Moderátor: Admin
Tysson-lar írta:Jáj... Hakea karija csodaszép boszi.. kííínzom éénMeg különbenis... én útálom az elfeket... olyan szemetek. Midnig a magas lóról beszélnek, holott ugyanolyan kicsinyesek mint az emberek... egy rémálmot kergetnek, miszerint majd valamikor... egyszer ismét felvirágzik a fajuk, ködös jóslatokat lesnek, és sarlatánkodnak, várva hogy jöjjön valamiféle messiás... háborúznak az aquirokkal... évmilliók alatt felgyülemlett sérelmeket torolnak meg... de okuk nicsnen, céljuk a végső pusztulás... elsorvadnak önnön hibáikból, mert nem életképesek ilyen felfogással... dee... imádom a thürpöket
Azok rendesek... és a thürp Tudók is tudnak olyan durvák lenni mint az óelfek.. azokis ültek már aquirt, nem is keveset, sőőt... a 14. zászlóháborúban félszáz törp VISSZAHOZTA ediomad mélyéről Toroff Oggi vörös hadúri zászlaját... Mallior óta nem hentelt senki annyi aquirt ediomadban... najó, talán Gorduin vagy Geor, max Alyr, de ezek félistenek mint tudjuk
Terra Firox írta:Ahoy Mindenkinek!
Új tag vagyok, és a bemutatkozásomon agyalok éppen...
Lassan, de biztosan 19 leszek és Vácon lakok.
5-6 éve játszom M.A.G.U.S.-t, de kb 1éve nem játszottam vele csapathiány miatt...
Csak magus-oztam idáig ET és Reneszánsz(UT-házikiege) szerint, kipróbáltam a D20-at is, tetszik az ötlet meg minden, de nem jött be, talán a sok hibája és hiányossága miatt...
Üdvözlettel:
AVP
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó