• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Ulmeri Pihenõ [Felfüggesztve]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
439 hozzászólás • Oldal: 15 / 30 • 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 30

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.28. 19:30

Résztvevõk: Magnor (Akrim), Klannar (Schinter)

Magnor: *Az õr végighalgatja a mesédet, de a végén a vajákos szóra megrándul az arca.*

-Itt az ideje, hogy tisztázzunk néhány dolgot idegen! Dreina felkent szolgáit, fõleg a gyógyítóinkat vajákosnak mered nevezni?! Hogy merészelsz ilyen mértékû tiszteletlenséget elkövetni?

Klannar: -Sajnálom nem láttam a hölgyet, de máris utánnaknézünk, hogy hozzánk betért-e. Kérem addig fáradjon beljebb és foglaljon helyet a várótermünkben.

*Ezzel kinyitja a kapu egyik szárnyát és beenged rajta. Bent még két lovag áll. Az egyiknek halkan elmondja mit is kívánsz és utánna visszamegy a kapu elé. A benti felvilágosított vértes pedig kis türelmedet kéri és elindul a rendház belseje felé.*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.10.28. 19:35

(Klannar Della Rakmundo con Abrado)

-Köszönöm lovag uram.

A benti lovagot egy biccentéssel üdvözli,de nem mondd semmi,hisz a lovag már elmodnott mindent feltehetõleg,aki beengedte.Bólintással veszi tudomásul,hogy várnia kell.Körülnéz a termen és reménykedik,hogy mi hamarabb visszatér a lovag,mert kissé feszélyeztetve érzi magát Dreina szentélyébe...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Akrim Gar » 2006.10.28. 19:50

-Bocsánat, elnézést...
Nem akartam senkit megbántani. Az én hazámban így nevezik a gyógyítókat, nem akartam megbántani a drága urakat, és fõleg Dreinát nem.
Kérem bocsássák meg tévedésem.
Akrim Gar

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.10.29. 9:32

(Kimiko)

*Kicsit gondolkozik, közben idõhúzásból elkezdi a takaró alatt felvenni a paptól kapott ruhát.*
<... Valamit itt bekamuzok, aztán ha kész a ruhám, akkor pattanok. Viszont már biztosan észrevették a hiányosságokat, és biztos elkezdtek keresni. Vajon mikor találnak rám? De nehéz a becsületes tolvajok élete. ...>
- Igaza van atyám. kár olyannal foglalkozni, aki nem tudja felmérni, hogy mik a határai, és nála erõsebbnek nekimegy. Erionban az ilyen hamar átvágott torokkal végzi egy sikátorban. De mint látjuk, van hely, ahol az életképtelenek is teljes életet élhetnek.
*Utána ránéz a srácra, és kihívóan, kicsi szemtelenséggel grimaszol egyet felé, mintha nála lenne a pont.*
- Ahonnan én jövök, ott farkastörvények uralkodnak. Aki nem bírja a tempót, és nincs elég esze, az hamar kihullik a sorból. Az utca igazi túlélõket nevel. Sajnos amióta eljöttem a városból, kicsit én is elpuhultam. Vándoroltam, és csak az erdõ volt a társam és kísérõm. Nem kellett minden sarok mögött veszélyt sejtenem. A természet is magában hordozza a maga kis veszélyeit, de törvényszerûen és nem elfogultan ítéli meg az ott tartózkodókat. Nem rosszindulatú, nem gonosz és nem kapzsi. Én naponta futottam az életemért. Ha elkaptak volna, akkor most nem itt lennék. De mindig gyorsabb voltam!!!
*Az utolsó mondatot magasztosan, a srác felé mondja kicsit lenézõen.*
- Futottam stricik, városõrök, tolvajok elõl. Sokszor azok a járókelõk bántottak, akiktõl egy kis alamizsnát kértem. A stricik kurvának akartak vinni, a tolvajok meg kifosztani, pedig nem is volt sok pénzem sosem. Egyik napról a másikra éltem mindig.
*Megint a lovagra néz, és folytatja.*
- Nem mindenki születhet nemesnek. Sokan nincstelennek jönnek a világra, és egész életükben csak kihasználják õket. Nekem ebbõl elegem lett, és eljöttem. Az út során láttam sok szörnyûséget, és talán rámmosolygott Dreina, mert megajándékozott egy kis pénzmaggal. Egy kifosztott kocsiban találtam egy titkos rekeszben, és mivel nem volt gazdája, magaménak tekintettem. Remélem, hogy ezzel új életet tudok kezdeni, és magam mögött hagyni a régit. Viszont sokan pályáznak erre a pénzre. A városban láttam egy gorvikit, aki a fogadóban nagyon méregetett. Talán tudja, hogy van pénzem, és ki akar fosztani. Már kezdett is megkörnyékezni, ezért menekültem inkább a fagyba és a bizonytalanságba. De Az aranyúrnõ megintcsak lenézett rám, és kisegített a bajból.
*Mondandóját olyan beleéléssel, elérzékenyülten adja elõ, hogy nem sokan tudják megállapítani, hogy hazudik, mint a vízfolyás. Csípõbõl, ártatlan képpel tud akárkinek a pofájába hazudni minden áruló reakció nélkül. Talán ezt is a túlélés váltota ki belõle, vagy csak ilyen a természete, de mûvészi szintre fejlesztette az biztos.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.29. 10:45

