• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Ulmeri Pihenõ [Felfüggesztve]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
439 hozzászólás • Oldal: 18 / 30 • 1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 30

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.11.01. 11:22

Résztvevõk: Kimiko (Limenel), Magnor (Akrim), Klannar (Schinter)

*Naggyából ennél a résznél érkezik meg a kötözött viadorotok és meglátva titeket rögtön odaballag az asztalhoz és kényelembe helyezi magát az egyik széken. Az arra járó pincérlánytól rendel egy pohár szíverõsítõt, amit nemsokára meg is kap. Érdekes módon a lány szemében a kacér csillogás ismét megfigyelhetõ, de azt biztosan meg tudjátok állapítani, hogy valaki másra gondol és nem itt járnak a gondolatai. :wink: *
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.11.01. 12:23

(Klannar Della Rakmundo con Abrado)

-Khm...Éppen társalogtam a hölggyel...

Jegyzi meg a viadornak enyhén utalva arra,hogy tán nincs itt a helye :evil:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Negritis » 2006.11.01. 12:39

(Negas)

*fennt a szobában tesz-vesz,majd lemegy a fogadóshoz és megkérdi hol tudna megfürödni*
Negritis

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Akrim Gar » 2006.11.01. 13:09

-Látom... A tolvajjal társalogsz.-*Mondja nem kis megvettéssel a hangjában., ebben a pár szóban az is benne van, hogy szerinte a helyes megoldás a lányka feladása lenne.*
*Majd odafordul a tolvajhoz.*
-Csak egy kötél és pár ruhám volt a szobában. Ha valamelyiket is eltulajdonítottad, úgy megkérlek erélyesen, hogy add vissza,vagy visszaindulok a Dreina-rendházba. Ha ez megvan utána nem is zavarok tovább...
Akrim Gar

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.11.01. 18:26

(Kimiko)

*Aggódva figyeli a melléjük ülõ férfit, majd annak kérése után a hátizsákjába bújik, és pont ezeket a holmikat veszi elõ, majd adja vissza tulajdonosának. Ha a férfi távozik, akkor Klannarhoz fordul és elég kelletlenül néz rá.*
- Én mint szolgáló? Nem értek semmihez a lopáson kívül. Egy kicsit tudok fõzni és ennyi. Én lopásból élek. Más hasznom nem tudod venni.
<... Az meg biztos, hogy itt tavaszig nem fogsz engem cuccolgatni. ...>
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Akrim Gar » 2006.11.01. 20:58

-Jól van.. Nem mondom, hogy köszönöm, mert ez a minimum... *Mondja, majd feláll és odamegy a kocsmároshoz, korog a gyomra.*
-Fogadós uram, bizony lassan ebéd, nem tudna készíteni valamit? Egyébként halottam, hogy lesz holbnap este egy bál, ön ott lesz? Én nem idevalósi vagyok, de érdekel, milyen is Ulmer régense.
Akrim Gar

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.11.01. 22:45

Megvárja mire a gladiátor elmegy aztán ismét Rissához szól.

-Majd lesz valami.De ha kint szeretnél megfagyni nekem mind1.Amig tél van,addig ugyis nehezen boldogulsz a városban s az atyát is hallottad...Tél végéig nem lehet kijutni a városban igy legfeljebb csak a börtön és annak õreinek vendégszeretetét élvezheted...Te döntésed.

Aztán feláll a helyérõl és a felszolgáló lánynak küld egy kacsintást majd a szobájába indul mintha meg is feledkezett volna arról,hogy a tolvajnak vissza kellene adni néhány dolgot és pénzt.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.11.01. 22:53

(Kimiko)

*A gorviki után szól.*
- Várj már egy kicsit. Akkor azt mondod, hogy eltartasz tavaszig? De mit kérsz cserébe? Mert fõzni itt fognak rád, más hasznomat meg nem nagyon veszed. Mit vársz? Börtönbe nem akarok menni, az ujjaimhoz pedig ragaszkodom.
<... Nincs sok választásom. Elegem van ebbõl a helyzetbõl. Soha sehol nem lehetek a magam ura. ...>

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.11.01. 22:59

-Majd idõvel kiderül...

