• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Hûvös Kazamaták(Városállamok, Ulumas városa) [Felfüggesztve]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
106 hozzászólás • Oldal: 3 / 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.09.11. 21:02

--------------------------------------------------------------------------------
KM esemény
Helyszín: Városállamok (Krántól keletre); Ulumas városa; Rozzant Szekér Fogadó
Idő: Estefelé
Résztvevők: Corar ab Torra (Quator)
--------------------------------------------------------------------------------

// :lol: //

A díszes ruhás fickó igazán élvezi a melankólikus hangvételű dalt. Éneklésed közben a pulthoz lép, valamit odasúg a fogadósnak, mire az hevesen bólogat.

Egy másik fickó lép hozzád, átlagos viseletben. Megáll melletted, emeli korsóját, majd iszik belőle. Odaszór két rezet, lazán átölel, s dúdolni kezd //nem zavarja az éneked, inkább csak emeli a hangulatot//. Meglehetősen ittas állapotban van már.

//bevétel: 2 réz//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.09.11. 21:06

KM esemény

Miután végeztél ezzel a dallal is, a vidám arcú fogadós int magához. Mikor odaérsz, a füledbe súgja, hogy az a díszes ruházatú ember húsz rezet adott neked a szép nótádért, s szeretné, ha beszélnél vele. Átnyújtja neked a húsz rezet.

//bevétel: 20 réz//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.09.12. 5:54

(Corar)

*Rendelek még egy kupa fehérbort és egy "valamit", amit a díszes ruhás iszik. Ezekkel felszerelkezve odamegyek az uraság asztalához.*

-Jóestét kívánok jóuram! A fogadóstól hallom, hogy megtetszett a dalom és beszélni óhajt velem. Nevem Corar ab Torra. *Leteszem az italokat és meghajlok előtte. Közben figyelem a reakcióit.* Ha megengedi ideülnék önhöz, hogy egy ital mellett beszélgethessünk.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.09.12. 17:35

KM esemény

-Jó estét! - dörmög vissza, s kérdésedre, hogy ideülhetsz-e, csupán kezével int, hogy foglalj helyet. - Valóban...beszélni akarok önnel... - kezdi. - Bizalmasan közelebb hajol, arca agresszívvé torzul. - Idefigyelj! Engem nem téveszt meg a nyakadon himbálódzó jelkép, sem semmi más! Jól ismerem az oldaladon lógó fegyvert, nem sok helyen használnak ilyet. Csak had mondjak valamit! Ez a pyarr hitűek fogadója. Nem tudom, hogy miért akarod ide befészkelni magad, ki a megbízód, s mivel bízott meg. De egy valamit garantálhatok! Ha idebenn bárkinek baja esik, el foglak kapni! Nem hagyom, hogy a hívőket megfosszák fogadó helyüktől! Ha pedig a kazamaták végett jöttél, előre közlöm, hogy még csak ne is közelíts hozzá! Már el van döntve, hogy kié lesz, s ha valakinek nem tetszik a döntés... - fennhagyta a hangsúlyt. - Ha jót akarsz, békén hagyod az itteni embereket. - Mondandója befejeztével visszahajol.

//Két kupa bor: 12 réz//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.09.12. 20:21

(Corar)

*A tipikus "mért mindig engem" kifejezés ül ki az arcomra. Látszik a mélységes megbánás rajtam, mint a rajtakapott gyereken aki a sütisbödönben turkált.*

-Óh uram kérlek bocsáss meg nekem! *Zokogom fennhangon és a kezeimet tördelem.* Nem tudtam, hogy a Kazamaták már a te befolyásodba tartozik minden kincsével és titkával együtt. Sőt! Az igazat megvallva azt sem tudtam mostanáig, hogy errefelé mindenféle földalatti járatok vannak.

