• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sub rosa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
2499 hozzászólás • Oldal: 3 / 167 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 167

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.09.21. 15:14

(Tia)

Egyre jobb kedvre derül miközben a Valter nevezetű férfivel beszélget, az ínyenc ételek egészen elragadtatják, ehhez fogható kulináris tüzijátékban ritkán volt része. A csokoládénak nevezett édesség a délután latyakos emlékeit messze száműzte, arcán széles, hófehér mosoly ült, mikor végzett az étkezéssel. Tányérján illendően egymás mellé helyezi az evőeszközöket, majd egy kicsit elmélázik Valtert hallgatva, ugyan most is csak csipegetett az ételből, mégis kicsit nehezen ül a gyomrában az étel. Valter egy figyelmetlen pillanatában finom izomzatú, feszes hasához nyúl és kicsit végigsimít rajta, majd engedi, hogy tolmácsa felsegítse a székről.

-Ajánlatát elfogadom. A ház rendjével pedig semmi okom nincs ellenkezni, nem tartok attól, hogy egy ilyen úriember oldalán valami atrocitás érhetne :wink:

Azzal megindul Valter oldalán a lépcső felé, ha az őrök elkérik, rokonszenves mosoly kíséretében fektetve átadja nekik díszes rapírját, valamint kevésbé díszes ( :D ) köpenyét.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.09.21. 16:45

Résztvevők: Rutilus Caedar [Orwen del'Correl] Hanas Degrom [Alauron]

Talán egy fél óra telhetett el, amikor a markos nő megint megjelent, hogy a tányérokat összeszedje. A csibesárga hajú ujjaival vakarta ki a tányér aljáról a sűrűbb maradékot, úgy kellett rászólni, hogy adja már. Az öreg csendben volt, túl nagy csendben. Elvette hanastól és Rutilustól is, bár utóbbinál elidőzött:
-És a nevedet lehet tudni?
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2006.09.21. 16:52

(Hanas)

A levest megitta, a húst megette, a kis sűrű krumplimaradékot azonban otthagyta a tányérján. Az ételhordó nő szavait úgysem értette, ígyhát leült, hátát pedig a falnak támasztotta. Nem volt jobb dolga, ezért megpróbált pihenni. Végignézte magát, szerencsére a kevéske pénzét is a cellánál biztonságosabban őrzött cuccaival együtt lefoglalták, így attól nem kellett tartania hogy kirabolják. Mikor a nő kérdez valamit a rabtársától, felfigyel, csak a mimika alapján tud tájékozódni, vajon miről lehet szó.
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2006.09.21. 16:57

(Rutilus)

*Csendesen szív egyet az orrán, majd közelebb lép a nőhöz, miközben pedig átadja a tányért, a szemeibe néz, és így felel:*
-Rutilus... Rutilus Elmesso. Mi az asszony, érdeklődsz egy magamfajta bajkeverő iránt? Ne tedd. Éld csak a te biztonságos életed, járj templomba minden nap! Higgy az Egyetlenben. És hagyd itt ezt a helyet. Ne fertőzze mocsok tiszta lelked.
*Visszafordul, és a sötétbe vonul, faképnél hagyva a nőt.*
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.09.21. 17:03

Résztvevők: Tiarren Findalath [Hakea Ello]

A fegyveres férfiak csak azért álltak lenn, hogy illetéktelen ne mehessen fel, de Tia számára Valter volt a belépő. A lépcső 3 láb után tett egy fordulót, s felérve az emeletre egy inas várakozott a fegyverekért és a köpenyekért. Egy folyosó közepén álltak, a falakon selyem tapéta, jobbra egy kétajtós ajtó állt, mögötte beszélgetés, balra több szoba, az ajtók zárva. Valter erre fordult le, belekarolva Tiába.
-Szeretném bemutatni valakinek, aki régi jó ismerősöm, és nélküle nem tartanék ott, ahol most tartok. Ő itt lakik, hisz nem kevés anyagi javakat fektetett abba, hogy ez a hely ma olyan pompát mutasson mint amit látott. kedves nő, bár a természet nem bánt vele két kézzel, szépsége homályos opál, de illetlenség lenen azt mondani, hogy az csúnya.
A folyosó bal végén álló, többitől el nem térő ajtón bekopogott, egy duci, barackszín ruhás nő nyitott ajtót, érdeklődve nézett Valterra majd Tiára. A helybéliek nyelvén kérdezett valamit kíváncsian, amire Valter kedélyesen válaszolt, és nyomban fordított is:
-Ő Loretta. Arról érdeklődött, ön-e az, akire már régóta vártam és igennel feleltem neki. Most megkérdezem, hogy a barátom tud-e minket fogadni.
Így is tett, a Lorettának nevezett duci, világos hajú loknis nő pedig bólintott. Beléptek a szobába, ami igen nagy kavalkádnak adott helyet: ruhák lógtak fogason, mint egy öltözőben, női kellékek szanaszét, dohányfüst a levegőben, lámpás a falakon, az adott fényt. A ruhatömegen átverekedve egy igen magas, robosztus nőt láthatott Tia, aki nem csak termetre, de súlyra sem volt pici. Jó egy fejjel magasabb volt a lánynál, tokájára épp púdert vitt fel, erősen rúzsozott szája volt, és festett szeme is.
/közös nyelv/-Ah, Valter! Végre már! Azt hittem, elmosott téged az eső. Ki veled ez a szépség?
Valter előzékenyen Tia mellé állt és rámosolygott, hogy nem veszi el a válaszadás lehetőségét tőle.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.09.21. 17:10

