• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Valthagorei Vész [ETK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
932 hozzászólás • Oldal: 16 / 63 • 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 63

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.11.02. 17:54

(Ardo)

*Tanácstalanul körülnézek talán még egy kis zavarodottság is felfedezhetõ arckifejezésemen. De mikor eszembe jut a mentõ ötlet, amivel a zsírtól maszatos kezemmel nem kell megfognom a fémflaskát és mégis tovább erõsíthetem a talán nem is olyan csalóka "barbár-állat" megítélésemet visszatér diadalmas vigyor a képemre. :D Nemes egyszerûséggel fogom az asztalterítõ egyik sarkát és abba szépen beletörlöm a kacsóimat, majd megfogom az üveget és koccintok Jannával is és Kalmon tejescsuprával is. :P Aztán lehúzom a cuccot és várom a kellemes, esetleg kissé fullasztó, maró érzést, ami ilyenkor szokott következni, de természetesen egy világért se prüszkölök vagy hasonlók. Csak elégedetten mosolygok. :wink: *

-Jó anyag. :lol:

<Na, ha a terítõs megmozdulásom után se rohannak rám a felbõszült pincérek és jobbérzésû vendégek, akkor itt már sehogyse lesz kocsmai bunyó, ahol feleket lehet bezúzni. :twisted: A szöszke meg ahogy látom élvezi a barbárságot a sok etikett után. :wink: >
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shirin Horha » 2006.11.02. 20:49

(Kalmon)

<nekem miközben megemelem a poharam majd kifúrja az oldalam a kíváncsiság, de uralkodom rajta...vajon mit akar velem ez a szép nõ???és mit akar ettõl a barbártól?>

pár korty tej után megkérdezem Janna-t:

-Akkor elmondanád részletesen,hogy miért is vagyok itt?mert gondolom nem ez a hobbid,hogy embereket mentesz meg,majd ebédelni hívod õket!szeretnék magyarázatot kapni erre az egészre,mivel nekem furcsa ez az egész...Biztos akarsz tõllem valamit,ha már így idehoztál...ne kerülgeesük a forró kását!kivele,mik a szándékaid velem?az életemért ennyivel tartozom,hogy bármit is akarj,teljesítsem!!!

és mondókám közben,meg után is kíváncsian fürkészem a tekintetét,és néha a melákra :) pillantok,hogy õ hogyan reagál...

//mellesleg Jannánál és Ardonál látok fegyvert?//
"...hisz mire jó a halál,ha nem váltja fel az élet adománya, és mire jók a kacajok, ha egyetlen teremtett lélek sem ismeri fel, mert az egész világ zokogásba fullad."-Keith Alanson:Por a porhoz
Shirin Horha
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 423
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.11.03. 6:36

(Ardo)

*Elismerõen hümmentek egyet a célratörõ, egyenes beszéd hallatán.*

-Nem kertelsz. Ez jó.

<Na a végén még kisül, hogy valami furcsa, kifacsart módon, de rokonlelkek lennénk a sárgával?! :? Õ se komálja a sok félrebeszélét és még a szöszkével sem mézesmázoskodik. :wink: Viszont az egyértelmû, hogy a nõci az enyém lesz és ebben a srác nem fog tudni megakadályozni. :P >

//A pontos karileírásért kérlek olvass elõrébb. :oops: Egyébként egy fényesrepolírozott ezüstszín gladiátorvértben ücsörgök az asztalnál. Oldalamon sokat használt, de remekül karbantartott, szélespengéjû rövidkard lóg. A sisak természetesen jelenleg nincs málam. :) //
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorden Harunn » 2006.11.03. 8:16

(Seur)

*Inkább leteszek a barbár kérdezgetésérõl, és fizetés után felmegyek a szobámba pihenni egy kicsit.*
<Este szükség lesz a pihentségemre. Meglátogatom ezt a von Trottát.>
Gorden Harunn

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shirin Horha » 2006.11.03. 9:10

(Kalmon)

Lesütöm a szemem a kenyérre,amit már elkészítettem,felemelek egyet,bólintok egy kicsit Ardo felé,majd kérdõn tovább figyelem Janna-t...
"...hisz mire jó a halál,ha nem váltja fel az élet adománya, és mire jók a kacajok, ha egyetlen teremtett lélek sem ismeri fel, mert az egész világ zokogásba fullad."-Keith Alanson:Por a porhoz
Shirin Horha
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.11.04. 20:20

KM esemény [Alauron]
Helyszín: Parda, Északi Szél fogadó
Idõpont: Nyár eleje, dél
Résztvevõk:Ardo, Kalmon

