• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 93 / 120 • 1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 120

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.08.24. 22:28

(Kildar Cossagor)

*Trisha válaszát hallgatva elgondolkodni látszik.

<Hm.. tényleg sokat gondolkodhatott ezen... és jól látja a dolgokat... de nem tud ellen mit tenni, ahogy látom... senki sem tud...>

-Értelek. De tulajdonképpen érthető... az elf miért hallgatna végig engem? Vérig sértettem, legalábbis nagyon elhallgatott. Még az els tanácskozáson. És fordítva? Vagy például miért hallgatna meg engem Shanil vagy én őt? És miért engednénk egymásnak? Olyan feltevések ezek, amelyek nagyon sok problémár vetnek fel. tudom, a csapat feketebárámy-elitjének vezetőjét képezem, de akkor is...
Sal tényleg kicsit heves, szerintem velejéig gonsoz. Leglaábbis ezt láttam rajta, noha nicns jó szemem az ilyesmikhez. Tia... nos... hagyjuk... Kandúr meg tényleg érti a dolgát, tapasztalt, vén róka lehet, és lehet, hogy nem is csak tőrdobásban... és rólam konkrétan mi a véleményed? Csak azért kérdem, mert Te és Dzsana vagytok, akikkel szót váltok...

*A gladiátornő felé vágódó Trisha után csak a szemével pillant.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.24. 22:47

(Dzsana Khadde)

*Kicsit megriad Trishától amikor levágódik az ágy mellé. Komótosan kimászik alóla, még mindig a kilincsdarabot szorongatja. Amilor kiért szeme szinte izzik a dühtől...*

- Hallgatózni?...nem.... Ezt a rohadt, kur**, kiba***tt kilincset kerestem... Letört, és oda gurult - *mutat az ágy alá.* - Én meg ki akartam szedni, de a sok por... Hogy szakadt volna rám az ég amikor a városba tettem a lábam... vagy maradtam volna én is a sivatagban hogy a homok csontig koptassa húsomat... Ehh... bocsánat, hogy zavartam, vagyis zavarok - már megyek is... - *azzal elindul az ajtó felé, de menet közben az ágyra dobja a kilincsdarabot Kildar mellé.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.24. 22:56

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, kikötőnegyed,Filézett Harcsa fogadó
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, délután
Résztvevõk: Kildar Cossagor [Meridian], Dzsana Khadde [Yvett]

* Trisha Dzsana után kap, majd az ágyra húzza... mosolyogva a szemébe néz..*
- Itt maradsz és te is elmondod a véleményedet... várj, előbb én... nos kedves KIldar... nem te vagy a feketebárány. Becsülöm az egyszerűséégedet, őszinteségedet és a tudásodat. Félem a pengédet és az éles eszedet ha kell, tisztelem a szavadat. Nincs semmi kivetnivalóm se az ellen amit modnassz se az ellen ahogy mondod. Shanil csak kötözködik... ő se gondolja komolyan sokszor amit mond. Ha mégis, az egyfajta... irigykedésnek tudható be... ahonnan ő jött ott ilyenek az emberek, mit tegyek, de hidd el neki is van szíve, sőt... Sal pedig nem gonosz, csak így alakult az élete. Nem hiszem, hogy démoni erőket szolgálna... a maga ura, a maga módján. És igen... a Kandúr mestere lehet sok másnak is. Örülök hogy velünk tart. éS azt is hogy te is... és te is...
* Néz az előbb kIldarra majd Dzsanára...*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.08.24. 23:05

(Kildar Cossagor)

*Ahogy hallgatja Trishát egy mosoly jelenik meg az arcán. Egy hálás mosoly. Utána Dzsanára tekint. Maga sem tudja miért, de nem tud a papnőre nézni.

<Nohát hogy ilyen jó véleménnyle legyen valaki rólam... ilyet sem láttam még... Shanilnak is szíve van és irigykedik? Ugyan mire? Arrra, hogy a lelkem elsorvadt, érzéseim nincsenek? Ezt irigyelné talán?>

-Oh. Köszönöm. Nem gondoltam volna, hogy bárki így gondolkodik. Nem ezt láttam. Nos, ami Slat illeti ismét. Én is tudom, milyen, amikor az élet megkeseríti a lelket, szótlanná, érzelmek nélküli testté változtatja az embert. Én is ilyen vagyok. És ezt irigyelné Shanil? Kár irigyelni, nem olyan jó, mint amilyennek látszik. Nem is tudom. Nem vagyok nagy gondolkodó, de azt tudom, hogyha ez így megy, akkor nem sok esélyünk lesz a jövőben. Én nem tudok változni. Sajnos. Kinevelték belőlem. Így hát...

