• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 94 / 120 • 1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 120

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.08.26. 11:47

(Kildar Cossagor)

*Megvonja a vállát:

-Jó, akkor fogalmazunk úgy, hogy sok társunkról hasonló, vagy nem teljes mértékben eltérő véleménnyel rendelkezünk. Megfelel? :lol:
Tényleg: És mit gondoltok az előttünk álló feladatról. Valahogy van egy olyan sejtésem, hogy számíthatunk meglepetésekre.

*Kérdően néz a két nőre.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.26. 12:51

(Dzsana Khadde)

- Van hogy rosszul ítélem meg az embereket, de aki az első percben úgy indít, hogy megöllek benneteket ha... nos nem épp a legjobb vélemény alakul ki róla. Kandúr gyengeségét arra értettem, hogy ilyen hamar egy szép nő láttán ellágyul szíve... szép dolog a szerelem, de én nem hiszem, hogy ily gyorsan útolérjen valakit - bár ez lehet attól hogy én még nem... *gyorsan befejezi mondandóját, lesüti szemét. Tétován folytatja.* - A róllam alkotott véleményetek.... nos kissé megilletódtem. Még nem mondtak ilyeneket a szemembe. Talán egy fő...és azt is úgy, hogy felejtsem el, mert ebben a szakmában ez nem megengedett...és egyszer ez okozza a vesztem. Talán ezért is van, hogy nem tudok sokat az érzelmekről... és Trisha, ne érezd kötelességednek hogy megismertesd... úgysem leszek már boldog, legalább is nem látok rá esélyt...
Az előttünk álló feladat.... van olyan érzésem, hogy nem tudunk mindent... és meglepetés igencsak várható... bárhol, bármikor. Óvatosnak kell lennünk...és bíznunk egymásban. Máskülönben...
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.26. 13:52

(Tia)

Shanil pajzánkodásához megpróbál naív arcot vágni, ám még így is nehezére esik titkolnia zavarát.

-Igazán nem tudom, mire gondolsz, de úgy vélem, elkerülhetetlen, hogy fölvilágosítsál...

Hogy milyen egy dorani adeptus élete? Ha a beavatás előtti tanulóévekre gondolsz...hmm. Heteket virrasztottam molyrágta pergamenek és porlepte fóliánsok fölött, a pihenés szinte ismeretlen fogalommá vált számomra. Egy alkalommal véletlen fölborítottam egy gyertyát és ha figyelmes társam nem oltotta volna el, ott égtem volna. Ezért természetesen súlyosan megróttak, ezzel garantálva, hogy ilyen hibát sosem követek el többé. Nekünk elfeknek kissé más életritmusunk van, és a rohanó világotok súlya Doranban többszörösen nehezedett rám.

Luurenak már meséltem egy érdekes történetet egy tapasztalatomról, mely által ismertté vált nevem a Kalandozók Városában. Ha kívánod, elmondhatom még egyszer...feltéve ha Luurenak nincs ellenvetése, hisz' ő már hallotta.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.26. 20:44

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, kikötőnegyed,Filézett Harcsa fogadó
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, délután
Résztvevõk: Sal Hiddle [Layla], Dzsana Khadde [Yvett], Kildar Cossagor [Meridian]

* A Kandúr felül az ágyon... még egyszer átöleli a lányt, majd forrón megcsókolja... vágyakozó pillantások kíséretében azonban kénytelen felkelni, és ruháit magára rángatni... a pár perces művelet után mutatóujját felemelve a lányhoz fordul...*
- Vár jitt, hozatok egy fürdődézsát, amiben lemosakodhatunk... utána segítek a megfelelő öltözék kiválasztásában... nomeg a fegyver...
* Majd sebes léptekkel elhagyja a szobát... pár perc múlva tér vissza... bágyadt mosoly kíséretében válaszol a ki nem mondott kérdésre...*
- Hamarosan, hamarosan... azt mondták, tíz perc és itt lesz... addigis megkérdezném... miylen típusú fegyver forgatásához értessz kedvesem? Kisebb tőrök, hosszabb rapírok, vagy szélesebb szablyák?

* Trisha megvonja a vállát...*
- Lesz ami lesz... midnenre nem tudunk felkészülni... sorsunk Úrnőm kezében van. Vigyázni fog ránk, ebben biztos vagyok. Dzsana... hidd el, egy nap eljön majd a boldog lét is számodra. De ahhoz... le kell vetkőznöd bizonyos hm... gátló érzéseket. Légy szabadosabb, gondolj keveset negatív dolgokra, nem kell ennyit aggódni, és fölösleges félni... a félelem ugyebár az elme gyilkosa. És... nem szabad mindenen megbántódni. Hidd el könnyebb az élet stressz nélkül... és élvezhetőbb is.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.08.26. 20:57

(Kildar Cossagor)

*Annak ellenére, hogy Trisha szavait dzsanához intézi, Kildar figyel, és amikor úgy érzi, hogy közbe kell szólnia, meg is teszi:

-Trisha, ha jól emlékszem, a tárgyaláson, amikor felmerült a probléma, hogy nem tudunk mindenre felkészülni, nemmondtad így kis, hogy szerinted lesz ami lesz, és hogy sorsunk az "Úrnő" kezében van... lehet, hogy megnyugtatta volna a kedélyeket. De nem tudom, mi használ már itt. Na, én megyek. Ha szeretnétek valamit, a szobámban leszek.

*Azzal, ha senki nem állítja meg ebben, akkor halk, de sebes léptekel elindul az ajtó felé...
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.26. 21:35

(Dzsana Khadde)

*Kicsit lebiggyesztett szájjal és lemondó arckifejezéssel hallgatja végig Trishát. Amikor Kildar elfelé készül utánaszól kedves mosollyal az arcán.*
- Rám számíthatsz, hogy megkereslek, azt hiszem van beszélnivalónk... - *majd amikor a férfi kimegy a szobából Trishához fordul.*
- Lehet igazad van...eljön az az idő... Gátló érzések? Például?...
És legyek szabadosabb.... nos... az igazi énem olyan... amit lassan pedzegetek...ami lassan visszatér :) és lehet nem fog tetszeni :roll:
A megbántódásról meg csak annyit, hogy igyekszem ... nem voltam mindig ilyen, hisz az arénában száműzni kellett mindent a fejünkből ha győzni akartunk. De már jó ideje, hogy nem léptem színre. Megkopott kicsit a tudásom, a reflexeim, érzem a tagjaimban hogy hiányzik a gyakorlás, a harc... és mindemellett mindenkit elvesztettem aki fontos volt valaha is számomra. Talán ezek vezettek eddig...eddig és nem tovább!!! Van még egy fontos elintézetlen ügyem az életemben.... és nem hagyom, mostmár nem hagyom hogy bármi is eltántorítson... - *annyira belemerült a mondandójába, hogy arcára kis vörös folt ült ki, szeme csillogott az elhatározottságtól, magabiztosságtól. Olybá tűnik, mintha lassan tényleg visszanyerné igazi énét, akit eddig nem ismerhetett itt senki.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.26. 22:35

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, kikötőnegyed,Filézett Harcsa fogadó
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, este
Résztvevõk: Dzsana Khadde [Yvett], Kildar Cossagor [Meridian]

* Trisha bólint KIldarnak.. miután a férfi távozik, DZsanához fordul...*
- Megértem midnezt de látod.. máris azzal, hogy nyíltként viselkedsz, kezdessz viszatérni magadhoz. Intenzíven kell élni ez a kulcsszó! A kaland, a harc, és a sok-sok tapasztalat és új benyomás ami ér téged... ez majd megnyit! Reméljük ogy így lesz... na, én nem tartalak fel tovább. Nekem is pihennem kell... ha megbocsátassz... keresd fel Kildart. Furcsa egy fazon annyi szent, de nekem tetszik ettől függetlenül. És... készülődj. A megbesélt időben lenn... midneközben ránk esteledik hamarosan...
* Majd kitessékeli a nőt a szobából... ismét kigombolja ingét, meglazítja övét, majd visszafekszik az ágyba... pár pillanat, és elnyomja a buzgóság...*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.26. 22:47

(Dzsana Khadde)

*Mosolyogva bólogat Trisha szavain. Talán egy kis vidámság is csillog szemeiben.*
- Igen igazad van, mint mindig... túl sokat voltam magányban az elmúlt hónapokban... Persze megyek is... és köszönök mindent... :)
*Azzal kilépdel a szobából. Egyenesen Kildarhoz indul, már kíváncsi mit is akarhatott tőlle a férfi amikor is meggondolta magát... Odaérvén a szobájához bekopogtat.*
- Dzsana vagyok, jöttem ahogy megígértem...
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.08.26. 23:01

(Kildar Cossagor)

*Ahogy belép a szobájába, leveti magát az ágyra. Fegyverei - az összes- mellette hever a földön... tekintélyes arzenál... dobótőrök, egy hoszabb penge, dobótűk, egy-két rövidebb tőr.Amikro Dzsana kopogtat, csa bólint egyet, csak úgy magának, majd így szól:

-Szia, Dzsana. Kerülj beljebb. Mondd, miért jöttél, mire vagy kíváncsi?
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.26. 23:25

(Dzsana Khadde)

*Kildar invitáló szavaira határozottan egy kis mosollyal az arcán benyit a szobába. A földön fekvő rengeteg fegyverre kicsit eltátja a száját, alig észrevehetően megvonja a vállát. Az ajtót gondosan becsukja maga mögött és megáll előtte.*
- Szép gyűjtemény - *mutat a fegyverekre* - de nem ezért jöttem. Tulajdonképpen a kíváncsiságom hozott ide. Csak szeretném megtudni, hogy miért kerestél meg a szobámban... azt, hogy miért távoztál oly gyorsan, azt sejtem... - *kíváncsian tekint a férfira, karját keresztbe fonva mellkasa előtt várja annak válaszát.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.08.26. 23:31

