• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 148 / 300 • 1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 300

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.08.21. 10:43

a francba :lol:

na jo cak vicceltem 8) :lol: :) :P :roll: :wink:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2006.08.21. 12:35

Megjártuk a Duna-partot.

Az elején csak a szél fújt erősebben... Nem foglalkoztunk vele. Hamár kijöttünk. Aztán elkezdett csepegni az eső, de ki nem sz*rja le? Amikor megjött az a bizonyos 100km/h-ás szél akkor nem viccelek majdnem eltolt!!! ok, ok mindössze 63kg vagyok. (Ez van) A szellőcske után kellemes jégeső zúdult ránk, így mindent megvitatva kikapcsoltuk/bedobáltuk a haverom táskájába az afféle értéktelen kacatokat mint pl. a mobiltelefon meg a pénztárca, BKV jegytömb...

Így aztán sz*rráázva elhatároztuk, hogy mostmár úgyse ázunk meg jobban, és megnézük a tűzijátékor, mert IGEN, folytatták.
...
A társaság, akivel kimentem állt vagy 8 főből, sajnos azonban szétbomlottunk én két haverommal távoztam a helyszínről másnap, vagyis ma. Egy egyetemista haveromnak volt ott a lakása kb 2 utcányira aztán behúzódtunk oda..

Remélem a többieknek nem esett bajuk. :|
Nem gondoltam volna hogy 4 ember fog meghalni ebben a viharban.
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vinidius al-Tafner » 2006.08.21. 18:24

Hello!

Nem tudom igazán, hogy van-e olyan topic, hogy játéktechnikai kérdés, úgyhogy most ide irok. :) Kérdés: Legutóbb mikor játszottunk, felmerült egy olyan dolog, hogy ha a dartonita paplövegem beiszik mint állat, akkor használhatja-e a Méregizzadás papi varázst, hogy kitakaritsa magából, vagy az alkohol játékilag nem számit méregnek?

Ui: Tudom, hogy létezik alkoholmérgezés is, de ahhoz kicsit sokat kell lefolyatni a gyomorba belöle. :)
Vinidius al-Tafner

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.08.21. 20:32

A ppl dologra csak annyit modnanék, hogy szerintem öhh.. játéktechnikailag elvileg nem lehetne a méregizzadást iylenre használni, de a KM-el meg lehet beszélni, ha hajlik rá... bár ez a vari a "klasszikusnak" mondható mérgekre vonatkozik, így a varázslat célja végülis öhh... nem pontosan az amit írtál. De tágabb értelemben véve használhatni lehetne alkoholkiizzadásra is... de KM-je válogatja. Én személy szerint nem engedném :oops:
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vinidius al-Tafner » 2006.08.21. 20:54

Mi is ebben állapodtunk meg, de gondoltam megkérdem másik forrásból is.

Köszönöm!
Vinidius al-Tafner

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.08.21. 20:58

Nagyon szívesen :wink:
Ami azt illeti... kíváncsi vagyok a társaság véleményére: a Góa-Hrotoni méregmesterek... még élnek Yneven? És ha igen, ők játéktechnikailag minek minősülnek? Ha vannak hol vannak? Akinek van kiegje róluk az küldje már el, vagy ha tud valamit írjon már pár sot, csak mert kíváncsi vagyok rájuk :P
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.21. 21:14

Tyss: te nem vagy komplett :D

Vinidius: elég szánalmas ha egy Darton pap ilyen baromságokra használja a manáját, én nem engedném...hiszen azért ivott hogy részeg legyen, nem? :?
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.08.21. 21:27

Héjj mi az ho nem vok komplett? :? Normális kérdést tettem fel... érdekelnének a méregmesterek, sztem nagyon érdekes koncepciót lehetne összehozni egy renegáttal, aki bmkedik...

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.21. 21:52

Tökkelütött...csak azt akartam kifejezni, hogy az átlag paraszt ( lájk mí ) azt sem tudja, hogy azt az izét amit írtál eszik vagy isszák :P
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.08.21. 22:53

