• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Hûvös Kazamaták(Városállamok, Ulumas városa) [Felfüggesztve]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
106 hozzászólás • Oldal: 4 / 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.09.17. 14:50

(Corar)

-Ó én csupán a világot járom és próbálom élvezni az élet szépségeit. Ez a műtárgy engem is érdekelne. Kíváncsi vagyok, hogy mi lehet ez és hogy hogy néz ki? Biztosan nagyon különleges lehet, ha ilyen mesterek járnak csodájára, mint te Orwen uram.

<Na még egy holdkóros, aki mindjárt rámförmed, hogy ne ártsam magam az ügyeibe és a Kazamaták már az övéi. :roll: >
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2006.09.17. 15:06

(Orwen)

-Mesterek? Ez igen nyájas, de honnan veszed? Egyébként *mosoly* örömmel venném, ha velemtartana a műkincs felkutatására. Egyébként fogalmam sincs, hogy mi lehet. Igazából a várost se ismerem, ma reggel érkeztem. Azaz most, nemrégen.

//Hopsz :P Bocs, mindíg monotonul írom oda a nevem, sőt néha el is felejtem, a nevedet olvasva biztos a fejemben maradt és agyatlanul leírtam oda se figyelve :D//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Orwen del'Correl 2006.09.17. 17:02-kor.
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.09.17. 16:57

(Corar)

-Aki ilyen míves nyílpuskát hord és ennyire ért a műkincsekhez az csakis mester lehet Orwen uram. A várost én sem ismerem. Csak tegnap délután érkeztem és azóta körülbelül úgy húsz lépésnyire mentem be. Ott egy helybéli ajánlotta ezt a kedves kis fogadót és azóta itt tanyázom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Quator ar Zaraquer 2006.09.17. 17:05-kor.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2006.09.17. 17:03

(Orwen)

-Nahát, nekem pedig egy kereskedő! Ezek szerint valóban ez a legjobb hely, ahol megszálhattunk. Talán érdemes lenne megkérdezni pár helyit a tárggyal kapcsolatban!
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.09.17. 17:07

(Corar)

-Ha tudsz pontosabb leírást vagy jellegzetességet mondani a fogadós biztosan tud nekünk felvilágosítással szolgálni. Ha mégsem, legalább megkérdezzük, hogy jol érdeklődjünk tovább.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2006.09.17. 17:23

(Orwen)

-Hogy őszinte legyek semmilyen információm sincs a tárgyról, mindössze annyit tudok, hogy régi darab. Lehet, hogy itt találták. <A föld alatt??>
-Rendben, kérdezzünk meg valakit. Kezdetnek mondjuk a csapost.
*A fogadós felé fordul, majd biccent a fejével. Megvárja amíg ideér, majd a felteszi a következő kérdést:*
-Mesélik, hogy felbukkant egy régi, és csodálatos tárgy a városban. Átutazó emberek volnánk, és nagyon jó volna látni, hogy mesélhessek majd a fiaimnak.
*Meggyőzésképp 3 rezet csúsztat a férfi felé*
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.09.17. 19:39

--------------------------------------------------------------------------------
KM esemény
Helyszín: Városállamok (Krántól keletre); Ulumas városa; Rozzant Szekér Fogadó
Idő: 2. nap késő délelőtt
Résztvevők: Corar ab Torra (Quator), Orwen del'Correl
--------------------------------------------------------------------------------

A pufók fogadós felmarkolja a három rezet, majd így szól:
-Mindenbizonnyal az alagút járatra gondolnak, a kolostor alatt! Nem rég fedezték fel, hogy a régi kolostor romjai alatt alagút rendszer húzódik. Senki sem tudja, hogy mi rejtőzhet odabenn, mindenfélét beszélnek az emberek! Szerintem akármi is az, csak bajt hozott ide! Mióta felfedezték a kazamatákat, mindenki ölni kezdte egymást. Mindenki magának akarja. A városúr úgy hiszi, hogy minden betegség ellenszere van odabenn, vagy valami ilyesmi. Mások szerint elveszett varázstekercsek! Ahány ember, annyi vélemény. Még olyat is hallottam, hogy aquer van benn, vagy valami hasonló. Mondjuk azt nem tudom, hogy ez mit jelent. Ennyi tudok róla. Esetleg még elmondhatom, hogy hol találják, de semmiképpen sem javaslom, hogy a közelébe menjenek; biztos, hogy megpróbálják majd megakadályozni magukat abban, hogy belépjenek oda. Tudom, mert senki sem mer bemenni, mivel a többiek, akik szintén maguknak szeretnék, azok levadásszák. A várostól észak fele futó úton kell haladni, onnan lekanyarodnak majd balra, egy kisebb útra, ami egy erdőbe vezet, látni fogják az erdőt! Az erdő egyik tisztásán van.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2006.09.19. 21:16

