• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sub rosa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
2499 hozzászólás • Oldal: 29 / 167 • 1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 167

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.11.08. 9:42

Résztvevõk: Guido, Hanas / Tiarren

//Amekkorák, azt el is hiszem, bizony, hogy kell! :D Hogy tessék csak észben tartani!:D:D:D//

Kurta kuncogást ejtett meg Trixi erre a lelki rejtelmes megjegyzésre de aztán õ is lehunyta szemeit hogy pihenjen. Pihent volna, ha nem kopogott volna valaki az ajtón. A vörös volt. trixi felkelt, zoknis lábbal állt az ajtóban és beszéltek kicsit. Aztán a matróznõ távozott, Trixi pedig Hanasra nézett majd Guidora.
-Dolog van, talpra. Övcsatosunk megmozdult.-ezzel lábára kapta csizmáját, bõrvértjét nem vette fel, hogy hamar kész legyen.Mivel Guido eddigre szunyókált már, megbökte.
-Ez neked is szólt. Rapírt felkötni mert lehet, még használni kell.

A fedélzeten eközben a donna kifejtette, azért szeretne megtanulni írni, olvasni, hogy férje távollétében ahivatalos papírokat el tudja olvasni és kézjegyével ellátni. Csendes felállt, jelezte, hogy neki most egy kicsit ki kéne mennie. Ám hosszúra kezdett nyúlni visszajötte...

Trixi a szint végén lévõ raktárhoz sétált, várt kicsit, fülelt, majd hirtelen benyitott. Aztán hunyorgott kicsit fegyverrel kezében, beljebb ment,majd miután lehajolt valamihez káromkodott.
-Hozzon valaki fényt! Azonnal!
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2006.11.08. 10:10

(Somuris)

- Minek néz engem, gladiátornak? Kezdem érteni, mi ezen elragadó jellem forrása. Aki gladiátorjátékokon nõ fel és a kedves családja arra büszke, hogy kötötûvel aprítja az ogrékat, annak a harc való nem szavak. Akkor nem értem, mit akar tõlünk. Én az elmét csiszolom és nem okoz örömöt a halálsikoly és a halandóságával szembesülõ ember hitetlen tekintete.
- Velünk csak akkor jöhet ha elfogadja a feltételeinket és legfõképpen - képes csendben maradni, de úgy látom ez lehetetlen, így aztán kénytelen lesz felnyársaltatni, karóba húzatni mindenkit a kedves családjával és egyéb ismerõseivel, mert én bizony nem ugrálok a füttyszavára kedves "Kihaénnem".
- Most pedig, ha megbocsájt, magamhoz kell vennem a hegedûmet, mert késni fog az elõadás.
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.11.08. 10:19

Résztvevõk: Somuris, Rutilus

A lány most vesztette el a türelmét:
-Maga egy faragatlan hazug ember.Nem színész.Színészt láttam eleget. Tudtam volna csendben maradni, de ön túl korlátolt ennek belátásához! A rapír oldalán igazi, vegye úgy, ki van hívva, hogy becsületemen a csorbát kiegyengessem!-ezzel pofon csapta a férfit
-Mi az Ön neve és kabinszáma, ahova küldhetem azt, aki kiáll ön ellen?
Az ifjú szemeit forgatta. Látszott, unja a lány pattogását, de amikor a kihívás elhagyta száját, meglepetten bámult rá.
-Viccelni tetszik?
-Nem. S ha gyáván visszalép, molesztálás miatt jelentem önöket! Kivétel nélkül! S inkább hisznek ebben egy lánynak mint három megtermedt férfinak! Hová fajula világ hogy ha már egy kápolnában sem lehet nyugton az ember lánya és van akiknek semmi sem szent!
-Nonono, miket nem talál ki, ácsi! Hozzá sem nyúltunk önhoz, meg ez szent hely...!
-Maga hozzám ért. Hiba volt. Én tudom, hogy ez szent hely...
-Akkor mért zeng benne kihívást kegyed?
-Mert sértegetnek!!! Õ sérteget!-bökött Somuris mellkasára.
-Ó, kérjen már bocsánatot és menjünk már!-nézett a dalnokra az ifjú.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2006.11.08. 11:03

(Somuris)

- Bocsánatért esedezem igazság és erkölcs nemes bajnoka. *Udvari meghajlás*
- Az is merõ sértés, ha szeretnék távozni, vagy köteles vagyok tovább nézni a jelenetet?
- A bérgyilkosai úgyis megtalálnak ha akarnak. Egy utolsó jótanács: tanuljon meg kérni. Különben csak a talpnyalók lesznek szívesen a közelében.
Ezzel távozni készül. Az ifjú remélhetõleg követi, ha nem, igyekszik jelezni, hogy kövesse.
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.11.08. 14:15

(Tia)

Játékosan csalódott, lemondó arccal veszi tudomásul amit a donna mondott az írással kapcsolatosan.

-Milyen kár. Pedig kezdtem reménykedni, hogy személyében olyan társra lelek, aki hozzám hasonlóan a könyvek sokasága által szeretne megmerítkezni világunk ezernyi csodájában. De hiszen ki vagyok, hogy ezt felrójam Önnek.

Csendes távozását nem tudja mire vélni. Felmerül benne a gondolat, hogy valamit érzett, vagy hogy Trixi üzent neki mentálisan. Nem foglalkozott vele, állnia kell a sarat, bár kissé terhére van a beszélgetés.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2006.11.08. 16:46

(Hanas)

<Ha menni kell, gyerünk!>
Lerakja íját, és szablyáját kézbe véve elindul szorosan a nõ nyomában. Nem lát semmi gyanúsat, de ezen nem is csodálkozik.
<Szemem a széles puszták kémlelését szokta, nem az ármány felderítését.>
Mikor Trixi talál valamit, hangjából hallja nagyon ideges lett, visszalépett a folyosóra, és az elsõ kezébe akadó lámpást leveszi a szegrõl.
<Baj van. ...Trixiana nem az ideges fajta, de most...>
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.11.08. 20:55

-Milyen felsõbbséges és kioktató, csak tudnám mire!-viharzott ki a kápolnából. Az ifjú felélegzett.
-Ez a lány is el van kényeztetve...Már elment, akkor akár maradhatunk is...nem...? Pontosan mire is vagy kíváncsi?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.11.08. 20:58

Résztvevõk: Tiarren

-Elõször kezdjük a betûkkel, még rákaphatok az olvasás ízére. Férjuram birtokán nagy könyvtár van, jól tudom?
A don bólintott. Csendes csak nem akart az árnyékszékrõl visszaérni, a donna pedig szeretett volna férjével a kápolnába menni iádságra. Mielõtt felmentette Tiát szolgálatai alól arra az idõre, a don szóval tartotta a lányt:
-Kérem, két férfit a csapatukból hívjon a kápolnába, hogy õrizzék lépteink akkor is, amikor lelkünk nem a világ felé fordítjuk.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.11.08. 21:01

Résztvevõk: Guido, Hanas

A fény elég volt, hogy lássák, min rántota fel magát Trixi: mellben szívszúrással Csendes hevert a földön szürke arccal, élettelenül.
-Guido, maga elõkeríti a többieket és tájékoztatja Tiarrent a halálesetrõl s hogy nem mozdulhat el a donna mellõl. A házaspár semmit nem tudhat meg abból, ami történt. Nem kelthetünk pánikot. A testtel Hanas itt maradsz és szólok a kapitánynak. Kérdés?-hangja felindult volt, halk, de nem remegett és nem veszítette el a fejét.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2006.11.08. 22:42

(Somuris)

- Nem, itt nem maradhatunk. Elõször is elmegyünk a hegedûmért. A kérdõ tekintetre válaszul - tanulni akartál, nem? Utána megnézzük az istállót, kellemes hely ilyenkor. Ott mutathatok egy-két trükköt, még mielõtt ez a csitri felfordítja a hajót fenekestül. Vele és a felcsõdített ármádiájával inkább akkor találkoznék, amikor épp mesélek a hajó gyerekeinek. Tudod a hatásvadászat a szakmánk egyik fõ eleme. A vándor-tanító egy feldühödött csitri és az erõszakszervezet ellen képet alakít ki az elfogulatlan nézõben. Én nem vagyok harcos, de megszégyeníthetem a gõgösöket, ha az életembe kerül is. Persze ha nem sikerül jól idõzíteni, akkor a szakma másik fõ elemét kell bevetni... Sokatmondó tekintet. - Akkor majd mázlink lesz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.11.08. 22:50

-Á, én nem venném túl komolyan ezt a lányt. Gõgös? Inkább csak fontoskodó és láb alatt levõ, de te vagy a tapasztaltabb...Bocsáss meg hogy letegeztelek, de kapkodtam a fejem ki kire hány éppen szavakat. Én sosem fogok tudni így beszélni. Bárdolatlan a szám, nem kimûvelt...Így jár az, aki a kölykökkel szalad, ahelyett hogy a nagyapját hallgatta volna!
A másik elem említésére értetlenül nézett a férfira.
-...azaz? Jön a rapír?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.11.09. 19:09-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2006.11.08. 23:02

(Hanas)

FelaKasztja alámpát valami maga helyre, hogy világosságot adjon a raktárnak.
-Nincs kérdés, menj.
Egyedül marad a gondolataival
<Õ...shadoni volt. Miért ölte meg valaki, aki az idegeneket gyûlöli? Talán leleplezte, és ezért hever most holtan. Találd meg utad az istenedhez, elkárhozott lélek.>
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2006.11.09. 7:19

(Somuris)

- Ha mázlink lesz, nem kell rapír. Menjünk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Jomadar 2006.11.09. 9:22-kor.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.11.09. 9:10

(Tia)

//Jomadar: Egy jótanács. Ha mágiát használsz, ahhoz nekünk semmi közünk, hogy mit varázsolsz, maradjon titok. Szitának bármikor írhatsz pmet, mi legalábbis így szoktuk rendezni. A hatást õ leírja, bár ha lebeszélitek, akár te is megfogalmazhatod saját reagodban.

Szita: Jellemzõ hogy nem esett le, hova kell mennie Csendesnek olyan sürgõsen :D//

Helyeslõen bólint beleegyezése jeléül.

-Igaza van, ráér még ezen gondolkozni. Amint kedve akad hozzá, belekezdhetünk, felõlem akármikor.

Kicsit elmélázik, lopva az ajtó felé tekintget. Percek elteltével kissé aggódni kezd, vajon mit csinál ilyen sokáig a nõ, és örülne a váltásnak.

-Kérésének eleget teszek amint Cillan visszaérkezik, bár lehet, hogy út közben találkozunk társaimmal.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2006.11.09. 9:28

//Kivettem innen és elküldtem privben. Köszönöm, tudhattam volna, csak reggel a post hevében nem figyeltem. Elnézést mindenkitõl.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
2499 hozzászólás • Oldal: 29 / 167 • 1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 167

Vissza: Régi Kalandok...