• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 149 / 300 • 1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 300

HozzászólásSzerző: Terra Firox » 2006.08.22. 12:37

Meglátjuk mi-hogy lesz még...

Majd kialakúl ez!:D
8)

Majd a skacokkal tárgyalok, de szólok van ott 1-2 rosszarcú is!:)
De sztem a stílusukkal nem lesz gondod:)

AVP
Terra Firox

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vinidius al-Tafner » 2006.08.22. 16:26

Nekem sajnos Vác kiesik ebből a szempontból, annak ellenére hogy budapesti vagyok. :(
Vinidius al-Tafner

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.22. 18:02

Terra Firox: a rosszarcúsággal semmi gond, én sem vagyok normális teljesen... :lol: ha majd egyszer tényleg összejön, bekerülök hozzátok, akkor nem az fog érdekelni //legalábbis annyira :P // hogy kikkel játszom, hanem maga a játék...elvégre az a legfontosabb nem? :roll:
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Terra Firox » 2006.08.23. 7:20

Hát valameik topilba írtam, hogy jó társaság nélkűl nincs jó játék sem!

Elválik!!! :)

Csak elleszünk :D

AVP
Terra Firox

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.23. 11:48

Na mint írtam itt folytatom...

Tyss barátnőzik ezerrel - Egészségére!!! :D
Hogy jobban járnánk? :roll: hát nem is tudom... :roll: ki hogy fogja fel :roll: Most kitölti minden idejét a barátnő...és a szerelem érzése. Se lát, se hall.... de ez így természetes :P

Na de visszatérvén...
a mágust simán összelehet egyeztetni a barátnővel - még akkor is ha nem hajlandó végigülni X órát... (az más, ha ő is szereti... :D ).
Engem speciel a párom vezetett be anno 10 éve a mágus világába...... soha nem volt vele gondunk... mármint hogy mikor hol meddig...és soha nem ment a kapcsolatunkra...
Ugyanúgy mint minden mást az életben egyeztetni kell - ha akarjátok meg tudjátok csinálni - bármelyik táborhoz is tartozzon a barátnő (barát).... :D
Még most is szívesen asztaliznánk - ha tehetnénk. De sajna (vagyis, nem...nem sajna... :roll: ) felbomlott a régi asztalis csapatunk.... és jelenleg semmi esélyünk arra hogy valahová is elmenjünk... pedig meg tudnánk oldani... mert akarnánk... :wink: - csak nincs kikkel játszani :( . Addig meg marad az online :D

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.08.23. 11:57

Nos üdvözlet mindenkinek!

Sajnos nagyon régóta nem voltamerre, és nem is negyon tudok jönni ezután sem egy darabig, de most volt egy kis időm és legalább a PM-eimre válaszolnék, de mindenkit érint a dolog, úgyhogy jöhet ide.

A legfontosabb a tábor újbóli felvetése lenne, de most más színhellyel, pest környékén(Terra Firox). Nos nincs ellenvetésem, de azt mondom nézz először utána a dolgoknak. Tehát nézd meg mennyi lenne a szállás/étkezés meg ilyenek és döntsön a köz h mit akar...

Szitakötő: Igen hallattam valamit :D

No ennyi lenne és mindenkitől elnézést kérek akinek adósa lennék bármivel, de ez egy ilyen időszak. Sajnos semmire nincs időm... Mindenkinek jó beszélgetést/mulatást! ;)

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Terra Firox » 2006.08.23. 12:35

Megbeszéltük!!!

Valakinek elképzelése, hogy mikor lenne a legaktuállisabb 1 MAGUS TÁBOR???

Időpontokat kérnék...

Én váci vagyok és itt sztem összehozható lenne a dolog.

Bp-Nyugati pályaudvarról 30-60perc vonattal, 112Ft a diák jegy, a felnőtett nem tudom... Busszal is lehet jönni.

Szállás: Mert tanuszünetben (középiskolai) könnyű a szállás szerzés mert mineden kolesz "üres". És a játékosok egyrésze is szabad.

Ha pedig nyáron lenne akor pedig a kolégium beszervezése sztem nem nagy gond!-> Megoldható!

Sátorozni is van lehetőség a Dunaparton.

