• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Újoncoknak

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 41 / 95 • 1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 95

HozzászólásSzerző: Phantar » 2006.08.09. 20:27

Üdv!
Nos, akkor egy rövid bemutatkozás: 16 éves vagyok, és 2 éve szerepjátszok. Na, ennyi elég is. Illetve szeretnék felvételt a játékosok csoportjába.
Phantar

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Etis Lesquor » 2006.08.09. 22:18

Hell.
Nos,magamról 20 éves vagyok,és kb 4 éve járom Ynevet.Nem venném zokon ha,felvételt nyernék a játékosok csoportjába. :lol:
Ha valamit kihagytam volna előre is bocs.
Etis Lesquor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syrocco » 2006.08.10. 9:23

Üdv néked Toxic Doll... :D
Látom mégiscsak elvállaltad... tudtam én, hogy nem fogsz ellenállni, és végül beadod a derekad :wink: :roll:
Isten hozott!
Syrocco

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yein Aleshad » 2006.08.12. 3:59

Hello!

Húsz éves vagyok, és szeretnék egy játékhoz csatlakozni... (Nyolc éve rovom Ynevet...)

"Tharr papi vizsgán:
- Novícius, honnan ismerni meg a Krad papokat?
- Onnan, hogy még feláldozás közben is jegyzetel!"
Yein Aleshad

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.08.12. 14:02

Üdvözlet midnen új tagnak!
ŐŐ.. érdemes lesz elolvasni a szabályzatot, különösen azt a pontját, ami a felhasználónevekről szól. Oda van írva, hogy ne legyen ilyesmi: zolika98, darkelf25 stb... ki is van vastagítva nagy betűkkel, és ha jól emlékszem még színe is van neki... dehát lehet hogy Connak örökké szélmalomharcot kell mindezzel vívnia? Mert elnézve az előttem szóló nevét khm... KHM... :lol: szóval egen...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wharadak » 2006.08.12. 17:04

Újonc értesítve PMben a lehetséges direktívákról. Várom a visszajelzést.

Wharadak voltam.
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger
I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer
I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger
Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya

Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..."
Kanye West - Stronger

UT-s karakter generáló excel táblázat
Példakari a táblázathoz (egyelőre üzemen kívül)
Wharadak
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 337
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Drenhood Rancal » 2006.08.14. 19:41

Üdv mindenkinek... Pelyhes újjonc vagyok de eltökélt :D 18 éves vagyok és 2 hónapja játszok mágussal (a szabályokat alig ismerem :oops: ) de gyorsan bele tanulok a dolgokba. Szeretnék mihamarább belevágni egy jó kis kalandba...nemsokára jelzem játékos karakter kérelmemet.
Drenhood Rancal

Vissza a tetejére

Antré...

HozzászólásSzerző: Batrachomi » 2006.08.14. 22:16

Szerb busztok!

Hát, az van, hogy én a gimiben kezdtem játszani, és 97-ben érettségiztem. De őszintén szólva már vagy...te jóságos ég!!! Szóval rég nem játszottam. Hogy előszedem a múlt évezred óta porosodó zöldkönyvet a szekrényből, az kizárólag ennek a portálnak köszönhető, és köszönet is érte! Be kell hoznom vagy 8 évnyi lemaradást, de igyexem. Addig is olvasgatok, aztán majd bekönyörgöm magam valahova. Addig is üdvözület!
Batrachomi

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.15. 1:39

Látám, hogy sok az újonc vala. Üdvözletem küldém feléjük vala. Valála felhívám a figyelmüket azon hírre, mi szerint évünk kilencedik hónapjának első napján új topic indulá el, mely a hangzatos Szabad Ynev nevet hordozá majdan vala.

Utalák arra is, mi szerint a tetszhalálba dermedt Manifesztációs háborút elemző kalandot Tysson-Lar mester újjáéleszté vala, ám csupán azon célból, hogy Pharae Dashir kisasszonyt, kinek szépsége vetekedék Alidax hatalmas boszorkájáéval vala, átküldesse Ranagol tisztítótüzén, ki önnön zordon valójában tetszelgé. Ez lészen intés mindazon botor vakmerőeknek, kik az új topicba jelentkezék. Vala. :lol:
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Drenhood Rancal » 2006.08.15. 8:19

na ez jónak űnik ;) csak kilencedik havunk első napján nem lezsek Ynev közelében. De ha lehet egy kicsit késöbb is csatlakozni akkor neféljetek jövök :D
Drenhood Rancal

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syrocco » 2006.08.15. 9:01

Ez jól hangzik, bár lehet, hogy hiányolni fogom a mesélőt, ha ez tényleg olyan szabad móka lesz...
Syrocco

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.08.15. 9:15

Fúúú Hakea, miylen fogsz ezért kapni :evil: :evil: Dádá lesz... mi az hogy: "kinek szépsége vetekedék Alidax hatalmas boszorkájáéval vala". Jáj :shock:
Kapni fogsz eért még Ranagoltól meglásd... nem tellik bele 20 alkalom és igazi törzsgyökeres ősranagolitát faragok belőle meglásd. Kinevelek én abból midnen érzelmet :wink: Jellemtorzulás, asztrálelhalványulás... tess. :x Majd meglátod! :lol:
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.15. 10:09

Tysson-lar írta:Fúúú Hakea, miylen fogsz ezért kapni :evil: :evil: Dádá lesz... mi az hogy: "kinek szépsége vetekedék Alidax hatalmas boszorkájáéval vala". Jáj :shock:
Kapni fogsz eért még Ranagoltól meglásd... nem tellik bele 20 alkalom és igazi törzsgyökeres ősranagolitát faragok belőle meglásd. Kinevelek én abból midnen érzelmet :wink: Jellemtorzulás, asztrálelhalványulás... tess. :x Majd meglátod! :lol:

óh, igazi élmény lesz. de szerintem hakea biztosan jobban örülne annak, ha hőn szeretett elfeit kiirtanánk... :lol: *brutális fejet vág*
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.08.15. 10:15

Jáj kicsim... én nem vagyok hentes... elég ha eltöröm a pici elfek kezecskéit és lábacskáit, és kitekerem a nyakacskáit, és megnyúzom őket, majd felaprítom őket és... elf löncshúskonzervet csinálok belőlük :D Jáj de jó lesz... olvass bele a kalandba... khm.... egy menethel most fűrészeltem le a karijának a lábát, és törtem rpityára a másikat egy tollas buzogánnyal... a poén ebben az, hogy mindez nem történik meg, csak a fejében... de ez is iszonyúan fáj, és... mindig elájul, majd felébred sértetlenül... sé kezdi a kínzómester előről :evil:

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.15. 10:19

nos...ez igencsak dícséretreméltó :lol: de gondolj arra, hogy mi, kérészéletűek mikor tudnánk egyáltalán felfogni az ő létüket. én kedvelem az elfeket, csak nagyon nehéz velük játszani: ezt hakeától tudom, mert én még nem indítottam elf karit :oops: nyo mindegy ami késik, nem múlik...de elfek helyett inkább csodaszép boszorkányokat kínozz meg, hidd el, sokkal nagyobb élvezet :twisted:
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 41 / 95 • 1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 95

Vissza: Csevegõ