• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 82 / 120 • 1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 120

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.14. 8:05

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, kikötőnegyed,Filézett Harcsa fogadó
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, délután
Résztvevõk: Luure Mos Che'narion [Kraal Mornan], SHanil Argus [Schinter]

* Trisha mosolyogva tűri a masszírozást... ám mint derült égből villámcsapás... valaki kopog az ajtón... bosszankodva könyököl fel az ágyra...*
- Megtennéd kedves, hogy kinyitod az ajtót? Lehet hogy már ideje a megbeszélésnek...
* Azzal felül az ágyra... amint Sanil kinyitotta az ajtót... csodálkozva mered az idegenre...*
- Arel hozott téged... mi járatban?
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.08.14. 9:09

Shanil Argus

Gyenged mozdulatokkal es egy felig gonosz mosollyal masszirozza Trisha hatat.

-Hat persze.Tudom semmi hatso sznadek :twisted:

Amikor a vallai utan a lapockajat majd a ket oldali bordan feljebb es elore csuszananak a furge ujjai,amikor kopogas hallatszik az ajton.

-Khm...ki kopoghat pont most?!Ha vki eltevesztette a szobaszamot,akkor durci leszek... :evil:

Odamegy az ajtohoz es ajtot nyit.Amint meglatja,hogy az illeto egy hosszueletu kisse meglepodik.
<Mi a mano?egyre tobb elf nyuzsog a kornyekemen...-.- Mellesleg Tiaval is akartam meg "beszelni",de most lehet,hogy kisebb nehezsegekbe fogok utkozni :? >

-Kit keres :?:

//Kb 180 cm magas rovid barna hajjal rendelkezo rendkivul jokepu ferfi.Olyan 20 es 25 ev kozott lehet.Egy barna,enyhen bo nadragot hord egy inggel.Labbeli most nincs rajta-ehyebkent kenyelmes,puha borbol keszult csizmat hord-.Oldalan fegyvert nem latni.Aranyos es szallkas a testalkata.Most az arcan epp a turelmetlenseg es s "He haver epp nagyon nagyon rosszkor kopogtal" hangulat jeleit lehet felfedezni.Mellkasan egy Solyom holdat abrazolo szimbolum talalhato.//
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kraal Mornan » 2006.08.14. 9:46

(Luure Mos Che'narion)

//Magas, nyúlánk, de izmos alkatú elf férfi. Bőre a szokásosnál jóval sötétebb, napcserzette. Haja fakó, ezüstös, jobb szeme zöld, balját viszont csúnya heg keresztezi - a pupilla apró pont csupán a vak szem fehérjében. Viszonylag elegáns ruhát, és rajta egy szegecselt bőrvértet visel. Oldalán egy egyenes- és egy rövidkard lóg, hátán a hátizsákon keresztbe vetve kerek pajzs.//

- Uram, elnézést a zavarásért. Úgy értesültem róla, hogy önöket kell keresnem, ha a Szürkecsuklyások ügyét kívánom támogatni. -*szól az elf halkan, kissé meghajolva a másik felé.*
Kraal Mornan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.08.14. 9:54

Shanil Argus

-Hat ooo...

Kicsit megvakarja a fejet.

-Egyelore kisse nem alkalmas az idopont.A masik,hogy egyelore mi sem tudunk tul sok mindent.Kb ket es fel ora mulva lesz itt egy megbeszeles egy belso emberrel ha megkerhetnem inkabb akkor jojjon vissza....Akkor tobbet fog megtudni.Addig is elvezze a fogados vendegszeretetet :wink:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kraal Mornan » 2006.08.14. 9:57

(Luure Mos Che'narion)

- Rendben, Uram, elnézést, hogy megzavartam. *köszön el Luure, és hátralép az ajtótól. A lépcsőket ezúttal lefelé veszi végig, és visszatér az ivóhelyiségbe, hogy a két és fél órát egy kancsó bor társaságában töltse.*
Kraal Mornan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.14. 10:01

KM esemény [Tysson-lar]

* trisha arcán egy rosszalló mosoly jelenik meg Shanil szavai hallatán... feláll, majd a férfit átölelve az idegen szemébe néz...*
- Nyugodtan jöjjön csak be, semmiről nem maradunk le Shanil... fiatal még az idő. És semmi hátsó szánékod ninsc, tehát még azt se mondhatod, hogy valaki keresztülhúzná a számításaid ugyebár... jöjjön csak beljebb... nem értesültünk róla hogy a testvériség új tagot küld a nyakunkra... nem minth zokon vennénk... és igen, két óra múlva lesz egy megbeszélés az elkövetkezendőkről... de addigis kíváncsi vagyok ki vagy, honnan jöttél és egyebek...
* trisha meglehetősen szép nő: karcsú ám telt idomai harcias mivoltáról árulkodnak, tekintve hogy néhol láthatóan tekintélyes méretű izomzata van. Haja érő barna zuhatagként omlik vállaira, finom vágású arcát mé jobban kiemelendő néha hátra is köti. Arca mindig mosolyra forduló, életkedv és legtöbbször játékos vidámság csillog a szemeiben. Öltözéke egyszerre elegáns és egyszerű: zöldes színű köpenyt visel általában, most ez az ágy végén hever, midnez alatt fehéres színű ing, barnás bőrnadrág... etstén egy szíj van átvetve, vélhetőleg egy tegez való oda... felső ruházata meglehetősen lenge és bő, ám láthatóan a lányt nem zavarja midnez... sötét színű lovaglócsizmát visel midnezek mellé... elmaradhatatlanul nyíltan fityeg nyakában a sólymot ábrázoló szent szimbóluma. Oldalán kis lábtáska, benne tőr... fegyveröve nicsn felkötve, ám vélhetőleg kisebb fegvyer azon is akad...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.08.14. 10:09