(Orwen)

-Brrrr... *Vigyorogva fordul az igrichez* megnézzük?
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.09.20. 5:12

(Corar)

*Elgondolkozok egy pillanata, de szinte azonnal cinkos vidámság csillan a tekintetemben.*

-Hm. Kaland, varázsos tárgyak, szörnyek, a vérünkre szomjazó fosztogatók. Mindez egy elhagyatott földmélyi labirintusban. Mire várunk még! Indulhatunk!...De szombatra vissza kell érnünk. Tudod a hírnevem kötelez és már lefixáltuk a fogadósurammal is a mulatságot.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2006.09.21. 14:49

(Orwen)

*A Corartól kapott válaszra egy vigyorral felel, majd elmerengve újabb kérdést szegez neki:*
-Mikor menjünk? Éjszaka, vagy nappal? Szerintem éjszaka izgalmasabb... Elhiheted, már ki vagyok éhezve egy kis izgalomra. De bort vigyünk. Sose lehet tudni. :D
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.09.21. 18:01

(Corar)

*Továbbra is bőszen mosolygok. Látszik, hogy eléggé naívan állok hozzá a felsorolt szörnyűségekhez.*

-Orwen Mester szerintem szerelkezzünk fe elemőzsiával és jó adag borral. Aztán induljunk el és nézzük meg a kazamaták környékét. Legalább kirándulunk is egyet a vidéken. Estére meg bemegyünk és szétnézünk a kincsek végett. :wink:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2006.09.23. 21:33

(Orwen)

*Kis híján lefejeli a pultot. *
-Mindent nekem kell intéznem? *rosszallóan néz a dalnokra*
-Ehh, csapos! Csomagoljon valami ételt két uzatónak 3 napra. Csak könnyű ételeket rakjon. Óh, majd elfelejtettem, berakhat két üveg bort is. A barátom fizet. *Közben felhúzott szemöldökkel mutat a mellette ülő férfira*

-Ha megkapjuk akár indulhatnánk is...
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.09.24. 11:12

KM esemény
Idő: 2. nap, késő délelőtt
Résztvevők:mindenki

-Máris! - mondja a csapos és nagy sürgölődésbe kezd; megy a konyhába, megy a raktárba, megy a kamrába... Öt perc múlva elétek pakolja a két fő részére 3 napra elegendő élelmet, valamint a két üveg bort. - Összesen ötven réz lesz...és...vigyázzon magára! Én már beharangoztam a szombat esti mulatságot, s ha önnel történnék valami...az kényelmetlen lenne. Bár önnek nyilván jobban, mint nekem.

//-50 réz//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.09.24. 12:29

(Corar)

-Ne aggódjon fogadósuram! Velem soha semmi végzetes nem történik. Rossz pénz nem vész el. :wink: Szombat délutánra itt leszek és ígérem nem szenved csorbát a vigadalom sem.

*Közben kiteszek egy ezüstöt és meg sem várom, hogy visszaad-e a fogadós az újdonsült társam felé fordulok.*

-Már csak egy röpke pillanat türelmedet kérném Orwen Mester. Magamhoz veszem hátizsákom és már indulhatunk is.

*Visszakocogok a szobámba és felkapom a hátizsákom. A söntéshez visszatérve elpakolom az elemózsia felét és az egyik üveg bort.*

-Nohát "Kalandra fel! Indulni kell! Vár ránk a nagyvilág, ezer csodával vár..."*Vígan elindulok kifelé és közben a magam szórakoztatására direkt kicsit falsul énekelgetek egy hirtelen jött dalocskát.*

<Lám ismét vígan megyek a halálba és amilyen szerencsétlen vagyok megint én élem túl az egészet, méghozzá viszonylag sértetlenül. :? Meddig kell még bizonyítanom Uram, hogy méltó vagyok a halálra?>
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.09.24. 14:07

KM esemény
Idő: 2. nap, késő délelőtt
Résztvevők:mindenki

A csapos hálásan elteszi a pénzt és sok szerencsét kíván.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
106 hozzászólás • Oldal: 4 / 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Vissza: Régi Kalandok...