Adjak némi felvilágosítást törött tudásanyagomból? :P
Góa-Hroton egy régi kyr határőrváros Ediomad hegyei szélén... a hatodkor végén a város maga elpusztult... őőő Anyrok Alkonyában le is van írva ha jól emléxem... Shulur 11. Hatalmasa végezte a pusztítást. Igen, 11. Hatalmasa, egy ryeki shadd, aki evil lett később... bár a hetedkorra valamelyik Hatalmas meghalt gondolom, mert már csak 10-en vannak megint... :D De a hatodkor végére még 11-en voltak. Bár sztem Ishae tanítványa deglett meg... bár ki tuggya... no mindegy. A lényeg, hogy ezek a méregmesterek akik Góa-Hrotonban éltek őő afféle... független rend voltak. Midnenki félt őket kifüstölni, mert gonosz entitásokat imádtak. Egyesek szerint Tharr kígyóaspektusát, mások szerint volt letün crantai gonosz istenségeket... ki tudja, ám a léyneg, hogy rettentő erőknek parancsoltak, ami testüket, egész biológáiujukat megváltoztatta. Valami méregmirigyük is van, és mint a kígyóknak fel van vágva a nyelvük, szájkat nagyra tudják kitátani, szemük kidülled, héj nélküli, orrukat maguk hasítják fel, és szárnyszerü lebenyük van amitől repülni is tudnak mint valami denevér... kitátják a szájukat és savas azonnal maró anyagot köpnek, vagy bénítanak... nagyon durva, pár másodperc alatt átégeti a bőrt és a csontot is akár. Akit egy méregmester leköp az meghal jó esetben.. rosz esetben egy életen keresztül nyomorék marad... mivel ediomad mellett élnek, sok-sok szerencsevadász megy át a városon szerencsét próbálni... az aquirokkal úgy tűnik jóban vannak... nem háborgatják egymást. Góa-Hroton egybként egy tök normális városka, csak éppen a gonosz méregmesterek erődje áll a közepén... este aki kinn császkál az meghal. Aki elmegy a városból a méregmesterek engedélye nélkül, meghal. De osk bátor szerencsevadász érkezik megmérettetésre... nomeg sok rabszolgakereskedő... a méregmesterek friss húst szeretnek. Főleg a kisgyerekeket. Különösen a kislányokat... ha érted mire gondolok... :roll: :evil: :shock: :x Anyrok Alkonyában a 11. hatalmas elvileg elpusztítja a várost. Felszakad egy törésvonal és magma ömlik ki. Kérdés, hogy az erőd elpusztul-e. Kérdés hogyha elpusztul-e, a méregmesterek hová költöznek....

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vinidius al-Tafner » 2006.08.21. 23:01

Hakea: csak elmélkedés volt :)
Vinidius al-Tafner

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Terra Firox » 2006.08.22. 8:30

Vác körménykéről embereket keresek azzal a szándékkal, hogy hétvégénkén összeűlni MAGUS-ozni...

Én személy szerint 3 fajta mágussal játszanék:
-ET+TF
-Reneszánsz(UT alapú)
-Neogeneszisz(UT+Reneszánsz alapú)
Terra Firox

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.22. 9:07

Terra Firox írta:Vác körménykéről embereket keresek azzal a szándékkal, hogy hétvégénkén összeűlni MAGUS-ozni...

Én személy szerint 3 fajta mágussal játszanék:
-ET+TF
-Reneszánsz(UT alapú)
-Neogeneszisz(UT+Reneszánsz alapú)

én váci vagyok, csak az a gáz, hogy nem igazán értek a játékhoz, nemrég kezdtem. szerintem viszont, ha nem lesztek elegen, beszállnék simán. lehet hogy hakea is csatlakozik, majd megkérdezem. :)
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Terra Firox » 2006.08.22. 11:23

Váci?!??!!?
Azta qva! Nem is tudtam, hogy ennyien vannak:)

Nekünk most alakúlt ki egy kis csapat, hát akik komolyabban gondolják az kb 3-4 ember, abból 2en vagyunk akik már játszottak vele párszor, 1 aki 1szer és 1 új,aki még csak néz mint a moziban-se kép, se hang:)

Én őszintén a neogenesziszt használnám,de ott összekéne űlni és átbeszélni, mert az ET-t nem szeretem mert túl nagy az egyenlőtlenség:P
És ott nagyobb a fantázi és jobb karikat ki lehet hozni:)

Jah és a KM-ünk laza, nem tudja a tájleírásokat, stb. de jófej és eléggé könnyen vesz dolgokat és kombinál, élvezhetőbbé teszi a játékot!!!:)

Majd még egyeztessünk;)

AVP
Terra Firox

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.22. 11:52

Terra Firox: hakea verőcei, de szentem ő is benne lenne, bár ő nagyon érti a dolgát. szólj, amint bármit megtudsz, hogy mikor lenne kaland, én is komolyan gondolom...most egy asztaliban játszom pesten, de hétköznap elég komplikált lesz bejárni suliközben, vácon pedig akármikor jó lesz :roll: akkor várom az értesítést!
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 148 / 300 • 1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok