• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Shianar vidéke (Pyarron mellett) - Az Ezüst Hold rejtélye

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
138 hozzászólás • Oldal: 2 / 10 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10

HozzászólásSzerző: Akrim Gar » 2006.10.03. 19:19

-Látom ön se idevalósi.*Apró félmosoly.* Arcáról ítélve, pedig nem az elkényesztetett nemes urak életét élte.
Akrim Gar vagyok Gianagból, Darton felszentelt papja. Örülök, hogy megismertem.
*Majd kezet nyújt az idegennek.*
<Hmm... Esetleg fejvadász? Nem egy ilyen koszfészekben mit keresne egy fejvadász. Egyszerû harcos csupán. De legalább nem ezek közül az idióták közül való.>
Akrim Gar

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Negritis » 2006.10.03. 20:16

-Hát nem. *mondja miközben a kézfogást viszonozza, tenyere érdes, munkást idézõ,kesztût nem visel*
-A nevem Teharnek.És északról származom.
<egy Dartonita,ez se indul jól>
Negritis

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.04. 10:41

KM esemény [Terragon]
Helyszín: Shianar vidéke, Piactér
Idõpont: Tavasz ünnepe, délután
Résztvevõk: Teharnek, Akrim Gar, Oglerkhán Zoldár, Felice Esponza, "A Ragadozó", Kárák

Az õr igencsak meghökken a kérdésre, és egyszerûen csak a vállát rándítja meg.

- Ha nézeteltérésük van intézzék, csak ne legyen haláleset és csonkítás, bénulás. Ha meg a mûsor része, akkor ezek itt nagyon profik lehetnek.

//Meguntam, a Km olvasson utána, így kellene kinéznie egy mesélõi postnak mint ahogy most ezt editáltam. Várom priviben a visszajelzést Terragontól, hogy minden okés és tisztában van a formai követelményekkel. Akkor feloldom a zárolást.
Con Larrodan//
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.10.04. 14:09-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wellendir Zen » 2006.10.04. 12:00

*Ezzel megvonja a vállát és elintézettnek tekinti a dolgot majd még odaszól a városõrnek*
-Köszönöm, hogy felvilágosítást nyújtott uram <Hogy a káosz démonai falatozzanak a lelkedbõl Pyarr kutya> ezt az új iformációt biztosan nem felejtem el és észbentartom ha hasonló helyzettel találkoznék más déli államokban is.-
*Odafordítja fejét a vállán található kis hörcsöghöz és csendben azt mondja neki menet közben*
-És még minket neveznek barbároknak a magukat civilizáltnak tartó népek Bú -
< Remélem mindkét harcoló fél a megízleli a másik kardjának pengéjét>
*Továbbindul a tömegen keresztül és az elsõ olyan embert akit alkalmasnak talál arra//megérzi a 16 vagy a fölötti Asztrált Akaraterõt és Intelligenciát// megszólítja és útbaigazítást kér a legközelebbi fogadó felé*
Wellendir Zen

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.04. 14:14

KM esemény [Terragon]
Résztvevõk: Teharnek, Akrim Gar, Oglerkhán Zoldár, Felice Esponza, "A Ragadozó", Kárák

//Zoldár//:Elindulnál, de egy kis goblin (, aki kb a derekadig ér) fogja a lábad és ezt kérdi tõled:

-Héééé jó ember mi történik itt?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Akrim Gar » 2006.10.04. 15:13

-Örölök, hogy megismertem Teharnek!- <Északról, mi? Orwella legsötétebb poklába küldelek, hogy az idõk végezetéig égjen lelked a tüzeiben, ha kiderül, hogy toroni vagy.>
*Majd odafordul egy másik emberhez.*
-Mi történik itt? *Teszi fel a kérdést erv-közös nyelven.*
Akrim Gar

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Negritis » 2006.10.04. 15:45

*figyeli mit válaszol az ember akit a lovag kérdezett*
< na vajon ebbõl mi fog kisülni?! kíváncsi vok kik vívnak és miért>
Negritis