Résztvevõk: Magnor (Akrim), Klannar (Schinter)

Magnor: -Elõsször kéne gondolkodni, mielõtt a sértések elhangzanak. Az ispotályba vezetõ utat bent megmutatják.

*Ezzel beengeda kapun. Bent a gorviki várakozik és még egy lovag. Illetve éppen visszatérõben van társa, aki a szobatársadhoz lép.*

Klannar: *Bebocsátják a viadort is. A hátsó részrõl pedig visszatér a vértes.*

-Szerencsére uram még idõben megtaláltuk a hölgyet, mert épp a fagyhalál szélén volt, mikor értesítettek minket. Most az ispotályban van. Ha kívánja odavezetem önt. Valamint, ha jól látom a másik úr is oda tart.

*Az utolsó mondatot már Magnornak címzi. Ezután, ha jelzed, hogy meg akarod látogatni a leányzót elindul melõl és odavezet mindkettõtöket. A folyosók nem túl szélesek és nem is különösebben díszesek. Inkább egy vár, erõdítmény belsejében érzitek magatokat, mint templomban vagy ispotályban. A folyosókon lovagokkal is találkoztok mind õrségben állókkal, mind a dolguk után nézõkkel.*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.10.29. 10:56-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.29. 10:52

Résztvevõk: Kimiko (Limenel)

*A srác miután hallotta a pénz kocsiból kivételét diadalmasan és nagyon lenézõen elvigyorodik. Ezek után már tudomást sem vesz rólad. Csak fekszik a hátán, arcán a dölyfös vigyorral. Az öreg viszont nagyon csúnyán néz rád.*

-Ha egy szerencsétlenül járt utazót te még az utolsó kis pénzétõl is megfosztottál, akkor nem tudom, hogy beszélhetsz a kapzsiság elutasításáról. Ezzel lehet, hogy a szerencsétlen családját taszítottad a végromlásba.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.10.29. 10:52

Bólint a lovagnak.

-Köszönöm.Hálás lennék ha a hölgy elég vezetne.

Majd elindul a lovag után.A vándor-vagy inkább gladiátor- mellé lép egy kurta pillanatra ha jön õ is és halkan a fülébe súgja.

/közös/
-A lány tolvaj,megnézném,hogy mindenem megvan-e. ;)

Aztán már el is lép mellõle és közvetlenül a lovag után lépked az ispotály felé. :roll:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Akrim Gar » 2006.10.29. 10:58

-Igen lovag úr, én is odatartok. Köszönöm segítségét.
*Meglepõdve hallja a gorvikit. De maximum a kötelét lophatta el az a fruska. Majd követni kezdi a lovagot.*
<Itt van már az egész szoba 8) , csak pincérekkel ne találkozzunk...>
Akrim Gar

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.10.29. 11:02

(Kimiko)

- Félreértett atyám. A kocsinál már nem volt senki. Ki volt égve, félreállítva az útból. Senki nem volt már ott. Senkit nem kergettem végromlásba. És a közelben még város sem volt.
<... Ezeknek a hülye papoknak még kamuzni sem könnyû. :? ...>
- Te meg ne somolyogjál. Majd ha a semmibõl kell egyszer megélned, és nem tolnak alád semmit, akkor vágjál ilyen képet.
*Teljesen felháborodott képet vág az ifjú lovagra, az atya felé pedig inkább a bûnbánó, ártatlan arcát fordítja.*
<... Mi tart ennyi ideig. Kellene a ruhám, aztán tûnhetnék is el végre innen. ...>

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.29. 11:20

Résztvevõk: Kimiko (Limenel), Magnor (Akrim), Klannar (Schinter)

*Az ispotály ajtaja kinyílik. Belép egy lovag és õt követve megjelenik a két férfi is. A bent fekvõ leányzó éppen magyarázkodni próbál az ágya melletti széken ülõ öreg, csuhás papnak, míg vagy két ággyal odébb egy fiatal srác fekszik. A bentlévõk az érkezõk felé fordulnak egy pillanatra. Ezután az öreg már kezd is felállni recsegõ izületeivel, hogy a bicegõ sebesültet vizsgálhassa.*

-Üdvözlöm az urakat. Kérem feküdjön ide, hadd nézzem meg a lábát. *Mutat egy ágyra. Majd a lovaghoz fordul.* Kérlek testvérem hozd ide a kötszereket és az eszközeimet. *A vértes készséggel teljesíti az atyak kérését.*

*Az ifjú szemében felismerés csillan, ahogy meglátja Klannar vonásait és megintcsak diadalmasan rámosolyog Kimikora, de nem szól semmit és már nem is tudja megérinteni az üres fecsegése.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.10.29. 11:27

Amint belép az ispotályba az atya láttán meghajol s közös nyelven szólal meg.

-Mélységes üdvözletem atyám.

Aztán amikor felemelkedik egy pillantra az ágyba fekvõ lány felé tekint és szemeibe furcsa villogást lehetett látni abban a rövid idõre. :twisted:
Megvárja mig az atya az ágyhoz kiséri a gladiátort,addig nézelõdik a teremben.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Akrim Gar » 2006.10.29. 11:36

-Tiszteletem atyám! *Mondja miközben elindul feléje, hogy megmutassa sérülését.*
<Itt van már a kis tolvaj is... >
Akrim Gar

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.10.29. 11:50

(Kimiko)

*Meglátva a belépõket, azonal elsápad. Minden szín kifut az arcából. Szive a torkában zakatol és hányinger kerülgeti. Látja, hogy a gorviki észrevette. Kár a takaró alá bújni. Agya hihetetlen sebességgel pörög. Nagy elhatározásra szánja el magát. Egyenesen a gorviki szembe néz, és ujjaival mutatja, hogy amaz menjen oda hozzá.*
<... A büdös (sípszó) életbe. Miért történik meg ez pont velem? Mit vétettem? Csak meg akarok élni valamibõl. Hát olyan szörnyûség, amit csinálok? Ki büntet és miért? Kíváncsi vagyok, hogy ennél lehet e még rosszabb. Bár nem. Ezek után biztosan lehet. Valamelyik égi bohóc már igazán tehetne valamit én értem is. Ha ez nem jön be, akkor nagyon nagy kutyaszorítóban leszek. ...>

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.10.29. 11:56

Kissé meglepõdik,hogy vajon mit szeretne tõle még a leányzó...Bizonyára vmi utolsó probálkozás netán vmifelé trükk lehet,de egyre jobban hajtja a kiváncsisság igy a látny mellé lép és várja,hogy vajon mi lesz a vége a dologból.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.10.29. 12:10

(Kimiko)

*Mikor a gorviki odajön mellé közelebb inti, hogy a srác ne hallja a beszélgetésüket. Nyel egyet, és zavartan és félelmmel telve de állja a férfi tekintetét.*
- Hát izé ... azt hiszem, hogy most elég kellemetlen helyzetbe kerültem. Nézzük a lehetõségeimet. Az egyik, hogy feladsz a hatóságoknál, a másik, hogy te intézed el a mi kis ügyünket négyszemközt velem. Ha feldobsz, akkor az sem biztos, hogy a pénzedet látod többé, és ha bosszút is akarsz állni, akkoris rengeteg idõt kell várnod, mert biztosan sok dutyit kapok. Viszont ha szépen kisétálunk, én megköszönöm a vendéglátást, és te is rendesen viselkedsz, akkor az egyház figyelõ szemén kívül egálba kerülhetünk. Maradéktalanul visszakapsz minden pénzt, és beszélhetünk elégtételrõl is bizonyos ésszerû határokon belül. Szerintem ez mindkettõmknek jobb. Na?
<... Remélem, hogy ráharap. És remélem, hogy van még bennem annyi, hogy elõle is meg tudjak lépni. Mondj már igent te gorviki szoknyapecér. Remélem megfordul a fejedben, hogy kint megcuccolj. Az a legjobb. Letolt gatyával nem tudnak valami gyorsan futni. ...>

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
439 hozzászólás • Oldal: 15 / 30 • 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 30

Vissza: Régi Kalandok...