*Hagyja a levegőben lógni a mondat végét. Mindenki gondoljon, amit akar, befejezésképpen.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.24. 23:36

KM esemény [Tysson-lar]

* Trisha egy nagy levegőt vesz... révedezve kezd mondandójába...*
- Nem hiszem, hogy változnia kellen akármelyikünknek is. Csak meg kell szoknunk egymást. Ha persze a későbbiekben is együtt akarunk működni... Shanil pedig a készségeidre irigy. Arra, hogy erőteljes a fellépésed és jól bánsz a fegyverrel, a szavaid vágnak ha kell... neki más hasonlóan hasznos értékei vannak, csak ezeket irigyli előled... de nézd ezt el neki és máris sokat javult a helyzet. Salnál pedig nem hiszem hogy érzelemkiégés lenen a gond... inkább túlzott felgyülemlett, magából kiadatlan érzelem... ami legalább olyan rosz, mint a teljesen kiégés. A két szélsőség ugyebár...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.25. 0:12

(Dzsana Khadde)

*Trisha gyenge unszolására marad. Lehuppan az ágyra, de értetlenül néz a papnőre. Végighallgatja őt is és Kildart is, nem szól közbe. Majd amikor mindketten befejezik mondandójukat egymásnak óvatosan és kissé bátortalanul megszólal.*
- Miről kellene elmondanom a véleményem? Én tényleg nem tudom miről beszélgettek, én ... én megint elájultam ott az ágy alatt... azt hiszem lassan másra sem leszek képes...
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.25. 0:14

KM esemény [Tysson-lar]

* trisha Dzsanához fordul... mosolyogva váalszol...*
- A többiekről beszélgetünk.. miért sem megy az együttműködés, és mit kellene ennünk ahhoz hogy egy csapat legyünk... mi a véleméyned a dologról? Sal? Kandúr? Tia?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kraal Mornan » 2006.08.25. 5:19

(Luure Mos Che'narion)

*Luure - nem sejtve Tia valódi gondolatait- helyet mutat az Arel-papnak.*

- Foglaljon helyet, Uram."Végülis Tia sem tiltakozott.*gondolja hozzá magában. Borocskancsója lassan kiürülőfélben van, úgyhogy csak aprót kortyol belőle, míg Shanil helyet foglal.*
Kraal Mornan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.08.25. 5:31

Shanil Argus

Egy fejbicentest kuld Lure iranyaba majd egy kacsintast es egy mosolyt Tia iranyaban,aztan kihuzza a szeket es kenyelemben helyezi magat.

-Tartalmas beszelgetest?Mire gondoltal? :roll:
Mondjuk van egesz jo kis otletem :P

Alaposan vegigmeri Tiat es egy huncut mosolyt is hozzatesz.

-De arrol a temarol kettesben szoktak beszleni...Ha van kedved kesobb beszelhetunk rola :roll:

Kortyol egyet a kupajabol.

-Mondd csak a dorani adeptusok elete milyen?Mindennap kemeny kuzdelem?Esetleg eljarnak szorakozni is? :roll:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.25. 18:53

(Sal Hiddle)

*Álmodik. Csukott szemhéja mögül is szinte teljesen ki tudja venni Kandúr lélegzetelállítóan csábító, izmos alakját. A férfi már csendesen szuszog, miközben gyengéden átöleli a lányt, akinek a fejében még mindig a gyönyör soha véget nem érő sóhajai dübörögnek...érzékei kikapcsolnak, s a lány mély kábulatba zuhan, az érzelmei csapongva alkalmazkodnak légzése halk, lassú ritmusához, s ahogy Salamaca sötét álomba merül, úgy hunynak ki a lelkében táncoló apró csillagok...*
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.25. 23:03

(Dzsana Khadde)

*Hosszasan gondolkodik mielőtt megszólal.*
- Sal egy ribanc, egy könnyűvérű nőcske. Aki miatt talán el is veszhet ügyünk. Bár nem tudom mire képes...de... bizalmatlanságot ébresztett bennem...
Kandúrról az első benyomásom ... nem is tudom.... beképzelt, magabiztos, önfejű...de gyenge is egyben. Bizonyára érti dolgát - de szememben gyenge az olyan aki szinte már az első percekben lefektet valakit - bár Sal tényleg gyönyörű, így érthető ha minden hímnemű egyén keresi a kegyét...az hogy ennyire elcsavarta Kandúr fejét...
Tiával nincs bajom. Sőt... lehet én látom rosszul a dolgokat, de engem Ti ketten - *néz itt Tirshára, majd utána Kildarra*- inkább hárman szakítottatok ki a tokomból amit az évek húztak rám, ami miatt már csak a keserűséget láttam. Tia is egy érző lélek. Lehet akaratos, önfejű, irányító... ezek még nekem nem váltak láthatóvá. Egy egy kis homokszem vagyok hozzátok képest, bármelyikőtökhöz... az én agyam el nem tudja képzelni, hogy mekkora erővel bírtok. Én ezelőtt meghajlok és egyben félem is... Én szeretnék minél jobban megismerkedni bármelyikőtökkel - és itt jön az amit kérdeztél még - egy csapat onnantól csapat, hogy megismerik egymás erősségét, gyengéit, félelmeit, vágyait. Hogy összeszoknak, hogy bíznak egymásban, és nem félnek az életüket is adni egymásért... errőt itt soha nem lesz szó. Szinte mindenki az első pár perc után alkotott véleményt a másikról... és abból nem hajlandó engedni - vagy csak hosszú idő után engedne, amire nincs módunk...
*Kissé pihegve veszi a levegőt a végére, sosem szeretett sokat beszélni. Ajka kiszáradt, meg is nedvesíti nyelvével, majd folytassa...*
- Ha már mindenki tálra került tík se maradjatok ki... Shanil nagyon kettős... öh... mintha érzéketlen lenne egyszer, máskor meg mintha nagyon is lene szíve. Pár perc alatt képes volt ő is megnevettetni és a régi énemet visszaadni... néha úgy viselkedik mint egy nagyra nőtt gyerek.
Kildar benned csak az embert látom. Mogorva és beforduló vagy, olyan aki soha nem társult senkivel... olyan aki sosem bízott meg senkiben és ezek rádnyomták bélyegüket. Valahol belül van még egy kis szikra ami él... kiválóan harcolsz, hideg fejjel tudsz gondolkodni bármilyen helyzetben. Én látom azt a kis szikrát, mert engedted látnom... és én ahhoz szeretnék közelkerülni, ahhoz az emberhez aki elnyomódott benned...
Trisha te egy angyali teremtés vagy. Kiválóan érzékeled az emberek gondját, baját és mindig ott segítesz és akkor ahol és amikor kell.... Összefogod a csapatot, lélekben és ez nekünk nagyon jó. Legalább is az lenne ha mindenki valamennyire simulna a másikhoz. A csapatmunka nem azt jelenti, hogy előbb az én dolgom és utána a többiek...hanem előbb a mi dolgunk és utána jöhet az enyém... ha értitek... ha ezt egytől egyig nem érjük fel ésszel, akkor sosem leszünk egy csapat, csak külön egyének, akiknek ugyanaz a célja...és lesz majd olyan, hogy nem a közös célért dolgozunk, hanem egymásnak keresztbeteszünk... mert nem vagyunk csapat... - *arcán különböző érzelmek suhannak át miközben beszélt, de a végére lemondóvá vált hangja. Aztán hol Trishára, hol Kildarra néz, végül kiböki.* - És róllam mi a véleményetek?
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.08.25. 23:21

(Kildar Cossagor)

*Amíg a dzsad gladátornő beszél, Kildar elmélyedve figyeli. Vonásait, majd mikor szavai utat találnak agyába inkább már azokra figyel. Arra, amit mondott a többiekről. És persze Trisháról és róla.

<Na, még egy ember, aki ilyen véleménnyel van rólam, és besz**ok... ez nem létezik... és hogy látja a szikrát... igaza lehet... de hogy nehéz dolga lesz azzal a közelkerüléssel,az biztos...>

*A nő szavai után beállt mél csendben szinte az agyak forgó-pörgő kerekét is lehet hallani, a gondolatokat, melyek a három fejben kerengnek. Majd végüla fejvadász megszólal:

