• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 110 / 120 • 1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 120

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.09.24. 19:07

( Kandúr )

//... Kandúr ruházatáról már adtam leírást... a felszerelés rejtett zsebekben helyezkedik el, a nyakában függő tárgyak, vagy a ruhája alatt lévő fegyverzete nem látszik... egyedül a fegyverövén lógó rövidkard, ami láthatóan nagyon rozsdált, bár ki tudja... de ezt is leírtam régebben. Az, hoyg mi van nála meglepi :P . Laylának meg szólok, hogy írja le a fejvadik felszerelését. De nem lagossal rohangászó alakokat vagy sequoros füstös képű délieket kell elképzelni az 100 :D ...//

* Amint felér, a tető széléhez óvakodik, ahol a társaságra rálátása nyílik... egyik társára mutat...*
- Te leszel a szemem. használd az elme hatalmát hoyg tudd merre vannak. Az én érzékeim elég élesek, de segítség kell. tartsd rajta a szemedet te is. Te... * mutat egy másikra...* a hátamat fogod vigyázni. Kell biztosíték, ha a Giribichik ténykedni kezdenek. Te... * Mutat a másikra...* a szem hátát fogod vigyázni. Csak legyen a gépezet jól olajozott és működőképes... a többi rajtam múlk. felelőséget vállalok midnen megmozdulásért. Éltem a kláné!
* Majd tekintetét az alant összegyültekre szegezi... kb 30 m-es távban lehetnek, ám Kandúr felerősített érzékei nagyonis jól kiveszik az ott ácsorgó alakokat még iylen sötétben is...*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.09.25. 12:19

(Rikku)

*Végighallgatja a többieket, majd kicsit elgondolkozik.*
- Külön-külön nincs esélyünk. Ha mentek, akkor én is. De ha azt várjátok, hogy ha elvégzitek a munkát akkor elengednek, akkor jól gondoljátok végig. Ha egyszer csapdába vezettek titeket, akkor mi garantálja, hogy legközelebb nem fogják? A lényeg, hogy nem bízhatunk meg a szürkecsuklyásokban sem. Már ha azok. Effelől is kétségeim vannak. Szóval akkor merre?
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.09.25. 15:33

Shanil Argus

Miután végzett az imával //olyan 15 min és remélem nem történik addig semmi,ha igen mod.-m// feláll a földről.Kicsit leporolja magát és körbe néz az arcokon.

-Úgy láttom,hogy akkor mindenki benne van,hogy nyirjuk ki a mocskos kobrákat....ami a szürke csuklyásokat illeti...sztem a legjobb lenne ha hagynánk nekik egy kis szar keverést :roll:

//Hát Tyss drága lesz neked az az érzék élesités :lol:
ruhádról pls másold be,mert elfelejtettem thx
halk kérdés: az elffel fighterrel mi lesz? :P//
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.09.25. 19:02

Résztvevõk: mindenki

*Kandúr társai vetettek egy pillantást a férfire. Tekintetük zavart volt a csuklya alatt, csak nehezen lehetett kivenni a gondolatokat, melyek a sötét szemekből áradtak -végül fejet hajtottak, beleegyezésük jeléül. Mind a hárman ugyanolyanok voltak az éjszakában -fekete puha cipőt, testreszabott bőrnadrágot és fekete selyeminget viseltek...oldalukon rövidkard lógott, így akármikor előkaphatták -gyorsan és nagyobb feltűnés nélkül- fegyvereiket...egyikük nyakában dobótőr-heveder lógott, másikuk övébe csatolva viselte a tőrt, úgy látszott, pont az az erőssége...mindhármukra fekete csuklya borult, arcuk nem tükrözött semmiféle érzelmet -mindenük a testvériségé volt, így a lelkük, gondolataik is. Most, hogy elfogadták Kandúr javaslatát, várták, hogy a férfi mit fog reagálni...*

*Shanil imája véget ért. S ezáltal a kalandoroknak döntést kellett hozniuk: vajon készek-e folytatni utukat. Nyilvánvaló volt, hogy nehéz döntés előtt állnak: a sok tényező mind balul sült el...nem így kellett volna lennie. De már mindegy volt. Dönteniük kellett, és nem volt sok idejük: a sötétség nagyon lassú, de biztos elmúlása is jelezte, hogy valamit tenni kellene. Mégpedig gyorsan.*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.09.26. 14:31

Shanil Argus

Körbetekint a többieken majd látván,hogy mindenki belegyezett-az elfet kivéve,mert ugyebár Kraal vmiért nincs -,- -halk nyugodt hangon szólal meg.

