• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Szabályzavar- azaz mi , miért, hogy?

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2288 hozzászólás • Oldal: 9 / 153 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 153

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.17. 16:52

Én tudok egy nõi kasztot: szakácsnõ.
fegyverarzenál: fakanál, sodrófa, habverõ, a nagyon extra kráni szakácsnõk pedig robotgéppel nyomulnak :evil:
TÉ alap: 30, VÉ alap / lassan jársz tovább élsz elven, no meg persze a nézzükmegalatinsorozatokatéskinehagyjukamónikasótelven alapulva/ 63, KÉ alap 15. Midnen szakácsnõ alapképzettsége a fõzés Mf, a kanál és villa forgatás Mf, amihez kétkezes harc Af-et kapnak. persze hova lennének mellébeszéd, hamiskártya vagy színészet Af nélkül, nomeg TVnézés Mf... de természetesen ajándékba kapják a befõzés Mf-t is, nomeg ahûtõbõlelõbányászás, és a mikróhasználat 5. fokát...
alkasztok: ereni sodrófások, toroni rétesnyújtók, kráni habostorták, dzsad villahajlítók, niarei cipómûvészek, shadoni fakanál-bajnokok...
lehet iker kasztosodni barbárral... és akkor barbár-szakácsnõ lesz, vagy lehet sámánasszonynak is lenni... vagy ork szakácsnõ, csak õ a fakanál mellé basetball ütõt is kap... jah, és a kahreiek már nagyon nagy pro módján mosogatógéppel indulnak alapból. :wink:
Nos... azt hiszem innentõl kezdve a nõknek egy szavuk se lehet. Mostmár két echte nõi kaszt is van. Ha van rá igény, ki is dolgozom még jobban a szakácsnõ kasztot. nem garantálom, de az lesõ extensionba lehet hogy már a gázrezsó is helyet kap... de lehet hogy bevezetem mindemellett a kyr származású pusztító-szakácsnõt, aki titkos technikákkal kõkemény pitéket készít, hogy az ellenség arcvonalát szétzúzhassa... nemtom ,de valami különleges harcmodor is kell, aminek a neve szalvéta-tánc lesz, de ez még kidolgozásra vár... nya szóval midnenki várjon csak, ha kapok elég privit, a magus világa újabb kaszttal bõvül...
//... hozzáetszem 2X igényeseb már most alapból mint az árnyékharcos meg a nagypfényvadász vagy mittoménmi...//
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.10.17. 19:50

Gratulálok Tysson, ne vártunk tõled mást! :D
De mindenesetre ha téged is érdekel az igényesen kidolgozott karakterek listálya, akkor csak keress meg MSN és egy párat átküldök neked, de nem az összeset, ahhoz sokat kell ám **opni nálam (Minimum jelentkezni a játékra elõre is karakterkoncepciós ötlettel) Ez mindenkinek szól akit esetleg érdekel a kráni téma, illetve hozzászólásokat, észrevételeket várok tõletek :wink:
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.10.17. 21:00

XDDD Tyss eztt az érdekes esetek topicba is nyugodtan!!! Ez qrvanagy!!

Jha, és azt hiszem, ha jól emlékszem akkor a kráni elfek (és általában az elfek) nem annyira hímsoviniszták, mint bármely más faj, nagyon nagy szerepe van a nõknek is, de azért nem matriarchális a társadalom.

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.10.18. 18:56

Mi anno kidolgoztuk f*cking Mary Poppins-t, a 20-ik szintû renegát szobalányt.
Kaszt: Szobalány (renegát)
Faj: Ember
Jellem: Rend-Rend
Vallás: Dreina
Szülõföld: Pyarron, fogadónegyed
Iskola: Sigranomoi egyetem háztartástan tanszéke
Pszíképzettség: Vendéglátó metódus szobaszervíz útja
Használat foka: Grandmaster
MP:200
Feltöltõdés módja: Háziporkisajtolás
:D :D :D
Na valami ilyesmi.

Amúgy KL ötletére nagyon beindultam. Imádom a kráni elfeket. És imádom a kránielf boszikat. 8)
Én is akaróóóóók. Ne hagyjatok kíííííííí.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.10.20. 8:38

Limi! Az induló játék kapcsán bombáztam már pár kérdéssel Könnyûléptût (aki állta a sarat)-lévén a kráni elfekrõl nem írtak vaskos törvénykönyveket, a regény meg csak regény- de mit gondolsz, monogám népség, avagy ebben felrúgták a szokásokat a többi elfhez képest? Vagy et innentõlk bízza mindenki KM/saját belátására?
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.10.20. 15:01

Szerintem az ami a Summariumban le van írva a kráni elfekrõl, az elég jó cuccos. Ad egy alapot. Viszont ha azt nézed, õk is elfek maradtak. Nem lettek gyilkos szörnyetegek, meg krán belsejében élõ torz mutánsok. Ugyanúgy tisztelik a természetet, és szimbiózisban élnek azzal. Egyedül az istenükben csalódtak, aki cserbenhagyta õket. A szokásaikat sem vetkõzték le, csak az adott országhoz, törvényekhez igazították õket. Krán kellõs közepén akárki is az illetõ, jobban meg kell gondolnia, hogy mit és mikor tesz. A változás törvénye rájuk is igaz, és ha nem vigyáznak, õk is eltûnnek a süllyesztõben. Viszont ez a szokásos kráni paranoia, elõvigyázatosság nem érintheti a belsõ intim szférát, inkább még szorosabb összetartást eredményez. A házak csak együtt tudnak életben maradni. És az elf vért nem lehet csak úgy eltörölni. A monogámitás szerintem mindenképpen megmaradt, mint a többi belsõ szabály is, csak újak csapódtak hozzá.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.10.20. 17:58

Köszönöm a választ. :D
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.10.20. 21:32

Másként: Maradtak elfnek, csak az értékrendek változtak. Egyébként a házak között azért megy a rivalizálás rendesen...

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.10.20. 21:42

A versengés persze, hogy folyik, de nem olyan mérvû, mint ember és ember között. Inkább dicsõségre hajtanak. Hogy kinek van több levadászott aquírja, ki milyen hatalmas mágikus stuffot tud csinálni meg hasonlók. Külsõ ellenséggel szemben azonban teljes az összhang. És a házak jól kiegészítik egymást. Vannak vadásznemzetségek, kovácsdinasztiák, lovagdinasztiák, harcosnemzetségek is. Mindenki hozzá tud valamit tenni a köz ügyéhez, és a különbözõ területeken való jártasság a rivalizálások közepette is egyfajta függõséget jelent egymás iránt, ami megintcsak az összetartozást erõsíti.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.10.26. 12:26

Ha nem gond, csatlakoznék.

Halvány gõzöm nincs Kránról, a kráni elfekrõl mégkevesebb. Azaz: Summariumon kívül csak a fejvadász kieget olvastam, abban a Shi-Shiquan-t. Ennyi. Attól függetlenül érdekel a dolog, és ha ilyen sokan leszünk az zsíroskenyér, nem kell azon parázni, hogy valamilyen fõkasztnak nem lesz képviselõje. Hogy mit vállalnék...nagy kérdõjel. KL, pls. majd küldd át a kasztokat, meglátom melyikhez kapok kedvet.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.10.26. 14:07

Hakea, én a fantáziámat fogom használni. Ebben sincs szentírás, Km szablya. Ki így képzeli õket, ki úgy, majd játékstílusban megnyilatkozik. Amit lehet elolvasok róluk, de aztán úgy is azok fényében alakítom ki a magam dolgát.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.10.26. 16:50

Üdv!

Ha minden igaz, akkor most nem csak a KL által kidolgozott kasztokat tudjuk majd kipróbálni, hanem egy olyan kiválló fajt is tesztelni lesz szerencsénk, amire szinte az összes km azt mondja:

ÁÁÁÁ :villas: :ordogi:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.10.26. 18:14

Szita: Netán attól félsz, hogy nem fogom használni a sajátomat? :P Nekem van egy hangulat amit ki szeretnék próbálni, az a szíve az egésznek.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.10.28. 16:09

Hmmm... a Nagy Zöld Biblia olvasgatása közben eszembe jutott egy probléma -ami minden bizonnyal csa nekem az.

Ha egy ember betegesen vonzódik egy bizonyo tárgyhoz, vagy tárgycsoporthoz, pl.: egy tolvaj imádja az arany fülbevalókat. Ha sikerül szereznie egyet, akkor kialakulhat Személy-Tárgy szimpatikus viszony?

Illetve még valami: ahhoz, hogy egy varázsló teszem azt egy tûzvarázsló által létrehozott...ööö... Fémizzitás varázslatot akar megszüntetni... ahhoz nem kellene véletlenül mágiaismeret képzettség? Vagy a destruálást valószínûleg megelõzõ fürkészés elegendõ információt biztosít?

Még valami: varázskörök vagy varázsjelek felróhatók fegyverekre, vértekre, egyéb tárgyakra is, vagy csakis földre?

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.10.28. 16:29

Sztem a tolvaj/arany fülbe valós példa estén nem alakul ki rögtön szimpátia legfeljebb a km engedélyével hamarabb kialakul mint egy másik tárgy esetében.

Sztem nem kell mágia ismeret,mert a fürkésszéssel a mágiát összetartó erõket meg lehet ismerni és ennyi elég is,azonban egy fém izzitást nehéz destruálni hisz a fürkészés és a destrukció is elég sok idõbe kerülhet ;)

varázsköröket nem naon lenne értelme felrajzolni egy fegyverre vagy egy vértre mellesleg sztem ha vki nagyon ragaszkodik hozzá sztem engedhetõ,azonban a varázsjelek igen is felrajzolhatóak hisz a rúna mágia is varázsjeleken alapszik...Azért azt figyelembe kellene venni,hogy ha vki kitalálja,hogy kisugárzót szeretne felrajzolni egy kardra,akkor az nem csak az ellenre élvényes,amikor megérinti/1m-s közelségbe ér hanem saját magára is :P
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2288 hozzászólás • Oldal: 9 / 153 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 153

Vissza: Csevegõ