Résztvevők: Rutilus Caedar [Orwen del'Correl] Hanas Degrom [Alauron]

Hanas azt látja, a nő mintha ki akarna kezdeni a sötét hajú idegennel, de amaz lerázza. A nő csalódottan elhúzta a száját, majd gyorsan újra lelkes lett, s tovább magyarázott:
-Oh, dehogy félek én! Voltam már foglárnő Shadon nagy női börtönében!Ez a hely meg a lakói meg sem kottyannak nekem! Kicsit büdös van, de egy börtöntől mit várni? Te meg olyan jóarcú vagy...Nem keresel feleséget? Én lennék a feleséged, az Első Angyal nevére mondom...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2006.09.21. 17:19

(Hanas)

Egy kis horkantás hagyja el száját nevetés gyanánt.
<Ezek a városiak a betegek. A nőnek felvágták a szoknyáját. Nem szégyenlős fajta. Kyelre, ha kijutok kétszer megnézem ahova lépek. Nem erre kellett volna jönnöm, hanem délnek.>
Folytott hangon megköszörüli torkát, habár most nem dohányzott, hála a katonáknak, de már csak megszokásból is így tesz, fel se tűnik neki a cselekvés.
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.09.21. 18:03

(Tia)

Uralkodnia kell ösztönein mikor a tolmács belékarol, bár tudja, hogy ez felel meg a szokásnak, mégsem szívleli idegen kezek érintését. Amint belépnek a ruhákkal telehajigált szobába, Tia előbb illedelmesen hátul marad, maga elé engedi az itt jártas Valtert. A nőre illedelmes mosolyt vet, kétes érzelmeit vele kapcsolatban nem árulja el sem mimikája, sem mély, kék szemei. Mikor Valter átengedi neki a köszönés tiszteletét, fejét enyhén meghajtva köszön Lorettának, amaz jól láthatja, hogy nem idevalósi, de igyekszik illedelmesnek lenni, amit ragyogó mosolya is elárul.

-Üdvözlöm, Loretta, megtisztelve érzem magam, hogy önnel találkozhatok. Kérem, ne nehezteljen rám ha véletlen illembeli hibát követnék el, sosem hittem volna, hogy utam egy napon a messzi Shadonba vezet. Hazámban Tiarrennek szólítanak, bár a Tiát jobban preferálom. :)

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.09.21. 20:50

(Guido)

*Szereti a dzsadok "vendégszeretetét", de most nem volt ideje velük szócsatázni, inkább visszasietett a mulatóhoz. Köszönt az ajtónállónak és még egy kis borravalót is adott neki. Elcsodálkozott, hogy a kis kártya milyen hatalommal bír errefelé, de tetszett neki a rendszer. Fent az emeleten a szolgának készségesen átadta a fegyverét és a köpenyt, majd unott arccal kezdett körbesétálni, és várta szíve új szerelmét.*
<... Remélem, hogy legközelebb az előadást is végig tudom majd nézni. De vajon mikor végez már? Látni szeretném minél hamarabb. Szemei rabulejtettek. Muszáj ismét belenéznem a szikrázó szempárba. ...>
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.09.21. 21:01

Résztvevők: Guido Mastroianni [Quiasse Limenel Umassyras]

