azonban megállítja Guido. Kicsit lemarad, az ajtót kissé behajtja, egyik keze a kilincsen marad. A hír hallatára ledöbben, ám ez az érzés is csupán oly finoman mutatkozik meg benne, mint amilyen az egész lénye. Kacsója, mely a csípõjére vándorolt volna, megállt a levegõben, a mozdulat megfagyott, szemei Guido mellkasára szegezõdtek, bár sokkal inkább mögé. Még a szája is tátva maradt egy kicsit.

-Ez váratlanul ért. Hol szúrták le? Elvileg csak egy pillanatra hagyta el a színt hogy szükségét végezze. A donnára pedig hiába vigyázunk öten, nem valószínû, hogy egyszerre rontanának neki rosszakarói. Ostobaság lenne kivárni, amíg ismét cselekednek. Nekünk kell lépnünk. És a legfontosabb, hogy titokban kell mindezt végeznünk, ha a donnáék megtudjûk, mi történt, pánikba esnének, ami teljesen érthetõ. Abból meg csak még nagyobb baj lenne. Ezenkívül van még egy dolog...egymásra is vigyáznunk kell. Egyedül nem maradhat senki, egy percre sem. Láthattuk, mire vezet, ha nem vesszük számításba az emberi aljasság határtalanságát. Most viszont nyugalomra lesz szükségünk mindenekelõtt. Látom az arcodon a kimerültséget, és gondolom nem csak az elõbbi sietség fárasztott ki. Kövessük a kápolnába társainkat, és hagyjuk, hogy a csend kitisztítsa az elménket.

<Ha másra nem is igazán jó az ilyesmi...>

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.11.12. 22:25

Résztvevõk: Tiarren, Somuris, Rutilus, Guido

Az ifjú kezdte magát feleslegesnek érezni:
-Én most kiszellõztetném afejem, s ha még akkor is beszélni akar velem, ha dolgai ritkulnak, megtalál a negyedik szinten, a jobb oldali folyosóág 5. ajtajánál. Ott van a szomáb, többedmagammal. -szabadkozott, majd szégyellõsen intve Tiának odébb állt. A donnáék letérdeltek az egyik padhoz, elõre és imába mélyültek. Ha Guido is velük tartott, akkor ennek õ is tanúja. Somuris beléptekor háta mögött korábban csk a férfi és a nõ sugdosását hallhata, de hogy az mirõl folyt, már nem.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.11.12. 22:27

Résztvevõk: Hanas

A férfi szavait már csak egy üveges tekintetû frissen elhunyt nõ hallgatta csodálkozásba meredt arckifejezéssel, s lassan elszíntelenedõ ajkakkal. Nyílt az ajtó, Trixi érkezett a vörös matróznõvel.
-A tetem nem maradhat itt...A többiek merre? Még nem értek vissza? Mi a kutya faszát csinálnak?!-hagyta el az elsõ káromkodás a nagymellû nõ száját. Feszült volt és elégedetlen, de fõképp nyugtalan.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
2499 hozzászólás • Oldal: 30 / 167 • 1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 167

Vissza: Régi Kalandok...