Amit Aurri Ly'Shematenel elmesél a kráni krónikákban Vyergasnak, az egy legenda. A legendák nem teljesen takarják a valóságot. Szerintem a menekülõ isten egy szimbólum volt, amit arra értettek, hogy Urria anno cserbenhagyta az elfeket, és hogy a kránielfek kiábrándultak belõle. Õk egy keményebb irányelvet követtek, és láttak relációt Ranagol tanításaiban, amiket magukévá is tettek. Amúgy az éjben kacagó leszármazottai tényleg mind kráni elfek. A fent említett család tagjai mind egyenesági leszármazottai.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Igazából Sereneya-t szerintem egy versenymodulban lenne feelinges játszani, mondjuk egy kint ragadt elf bosszúálló csaptként 2 küldetés között. Egy megtartó, meg még minttomén.. 3 sereneya meg 12 egyébb kaszt melléjük, de az a lényeg, hogy mind ezáltal egy nagyon összetartó csapatot elkotnának, és nagyban megkönnyítenék egymás dolgát a kalandban. Csak az a másik dolog, hogy a Km-nek elég nehéz volna õket bemesélni a kalandba, mert ha az nem olyan, akkor hogyan veszel rá egy elit elf fejvadásuz különítményt, akik mind felülemelkednek a halandó világ gondjain, hogy valamiféle küldetésben részt vegyenek. Dehát ezért szép a játék, végtelen problémára és vélgtelen leehtõség kipróbálására ad engedélyt.
Ugyanígy ha már kránnál is megragadtunk, nagyon eltudnék képzelni egy kránielf fejvadász különítményt. Lenne benne egy elkf asztrálmágus, egy Verion H'Anatal megtartó, 1 kránielf lovag, vagy 2 k.elf fejvadász, és két kelf harcos-mesterlövész, meg még a Jókernek egy k.elf bárd csontlitániával. Szintén tápos kis versenymodulos csapat lehetne, majdnem mint egy kráni Sequadionnal játszani
Üresen ásít a közönyös menny, Féregléted céltalan pokol Pondrók ezerszám, melyekben, Önzõ, vak lélek haldokol Sóvár sorsod lépés, mulandóság, Hasztalan könnyek, mostoha álmok Rothadásod éhség, örökkévalóság, Lelkeddel pusztuló sikoltásod A semmibe vész, és nem szán a világ
Imádom ezt a pár sort. Mondjuk a kránielf asztrálmágussal lennének fenntartásaim, de a többi szimpi. Meg a Quirtha lovag sem igazán illik bele egy ilyen vadászkülönítménybe.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Jó nektek , hogy értetek az MSN -hez, én még a címemet sem tudom MSN-en elkészíteni, bár ez inkább azért van mert eddig nem nagyon érdekellt. Egyébként a Quirrta lovag szerintem jó ötlet megspékelve egy két Shi-shiquan fejvadásszal:twisted: Az én kedvenc házam a hét dom hét völgy területrõl a
Rya'Ryallyes "az Õsök Vadásza ház. Talán ezért is imádom a Quirrtha Khinn lovagrendet.
Ha érdekel benenteket, éppen a napokban készülök el egy MAGUS-os munkámmal, önszorgalomból játzsható kasztokat csináltam a Kráni elfeknek. Ha érekel valakit akkor elkéri tõlem, és akkor mondjuk indíthatunk velük egy kalandot kránban... majd. De gondolom elég sok embert érdekel majd.
Pont ez a jó benne, hogy mivel az egész homályos, így nem kell feltétlen tudni hol játszódna. A Határvidéken, a Külsõ tartományokban, a Középsõ tartományok szélén, A Belsõ tartományok nem élõlényeknek valók,úgyhogy ot nyílván nem
Kezét csókolom, milyen nõnemû kasztra gondold? Boszorkány? Bárd? Tolvaj? Megtartó? Fejvadász? Harcos?
Nem olvastam véleményt arról, mennyire coedukált az elf társadalom, így úgy vettem, hogy mondjuk a Kránielf lovag kivételével bármelyik kasztjuk lehet nõ, de az tény, hogy a nõk számára igazán élvezetes kasztot egyedül egyet dolgoztam ki, a boszorkányt.
Oh, én csak bátorkodtam körbeszaglászni, a kasztok, amelyeket kidolgoztál, mennyire lettek férfiarcúak, azaz van-e nemi megkötés lovagon kívül máshol is (azaz mennyire erõs a sovinizmus:D). Így viszont örömmel látom, hogy egyet kivéve nincs...S a megszokott privilégium -hogy csak nõ lehet banya:D- az maradt. Hisz nem tudhatom, hogy "kedves szomszéd" kráni elfjeinket milyenek gondolod s hogy állnak a nemi szerepek. S mily jó, hogy a Km szabadon határozhat ebben mert sehol sem taglalták ezt bõven csöpögve.