• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Riegoy Öböl-Velyar és környéke

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
324 hozzászólás • Oldal: 17 / 22 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.08.24. 11:12

(Tupat Bofor)

<.. Ehh emberasszony! Ezt meg miért csinálja? Nincs halott, hogy megkönnyezze.. vagy az emberek már a sérülteket is megsiratják? Ehh... száz év is kevés a felvilágik kiismeréséhez...>
* Közelebb lépked Garrethez, majd kezét nyújtja... jó erősen belecsap a férfi markába és erősen megszorítja..*
- Jól beszélsz fiam! találunk alkalmasabb helyet is majd a harcra! De Kadalra mondom, amint végeztünk mindezzel, összemérjük ismét az erőnket! Ehh... hol is van az a rejtekajtó? Lefelé ha mondom de izibe! Ne keseregj asszony, nem halt meg senki...
* Majd a nőt a válla alatt megragadja és felhúzza...*
- No menjünk...
* Azzal sebtibe rendbe rakja ruházatát, pajzsa, fegyverei kelyükre kerülnek... lángoló oldalának érintésére felszisszen... node férfiembernek az iylen semmiség! Megigazítja vérfoltos felső ruházatát, majd töretlen elszántsággal és konoksággal kilépked a szobából... hátrafordul Arysshoz... viggyogó hangot ad ki... pihenésre szólítja fel... vélhetőleg a harcos ezek után kényelmesen elhelyezkedik valahol és álomba szenderül... ahogyan Tarinban szokás... Tupat midnezt nyugtázva előre mutat...*
- Lefelé no! Gyorsan-gyorsan...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.24. 17:24

(Layla)

*A lány előtt minden összefolyt: szinte félájultan vette be magát a terembe, ahol Tupat és Garret összecsapott, könnyei záporán át nézte a kőfi és a gladiátor rövid, de annál keserűbb harcát...mikor Szemi kettejük közé ugrott, némán felsikoltott odabenn, és elfordította a fejét...efféle szörnyűséget nem volt képes végignézni...így is fájt neki az egész helyezt, mert félt: féltette Garret-et, sajnálta Geront, Aryss-tól pedig már bocsánatot kért a lelke mélyén Tupat helyett...de most...most nem bírta. Szeminek sikerült leállítania a két harcost: azok kezet fogtak, bár szemükben még égett az összecsapás iránti vad vágy szikrája, de belátták, se a hely se az idő nem alkalmas most ellentéteik rendezésére...elindultak, lépteik halk, jóformán néma visszhangot vertek a folyosón. Layla-ból kibukott az a pár szó, amit eddig erőnek erejével raktározott elméjének legmélyére, mert tudta: sok jóra nem vezethet, ha elmondja a véleményét...de mostmár megtelt szenvedéssel a szíve, s ahogy csendesen lépkedett a rejtekajtó felé, elméjét elöntötte a fájdalom kesernyés kínja...*

-Mire volt ez jó? Mire vezetett? Csupán arra, hogy az időnk egyre fogy, és még mindig nem jutottunk semmire, mert ezek az apró, gyerekes gondolatok fontosabbak, mint a város sorsa...mint Velyar, mint a kőfik, akik ezeket a falakat építették...ugye, Tupat? -vetett a lány egy cinikus pillantást könnyes szeme sarkából a törpre. -Amit ígérhetek, ha lesz még több nézeteltérés a mai éjszaka folyamán, akkor én fogom elhallgattatni azt, aki a célunk elérésében akadályoz...most nincs annál fontosabb, hogy kiderítsük, mi zajlik itt...és most, mindenki figyeljen...bármi várhat ránk. Bármi...- a lány hangja reszketve elhalt a folyosó fekete homályában...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.24. 17:49

KM esemény [Hakea Ello]
Helyszín: Riegoy Öböl partvidéke, Velyar városa
Idõpont: Krad kvartja, a Bölcsek hava
Résztvevõk: Mindenki

Ha végeztetek, Layla vezetésével ismét megindultok lefelé a lépcsőn. Nemsokára ismét ugyanazon probléma előtt találjátok magatokat: a pince vastag tölgyfaajtaja ajtaja zárva, a zár jó minőségű, súlyos acélszerkezet. Nem lesz könnyű feltörni...halk pedig végképp nem.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.08.24. 18:17