-Nos akkor ideje elindulnunk...Dzsana légyszives add ide a térképet szeretném átfutni mégegyszer....

Amig mennek a lejárat felé alaposan átnézi a térképet.

//legjobb lenne ha lenne egy rajz,ha nincs akkor sincs para.
ha bárki 20m-n belül kerül valszeg észreveszem főleg ha feketében vannak 8)
egyébként meg sokba fog kerülni minden fejvadásznak az érzékélesités ha nem jönnek közel :lol: //
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.09.26. 15:27

( Kandúr )

//... Nyugi Schinter, ebbe nem kell belekötni. Nem dísznek van amulett az illetők nyakába... ruházat: szimpla Ifini középrétegbeli polgár... azaz szürkésfehét buggyos ing, vastagabb bőröv, alatta testhez feszülős nadrág, puha cipő nagy bocskorral... oldalán a roszdás rövidkard. És ne félj, nem azért prof 10. tsz feletti fejvadászok, hogy egy 6. tszes pap észrevehesse őket...//
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.09.26. 17:13

(Rikku)

// Légyszi legyen már befejezve az erőfitogtatás. Mindkét részről. Inkább folytassuk. Majd lesz valahogy. //

*Először Shanilra néz.*
- Ha te jobban ismered a környéket, meg kiigazodsz a térképen, akkor vezesd a csapatot a megfelelő irányba. Ha harcolni kell, akkor itt vagyunk mi. Össze kell tartanunk, mert különben mind ittveszünk.
<... Még mindig a kitörés lenne a legjobb döntés, de az szétszakítaná a csapatot. Úgy meg nincs sok esélyünk. Gyorsan legyünk túl ezen az egészen, aztán húzzunk el ebből a szerencsétlen városból. ...>

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.09.26. 20:46

(Dzsana Khadde)

*Egy szó nélkül odaadja Shanilnak a térképet - ő úgysem tudná hasznát venni. Aztán az új jövevényt kezdi vizslatni - már amennyit kivesz belőle.*
- Ha harcolni kell harcolunk, ha halnunk kell legalább becsülettel halunk meg... ...
Ha szólnunk kéne egymáshoz, akkor az ne a 'Hé Te' kifejezést használjuk...ezért: ő Kildar, ő Shanil, ő Luure, én Dzsana vagyok...
*A tekintetét a nőn tartja - bár nem hiszi, hogy a másik elárulja nevét, sőt, hogy igényt tartott erre a kis bemutatkozásra - de így látta helyesnek. Ha együtt mennek, legalább a másik nevét tudják, hisz egymástól függenek.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.09.26. 21:18

(Rikku)

*Most nézi meg magának először jobban a dzsad nőt.*
- Engem Rikkunak hívnak. Remélem, hogy együtt túl tudjuk élni ezt az egészet.
*Lopva Dzsana tekintetét lesi néha. Fél, hogy probléma lesz népeik ellentéte miatt. Neki sohasem volt gondja a dzsadokkal, de ez fordítva nem biztos, hogy így van.*

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.09.27. 1:11

(Dzsana)

*Az éj sötétjében talán egy pillanatig összetalálkozik Rikku tekintetével a tekintete. Szemeiben kétkedés és egy kis bizonytalanság lapul, de nem viseltet ellenségesen. Sőt, mintha még egy kis meglepettség is lenne benne.*
- Reméljük...Rikku... ... Nos Shanil? Merre? Menjünk mielőtt a nap felkel...

// Írok egy karileírást, ha már így munstrálgatsz:
Magas, szikár testfelépítésű nő. Fekete, válláig érő göndör haja, dús hullámokban - de jelenleg csapzottan - omlik acélkék, kissé viseletes vértjére. Kreol barna arcán mélybarna szemei talán? szomorúan ülnek. Nem jutott neki túl sok a szépség áldásából, vagy átkából – de látszik rajta ez érdekli tán a legkevésbé, hisz egész testéből egyfajta tekintélyt parancsoló, szemet vonzó erő árad. Talán normálisabb körülmények közt ez a megjelenés tiszteletet válthat ki másokból - ám most inkább szánalmas a kinézete. Testén zöld színű ruhát visel – pulóver - melynek ujjai hiányoznak szabaddá téve egész karját felfedve annak barnaságát. Egy enyhén bő szabású nadrág van még rajta. A nadrág szárát a vastagtalpú, ám mégis ruganyos cipőjébe kényszerítette, melynek szára a bokája fölött ér véget. Pulóverje felett viseli vértjét, melyen nincs díszítés, nincs szimbólum sem- ám egy pár helyen igencsak csúnya sérülés tarkítja.
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.09.27. 12:53

Shanil Argus

//nem erő fitogatatás,de ha már vannak szabályok játszuk a szerint...Táp?no comment...
Mellesleg abszolut láttás->nappali fény...->bujj el betonparkolóban..nehezen fog menni még 120%-l is ;)
nem akarok kötözködni csak legem van,hogy olykor átmegyünk 1-1 szabály felett és ezzel olyan előnyökhöz juttatunk vkit,akit nem kellene főleg mert egyesek még kijátszani sem tudják a profizmust és a vezetői szerepet...//

Átnézi a térképet és anélkül,hogy felnézne elindul a térkép mutatta irányban,amennyiben kellően felismerhető a hely.

-Üdv Rikku.Igazad van majd lesz vhogy...Sorsunk az Istenünk kezében van igy nincs mitől aggodnunk...

Aztán halkabban hozzáteszi:

-Legalábbis nekem nincs... :roll:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.09.27. 14:14

( Kandúr )

//... Szvsz 5. tszes papocska abszolút látásban se nagyon szúr ki 12. tszes orgyilkost, fõleg ha érzékéleséítése van. Táp? 12. tszesen ráadásul mint a klán oszlopos tagjának vannak elõnyei ennek a karakternek. Azt ne mondd a tiédnek nincsen... melesleg.... olvasd el az MTK-t. Váltottkasztúság---> 3 tszt vissza kellett volna lépned. És mint 1 tszes papnak csak k3+6 mp-d lenne. Bm-ként pedig annyi, amennyi 1. tszen lenne. A te karid is táp a maga szintjén, uhhogy én nem zúgolódnék a helyedben... Törõdj bele. Ennyi. Nem véletlen távozott valaki, és én se véletlen fontolgattam a távozást mint JK, ha már megint csak versengésrõl kell hogy szóljon a szerepjáték. Van egy helyzet, éld bele magad. Nem szabályhuszárkodásról és ügyeskedésrõl szól egy szerepjáték... benyomom az abszolútlátást, megnézem hanyadik tszesek ellen vonulok, kockákat dobok osztok szorzok és számolok... nem errõl szól. Szvsz nem akarok többet vitázni. Csak kicsit sok hogy minden fórumban ezt látom vissza. Ha bánt a dolog, írj privit, max habozás nélkül törlöm. Nem stresszelem magam ilyen nyílváavaló kötözködéseken... mellesleg, te akartad hogy Kandúr ne irányítson. Akkor folytassuk szerintem a kalandot. Mostantól nem rajtam múlik ugyebár :roll: nem is a KM-en csak a többi JK döntésén...//
* Kandúr miközben a társaság alant mozgolódni kezd, a helyzetre rá se hederítve a tetõre könyököl...*
<... Hmm.... érdekes egy helyzet az biztos. Remélem a gorvikiak ellenében tesznek majd valamit... onnantól fogva teljesen midnegy mit tesznek... akkor majd átveszem az irányítást megint. Ha a pap pattog, majd kap. Nem sûrûn izgat egy senki kalandozó élete, fõleg akkor, ha nem a nagyságos Egyetlen szolgálatában áll... fõleg akkror nem ha holmi pyarroni söpredék papja...>
* Elmosolyodik...*
<... Dehát mi is várható egy buta termszet-istennõ szolgálójától? Pfeh... nagyon nagy ember mondhatom. Eddig azt bizonygatta, hogy rosszul cselekszem, és hogy bezzeg õ... namár most már pártíz perce ott ücsörög a földön... imádkozik? heh... remélem az Istennõ-szuka, aki a kegyeibe fogadta jól rápirít odaát, hogy ilyen unlogikus következtetéseket von le infaltilis körülmények között. teljesen mdnegy. Bosszú. Az lesz a kulcsszó. Vajon hogyan képes ilyen... szentimentális alakokat a csürhéje közé fogadni az a Nõ? Hamariság, elvakultság, az érzelmi kontroll hiánya, a kisebbségi érzés és az egyszerû elbutult gondolkodás tévútra csalná az értelmet, fõleg hogyha ilyen attitüdökkel és nem létezõ készségekkel párosul. És persze a Tudatlanság. Nem életképes. Nem gyilkosság lesz, hanem egyszerû kipurgálás. Mint valami kiégett folt a zöld fûben... a világ csak nyerhet azzal, hogyha egy ilyen elemétõl megszabadul. Senki se fogja visszasírni az biztos. Én pótolhatatlan vagyok. A Testvériség nehéz idõket élne meg szolgálataim nélkül. hah minõ irónia... individualitás ez az... de ezek az emberek itt mellettem.. szintén pótolhatatlanok. Vajon egy kalandozó kinek hiányozhat? Fõleg ha a társai se nagyon tûrik meg a közelségét... ez van. Ó Uram... a társainak is bealkonyul hamarosan. Annak a két fejvadásznak a kéán hasznát vehetné. És a harcosoknak is. Majd a vezetõség elõtt felelnek. Ha teljesítenek és nem pattognak, szabadok, én nem állok az útjukba. Ha nem... hát még több kalandorral kevesebb... >