-Nos, Dzsana. Vegyük sorra, amiket elmondtál. Igen, valóban nem vagyunk csapat. Az utálat és az ellenségeskedés munkálkodik közöttünk, és vannak, akik ezt szítják. Mondtad, nem vetted észre Tián. Ha én elkezdenék dobótőröket hajigálni, titeket célozva, vagy Shanilt, mert őt utálom, akkor nem vennéd észre? Salról ha jól hallom nagyjából egyezika véleményünk, és valamennyire Kandúrról is. Shani... no őt nem említem... Luuret meg nem ismerjük, sem Tiát, de...
Dzsana, azt ell hogy modnjam, Trisháról megegyezika véelményünk... az a meglepő, hogy ezt most mondom harmadszor. Akkor ha mi itt vagyunk 3an, akiknek nagyjából ugyanolyan a véleménye a társairól, akkor miért nicns valamilyen egység? Önfejű alakok vagyunk mégiscsak, Trisha... Ja, és Dzsana... te engedsz a többi megismerésnek is, de te kevesebb alakváltást és személyiségváltozást láttál talán, mint mi, többiek... például én... nekem az a legfontosabb.

És végül: én benned egy hatalmas test védelmébe bújt, majdnem túlontúl érzékeny, érzelgős lelket látok. Azt mondtam, majdnem. Tehát ez még bele kell hogy férjen. Olyan vagy, akinek ha én megmutatom egy másik arcomat, gondolkodás nélkül átírja a magában alkotott képet. Mindenesetre nem irigylem azokat a szerencsétleneket, akik pengéddel kerülnek szembe.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.25. 23:31

KM esemény [Tysson-lar]

* Trisha megconja a vállát...*
- Az azért túlzás, hogy midnenkiről hasonló véleményen lennénk. Ahogy mondtam, szerintem Sal nem gonosz... lehet, hogy rideg, és feszült a rengeteg fölös indulattól, de mindez eddigi kifacsart életének köszönhető. Emiatt nem ítélem el... vigyázni kell vele, nem szabad figyelmen kívül hagyni... de akkorse nézem ki. Szerintem rendes lány lehetne. Csak segítségr van szüksége... a Kandúr... nincs ellene kivetnivalóm. Miért is lenne? Szeritnem nem gyenge... az emberi létnek vannak szükségletei... szeretni pedig nem gyengeség. Én értek hozzá...* Mosolyodik el...* Ahogyan pedig a nőt a karjaiban tartotta... azt hiszem belészeretett. Nem tudom, nekem rokonszenves... nos... Dzsana, nem ismerek nálad őszintébb és nyíltabb illetőt. Azt hiszem még sok midnent nem ismerünk egymásból, de mégis úgy érzem, hogy Shanil után a legjobban veled lehetek a társaságban... megnyertél magadnak, hogy úgy mondjam... azonban van még mit tanulnod érzésekről... és mibenlétükről, ha boldog életet akarsz élni. Majd segítek. Kötelességemnek érzem...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.26. 9:28

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk: Sal Hiddle [Layla]

* Órák tellnek el.. a pár összebújva hever az ágyon, éppúgy meztelenül, ahogyan az aktus során... elsőként a Kandúr moccan meg... bágyadtan maga elé néz, majd a nő testén simít végig... hakan Sal füleibe suttog...*
- Ébredezz drágám... este van. Ideje felkészülnünk.
* Majd lágyan a lány nyakába csókol...*
- Hm... lenne kedved... használni az én készleteimet? Van megfelelő ruházatom... és fegvyereim. Ha gondolod...
//... Nem, nem tápolunk, csak a lengén öltözött fegyver nélküli goth kiscsajt felöltöztetjük valami rendes göncbe és kezébe nyom a KM valami fegyvert is... :D ...//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.26. 10:27

(Sal Hiddle)

*A lány lassan ébredezett. A szemeit szinte szúrta a hirtelen sötétség, mely bekúszott az ablakon, és körbeölelte a testét...tagjait hűs fuvallat remegtette végig, és ez teljesen kiűzte az álmot Salamanca szemeiből. Némán végighallgatta Kandúrt, gondolkozott, majd válaszolt.*

-Igen, azt hiszem, szükségem lesz némi felszerelésre...ha harcra kerül sor, akkor szükségem van védelemre...adj a kezembe, amit jónak látsz, tudod jól, hogy képes vagyok használni, és lélekben erős vagyok -nem veszítem el a fejemet, meg tudom védeni magam...-a lány felült az ágyon és az éjszaka fekete, energiáktól vibráló levegőjén át nézte Kandúr férfias arcát.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 93 / 120 • 1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 120

Vissza: Régi Kalandok...