• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Újoncoknak

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 46 / 95 • 1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 95

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.09.28. 16:16

Akrim Gar írta:Hello!

Szóval én egy újonc lennék, de nem csak online. Bevallom töredelmesen, hogy MAGUS-t még nem játszottam (sose jött össze se idõben, sem emberben). Viszont szeretném elkezdeni. A szabályokat nagyából ismerem, a világot is (imádom a fantasyt, többek között MAGUS regényeket is olvastam, na meg az rpg.hu fórumát). Szóval a ti segítségeteket kérem. (Már karakterötlet is van).
Köszönöm

Negritis írta:Hello mindenki 20éves matematikus hallgató vok szegerdrõl.Nem rég hallottam errõl az oldalról.Tetszik az ötlet és érdekel is csak hát sajnos még sokat kell olvasnom róla.Magust elég sokat nyomtam és elég régóta :D Majd azért lehet elkélne a segítség msnn megtalál bárki. :D

Üdvözöllek Benneteket!
Semmit se késõ elkezdeni :wink:
Itt vannak nagyon jó és kézséggel segítõ játékosok. Bizalommal fordulhatok feléjük. Keressetek meg egy KM-et (pl. Terragon) - és imádkozzatok istenetekhez, hogy minél hamarabb játszhassatok :wink: :)

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorden Harunn » 2006.09.28. 18:02

Sziasztok.
Negritist mindenkinek a figyelmébe ajánlom. Nagyon jófej, és mindig netközelben van :D
Gorden Harunn

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.09.28. 23:53

cenzúrázva by Szita
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.09.29. 5:37

Mondanám, hogy egyikük jöjjön Ifinbe, de nem tudom, mennyi értelme lenne a kaland végén bevenni valakit. Luure helye mondjuk hamarosan meg fog üresedni, asszem lefektetek majd egy játékszabályt, mert aki nem ír, az nem lesz jk. Bár nem tudom, érdemes-e bevennem akárkit is... :roll:
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

Hehe

HozzászólásSzerző: Negritis » 2006.09.29. 9:59

Köszke Harunn
Hát remélem lassan én is be tudok kapcsolódni a játékba addig is megint kiolvasom a hollóidõket.:)
Negritis

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Raoul C. » 2006.10.01. 15:24

Helló mindenkinek! Újonc nethasználó vagyok, de már egy jó ideje játszom a mágussal. Amint lehetõségem adódott, hála egy barátomnak, egybõl feljöttem az oldalra. Szeretném itt is úgy élvezni a játékot, mint otthon, és szeretném, ha másoknak is jó élményeket szerezhetnék egy két jó kalanddal.
Remélem összejön. :)
Raoul C.

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Durien » 2006.10.01. 15:28

Üdvözöllek!
Nagyon ürölök hogy új kalandmester érkezett az oldalra, mert még nem volt lehetöségem játszani mert minden kaland épp betelt mikor jelentkeztem :cry: tehát nagyon örülünk neked....
Durien

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.10.02. 19:16

Gregorius Infernalis írta:Üdv mindenki itt a legfrissebb figura Gregorius Infernalis!A név az elsõ tûzvarázslómról maradt rajtam.Az elsõ kalandomon mindjárt 14-es szintûek voltunk(persze fogalmam se volt hogy kell játszani, 2 varit használtam a tûznyil és a henger)és visszakerültünk az idõben akkorra mikor még Kyria az utolsókat rúgta.Tanúi voltunk azutolsó csatának.Csak én játszottam ki a karaktert reálisan.Míg a többiek felvették a harcot én sikítozva bújtam el 1 bokorban.Na a pokoli csata után lettem Infernalis a Gregorius + ugye a Gergely latinul.

Ennek itt a helye!!!
Kérek legközelebb mindenkit, hogy a bemutatkozásának NE nyisson új topikot!

Köszönettel:
Yvett de Crei
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Slamen » 2006.10.08. 8:55

Hello mindenki!!!