Étkezés: van 2-3 éjjélnappali(06-23ig nyitva), éttermekből min 5 a környéken, 4-5 pizzázó.
Van 1-2 olyan hely ahol menüket lehet olcsón venni.

Szórkozás: van pár kocsma ahol ha kis lazaságra vágyik az ember kikpacsolódhat és a kolezshoz közel (is) szal ha valaki nagyon kikapcsolódna könnyen "visszateleportálható" :D
És sztem ha óránként rendelnek pár sert akor akár ott is magusozhatnák.

Magusozásra hely: a Dunaparton lehetne, de nem tudom az igényeket, mert sztem ha igényesebb a csapat akor bérelhető asztal és szék/pad.
Van egy művházunk is ahol termeket lehet bérelni(beasztalozva,székezve).
Van egy hely kicsit messzebb(a város egyik szélén-a kolesz a város közepén van) ahol ünnepélyekre lehet termet kibérelni, meg hasonló. Ott ilyen naygobb kaliberű termet kibérelhetünk 70-100fős, nem tudom pontosan:), de a kolesz 300/500 fős vagy hogy... És van saját konyhája ahol menüket lehet venni, és lehet hogy megoldható hogy a csapatra főzzenek 1 megbeszélt káját... Jah és hely -ha lusta a csapat- akor 1 vonatmegálló és sztem a kaller megoldható :P
Akor van 1 község/falu ami vácról kb 15perc vonattal és ott van erdő akor 1-2 kocsma, 1 abc, 1 étterem vadhúskedvelőknek. Ott lehetne 1éjszakát -vagy végig- sátorozni.

AVP
Terra Firox

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.08.23. 12:54

No emberek akkor jöhetnek a reakciók!

Ha iskolai szünetben gondolkodunk akkor sztem itt az őszi szünet, szóval először az a kérdés ez jó-e mindenkinek!

Akkor jöhetnek az ötletek, de ha lehet akkor innentől a tábor topikba!!!

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Terra Firox » 2006.08.23. 13:03

Átmásolom a szöveget oda!
Terra Firox

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.08.23. 20:30

Khm, ha már így kibeszéltétek a magánéletemet... azt hiszem tegyünk a végére egy jóó nagy pontot. :wink: A tábor jó ötlet, majd meglátjuk hogyan s mint lesz. A topicot elkezdem olvasgatni
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.23. 21:19

Tysson-lar írta:Khm, ha már így kibeszéltétek a magánéletemet... azt hiszem tegyünk a végére egy jóó nagy pontot. :wink:

.
Ez a legnagyobb amit lehetséges alkotni...
Egyébként részemről nem kibeszélés volt. Ha annak vetted bocsánatodért esedezem... (A többit meg majd msn-en...)

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.08.23. 21:24

Jaj semmi gond Yvett :P Csak tudniillik az Om mellett nekem van egy életem is - miylen hihetetlen, mih? :lol: - amit azért nem szívesen viszek erre az oldalra ha nem gond.... monnyuk magam ellen beszélek, mert hát őő... szóval voltak a Tavernában érdekes fordulatok :lol: De együttvéve a dolgokat akkorse írok iylen őő.. magánügyi dolgokat egy olyan fórumra, amit akárki megnézhet... veled, és még sok más emberrel az oldalon szívesen megosztok dolgokat, de van, akivel nem.
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Terra Firox » 2006.08.24. 8:16

Azért remélem nem estek rosszúl megjegyzéseim, mert csak a poén szintjén akartam tartani a dolgot...

Nekem is van magánéletem...

Vagy már megint lebuktam?! :shock:

A fenne, túl sokat fecsengek!!! :roll:

:D :) :D
Terra Firox

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.08.24. 10:08

Nos, emberek, hivatalosan is bejelentem, hogy visszatértem. Azt nem mondom, hogy rengeteg időm lesz, de ismét itt tudom előletek elszívni a levgeőt. :lol:

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Terra Firox » 2006.08.24. 10:12

Kucc-kucc, höpp, höpp... Levegőt!!! Levegőt!!! ...

Hali!!!

Üdv Néked újra :P

Ne vedd sértésnek amit a Táborhoz írtam :)

AVP
Terra Firox

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 149 / 300 • 1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok