• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sub rosa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
2499 hozzászólás • Oldal: 23 / 167 • 1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 167

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.10.27. 10:31

(Guido)

*Mikor mondandója után távozni akar a lány, int a kezével kérlelõen, hogy maradjon még.*
- Érdekel amit mondtál. És bármilyen furcsa, nekem is van önkritikám. Az évek során rádöbbentem a saját hiányosságaimra, ée ezek közül párat fel is soroltál most. Kicsit kijózanító is volt. Valóban nem vártam ilyet egy korodbeli lánytól. Kezdem azt érezni, hogy neked nincs is szükséged tanácsokra. Viszont akkor miért küzdesz még mindig ennyire? Csak kell lennie még a lelked mélyén egy kis szabadságvágynak, amit nem törölhet el a belenyugvás. Különben szerintem nem csinálnád azt, amit csinálsz. És bocsáss meg, ha tévedek. Én tényleg jó szándékkal jöttem hozzád. Azzal a szándékkal, hogy segítsek megtalálni neked azt amire valóban vágysz. Mire is vágysz igazából? Talán a két élet keverékére? Izgalmat, szabadságot akarsz amellett, hogy szeretõ családod oldalán is lehess? Talán neked siekrül elérned. Nekem nem sikerült. Engem mindig magával sodort az élet. Bár hagytam is sokszor, és ez az én "bûnöm", de nem bánom. Aki elfogad így, az megláthatja az értékeimet, és aki nem ért egyet az életfilozófiámmal, az sosem fog megkedvelni. Vagyok amilyen vagyok, de ilyen is kell.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2006.10.27. 11:57

(Somuris)
Az ifjúhoz- A társam nem büszke a mesterségemre. Õ nem a szavak embere, gondolom neked is azt javasolná, hogy menj el napszámosnak, vagy mesterember mellé esetleg ragadj tollat vagy fegyvert egy gazdag úr szolgálatában. Így módod nyílik biztos hátteret teremteni, hogy párt válassz magadnak. Ha végképp semmi úr kegyeit nem tudod elfogadni, inkább választod a halál folytonos lehelletét és a fázást, éhezést, vért, akkor lehetsz magad is muzsikás vándor, hírmondó de ne csodálkozz ha a magasan mûvelt népek örökké kontárnak fognak tartani.
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.27. 22:58

Résztvevõk: Guido

-Ez igaz, a változtosság gyönyörködtet. Apám könyvtárában olvastam, nem saját szerzemény-sóhajtott Ihana-Mit akarok? Nem is tudom. Tudnom kéne? Hm, tudom már mi lenne jó: ha lányságom nem egy olyan férfi szakítaná le, akitõl undorodom.
Elrévedt, már nem volt dacos. Inkább magának mondta, elfeledkezve a férfiról, mert lehet, máskülönben szemérmesebb lett volna.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.27. 23:02

Résztvevõk: Hanas, Somuris

-Ó, nem riaszt vissza a nehézség és az árnyoldal! Nagyapám dalnok volt. Kalandos és tartalmas életet hagyott maga után, mikor meghalt és egy percét sem bánta meg!-lelkesült az ifjú.
-De nem tartom fel önöket, remélem még lesz alkalmunk találkozni.-mind Hanasra, mind Somurisra barátságosan mosolygott. Visszaérkezve a két férfi Trixivel találkozott a folyosón.
-Jobban van már? Úgy fest. Ne feldje, tartozik nekem a lovak ára miatt. Oh, te kezeld le az arcod, már lilul be. Készültök valahova?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.27. 23:06

Résztvevõk: Tia

Csendes ágyán ült és merengett, a donna nég pihent. Kérdõn nézett az elf nõre, minden rendben-e már, majd szavait hallva biccentett:
-Nem örülnék neki, ha az a nõ ide járna a donnához. Mindenórás.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.10.28. 9:58

(Tia)

Elgondolkodni látszik.

-Nem egy könnyû eset. De ha a Donna nem küldi el maga, nekünk kell kitalálni valamit a távoltartására. Elvégre kik vagyunk, hogy megtagadjuk egy nemestõl amit kíván? Ezenfelül veszélyes lenne ellenkeznünk, nem szabad senkinek gyanút fognia. Mit javasolsz?
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2006.10.28. 16:22

(Hanas)

//Szita üzeni, nem biztos hogy tud írni a hétvégén...//

Mikor a fiú búcsúzik már nem olyan barátságtalan az arca, távoztában biccent neki egy kurtát.
<Nohiszen, a világjárás bátor tett, fõleg ha hazádban jársz, és véded a tieid.>
Tia megérkezik, és felemlíti a tartozását, amin még nem is gondolkodott.
<Hisz mondtam, hogy majd megszolgálom. De türelmetlen.>
- Somuris említette, meghívták nõismerõsei teára. -<Biztos ismeri õket, hisz csak nem ül le idegenekkel.> - de még nem mondta kifélék.
:angyi:
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.10.29. 9:52

(Guido)

- Azért remélem, hogy nem neheztel rám. Ha visszatérünk, és még mindig érez magában késztetést, hogy a vívás gyönyörû mûvészetét tanulja, keressen fel engem. De ezt ha lehet ne mondja a nagybátyjának, mert akkor engem tengerbe dobnak azon nyomban.
*Vár pár pillanatot, aztán elmosolyodik. Talán kicsit magában.*
- Túlságosan bizonyítani akar vívás közben. Ha az embernek kard markolatot érint a tenyere, akkor nem szabad, hogy a magánélet problémái változtassák meg a hangulatot. A vívás egy külön világ. Ha az ember elkezd vívni, akkor belecsöppen egy teljesen más világba. Olyankor ki kell zárni a külsõ zavaró tényezõket, de fel kell erõsíteni az érzékeket. A felesleges, és meggondolatlanságra sarkalló gondolatok vívás közben bukáshoz vezetnek, és mivel a kard egy fegyver, gyakran az ember életébe is kerül. Ne az érzelme vezérelje. Hagyatkozzon az ösztöneire, és az eszére, nameg az érzékekre. Ne menjen fejjel a falnak, fõleg addig ne, amíg ki nem derült, hogy az ellenfele jobb vagy rosszabb vívó e magánál.
Ha szüksége lenne bármire, nyugodtan forduljon hozzám - elmondja a lánynak, hogy melyik kabin az övéké - amiben tudok, segítek.
*Küld még egy kedves mosolyt a lány felé, közelebb lép hozzá, végigsimít az állán, aztán elhátrál, széles karmozdulattal meghajolva elköszön, aztán megfordul és elindul visszafelé a kabinjához.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.30. 18:23

Résztvevõk: Hanas, Somuris, Rutilus

//Mégsem lesz Rutilus njk:D.//

Trixi egyik szemöldöke felszaladt:
-Akár régi ismerõsök, akár újabb keletûek, mondják le. Nem teázni jöttünk ide. Jöjjenek a szobába, Rutilus már ott van, beosztjuk az õrséget.
Ezután a nõ, mint aki mindent elmondott, amit akart, kinyitotta a kabin ajtaját, és megvárta amíg mind Somuris, mint Hanas bement oda.
-Uraim, önök elõtt újak lesznek a következõk. Rutilus már tud róla. Csendes baljós mozgolódást látott a hajón, aminek még nincs alapja, hogy valóban aggódni kell-e miatta, vagy csak társnõm élénk képzelete játszott vele. Társnõm állítja, egy olyan törvénveszélyt jelenthet donna Madlaenára és férjére. Somuris, Rutilus megadom önöknek a férfi kinézetét, keressék meg, de csak tartsák szemmel és tudjanak meg róla minél többet, Egyedül van-e vagy sem, hol, mi célból utazik. Addig Hanas és én felhozunk a don által felpakoltatott élelembõl keveset, hogy vacsorázhassunk idefenn. Miközben dolgukra indulnak, Somuris, lemondhatod azt a teát is egyúttal.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.10.30. 19:30-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.30. 18:28

Résztvevõk:Guido

-Rendben, köszönöm. Még meggondolom, uram. És elnézést az erõs fellépésemért és a szónoklatért, kijöttem a sodromból.
A lány meglepetten tapogatta állát, mért ért hozzá a férfi, de nem kérdezett semmit, hagyta, hadd távozzon a másik. Guido a délutáni szieszta miatt kevés embert látott a folyosókon. A kabinba érve senkit nem talált ott, ami fura volt.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.30. 18:30

Résztvevõk:Tia

-Nehéz ügy. Kedves nõnek tûnik a donna, talán ha finoman utalnánk rá, pihenésre lenen szüksége ahelyett hogy vendégeket fogad, megfogadná. A nõ legyen a mi gondunk, az én riadalmam ellen Trixianna tesz majd lépéseket.
Csendes megint az ujján lévõ piros zsineget piszkálta idegesen.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.10.30. 18:34

(Guido)

*Mikor nem talál senkit a kabinban, kimegy és keres magának valakit a személyzetbõl. Ha talál, akkor megérdeklõdi, hogy hol lehet fürdõzni. Ha kell, akkor fizet a melegvízû fürdõért, de kell neki. Ezt a kis luxust megengedi magának.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.30. 18:41

Résztvevõk: Guido

A matróz, akit leállít, elõször bámul, majd harsány röhögésben tör ki, mire pár "kollegája" is odagyûlik:
-Nézzétek ezt a kényes úrfit! Fürdõt óhajt!
-Úrfi?
-Úrfi az anyja p*csáját!Egy don mellett ebédelt mint a szolgája. No, figyeljé' ide: itt csak kevés urak szobájában van dézsa. Fürdõ csak dézsába jár. Minden olyan kabin foglalt, ahol dézsa is van. Tehát NINCS fürdõ.
-Beteg ez hogy fürdeni akar? Szóljak a kapitánynak hogy fertõzõ?
-Tényleg, fertõzõ?-kapcsolódott bele a beszélgetésbe egy harmadik, kiugró ádámcsutkájú férfi, aki egy fejjel magasabb volt mindenkinél, de egyszálbél alkattal rendelkezett.
-Dehogy az! Csak finnyás.Még ha két foga hiányzik, sokat mondok!
-Két fog! Csak kettõ! Nekem örülök ha kettõ van!
-Pofa be, Giga. Noszóval úrfi, marad a falavórka hideg vízzel. Tudod mit? neked jéghideget intézek, oszt hamar kész leszel!
A jelen lévõ négy matróz az eddig szót vivõ tetovált orrú mellett röhögésbe kezdett megint. Õk ápolatlanok voltak, még ha ruhájuk nem is.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.10.30. 20:22

(Tia)

-Mármint a másik gyanús személyre gondolsz, akiben annak a szervezetnek a tagját vélted felfedezni? Le tudnád írni, hogyan fest? Jobban érezném magam, ha tudnám, kire gondoltál.

<Ha más mód nincs rá, egy kicsit szemügyre veszem az aurájukat. De jobb, ha az egész csak hamis riadó. Csendes tényleg ideges...vajon pusztán a küldetés sikere miatt aggódik? Egészen különösen beszél a Tisztítókról...mindegy, egyenlõre nem számít.>
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2006.10.30. 22:41

(Hanas)

Trixiana figyelmeztetésére felfigyel
<Elkezdõdött...vész jár utamon, megmondta apám, hogy erre számítsak, olyan vész ami nem hasonlít az ellenséges nemzettségek nyilaihoz.>
-Máris mehetünk...-mondja a nõnek, s leveti bõrzekéjét,helyére flhúz egy kicsit piszkos valaha fehér inget. Miközben öltözik bal vállával a többiek felé fordul, talán büszkeség vezeti, merthogy egész vállát beterítõ tetoválás látszik rajta: Egy agg feje, akinek hajában mindenféle csontok vannak aggatva, állatfigurákat imitálva, szerteszét hullanak a tincsek. Az arc azonban fájdalmas kiáltásba torzul, szemei vérben forognak, szája nyitva tátong, mint egy végzetkatlan. Nyak helyett, egy nyilvesszõben folytatódik a rémséges fej, melyre mintha fel lenne tûzve az...a muka bizar, de nagyon igényes, aprólékos, éy igen szép látvány, annak ki szereti az effajta mûvészetet....mikor átöltözött csatlakozik a nõhöz.
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
2499 hozzászólás • Oldal: 23 / 167 • 1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 167

Vissza: Régi Kalandok...