• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Al-Abadanai kalamajka

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1419 hozzászólás • Oldal: 58 / 95 • 1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 95

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.11.05. 17:51

(Fergia)

-Komolyan megveszed?-s a papnõ odatartotta a markát...
<Inkább viccelõdöm, mint síró asszonyok módjára fogom a fejem, fejhangon sírok és közben hajlongok! Õk már nem éhesek, nem szomjasok és nem érdekli õket, kikötünk-e valahára vagy sem.>
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorden Harunn » 2006.11.06. 7:42

*Az újonann érkezõk láttára elteszem a kardom, de pajzsom a kezemben hagyom és a fontosabb közölnivalók végén megemlítem.*
-Nemrég kaparászást hallottunk. Én nem tudom hogy valamelyik ládából, vagy netán a falak mögül jött-e, de lehet hogy érdemes lesz utánnajárni.
<Kezdek szomjas lenni. Az éhség nem olyan rossz, ha van az embernek vize. De a kettõ együtt...Galradzsa segíts.>
Gorden Harunn

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2006.11.06. 16:11

(Carwyn)

Amikor meghallja a 'Talverin' nevet kissé elborzad. Egy apró, ám hatásosnak nevezhetõ borzongás is végigjárja a testét. Közelebb lép a hullához, és magában motyogva beszél kyr nyelven:
~Kár, hogy elvesztetted a szemeid pajtás. Pedig még sokmindenre használhattuk volna. *sóhaj* Miért mindíg a nehezebb út, miért?
~Most mi legyen? ... fene enné meg a pyarronitákat. Most.. csapjam le? De hogyan kéne.
A fejét fogja, látszik hogy vívódik magában.
-Végülis más esélyem nincs.
Elrakja a nyílpuskáját, és megigazítja a hajítóbárdot az övén. Odalép Fergiához, és halkan megszólítja:
-Beszélnünk kell... négyszemközt. Most.
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.11.06. 18:10

(Fergia)

Kicsit félrebillenti fejét, arca figyelõ, komoly. Majd igenlõen ingatja fejét.
<Azt meghiszem hogy kell. Sosem kedveltem, ha valaki a közelemben olyan nyelven motyog, amit nem értek...>
Kezével intett, menjen a férfi elõre, õ majd követi. Közben próbálta valamihez hasonlítani a férfi rekacióját, amikor a férfi nevére fejéhez kapott.
<Gyász? Senkije sem volt. Csalódottság? Az érdekes lenne. Szörnyülködés? Na ne, nem férfira vallana.>
-Felmegyünk megnézni azt a partot-szólt a többieknek.
<Ezeknek azt is meg kellene magyaráznom, ha vizelni mennék, mert rögtön szimatolni kezdenek, nem-e valami titkos titkot rejtegetek-e éppen.>
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2006.11.06. 19:45

(Salah)

Mosolyogva gyugtázza, hogy a nõ vette a tréfát
<Érti a helyzet fényes oldalát, akár kalandozó jellem is lehetne, sokra vihetné, egy ilyen egyéniséggel, de ahoz meglehet túlzottan nagy benne a hivatástudat, megmarad hát Szikék Szeretõjének>
- Kaparászást? Azt hiszem a hajónak már nem ártunk vele, bontsuk szét a falakat, és nézzünk a ládákba, hátha találunk valakit. Joakim? Meglendítenéd a buzogányod?
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.11.07. 22:03

//Hát itt akkora punny van, hogy azon gomba nõne...:(//
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.11.07. 23:08

(Avyen)

*Nem eszi meg az összes sajtot. Hagy Kalmonnak is, majd miután megköszönte neki az ételt elgondolkozik.*
- Én nem értek a tutajkészítéshez, de segítek amiben tudok. Mondd, hogy pontosan mi kell, és megpróbálom megkeresni.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.11.07. 23:46

// Punny... :( de közlöm mindenkivel ketyeg az óra.... és van már jelöltem a következõ áldozat személyére :evil: - legalább szólnátok, hogy baj van, vagy hasonló... így nem fogunk sokáig mûködni... :evil: (kinek nem inge nem veszi magára... ) //

KM esemény [Yvett de Crei]
Helyszín: Ravanói-öböl, a Vészmadár nevû kétárbócos
Idõpont: Alborne terce - az Álmok hava; 6.nap délelõtt
Résztvevõk: mindenki

*Kalmon és Avyen sebtiben körbetekint a fedélzeten és a hajóközben mit lehetne felhasználni egy esetleges tutaj készítéséhez: hát nem sok eredményre jutottak. Egyedül a kabinajtók jöhetnének szóba, kötél pedig csak az van, ami tartja a vitorlákat. Fûrész sincs, se balta - egy kardot / tõrt kell felálldozniuk, hogy eltudják készíteni megfelelõen... persze a hogyan is felmertült a férfi fejében. Bár már látott hasonló alkalmatosságot, de készíteni még nem készített - talán ért valaki hozzá a fedélzeten.
Carwyn és Fergia kettõsét senki nem marasztalta odalent a raktérben, nyugodtan elvonulhattak a többiektõl távol megbeszélni az igazán fontos kérdéseket.
Flamm kissé csalódottan veszi tudomásul, hogy a kaparászás elmaradt mihelyst elmozdultak helyükrõl. Fergia piacolását pimasz mosollyal fogadta.*

- Hééé... engem is elad?.... de aztán jóáron ám!.... Fiatal vagyok, erõm teljében, sokmindenhez értek - fõlleg ezek forgatásához - *emeli fel két kezében kardjait. Salah felvetésére miszerint szét kéne bontani a belsõ falakat, és ládákat helyeslõen bólogat. Joakim lemondóan sóhajtott egyet.*
- Nem vagyok én asztalos... de lássuk... elõször a ládákat. És hogy ne csak én dolgozzak, maguk meg álljanak és lessenek közben, esetleg egy-egy kis lámpás kíséretében egy tõrrel, rövidebb karddal talán felfeszigethetnének egyet-kettõt maguk is....
*Azzal nekiállt a munkának. Elõször a lovagi kardjával próbálkozott, kevéss sikerrel - túl hosszúnak bizonyult a pengéje. Aztán kezébe vette a buzogányát. Flamm tisztes távolságba vonult tõlle - tudta, ha azzal nekiveselkedik ládát bontani, akkor itt mindenfele repülni fog a faszilánk. Így is lett - bár vigyázott, hogy csak akkor csapjon, amikor nem ólálkodik senki körülötte, de 1-2 nagyobbacska szilánk elröppent Gorden és Salah felé is.*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.11.08. 9:05

//Értem én a célzást! :D//

(Fergia)

Még visszanéz a lovagékra, hogyan kezdenek neki a továbbiaknak s amikor a buzogány lendülését látja sóhajtott.
<Jó favágó vagy kõmûves lenne belõle...Szerintem ha egyszer hivatást szeretne változtatni, elmondhatja ezt is, hogy bontott már hajót...>

Számolt ujjain, de nehezeh ment és fintorral abbahagyta, így inkább a kisebbik rosszt választotta és üzent a banyának :D
[Legyetek óvatosak, a Sakál mozog a hajón. Ketten vagytok, jó célpontnak.Idelenn találtunk egy újabb helységet és egy halottat.Két dzsadnak nyoma nincs.]
<Blee, eleget tettem a jótündérnek, mára ezzel be is fejezném...ha választani kéne, hogy a Sakállal vagy egy szerelmespárral utazzam-e egy elszabadult hajón, a Sakált választanám!>
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2006.11.08. 16:52

(Salah)

Elõveszi handzsárját, és nekilát a ládák felfeszítésének.
- Gorden, te legyél aki figyeli a hátam, a Sakál ravasz állat.
<Hol lehetsz, te fiúgyilkos? Meglásd te is az én trófeáimat gazdagítod majd!>
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorden Harunn » 2006.11.08. 17:21

*Salah kérésének eleget téve ismét elõveszem a handzsáromat, és védem a hátukat.*
<Sejtettem hogy szükség lesz még a pajzsomra. :wink: >
-Csináljátok nyugodtan.
*Ezzel pásztázom a környéket, hallgatózom, és picit fintorgok, amikor 1-2 nagyobbacska szilánk eltalálja a hátamat.*
Gorden Harunn

