1. A héten ismét "User szórás" lesz. A 0 hsz -es regeknek annyi.
2. Kisebb változás a JK csoportba való bekerülésrõl. 0 hsz-es tag NEM fogja megkapni se a rangot, se a velejáró jogokat!
3. A JK és Kalandmester csoportok tagjai egy-egy levelet kaptak. Ígérem nem lesz rendszer belõle. ^_-
A hozzászólást figyelõ tagjaink legyenek szívesek kapcsolják ki, iratkozzanak le a listáról, mert hatalmas levélforgalmat bonyolít le a fórumunk, és pillanatnyilag ezért van a send mailos hibaüzenet. Megértéseteket köszönöm.
Tárhelyszolgáltatónk elnézést kér a leállásokért. Új vas került az oldal alá, ezért voltak kiesések, elvileg mostmár minden műkszik. Ha mégis vmilyen hibát tapasztaltok kérlek szóljatok. THx.
A mail szerver rakoncátlankodásai miatt nem biztos, hogy elmennek az aktiváló levelek. Ha reg. végén hibaüzenettel találkoztok, írjatok nekem mailt és megoldjuk.
Nos verzió váltás volt 2.0.21-re. Ez többnyire biztonsági réseket foldozott be, amiket inkább nem részleteznék. Új fórumrészek kerültek színre. A velük kapcsolatos infókat majd oda töltöm fel
No mivel db-ben vagyok a nagyállomáson egy ingyenes terminálról nem tudok hosszú hszt írni, de a lényeg benne van. Nem kell megijedni, az új világ (város) kidolgozása folyamatban van a km nélküli részhez. A térképek már majdnem mind megvannak, leírások készülnek, a motor pedig íííródik. Tudom már unalmas, de még mindig a türelmeteket kérném, tényleg igyekszünk.
Üdv: Con Larrodan
Nos, felhívnám a figyélmét a 0 posttal rendelkező tagjainknak, hogy sürgősen produkáljanak vmit, mert a haladék péntekig él, aztán törlés.... de mivel annak az esélye, hogy ezt elolvassák erősenkonvergál a 0-hoz ezért 99% hogy mindenki megy a levesbe... de én szóltam....
Vaaaazzz... átok meló.... teljesen kiment miatta a fejemből... tehát:
Köszönjük Mindenkinek aki velünk tartott az elmúlt évben, és reméljük, hogy még sok örömteli napot töltöttök el itt nálunk! Hogy mire is ez az egész? Augusztus 24-én voltunk 1, azaz egy évesek! Happy Birthday OnlineMagus!!!
Itt az ideje, hogy Ti is megtudjátok.... megkeresett egy pesti cég link... állást ajánlottak. Az országus hálózatukat kellene karbantartanom, felügyelnem, fejlesztenem. Holnap megyek interjúra, akkor dől el minden. És most jön az érem sötétebbik oldala...
Ha enyém az állás (aminek az esélye 90%) sajnos a mostaninál is sokkal kevesebb időt tudok fordítani az oldalra. Természetesen mindent megpróbálok, de a Szabad Ynev projectből ki kell vonjam magam. A megvalósítást még vállalom, de a negyedemet vissza kell adjam. Ellenben kérdéseitekkel, problémáitokkal továbbra is bizalommal fordulhattok felém.
Üdv: Con Larrodan