Ardo vérnyomása az egekben táncol. Arca vörös lesz, mint a szomszéd asztalon a sült rák. Hiába a nagy test, majd két deci pálinka egy húzásra rengeteg. Janna is kissé hitetlenkedve nézi a szõke kardforgatót, ám szeme nevet.:
-Két derék legény, az ám. Mellettetek aztán pezseghet az élet! Örülök Kalmon, hogy rákérdeztél. Elõbb egy kis magyarázattal tartozom Ardónak.
Tudod... -kicsit dosszankodó hangon kezd bele, szórakozottan a hajába túr. - ...mikor ott Francisnál találkoztunk, én azért mentem, mert hallottam a téren kihirdetett doglokat, miszerint gyanús dolgok történtek, meg akartam tudni róla mindent, mert arra gondoltam egybevág az én dolgomal itt. De a kapitány, az a hólyag elküldött... :evil:
Mérgesen fúj egyet, méltatlankodva, azát folytatja, kedve megint felélénkül:
- Szóval, azért jöttem ide, hogy megkeressek egy régi családi ereklyét.
Jó volna, ha lenne mellettem néhány erõs férfi, aki segít. Jómagam ismerem a legendákat, és a történelmet, de ez kevés lehet. Elhagyva a népesebb helyeket, még az is lehet, hogy olyan gonosz emberek keresztezik az utamat, ugye megértitek fiúk, hogy nem mehetek magam. :D
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.11.04. 23:15

(Ardo)

-Ja. Én meg csupán nyugalmas pihenésre vágyom, de a nép mindig csak duruzsol. :evil:

*Visszatértek a sült majszolásához. Egyenlõre csak figyelem, hogy mi is sül ki ebbõl a történetbõl.*

<Hmm. Tehát testõrök kellenek neki és ezért ez a nagy barátkozhatnék. Na akkor meglátjuk mit hoz ki ebbõl az ereklye dologból.>
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shirin Horha » 2006.11.05. 14:59

(Kalmon)

-Hm...
megfogom az állam, és pár szegmensig gondolkozok,majd így szólok:
-Úgy gondolom,hogy nekem nem tartozol részletesebb magyarázattal,és semmiféle fizettséggel sem...Én az életemért cserébe mindenféle fenntartás nélkül vállalom a testõrségedet,ha akarod!
Shirin Horha
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.11.05. 19:14

KM esemény [Alauron]
Résztvevõk:Ardo, Kalmon

A lány elrágcsál egy falat sajtot, míg a férfiakat hallgatja, aztán folytatja:
- Nem untatnálak benneteket holmi történelmi dolgokkal, szerintem jobban is el tudnánk tölteni az idõt.:wink: Attól még hogy nekem nem unalmas a munkám, másnak nem kell unnia :) - bal szemöldökét felhúzva végigmustrálja Ardót, aki épp egy nagy húsdarabot pakolt be a szájába jóízûen, s nyúlt a következõért, de melényúlt, és majdnam lelökte a tálcát. -Hoppá... :)-Janna felkel és a helyére rakja a dolgot, mozdulata hatására viszont véletlenül elõbukkannak bájai a hanyagul begombolt inge alól...egy pillanat az egész, de Ardo vére rögtön elhagyja a gyomrát, ami igen ritka, és egy arasszal lejjebb vándorol, Kalmon hála a test feletti uralomnak, higgadtságának nem kerül ilyen állapotba, bár õ sem érzéketlen, és csak férfibõl van...a lány viszont hamar visszaül, mindkettõjük bánatára.
- Szóval, van egy elhagyott nemesi kúria a közelben, ami régen a vonTrotta családé volt. Azt beszélik temérdek érték, rikta fegyver, mûkincs, és hatalmas könyvtár volt az övék. Ott akarok szétnézni, és megtalálni egy könyvet. Kell lennie valahol egy másolatnak, és a környéken nekik volt a legnyagyobb gyûjteményük.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.11.05. 20:17

(Ardo)

-Akkor egyszerûen menj el a nemeshez és kérd meg, hogy beengedjen a könyvtárba.

<Na van itt mit nézni, meg majd fogni is. :twisted: >

*Közben jóízûen falatozok tovább. A délutánra nézve meg még nem döntöttem el, hogy a szõkévfel maradjak meg a kicsi sárgával vagy visszamenjek az õrséghez, hogy a többi szerencsétlennel kerengjek a hentes nyomán.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shirin Horha » 2006.11.05. 20:32

(Kalmon)

-Csak magamat tudom ismételni,rendelkezésedre állok,lelkileg-testileg

és egy NAGYON halvány mosoly végigsuhan a számon...