Nagyon újonc vagyok elõre szólok.Ez az elsõ online-os RPG ahol regisztráltam.Nem igazán értek még semmihez.De biztos jól fogom magamat érezni.A MAGUS-t ismerem már játszottam.Kedvenc fajom az elf.Imádom az ellenséges túlerõt.Általában védek mindent.Gondolom a legtöbb ember profi.Itthon van egy karakterem,Slamen-nak hívják.Félelf,haja szürke,szeme kék.Öltözéke:Gyalogló csizma,csuklya,nemesi ineg mert középnemesi családból származik.Hát ennyi lenne.
Slamen

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.10.08. 10:31

Slamen írta:Hello mindenki!!!

Nagyon újonc vagyok elõre szólok.Ez az elsõ online-os RPG ahol regisztráltam.Nem igazán értek még semmihez.De biztos jól fogom magamat érezni.A MAGUS-t ismerem már játszottam.Kedvenc fajom az elf.Imádom az ellenséges túlerõt.Általában védek mindent.Gondolom a legtöbb ember profi.Itthon van egy karakterem,Slamen-nak hívják.Félelf,haja szürke,szeme kék.Öltözéke:Gyalogló csizma,csuklya,nemesi ineg mert középnemesi családból származik.Hát ennyi lenne.

Szia!

Üdvözöllek a fórumon!
Elõször is kérvényezd az adminoktól a Játékos karakter-ek közé a felvételedet, mert e nélkül a státusz nélkül nem fogol tudni játszani. De ezt tudnod kellene, ha a Szabályzatot és az Az Online játékról, karaktergenerálásról szóló topikokat elolvastad.
E státusz megadása közben, utána az Új kalandok c. topikban - ahová KM-i státusz nélkül nem szerencsés írni! - tájékozódhatsz kalandokról, illetve A játék elõtti egyeztetések c. topikban érdeklõdhetsz szabad helyrõl, avagy pm-ben a Kalandmesterektõl.

Jó szerencsét a kalandtaláláshoz, ill. jó játékot kívánok!

Yvett
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kraedal » 2006.10.10. 12:56

Üdv Mindenkinek!

Tudom már rég regisztráltam, de gondoltam írok ide is egy pár sort.
Magamról annyit, hogy régóta játszom, a mostani favoritok a Törpe karik. Vmi ilyesmivel szeretnék játszani, de azt már egy másik topicban... :roll:
Kraedal

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Linthas » 2006.10.10. 15:03

Üdv mindenkinek!

Én is egy újonc vagyok.
Magamról annyit, hogy 28 éves vagyok de már 13 éve megismerkedtem a MAGUS világával, azóta játszottam vele többet kevesebbet (az elején többet mostanában kevesebbet), volt már mindenféle kasztú és fajú karakterem de sajna már rég nem volt alkalmam játszani.
Ezúton kérném a játékoskarakterek közé való felvételemet.
Nem igazán értem hogy is mennek itt a kalandok de majd belejövök(remélem :) ).

Hát hajrá hajrá elõre bátor szívû bajtársaim, hisz még rengeteg gonosz van e világon, melyet bizony nekünk, kalandoroknak kell elûznünk, hogy ne háborgathassák tovább sokat szenvedett világunkat.
Linthas

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.10.10. 20:25

Üdv Linthas.
Elõször is meg kell nézned az új kaland topicot, és ha látsz induló kalandot, akkor a KM-nek írnod kell privát üzit. Onnantól meg õ majd elirányít.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.10.10. 20:50

ÜDv az Újoncoknak.

Linthas: meg nézz bele egy-két kalandba, hogy hogy is írnak a jjátékosok, hogy is folynak a kalandok, meg olvasd el a szabályzatot, meg egy-két hasznos topicot, és már kész is. Utána annyit kalandoozl, amennyit a lábad (és az ujjad) bír.

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Avin » 2006.10.11. 20:17

Üdv!17 éves vagyok.Szeretem a szerepjátékokat bár még zöldfülünek számítok benne.A M.A.G.U.S-on még nem játszottam és egy barátom szolt az oldalról,én pedig be regeltem,de egy kis idõ után biztos bele jövök :)
Avin

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 46 / 95 • 1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 95

Vissza: Csevegõ