(Tupat Bofor)

* Tupat a lány elé lépked...*
- A harc a maga nemes letisztultságával, indulataival és egyszerű okaival a nézeteltérések rendezésének legszentebb formája. Hogy mire volt jó? Arra lett VOLNA jó, hogy megállapítsuk kinek hol a helye. Aki veszít, az elismeri a másik főségét. Ennyi leányom. Hogy segíthessünk a városnak, előbb közös nevezőre kell jutni no... ez a leggyorsabb, legegyszerűbb módja... ehh nem vagyok hajlandó szócsatározásokkal fárasztani magam. Ami vár ránk, az vár ránk... míg nem tudjuk mi az, nem kell tőle félnünk. Induljunk hát... magad mondtad asszony, hogy ne vesztegessük az időt!
* Layla után kullogva pár perc múlva ismét az ajtó előtt találja magát a törp... előre furakodik, majd lágyan végig simít a kőfalon... az ajtó illesztékeit próbálgatja kérges kezével... hümmögve hátrafordul...*
- Hm hm... jó erős. Jó vastag. Jó kemény. nehéz lesz áttörni, de nincs lehetetlen. Essünk neki egy fejszével én azt mondom...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Norrec » 2006.08.24. 20:20

(Garret)

*A törp kezét elfogadja és ő is jó erősen megszorítja. Szavaira bólint és látszik rajta hogy már várja az alkalmat mikor végre összemérhetik erejüket. Mikor mindenki elindul lefelé ő is utánuk megy. Layla és a törp beszélgetését hallva így szóll:*

-A kőfinek igaza van így a leggyorsabb és legegyszerűbb lerendezni egy vitát. A másik előnye a feszültség oldás egy kis barátságos összecsapás nem árt az embernek! Csak erősebb lessz tőle. Főleg ha megfelelő ellenfélre talál.

*Miután leértek az ajtóhoz és hallja hogy a törpe baltábal akar az ajtónak esni elmosolyodik.*

-Nem lenne egyszerűbb belopódzni Geronhoz és kölcsönvenni a kulcsot? Szerintem nála van ha annyira fontos az amit itt tárol.És ha nincs semmi bent akkor érdekesen fog reggel nézni ha szétvertük az ajtóját. Szóval szerintem ketten mennyenek el a kulcsért, ha valami baj történne. A többiek maradjanak itt és gondoljanak ki más megoldást ha nincs meg a kulcs.
Norrec

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.24. 21:01

(Szemi Dalnia)

*Elkeseredéséből a törpe rángatja ki azzal, hogy a hóna alá nyúlva felhúzza a földről. Egy picit zavartan álldogál a szoba közepén, majd szinte utolsónak hadja el azt. Még a földről felveszi fegyverét, s elindul a többiek után. Lelkileg még mindig az előbb történtek hatása alatt áll - csak figyeli, hallgatja a többiek szóváltását. A lejáratnál kicsit komoran tekint az ajtóra, majd a többiekre.*

- Nem jó ötlet a kulcsért menni. Annyira nem alszik mélyen...bármilyen apró zörejre - bármikor felébredhet. Bár érdekes hogy a csetepatéra nem ébredt fel... De nem is ez a lényeg... nem hiszem hogy az asztalon heverne a kulcs...inkább eltudom képzelni, hogy az ingje alatt, vagy egyéb bőréhez közel helyezte el...hogy véletlenül se tudja elvenni tőlle senki ügyeskedéssel. Más módszert kell kitalálni a kinyitására...
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.08.24. 21:15

(Tupat Bofor)

* Tupat bólint Garretnek...*
- Jól van no, de ha a kulcsot se tudjuk megszerezni, és az ajtót se zúzhatjuk be, mitévők legyünk? Ehh, mondják az emberek masinériákkal a zárakat meg tudják oldani... ért ilyenhez valamelyik felvilági? Sok más választásunk nem akad ha nem...
* Majd jókorát ránt a csatabárdján, jelezve hogy a keze ügyében van, és használni is fogja amint engedélyt kap...*

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Norrec » 2006.08.24. 21:36

(Garret)

-Hát nem tudom nekem semmi tapasztalatom nincs a zárnyitáshoz. lehet hogy be kell mégiscsak törnünk,de akkor Geron még valószínűbb hogy felébred. Szóval szerintem annál mégiscsak jobb ha valaki belopódik a szobájába és körülnéz.