-De hamár névrõl ismered a nemest,miért nem mész el hozzá,és kérded meg személyesen,hogy elolvashatod-e a könyve(ke)t?

<a mosollyal együtt a fejemben az is átfut,hogy vajon a belsõ értékei is olyan szépek,mint a külsõK?talán jobban meg kéne ismernem munkaadómat...de hamár a testõre leszek,akkor lesz idõm! 8) >
Shirin Horha
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.11.06. 20:14

KM esemény [Alauron]
Helyszín: Parda, több helyszín
Résztvevõk: Mindenki

Miközben Rouhn befejezte ebédjét a Lepényhal fogadóban és elindult visszafelé, Seur kényelmesen elnyújtózott az ágyán, hogy pihenni tudjon az éjszakai séta elõtt.

Gonalt messzire repített ekkorra már Sóhaj, Kilianna lova, Parda nyugati kapujától már jó két-három mérföldet is kilovagoltak, a város elmarad mögöttük, s a két ifjú élvezte ahogy a szél a hajukba markol.

Joey még nem éhes, ígyhát úgy dönt vet néhány pillantást a dzsad árujára, hátha közben Gonal visszatér. Egy nagy sátorba vezeti õt a buzgó kalmár, megmutatja évek alatt összeszedett könyveit, fegyvereit, ékszereit. A többség déli szerzemény, de akad északi is, ki tudja hol nem fordult meg már a cirkusz...

Kalmon és Ardo pedig tovább beszélget Jannával, az Észeki Szél fogadó ebédjét élvezve.

- Nem figyeltetek? Mondom, a kúria elhagyott. A család már sok éve otthagyta, és én azt remélem hogy nem vittek el mindent. Persze, lehet, hogy azóta voltak olyanok akik szerencsét próbáltak kifosztásával, de remélem hogy nem a könyvekre fájt a foguk. Talán azért nem értitek, mert nem mondtam még: maga a nemes kért meg, hogy kerítsem elõ neki, nála tehát nincs. Holnap pirkadatkor indulhatunk is, addig legyetek készen. Nem lehet több egy pár órás sétánál, hogy megtaláljuk a helyet. Már vezetõt is intéztem magunknak, felkeresem este, és megbeszélem vele a hajnali indulást.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.11.06. 21:09

(Ardo)

-Hm. Az õrségen még mintha azt mondták volna, hogy a nemesi família még mindig itt lepzsel csak mostmár hajóbérlésbõl él?!

*Elgondolkodva rágcsálok. Közben azon morfondírozom, hogy mit is kéne csinálni ezzel a sok üggyel.*

<Itt mindegyik ügyben csak a minimális és nem is biztos, hogy valós információkat csepegtetik nekünk. De azt bezzeg elvárják, hogy vakon engedelmeskedjünk a fantazmáiknak, melyeket kergetnek a pénz, hatalom vagy valami más miatt. :evil: >
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.11.06. 21:32

KM esemény [Alauron]
Résztvevõk: Ardo, Kalmon

Janna mosolyog egyet Ardo mérges ábrázatán:
- Hát hogyne lennének itt! :) Látom nagyon kiváncsi vagy, még annál is türelmetlenebb...mindig ilyen vagy? :wink: Noss, Ritka könyvek után kutakodva bekéreckedtem a von Trotta család házába, és úgy állapodtam meg az úrral, hogy megkeresem neki azt a hiányzó könyvet, cserébe megnézhetem a többit is. De a kúriát, ami innen keletnek van egy erdõ mélyén már rég elhagyták..nem is tudom, azt hiszem vagy háromtucat éve legalább. Szóval odamegyünk, elhozzuk a kötetet, és visszaadom az úrnak, ahogy kérte. Egyéb kérdés bajnokom? :wink:
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shirin Horha » 2006.11.06. 23:01

(Kalmon)

-Van kérdés:pontosan hány órára várjalak lent a fogadóban?Hogy készüljek, várható némi veszély(pl. rablók, vagy valami hasonló) oda, vagy visszamenet, vagy biztonságos az út, csak Te szeretsz biztosra menni?Mirõl szólnak azok a könyvek mellesleg hamár róluk beszélgetünk?Lehet, hogy én is beleolvasnák egy-kettõbe...

megvárom a választ,és megköszönöm az ebédet, megkérdezem Janna-t, hogy melyik szobában szállt meg,ha netán valami fontos lenne, kiveszek egy szobát majd elvonulok egy kis délutáni meditációra.
Shirin Horha
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
932 hozzászólás • Oldal: 16 / 63 • 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 63

Vissza: Régi Kalandok...