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.09.27. 17:31

Résztvevõk: mindenki

*A térképen Shanil szemei elõtt kirajzolódtak az alakzatok. A vonalak a sikátort ábrázolták, mely elõtt lehorgonyoztak -a sötétben csak az éhesen ásító bejárata rajzolódott ki a többiek elõtt. A térképbe bele volt vésve valami, ami egyértelmûsített mindent: a sikátor közepén egy lyuk húzódott. A jelbõl apró vonalak indultak ki, melyek a föld alatti járatokat jelképezték: sok volt, s szinte pókhálószerûen kapcsolódtak egymásba, ahogy csupán a gyakorlott szemeknek láthatóan, egymásba gabalyodtak...arra kellett továbbmenniük...mindeközben Kandúr és a társai láthatatlanul, észrevehetetlenül osontak utánuk az éjszakában -tetõrõl tetõre, fokról fokra megközelítve a kalandorokat...*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.09.27. 21:17

Shanil Argus

//Lehet,de azt megbeszéltük ennyi...
Lehet,hogy jó a rejtözködésed és leforditva van 120%-d,de akkor sem tudsz elbújni egy sima beton parkolóban nappal...A beleéléssel nem nekem van bajom ;) A fönõk/irnyitó nem csak azt jelenti,hogy menynivel táposabb a karaktere,mert addig el is kell jutni és eközben szerezz a karakter némi tp-t,ami nem biztos,hogy megvan a jknak is...
Nem tudnál felsorolni pl-t,hogy hol néztem azt,hogy kinek vagy minek nem érdemes neki menni,mert táposabb nálam...
Lehet,hogy el kéne gondolkodni,hogy miért láttod vissza mindenhol ua-t.
De legyen vége itt a dolognak,mert sok értelme nincs...mindenki belátja-elõbb utóbb-a dolgokat,amiket meg kell és amiket meg akar látni...
//

Mikor odaér a lejárathoz körbe tekint a többieken.

-nos elvileg a térkép szerint ez lenne az...Van vkinek kötél?
Ja és még vmi...Mielött lemegyünk mindenki megborátkozott már a sötétséggel?Nem lesz fákjánk és ha sötétben megtámadnak minket nem árthat ha látjuk is az ellenfeleinket....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.09.27. 21:42

(Rikku)

// Sini. Állj le. Vége a vitának. Itt és most. Fejezd abba. //

*Rikku a fejével nemet int a kötél meglétére.*
- Nekem nem lesz gondom a sötétben. Ja és még valami. Ha elkezdek harcolni, akkor ne gyertek a közelembe. Nem ajánlatos. Ez nem fenyegetés, csak jótanács. Nem akarok csapattagot megsebesíteni.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 110 / 120 • 1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 120

Vissza: Régi Kalandok...