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.11.08. 19:41

//Remélem nem az én ingem. :lol: //

(Kalmon)

-Igazán most egy hajóépítõ mesterre lenne szükségünk. Ha ilyet is tudsz keríteni hirtelen, akkor...Nos akkor azt kérhetsz amit csak akarsz tõlem. :wink: Komolyabbra fordítva a szót. Én még nem csináltam tutajt, fõleg nem ilyen "hozott anyagból" módszerrel. Talán a többiek közül valaki ért ehhez is a falkaszerû portyázás mellett is, amivel most vannak elfoglalva. Ha nem, akkor pedig nincs más hátra, meg kell próbálnunk közösen autodidakta módszerekkel építkezni.

*Mindeközben szépen visszacsomagolom a sajtot. Én is éhes vagyok, de jó lesz az még Avykámnak késõbb, ha nem jutunk frissebb élelemhez. A végsõ esetre készülve elgondolkodok, hogy az ajtókat hogyan fogjuk rögzíteni egymáshoz a vitorlakötelekkel. A hozzá kellõ eszközök beáldozását meghagyom a túlságosan is militánsra sikerült szenteknek. 8) *
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.11.08. 22:40

// Mindenkinek!
Legközelebb Igrictõl csak péntek este várjatok valamit. Remélem addig mindenki kicsipkedi magát hozzászólásban...
Legyetek jók és csak mértékkel randalírozzatok! :)

Yvett //
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.11.09. 13:54

///Bocs emberek hétfõn fogadóóra volt és kiderült pár titkolt jegy -.- Szal egy idõre el lettem tiltva a géptõl, amint tudok írok, most is csak infoorán írtam :/ Yvett, addig nyugodtan kezelj njk-ként// Majd szólok, hogyha stabilan tudok ismét játszani. A kalandból nem szeretnék elmenni ^^//

//Késõbb:
Mostmár tudok írni egyet :P//

Flamm megvonja a vállát és különleges látását kihasználva, egyik dobótõréve elkezdi feszegetni a dobozokat, egy kicsit arrébb, hogy ne zavarják a szilánkok. Óvatosan csinálja, nehogy valami veszéljes legyen benne :lol:
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.11.11. 16:23

KM esemény [Yvett de Crei]
Helyszín: Ravanói-öböl, a Vészmadár nevû kétárbócos
Idõpont: Alborne terce - az Álmok hava; 6.nap délelõtt
Résztvevõk: mindenki

*Kalmon és Avyen párosa kutatásuk közepette felfigyel arra, hogy a szél lassan feltámadt. A kibontott vitorlák lassan dagadni kezdenek, s a hajó lassan megindul útjára.
Odalent a fedélközben, hajó gyomrában mindenki érzékelhette, hogy a lágy ringatózást felváltotta egy kissé erõsebb hullámzás, mely valószínûleg a szél jfeltámadását jelezte, s azzal együtt a hajó elindulását valamerre - kormány nélkül kiszolgáltatva az égieknek.
A hajó gyomrában a négy férfi egymás után nyitogatják fel a ládákat. Ki-ki milyen módszerrel - egy a közös mindegyikben - alig egy centis átmérõjû piros bogyókkal vannak tele, melyek kissé már összeaszadva, ráncosodva bukkannak fel a ládák mélyérõl. Joakim buzogányos nyitási módszerének köszönhetõen két láda tartalma szanaszét gurult a padlózaton, így õ harmadik láda nyitásának neki sem fogott. A többiek is fejenként 3-3 ládát nyitottak fel, és eddig mindegyikben ez az ismeretlen piros bogyó volt benne. És még van talán 30 láda mely éppen álldogál a raktérben - kérdés kinyissák-e mindegyiket.*

- Szerintem szúrópróba szerûen nyissunk ki még vagy kettõt-hármat - ha azokban is ilyen bogyók lesznek felesleges mindet felnyitni szerintem. - *szólalt meg Joakim kicsit gondterhelten.* - És nem nagyon kéne megkóstolni. Értek valamicskét a növényekhez, de ezt nem ismerem. Lehet mérgezõ...
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1419 hozzászólás • Oldal: 58 / 95 • 1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 95

Vissza: Régi Kalandok...