Szól hátra a lánynak meg sem fordulva.Ha belegeyzik ugyis feljön ha meg nem,akkor meg majd lesz egy köre a rendházig :P
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.11.01. 23:08

(Kimiko)

*Várja, hogy a gorviki bõvebb magyarázatot adjon, de a férfi eltûnik a lépcsõn a szobák felé. Pár másodperc ideges tépelõdés után a lány is feláll. Magához veszi a hátizsákját és végigcaplat a fogadó asztalai között. Lehajtott fejjel, ide-oda villanó tekintettel teszi meg a távolságot a lépcsõig, aztán felfut. Megáll az ajtó elõtt és vár pár pillanatot. Gondolkozik, hogy most lenne alkalma elszökni, de vacillál. Ha meglép, akkor üldözni fogják és bújkálnia kell. A várost nem hagyhatja el, és a városiak biztos feladják. Ha a gorviki tényleg eltartja tavaszig, akkor muszáj kihasználnia.*
<... Ha bepróbálkozik, még akkor is dönthetek a menekülés mellett. ...>
*Bekopog az ajtón, és ha nyitva van, akkor benyit, és odasétál a gorviki ágyához. Leteszi a táskáját, és elõveszi a lopott dobótõröket, meg a kis holmikat, amit a férfitól szedett össze, majd az ágyra rakja. Végül elõveszi a kis erszényt is. Nézi egy darabig és nagyon nehezen, de azt is lerakja az ágyra. Mintha az álmaitól kellene megválnia. Szinte szenved közben. Utána kérdõn a gorvikira néz.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.11.01. 23:25

Az ablak elõtt álldogál és épp néz kifelé mikor benyit a lány.

-Olyan jó a kézügyességed és azon gondolkoztam,hogy vajon miért lopkodod még azt a néhány aranyat.Mesélj magadról...

Közbe az ágyhoz sétál megfellelõ távolságban a lánytól,hogy ne riadjon meg tõle.Helyet foglal az ágy végébe és elõveszi a furulyáját és egy halk,lágy dallamot játszik rajta.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.11.02. 18:14

Résztvevõk: Kimiko (Limenel), Magnor (Akrim), Klannar (Schinter), Negas (Negritis)

*Éppen mindannyian a közelben vagytok, amikor a viador megemlít valamiféle bált, amire õ is hivatalos és a Régenssel való találkozásról is szó van. Eközben Klannar és Kimiko a szoba irányába halad, míg Negas épp ekkor ér a pulthoz, hogy a fürdõ után érdeklõdjék.*

-Természetesen uram. Egy világért se hagynám ki, hiszen ingyen inni és ennivaló lesz bõségesen és még városunk vezetõségével is lesz alkalmam néhány szót váltani félhivatalosan. Gondolom önök még nem tudják, hogy ide mindenki hivatalos, aki a városban tartózkodik az elsõ hó lehullásakor és így a tél beköszöntekor. *Ezt már a többieknek mondja.* Az ebéd már készen van csak nem tudtuk, hogy ki mikor óhajt önök közül étkezni és hogy pontosan mit is kérnek. Vagy esetleg a ház ajánlatát ma is elfogadják a kisasszony és az urak?

-A fürdõt, ha óhajtja felfûttetem és kellemes környezetben áztathatja magát, hogy ellazulhasson. A fürdõhelységek egyszemélyesek, de ha az úr szeretne esetleg beszélgetni is miközben élvezi Ulmer terálvizeinek áldásos hatásait, tudom ajánlani a városi fürdõt is.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Akrim Gar » 2006.11.02. 19:35

-Nekem tökéletes lesz a ház ajánlata!
Ha megebédeltem én is vennék egy fürdõt, jó uram! Vagy akár,- *fordul Negas-hoz*- ketten meglátogathatjuk a termálfürdõt, bizony régen voltam már egy jó forró fürdõben.
Akrim Gar

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.11.02. 22:41

//Visszamenõleg//

A bál hallatán egy pillanatra mintha apró fények gyuladtak volna ki a szemébe,de amilyen hamar jöttek olyan hamar el is tüntek.

-Nekem is meg fog fellelni a ház ajánlata,mivel a tegnap esti is igen finom volt.A szobámba kérném.na jó legyen 2 adag.

Majd elindul felfelé a szoába.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Negritis » 2006.11.02. 23:32

(Negas)

-Köszönöm de nem szeretem a nyílvános helyeket.Inkább egyedül fürdök,nem vok túl szép így inkább magam vagyok.De a bálra szerintem kellene mennünk.
Negritis

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
439 hozzászólás • Oldal: 18 / 30 • 1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 30

Vissza: Régi Kalandok...