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.10.04. 16:15

(A Ragadozó)

A Vadász: *Végre megtaláltam. Hosszú idõbe tellett, de megérte a keresés. Mondhatjuk rá, hogy izgalmas vadászat volt. Nem a jobbak közül való, de azért élvezhettem egy kicsit. A nyomok Shianar-ig vezettek. Hosszú ideig követtem õket. Hosszú idõ volt, míg feltérképeztem a várost. De megérte. Az órák és a napok nem számítottak. Sem a tömérdek nyomozás, és utána járás, amivel kideríthettem áldozatom kilétét és hollétét. Mikor megláttam a piactéren a prédát elsétálni teljesen védtelenül, már tudtam, hogy nem menekülhet elõlem. A városban a törvények nem tiltják a fegyveres harcot. Egyébként is imádnám, ha a tömeg végignézhetni fölényes gyõzelmem e fölött a kis városi pondró fölött, ki mit sem ismer a harc és a vadászat igazi izgalmáról és szépségérõl. Fegyvereimet elõkészítettem, majd összeszereltem béltépõmbõl, két acélrudamból és hosszúkardomból a dipadámat, és köpenyemet ledobva rákiáltottam a prédámra!*

A Ragadozó kilép az árnyak közül, mik addig rejtették. Kiáltása végighangzik a piactéren, acél fegyverén megcsillan a nap szikrázó fénye. Föld és homokszín köpenye a fölre hullván láttatni engedi izmoktól duzzadó bronzbarna testét. Sisakján és vértdarabjain megcsillan a nap fénye, azúrkék szemébõl szinte elõlobbannak a harc lángjai. Két láb 10 hüvelyk magas alkata kimagaslik a tömegbõl, ahogy büszkén kihúzza magát az áldozatára meredve, fegyverét készenlétben tartva.
- Küzdj meg velem, ha kedves az életed, mert a te órád most jött el! Kiáltja a Pyarr egy kicsit furcsán tört, de még így is jól érthetõ változatával. Hangja akár a sziklán elvásó acélfegyver csikorgó morgása. Azzal elõrelendül, és támadása meglepetésként éri ellenfelét, kinek éppen csak van ideje fegyverét elõrántani. Hamar kiderül, hogy jó vívó, és a Ragadozó élvezi a harcot, bár voltak már veszélyesebb ellenfelei is, kik sokkal kevésbé voltak kiszámíthatóak. Néhány gyors és kecses ütésváltás után komolyra fordítja a harcot, de mivel nem akar a nyílt utcán ölni, ezrét igyekszik egy lábsöprést végezni a fegyverével, hogy ellenfelét a földre kényzserítse, és utánna harcképtelenné tegye.
<TÉ dobás: 98. A fegyveres TÉ-t kérem hozzászámolni, és jelezni, hogy eltaláltam-e, Ha túlütés, akkor a karakter nem a sebzésre, hanem arra ment, hogy áldozata elessen.>

<Pontos karakterleírás a harc után, ha a JK-k még ott vannak. Sorry, most csak ennyi tellett tõlem, mert sietek.>
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Könnyûléptû 2006.10.04. 21:16-kor.
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.04. 20:15

KM esemény [Terragon]

A vadász igencsak jól támad, végigsöpri elllenfere lábát, aki ettõl elesik, de szinte rögtön fel is ugrik, És feléd támad. De ezt te simán hárítod
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.10.04. 21:27

(A Ragadozó)

Ellenfele félelmetes gyorsaságán meglepõdik. Sznte még földre sem ért, már lökte is fel magát a talajról.

A Vadász: *talán alábecsültem ellenfelem, vagy valamiféle piszkos trükkhöz folyamodott, ami mögött talán az elme, vagy a ágia hatalma rejtõzhet? De ezen nem ér rá filózni, hiszen itt jön a következõ csapás.