<Ostoba. :twisted: Azt hiszed, hogy megfélemlíthetsz ezzel a kicsinyes enyegetőzéseddel?!>

*Mindeközben azért próbálok felkészülni a dühödt támadására. Csupán preventíve megelőzni akarom. Nem bántani, csak egy bravúrosnak tetsző "véletlennek" köszönhetően elkerülni a próbálkozását, hogy esetleg még meg is szégyenüljön szeretett pyarrjai előtt, ha már nem tudta tisztelni az egyszerű muzsikás hatalmát a tömeg felett.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.09.12. 20:34

KM esemény

Hosszúnak tűnő pillanatig csendben van, majd lassan, nagyon komoly hangon felel, minden szó után kis szünetet tart
-Ne tréfálkozz velem! - újabb rövid csend. - Játszd a kisded játékaidat, zenélj, ha jól esik. De jobb ha tudod; szemmel foglak tartani! - ezután biccent egyet, jelezvén, hogy mondandója végére ért; akár fel is kelhetsz.
A bort, amit hoztál neki, finoman alrébb tolja.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.09.12. 20:49

(Corar)

*Felállás közben közelebbhajolok és odasúgom neki úgy, hogy csak ő halhassa, ha eléggé figyel.*

-Én tényleg vándor muzsikás vagyok és nem érdekelnek a kicsinyes ügyeid tévelygő asztrálfattyú.

*Aztán meg sem várom, hogy válaszolhasson. Visszamegyek az asztalomhoz, felveszem a lantomat, rámosolygok a közönségre és játszok nekik egy dalt a labirintus kincséről.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.09.12. 21:04

KM esemény

Eddigi asztaltársad arca nagyon dühödté válik a súlyos sértés miatt, de nem tesz semmit. Magában fortyog. Nem akar rendbontást, úgy tűnik. Vagy fél...?

A közönség megörvend az ismét felharsanó lantnak, s a dalon jókat derülnek néhányan. A díszes ruhás ember annyira nem találja szórakoztatónak. A dal végén sokan adnak neked rézpénzeket.

//bevétel: 9 réz.
Etikett képzettség használata: 50 TP
Etikett képzettség jó minőségű elszerepjátszása + remek sértés: 150 TP
Éneklés: 50 TP
Össz.: +250 TP//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.09.12. 21:23

(Corar)

*Lassan lelohad a hangulat és látszólag díszesruhás férfire sem figyelek már. Kezdem egyre halkabb és altatónak is beillő zenékkel levezetni az estét, majd amikor már a vendégek zöme elaludt illetve hazament aludni én is odamegyek a fogadóshoz.*

-Fogadósuram köszönöm a lehetőséget, hogy itt tölthetek egy kis időt. Remélem megszolgálom a bizalmadat a következő napokban is. Számíthatsz rám szombaton is. Most, ha megbocsátasz én is elindulok az álmok birodalmába.

*Hálásan rámosolygok. Ásítok egyet és megdörgölöm a szemeimet. Ezután felveszem a holmimat és elindulok a szobámba kipihenni a nap fáradalmait. (Természetesen jól bereteszelem az ajtót, ablakot. :P )*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.09.12. 21:55

KM esemény
Idő: Estefelé -> 2. nap késő délelőtt
A kulcs, melyet a csapos adott egy kényelmes, tiszta s kissé díszes szobát nyit. Az ujjaid most kezdenek sajogni a sok zenéléstől.
Mivel az éjszakád hosszúba nyúlt, csak a délelőtt derekán ébredtél. Hasad korgása sohasem jó előjel. Éhes vagy.
Odalenn senki sincs a csaposon kívül; ugyan az az ember, aki tegnap is volt.

Ahogy leérkezel a lépcsőn, egy fura képű lény lép be, csak kiskorodban láttál ehez hasonlót. Sötétkék, magas galléros talárt visel, ami gazdagon díszített. Kezében bot; végén öklömnyi drágakő. Kezein kesztyűt visel. Oldalán nyílpuska lóg; sohasem láttál még ilyen fajtát. Ráadásul szúró eszköz van a végén; szurony van rátűzve. Hátán hátizsák éktelenkedik.