(Kildar Cosagor)

*Dzsana elsimerését hallva a fegyvereire elmosolyodik. Aztán majd' leesik az ágyról. Köhhint egyet-kettőt, majd így szól:

-Tulajdonképpen, noha most azt hiheted, hogy megleptél, számítottam arra, hogy felkeltettem a kíváncsiságod. Arra azonban nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan tisztázni akarod. Szóval pont tiáról akartam beszélni. de mivel ő is ott volt, így tárgytalannak nyilvánítottam. és mivel az előbb megbeszéltük, már nem tudok neked újat mondani.

*Azzal szépen lassan feláll, és elkezdi a fegyvereit eltenni. A dobófegyvereket megfogja, majd megvonja a vállát, és dzsanára néz egy kérdő tekintettel. Utána megfordul és afal egy előre kinézett pontjába dobálja fegyvereit. Utána, amikor végzett, odalép a falrészhez, amelybe ezelőtt egy 5 szegmenssel még dühögtak a tőrük, megcsóválja a fejét, majd kiszedi a falból a fegyvereket és ezeket is elteszi. Közben Dzsanához szól:

-Remélem, nem zavart. Szeretnél még valamit?
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.27. 0:02

(Dzsana Khadde)

*Kis mosoly jelenik meg arcán, amikor a férfi majdnem lefordul az ágyról. Végighallgatja a férfit, a mosolya lassan hervad le arcáról. Nézi még a ténykedését, szemét felhúzza a tőrök dobálásán, de nem szól semmit, viszont elismerően bólint egyet.*
- Ha úgy gondolod, hogy ennyi, nincs több mondanivalód... akkor mást nem szeretnék... de talán mégis... miért pont velem akartad ezt megbeszélni. Nem vagyok a csapat lelke, sem elméje...
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.08.27. 15:07

(Kildar Cossagor)

*Ráemeli tekintetét a dzsadra.

-Gondolom emlékszel, mi játszódott le közöttünk délelőtt. Annak okán gondoltam úgy, hogy Veled kellene ezt megbeszélnem, nem mással. Annak ellenére, hogy nem vagy a csapat lelke, és esze. Ennyi. Trishával amikor beszélgettünk, odaterelődött a szó, ezért mondtam. Tudtam, hogy az ágy alatt vagy, mert láttalak, és ezért is nem voltak dilemmáim. De a véleményemet már tudod, azt mondanám el neked megint. Ja, és azért is gondoltam, hogy neked mondom, mert te mondtad, hogy "tia biztos nem úgy gondolta". Gondolom elpanaszolta neked az érzéseit, meg ilyeneket. Hallgatlak. Mondd, mit mondott rólam, milyen bunkó és ehhez hasonló vagyok, amiért hozzá mertem szólni?
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.08.27. 16:12

Shanil Argus

Egy sokat mondo mosoly jelenik meg a szajan...

-Hat mit mondhatnek...Ugy lattom nem szoktak a dorani adeptusok szorakozni... :roll:
...
Ha nagyon szertetnel elmondom egyszer mire gondoltam 8)

Remelhetoleg idokozben megjonnek a varva zeneszek :P

-Holgyem...Felkerhetem egy konnyed tancra? 8)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.27. 22:03

(Dzsana Khadde)

-Igen emlékszek a beszélgetésünkre. Így már értem... viszont Tia nem mondott rólad ilyeneket. Nem sértegetett... egyszerűen elsírta, hogy mennyire fáj neki az, hogy te ... hogy is mondta? ... nyílfogónak tekinted... bántja a viselkedésed, de nem csak a tied, Shanil és Kandúré is... Ha jól vettem ki szavaiból, az fájt neki a legjobban, amit mondtál, amit meghallott... és tényleg nem pocskondiázott... - *beszéd közben közel lép a férfihez, s bal kezét a vállára helyezi. Őszintén belenéz a szemébe.* - Lehet hogy nem a legjobb tulajdonságom, de mindenkit úgy próbálok elfogadni ahogy van, persze nem mindig sikerül.... egymásra vagyunk utalva teljesen és hidd el, Tia sem teljesen olyan amilyennek kinéz... Ugyan úgy ahogyan Te nekem, ő is engedett magából láttatni egy keveset. Mélyen nagyon szomorú, bánatos, bár nem tudom miért... és mégis, azon fáradozott, hogy engem visszarántson a valóságba, az életbe ... és ezzel csak azt akartam mondani, hogy ha egy kicsit engeded hogy megismerd és megismerjen akkor lehet eltudod majd úgy fogadni amilyen és nem látod ennyire negatív személynek...
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 94 / 120 • 1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 120