Ellenfele visszatámadása után sikeresen hárít, de a harcot még nem fejezheti be, hisz egyre inkább izgalmas. ha ennyire jó, nem ejtheti fogjul sebesülés nélkül, kénytelen megsebesíteni, legyengíteni. Fegyverével szúrásra emeli, majd támad.

<KÉ: 3
TÉ: (Ha megvolt a kezdeményezés, ha nem, akkor visszatámadásból) 94 (hozzáadandó a karlapon leírt TÉ-hez)>

A combját célozza a prédának, és reméli sikerült áldozata lábát megbénítania <(legalább 4 Ép-seb)>

<Jah egyébként a karaktert kéretik Ragadozónak szólítani, a Vadász, csupán hasad személységének egyik része, nem a neve>
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wellendir Zen » 2006.10.05. 9:38

*Meglepõdik, hogy ki volt olyan botor és tartja vissza a szellemek kiválasztottját majd ahogy megfordul és keresné a kézhez tartozó arcot meglepetése fokozódik amikor is kiderül hogy akadálya egy goblin személyében mutatkozik meg.*
<Különös! Talán a szellemek játszanak a szemeim világával vagy ez itt tényleg egy közös nyelven beszélõ goblin!Y :piszka: >
*Elõször felméri szemeivel majd némi gondolkodás után válaszol*
- Nem tudom ki vagy de talán magad is láthatod, két déli idióta éppen a nézeteltérését kívánja lerendezni, vagy talán ez is a mûsor része. *Elgondolkozik ismét egy pillanatra azon amit az imént mondott.*
- Nos látom vertikálisan hátrányos hejzetû barátom, hogy méretednél fogva talán mégsem látsz át a tömegen, de ahogy már említettem pontosan én sem tudom, hogy melyik cselekvés a helytálló az imént elmondottamból, de ahogy a városõröket elnézem õket ez nem negyon zavarja- :twisted:
Wellendir Zen

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.05. 10:53

KM esemény [Terragon]

A Ragadozó eltalálja prédája bal lábát (-5FP csak), de egészen szerencsétlenül, mert közben az visszatámad, és eléri a Ragadozó jobb vállát (-2Fp). De a Ragadozó már megszokta a fájdalmat, Így hátraugrik, és nézi az ellenfele következõ mozdulatát.

A másik harcos neve Gheodrin. Igen képzett kardforgató, hadvezér, és õ ölte meg Ferias Császár lányát egy hadjárat során. A császár bérelte fel a Ragadozót, hogy ÖLJE MEG, vagy VIGYE ELÉ lánya gyilkosát. Most hogy a ragadozó már 2 hete követte Gheodrint, utólérte ebben a városban. Tehát itt volt az ideje, hogy véghezvigye küldetését...

Gheodrin igencsak megviselt állapotban van, kifárasztotta a harc, az erõs ellenfelével. Körbeforogjátok egymást, közben Gheodrin felvette a védekezõ állását.

//Wellendirnek késõbb jön a válasz, mert a goblin egy másik játékos 8) //
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Akrim Gar » 2006.10.05. 13:24

*Újra odafordul Teharnekhez.*
-Úgy látom ez vérre megy.*Mondja.* Valakirõl még ma Darton ítéletet fog mondani. *Újjabb mosoly.*
<A mûsot egyre jobb.>
Akrim Gar

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.05. 14:06

KM esemény [Terragon]

-Kösz, figy elõre megyek megnézem mivan és szolok.- mondja a goblin, majd elõrefurakodik a tömegben, hogy õ is lásson.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.10.05. 14:35-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wellendir Zen » 2006.10.05. 14:29

*Továbbindul, hogy találjon valakit aki a fogadóba irányítja*
//Léptem kell Terragon légyszi hétfõig kezelj NJK-ként mert csak akkor leszek újra netközelben//
Wellendir Zen

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
138 hozzászólás • Oldal: 2 / 10 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10

Vissza: Régi Kalandok...