*Majd megvonja a vállát ezzel jelezve hogy ő elmondta a véleményét döncsenek a többiek.*
Norrec

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.24. 21:52

KM esemény [Hakea Ello]

Layla kicsit megcsóválja fejét, mikor látja, hogy nem jutnak előre.

-Emberek, ha arra a csetepatéra nem ébredt fel amit odafenn rendeztetek, akkor erre csaknem fog. Annál sokkal rizikósabb, ha valaki be próbálna törni a szobájába. Ennyi erővel azon is elkezdhetünk morfondírozni, hogy mit mondunk majd nekik, ha lebuktunk. Szerintem fogj bele, Tupat.

Azzal utat enged a tömzsi alaknak az ajtó felé.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.08.24. 22:03

(Tupat Bofor)

* A törp elmosolyodik Layla válaszára... bárdját megemeli, majd peckes léptekkel az ajtó elé siet...*
- Jól van tehát.. lássunk neki!
* Majd teljes erejéből jókorát sújt az ajtó lapjára csatabárdjával... két három csapás alatt teljesen szétforgácsolja az ajtót... végezve művével közönyös tekintettel hátrébb lépked, utat engedve a társaság többi tagjának...*
- Ki megy előre? No... ha megbocsátotok, nekem van a legjobb szemem a sötéthez...
* Majd belépked maga az ajtón... legalábbis azon ami maradt belőle...*

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Norrec » 2006.08.24. 22:10

(Garret)

<Ha ennyire nem számít hogy észreveszi hogy ügyködtünk akkor nem kellett volna ennyit aggodalmaskadni,mert így már nem titok hogy itt jártunk. Simán felmehettünk volna és elhozzuk a kulcsot akár felébred akár nem. De ha ennyire nagy dolog ajtót törni...>

*Miután törp előremegy Garret óvatosan fegyverrel a kézben utána megy, hogy a két hölgy hátul maradjon bármi baj történik őket ne érje el.*
Norrec

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.24. 22:20

(Szemi Dalnia)

*Lemondóan sóhajt amikor is a törp Layla hatására nekiesik az ajtónak. Aggódva pillant hátrafelé, és várja, hogy egy pislákoló gyertyafény mikor jelenik meg a sötétben, vagy Geron alakját mikor látja meg. Amikor az ajtóval végeztek utolsónak lépi át annak maradványait.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.24. 22:21

KM esemény [Hakea Ello]

Tupat csapásai nyomán egyre szélesedő vágás keletkezik az ajtón, a bárd csattanásai és a forgács földre hullása tompán viszhangzik a teremben. A szabálytalan nyíláson keresztül kiszűrődik a kellemesen lágy, aranyszín lámpások fénye, mellyel nemrég találkoztatok, és megcsapja orrotokat a pince kissé dohszagú levegője. Lemásztok egyenként a létrán, majd végigmentek a folyosón, ami ugyanúgy fest, mint ahogy hagytátok. A kérdéses ajtóval ugyanez a helyzet, ideje letörölni a "nagy kérdőjelet" róla.

Layla előre lép és egy pillantást vet a zárra. Ez az ajtó korántsem olyan vastag, mint az előző, és a pince nedves levegője a zárat is igencsak kikezdte. Kérdően pillant a többiekre, és megkérdezi.

-Hogyan tovább? Maradjunk a bevált módszernél? Ez gyengébbnek tűnik, mint a másik, de ki tudja, mit találunk odabent.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Norrec » 2006.08.24. 22:25

(Garret)

-Végülis ha már mindeggy hogy lebukunk vagy nem... Akkor már mehet szerintem bevált módszerrel. Az a biztos és mást úgyse tudunk...

*Majd félreáll hogy legyen helye a törpének.*
Norrec

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.08.24. 22:28

(Tupat Bofor)

* Tupat előrébb lépked...*
- Jól van no... helyet ha kérhetnék...
* Dünnyögi, majd nekiesik ismét az ajtólapnak... pár pillanat, és az egész ajtót bezúzza sebtiben csatabárdjával...*
- Megint én megyek előre... a biztonság kedvéért...
* Azzal lassan, óvatosan belépked az ajtón...*

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
324 hozzászólás • Oldal: 17 / 22 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22

Vissza: Régi Kalandok...