A taps elhalt, majd egy addig észre nem vett ajtó nyílt, ami addig egybe volt olvadva a folyosó falával, és ugyan az a duci nő lépett ki rajta, aki Guido a kocsiban látott Arlette-tel. Lám, fénynél kiderült, a nő nem igazán dada korú, sokkal inkább festett fiatal társalkodónőnek. kritikusan végignézett a férfin, majd intett:
-A kisasszony hajlandó fogadni magát. Viselkedjen, vagy úgy kidobatjuk innen, hogy lába sem éri a földet! Becsülje meg a kisasszony figyelmét. Nekem dolgom van, az ajtót jól zárja be maga után.
Biccentett iledelmesen, majd elsuhogott barackszín ruhájában és loknis szőke hajában a folyosó túlvégére és ott el si tűnt egy ajtó mögött. Guidot csak egy nyitott titkosajtó és azon túl egy vastag függöny választotta el a nőtől. Az ajtó hangtalanul zárult, a függönyt elhúzva fésülködőasztalánál háttal ült Arlette, de annak lapjából egyenesen Guidora tekintett. Sötétbarna haját épp akkor bontogatta ki, még viselte fellépő ruháját, ami halványzöld volt, sötétzöld gyöngyökkel kivarrva. Lábain már nem volt topán, fehér harisnya kandikált ki szoknyája alól.
-Látom, idetalált-beszélt nagyon halkan, szinte suttogva.-Kímélem a hangom, nézze el nekem...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.09.21. 21:09

A nagydarab nő felkacagott.
-kedveském, ez aranyos. Bár én lennék Loretta. Szeben festenék, annyi szent. loretta a szőkeség, aki ide beengedett titeket, én Izranella vagyok. Tudom, durva hangzású név, de szegény anyám csak adta valamiért, nyugodjon békében-nézett az égre Izranella, majd újra Tiát kezdte szemügyre venni.
-Valter, te ugrattál engem. Ez a lány szebb, mint ígérted. Mért szerénykedsz, hm?
-Iza, zavarba hozod, finomabban kérlek...
-Ugyan, Valter, aki ilyen szép, nagyon is jól tudja magáról és nem lepődik meg, ha tenger bókot is mondanak neki, ugyen szépségem?-járta körbe a nagydarab nő tiát. Volt valami zavaró a levegőben, olyan mustraféle...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.09.21. 21:19

(Tia)

Kicsit elpirul, soha nem szokott ilyen hibába esni. Hirtelenjében nem is tudja, hogy válaszoljon, így eléggé erőtlenre sikeredik a magyarázkodás.

-Én...elnézést, Izranella.

Furcsán érezte magát, a nő mustrálása eléggé zavarta, bár nem tette nyíltan. A biztonság kedvéért egy pillanatra felnyitja harmadik szemét, óvatosnak kell lennie.

-Nem szoktak bókolni nekem, nagyon köszönöm, Izranella.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.09.21. 21:24

(Guido)

*Szemei felcsillannak, amikor nyílik az ajtó. Arcán nem látszik csalódás, amikor csak a társalkodónő jön ki rajta. Meghajol a nő előtt, majd helyeslően bólint.*
- Ne aggódjon. Amíg élek, addig a kisasszony jó kezekben lesz, amíg velem lesz. Nyugodtan végezze dolgát.
*Széles kézmozdulattal elköszön a nőtől, és gyorsan belép a kijelölt ajtón. Mikor Arlett öltözőjébe jut, gyorsan felméri a terep lehetőségeit, majd halk léptekkel a nő mögé siet.*
- Pihentesse csodaszép hangját. Nekem az is boldogság, ha egyáltalán hallhatom.
*Gyengéden belesimít a nő hajába, és a tükrön keresztül nézi annak vonásait.*
- társalkodója és segítője híján elfogadja segítségem?
*Azzal finom kézmozdulatokkal elkezdi rendezgetni a lány haját.*
- Gyönyörű haja van. Biztos sokat is ápolja. Gyengém az ilyen gyönyörű hajkorona. Akár gyönyörű fonatokban, felkötve látom, akár a szélben szabadon táncolva, mindig elábrándozom a szépségén.
Kérem meséljen kicsit magáról. Kíváncsi vagyok arra a tündérre, aki egy pillantásra elrabolta a szívemet. És még csak hangosan sem kell beszélnie. Idehajolok önhöz.
*Azzal legugol a nő széke mellé, nem túl közel, de mégis érezhetően az intim szféra határára, és továbbra is a tükörben csodálja a szépséget.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2006.09.21. 21:34

(Rutilus)

A nőt csak csend fogadja a sötétből. A férfi megpróbál guggoló pozíciót felvenni, miközben a hátát falnak veti.
<Ideje lenne aludni térnem. Attol tartok hosszúnak ígérkezik ez az éjszaka>
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.09.21. 21:44

Izra mosolyogva tapogatta meg a lány haját.
-Majd hozzá szoksz. Jobban, mint bármihez. Majd én gondodat viselem, és baj nem ér. Jól van Valter, a munkád itt véget ért. Elfogadom a lányt. És ha tényleg szűz, dupla árat kapsz...Loretta, deréktól lefelé tedd szabaddá a lányt. Ellenőrzöm, amit kell...-tűrte fel jobb karján a ruha ujját.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
2499 hozzászólás • Oldal: 3 / 167 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 167

Vissza: Régi Kalandok...