//tegnap esti bevétel: további 7 réz//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.09.12. 22:27-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.09.12. 22:27

KM esemény
Idő: 2. nap késő délelőtt
Résztvevők: Orwen del’Correl

Alig kellett lépned párat, hogy rálelj a fogadóra; udvarában törött tengelyű szekér díszeleg.
Belépve egy kövérkés, jókedélyű, csillogó szemű csapost látsz. Rádmosolyog ahogy belépsz. Léptek hangját hallod jobb kéz felől; valaki jön le a lépcsőről, vélhetően a szobák felől.
Bőrcsizma, sötétszürke vászonnadrág, bordó bőujjú selyeming, könnyű bőrvért mellény gyanánt és fekete csuklyás köpeny teszik ki ruházatát. Ékszer gyanánt vastag aranyláncot hord, rajta Alborne szent jelképével. Bal oldalán míves, gazdagon díszített vékony kard egy díszes hüvelyben, jobb oldalán tőr lóg egyszerű hüvelyében.
Észrevesz téged, rádnéz.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.09.13. 5:48

(Corar)

*Álosan nyújtózom egy nagyot és megjelenik a sznite már elmaradhatatlannak tetsző mosoly az arcomon. Ez a kifejezés általában azok sajátja, akik megbékéltek a világgal és csak élvezni akarják annak szépségét.*

-Szépjóreggelt fogadósuram! Nagyon kényelmes volt a szoba, köszönöm szépen a szíves vendéglátást. Kaphatnék valami harapnivalót, mert a gyomrom már türelmetlenkedik. *Megdörzsölöm a hasam.* Tudom a reggelit már jócskán lekéstem és az ebéd még messze van, de talán valami tízóraiféleség akad a konyhában.

*Vágyakozóan tekintek a konyha ajtaja felé. Aztán az idegenhez fordulok.*

<Milyen fura szerzet? Na legalább mostmár elmondhatom magamról, hogy ilyet is láttam.>

-Üdvözöllek kedves utazó! Nevem Corar ab Torra. Ha jól sejtem hosszú útról érkeztél és a fegyvereidből ítélve nem lehetett veszélyektől mentes. Kérlek tarts velem egy könnyű tízórai erejéig.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2006.09.13. 14:31

(Orwen)

<Úgy tűnik ma rám mosolygott Noir!>
-Nagyon szívesen! A nevem Orwen. Orwen del'Correl.
*A kezét nyújtja a fickó felé. Elsétálnak a pultig/konyháig, majd leül.*
-Khmm..Fogadós! Én egy könnyű italt szeretnék! *Ismét Corarhoz fordul* -Látom te se vagy semmi! Aki fegyverrel jár egy fogadóban... Most mit mondjak.. *Széles mosoly, a nyílpuskáját pont a megfelelő időben teszi az asztalra a hatásszünetet fokozva*
-És mi járatban erre egy magadféle vándor? -Persze, csak, ha nem túl személyes...

//Bocsi, de csütörtöktől egészen szombat estig nem leszek netközelben. :( Csak, hogy tudjátok..//
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.09.13. 15:24

(Corar)

-A helyi fehérbort a legjobb szívvel tudom ajánlani kedves Orwen. Egyszerű vándor vagyok csupán, aki megpihenni vágyik. A fogadós nagyon kedves ember. Megengedte, hogy itt aludjak és egyek, cserébe esténként zenélek a vendégseregnek. Szombaton nagy dáridó ígérkezik. Remélem te is résztveszel majd rajta. *Szélesen elmosolyodom.* Egyébként sajnos vannak itt kibírhatatlan művészetgyűlölő fráterek is, akik veszélyeztetik szegény előadók épségét. Ezért hát a fegyver már így reggelinél is. *Ezt úgy mondom, mintha részletes beismerő vallomást tennék éppen.* Egyébként mi szél hozott erre Orwen mester? Ha nem vagyok tolakodó evés után mesélhetnél pár szót erről a különös nyílpuskáról. *Óvatosan végighúzom a kezemet a fegyver felett egy lehelettnyivel. Követve minden domborulatát, mélyedését az ujjaimmal.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2006.09.17. 13:58

(Orwen)

-Nos, megbízható forrásoktól megtudtam, hogy afféle értékes műtárgyat lehet megtekinteni itt. Jómagam rajongok az efféle kacatok iránt, és mivel a közeli városban tébláboltam, gondoltam erre veszem az utam.

-Oh, a fegyver. Még egy barátomtól kaptam annakidején...igazi remekmű. Alig pár szívdobbanás alatt képes kilőni egy vesszőt! :D

-És ön?
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
106 hozzászólás • Oldal: 3 / 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8