Shanil Argus

Eppen csukna be az ajtot,mikor Trisha hozza setal.

-Hat fiatalank fiatal meg az ido,de vannak dolgok,amiket sosem lehet eleg koran elkezdeni :P
...
Hatso szandek?Aztsem tudom mirol beszelsz...Mindig a jo tett vezerel 8)
...
No de,akkor faradjon be kedves uram es foglaljon helyet...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kraal Mornan » 2006.08.14. 10:13

* A már indulni készülő elf a nő felé fordul, és köszönetképpen mélyen meghajol. Miközben belép a szobába, beszélni kezd.*

- Uram, hölgyem, a nevem Luure Mos Che'narion. Messze délen, Yllinorban születtem, de idevezető utam hosszú, és veszedelmes volt. Megköszönöm vendégszeretetüket.
Kraal Mornan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.08.14. 10:26

Shanil Argus

-Es ha szabad kerdeznem mi az oka annak,hogy egy tolvaj klannak dolgozik?Tudtommal a hosszueletuek neha meg ahhoz is tul buszkek,hogy egyaltalan emberekkel szoba alljon nem hogy nekik dolgozzon...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kraal Mornan » 2006.08.14. 15:33

(Luure Mos Che'narion)

*Luure sértett büszkeséggel húzza ki magát.*

- Nézze uram, én nem vagyok a "hosszúéletűek". Én Luuure Mos Che'narion vagyok, és őszintén sajnálom, ha nem felelek meg a bántóan sztereotíp nézeteinek. A kardomból élek, ahogy sokan mások.
Kraal Mornan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.14. 22:11

KM esemény [Tysson-lar]

* Trisha ide-oda kapkodja a fejét... a jövevényhez szól végül...*
- Szóval fegvyerforgató... értem. Mi dolga van a Csuklyásokkal? Csak gondoltam jó lenne tisztázni, mielőtt sajnálatos véletlenek folytán olyan információkat osztunk meg egymással, melyeket botorság lenne elmondani...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.14. 22:17

(Dzsana Khadde)

*Kildar tekintetét kissé furcsálja, no meg azt pláne, hogy valami miatt amiért megkereste már ne is legyen érdekes... utána lép, s szóra nyitja a száját, de a férfi már el is tűnt az ajtaja mögött és kulcszár hangja hallatszott...
Fancsali képpel fordul vissza a szobájába, s értetlenül néz Tiára.*

- Na ennyi értetlenség mára elég volt.... A fene sem érti a férfiakat.... Most szólj hozzá.... idejön, mert valamit akar mondani...és elmegy, hogy nem is érdekes amikor kinyitom előtte az ajtót...
*Aztán hirtelen elhallgat... csak nézi az elfet. Arcáról süt a felismerés, hogy valószínűleg Tia miatt nem lépett be a férfi. Hirtelen megkukul, nem tudja mit is mondjon, két szék közt érzi magát - és fél, hogy a földre fog leülni...*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.15. 0:49

(Tia)

Furcsálló tekintettel néz Dzsanára, majd mikor látja, hogy zavarba jön, megszólítja.

-Szavaidból arra következtetek, hogy Kildar kopogott az imént. Valószínűleg miattam nem jött be, semmi különöset nem találok viselkedésében. Vagy a bűntudat marcangolja, amit erősen kétlek, vagy ódzkodik a társaságomtól, ami már jóval valószínűbb. Ő döntése, el kell fogadni.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.15. 0:57

(Dzsana Khadde)

- Igen Kildar volt ... de annyira rossz ez így... Nem jó ómen ilyen hangulatban nekifogni egy munkának... Hogyan számítsatok egymás segítségére ha olyanra kerülne a sor...miközben meg ...
Jajj...hagyjuk inkább.... Talán nekünk is enni kéne valamit... mit szólsz hozzá? Lemegyünk ebédelni?
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.15. 1:10

(Tia)

-Ez esetben csak osztani tudom a véleményed, kíváncsi vagyok, miféle étellel tud szolgálni a fogadós.

Válaszához kedves mosoly társul, kicsit oldva a gladiátornő hangulatát. Felkapja botját, majd ismét a nő oldalára érve kilép a folyosóra, majd leandalog a lépcsőn. Leérve egy asztalhoz ül, majd mikor a fogadós megérkezik, leadja rendelését.

-Részemről megelégednék egy kevés könnyen fűszerezett hallal és egy enyhe fehérborral. Dzsana?
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva