• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Szabályzavar- azaz mi , miért, hogy?

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
2288 hozzászólás • Oldal: 8 / 153 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 153

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.10.16. 17:13

Amit Aurri Ly'Shematenel elmesél a kráni krónikákban Vyergasnak, az egy legenda. A legendák nem teljesen takarják a valóságot. Szerintem a menekülõ isten egy szimbólum volt, amit arra értettek, hogy Urria anno cserbenhagyta az elfeket, és hogy a kránielfek kiábrándultak belõle. Õk egy keményebb irányelvet követtek, és láttak relációt Ranagol tanításaiban, amiket magukévá is tettek. Amúgy az éjben kacagó leszármazottai tényleg mind kráni elfek. A fent említett család tagjai mind egyenesági leszármazottai.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.10.16. 18:47

Igazából Sereneya-t szerintem egy versenymodulban lenne feelinges játszani, mondjuk egy kint ragadt elf bosszúálló csaptként 2 küldetés között. Egy megtartó, meg még minttomén.. 3 sereneya meg 12 egyébb kaszt melléjük, de az a lényeg, hogy mind ezáltal egy nagyon összetartó csapatot elkotnának, és nagyban megkönnyítenék egymás dolgát a kalandban. Csak az a másik dolog, hogy a Km-nek elég nehéz volna õket bemesélni a kalandba, mert ha az nem olyan, akkor hogyan veszel rá egy elit elf fejvadásuz különítményt, akik mind felülemelkednek a halandó világ gondjain, hogy valamiféle küldetésben részt vegyenek. Dehát ezért szép a játék, végtelen problémára és vélgtelen leehtõség kipróbálására ad engedélyt. :wink:
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.10.16. 18:49

Ugyanígy ha már kránnál is megragadtunk, nagyon eltudnék képzelni egy kránielf fejvadász különítményt. Lenne benne egy elkf asztrálmágus, egy Verion H'Anatal megtartó, 1 kránielf lovag, vagy 2 k.elf fejvadász, és két kelf harcos-mesterlövész, meg még a Jókernek egy k.elf bárd csontlitániával. Szintén tápos kis versenymodulos csapat lehetne, majdnem mint egy kráni Sequadionnal játszani :wink:
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.10.16. 19:02

Üresen ásít a közönyös menny,
Féregléted céltalan pokol
Pondrók ezerszám, melyekben,
Önzõ, vak lélek haldokol
Sóvár sorsod lépés, mulandóság,
Hasztalan könnyek, mostoha álmok
Rothadásod éhség, örökkévalóság,
Lelkeddel pusztuló sikoltásod
A semmibe vész, és nem szán a világ

Imádom ezt a pár sort. Mondjuk a kránielf asztrálmágussal lennének fenntartásaim, de a többi szimpi. Meg a Quirtha lovag sem igazán illik bele egy ilyen vadászkülönítménybe.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.10.16. 19:41

Ezt már inkább tárygaljuk meg MSN :wink:
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.10.16. 21:08

Na persze velem meg sose beszélsz msnen...

*sértõdött*
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.10.17. 7:24

Limivel seem, csak ha külön utasítom :P . Egyébként azzal beszélek MSN-aki megkeres :wink:
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wellendir Zen » 2006.10.17. 9:36

Jó nektek , hogy értetek az MSN -hez, én még a címemet sem tudom MSN-en elkészíteni, bár ez inkább azért van mert eddig nem nagyon érdekellt. :teccikerteni:
Egyébként a Quirrta lovag szerintem jó ötlet megspékelve egy két Shi-shiquan fejvadásszal:twisted: Az én kedvenc házam a hét dom hét völgy területrõl a
Rya'Ryallyes "az Õsök Vadásza ház. Talán ezért is imádom a Quirrtha Khinn lovagrendet. :ordogi:
Wellendir Zen

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.10.17. 12:47

Ha érdekel benenteket, éppen a napokban készülök el egy MAGUS-os munkámmal, önszorgalomból játzsható kasztokat csináltam a Kráni elfeknek. Ha érekel valakit akkor elkéri tõlem, és akkor mondjuk indíthatunk velük egy kalandot kránban... majd. De gondolom elég sok embert érdekel majd.
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wellendir Zen » 2006.10.17. 12:50

Arra biztosan számíthatsz, hogy elég sok embert érdekell majd köztük engem is.
Wellendir Zen

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorden Harunn » 2006.10.17. 13:46

Krán nagyon jó téma, de nagyon sok a homályos folt is benne. Nagyon izgalmas lenne ott egy kaland. És melyik részen játszódna?
Gorden Harunn

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.10.17. 13:57

Nos, ha esetleg kéne egy nõnemû kráni elf abba a kalandba...:D 8) Akkor én jelen! remélem nem csaka férfiakra lett gondolva kasztok tekintetében! :D
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.10.17. 13:57

Pont ez a jó benne, hogy mivel az egész homályos, így nem kell feltétlen tudni hol játszódna. A Határvidéken, a Külsõ tartományokban, a Középsõ tartományok szélén, A Belsõ tartományok nem élõlényeknek valók,úgyhogy ot nyílván nem :P
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.10.17. 14:00

Kezét csókolom, milyen nõnemû kasztra gondold? :D
Boszorkány? Bárd? Tolvaj? Megtartó? Fejvadász? Harcos?
Nem olvastam véleményt arról, mennyire coedukált az elf társadalom, így úgy vettem, hogy mondjuk a Kránielf lovag kivételével bármelyik kasztjuk lehet nõ, de az tény, hogy a nõk számára igazán élvezetes kasztot egyedül egyet dolgoztam ki, a boszorkányt.
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.10.17. 16:23

Oh, én csak bátorkodtam körbeszaglászni, a kasztok, amelyeket kidolgoztál, mennyire lettek férfiarcúak, azaz van-e nemi megkötés lovagon kívül máshol is (azaz mennyire erõs a sovinizmus:D). Így viszont örömmel látom, hogy egyet kivéve nincs...:DS a megszokott privilégium -hogy csak nõ lehet banya:D- az maradt. Hisz nem tudhatom, hogy "kedves szomszéd" kráni elfjeinket milyenek gondolod s hogy állnak a nemi szerepek. S mily jó, hogy a Km szabadon határozhat ebben mert sehol sem taglalták ezt bõven csöpögve.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
2288 hozzászólás • Oldal: 8 / 153 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 153

Vissza: Csevegõ