• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 80 / 120 • 1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 120

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.10. 2:08

(Tia)

-Komolyan azt hiszed, hogy ilyen odavetett, gyermeteg csipkelődések meg tudnának bántani? Nem...igazából nem is tudom mi ütött belém. Csak...nagyon fájt.

Egy pillanatra elhallgat, majd rövid szünet után folytatja.

-Neked semmi törlesztenivalód nincs. Lehet, hogy pillanatnyilag így érzed, de ha jobban megismersz, majd megérted, miért mondom ezt. Ez a lényegem, hogy könnyítsek a rászorulók lelkén, hogy leemeljek róluk némi terhet. Ha ezt értenék...
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.10. 2:26

(Dzsana Khadde)

- Valójában nem ismerlek, nem tudom, hogy neked mi fáj és mi nem...
Nem mondott mást, nem ütött meg, utána nem szólt hozzád - másra nem tudtam gondolni...
Ha nem ez a jelző...akkor miért sírtál, miért jöttél ide hozzám? No nem mintha bánnám, csak nem értem - okának lennie kell....főlleg annak ami fáj...
Engem visszahoztál az életbe lelkem újra tud szárnyalni Galardzsa kék ege alatt... nem tudom hogy csináltad, de már lassan egy éve, hogy nem éreztem embernek magam... Úgyhogy igenis van törlesztenivalóm!
Most pedig szépen elmondod, ha tudod mi a fájdalmad oka....vagy ha úgy könnyebb hozok egy felest - az megoldja a nyelvet...
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.10. 2:36

(Tia)

-Nem, köszönöm, arra tényleg nem lesz szükség. Az a helyzet, hogy...nem a ti fületeknek szánta. És valószínűleg nekem sem. Szerinte jó nyílfogó lennék...

Kicsit közelebb bújik az izmos testhez, jól esik neki egy érző lény közelsége, még ha annyira törékeny lelkű is, mint Dzsana. Kicsit megkönnyebbült, hogy kimondta, mi bántja, ilyen gorombaságot ellenségeitől is alig hallott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hakea Ello 2006.08.10. 2:44-kor.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.08.10. 2:40

Shanil Argus

A beszelgetes alatt vegig csondbe marad...Igazabol nincs miert megszolalnia,csak tovabb novelne a feszultseget.

<feszultseg?Nem is rossz dolog az :lol: >

-Kildarral nem vagyunk ellensegesek...Csak hogy is mondjam vannak dolgok,amikben nem ertunk egyet... :roll:

<pontosabban szerintem elegge pancser egy fejvadasz ha csak nem annak adja ki magat,mint aki... :lol: >

Mikor Tia tekintetevel talalkozik es eszreveszi a buntudatot az elf kek szemeiben egy apro kacsintast kuld fele.Tavozaskor odasetal az ablaknal allo elfhez,majd az egyik kezet lagyan odaerinti a derekahoz mig a masik kezevel meg fogja a hosszu eletu kezet es egy kendot nyujt neki.Egeszen kozel hajopl hozza es a hegyes fuleibe sugja:

-A fogadoban kicsit elragadtatam magam...Nem gondoltam komolyan,amit mondtam...

<Foleg azt a reszet nem,hogy nem erdekel a tested :lol: >

Aztan eltavolodik az elftol es Trishaval lemennek a fogadoban.Mikor leernek a fogadostol ker egy uveg lagy feher bort es ket kupat majd odasetal a lannyal egy ures asztalhoz.Tolt mind ket kupaban majd enyhen hatra dolve varja,hogy mit szeretne neki a mondani a lany.
Mikor arra terelodik a szo,hogy kandurol is kell beszelni nem tul hangosan elneveti magat.

-Szerintem nagyon jol tette reggel,amit tett.Es jol fogja fel az eletet. :)

Ekkor ket labaval az asztal alatt nem tul erosen,de erezhetoen kozre zarja Trisha egyik labat.

-Na meg bizonyara ugyes a maga szakmajaban...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.10. 2:50

(Dzsana Khadde)

- Öhm... Tia... tudom hogy nem kéne erőltetni a dolgot, hisz biztosan meg van az okod arra, hogy nem akarod hogy tudjam... és éppenséggel nincs is bajom vele, hisz mikortól is ismerlek?...nincs egy teljes napja sem....de ... de szerintem ez nem teljesen fedi az igazat, hogy nem csak ez bántott meg, hogy valójában van még más is... valami, ami már lent a fogadóban bántott...és ez csak rátett egy lapáttal és kiborult a bilid...
Ugye így van? Lehet, hogy hülye vagyok sokmindenhez...de nem teljesen mindenhez... érzem hogy más is van....
Nem erőszakoskodom...nem kell elmondani - rajtad áll, hogy könnyítel-e lelkeden vagy nem... Ha úgy gondolod én itt vagyok bármikor...
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.10. 9:23

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, kikötőnegyed,Filézett Harcsa fogadó
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, dél
Résztvevõk:Dzsana Khadde [Yvett], Tiarren Findalath [Hakea Ello], Shanil Argus [Schinter]

* A AKndúr érkezik a páros szobája elé... miután bekopogtatott és elmondta köszöntését, kinn várakozik, amíg ajtót nyitnak neki -.-*

* Trisha mosolyogva fogadja Shanil lábait... mintha maga is ellazulna és közelebb tolná magát a férfihoz székestül... mosolyogva válaszol vissza..*
- Hát igen... tud ám élni ez a KAndúr. Tetszik nekem... dehát nekem az első Arel papja marad akkoris...
* Simít végig Shanil arcán...*
- Hm... majd mi is élhetnénk egy cseppnyi magánéletet... nehogy már csak KAndúr és az a boszorka tehesse meg... nyos? Mit gondolsz? :)
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.08.10. 9:28

Shanil Argus

-Ohh...:roll:
Ami azt illeti miert is ne 8) Viszont most egyuk meg ezt a...

Kicsit korbenez.

-Ezt a finom etelt :lol: Kozben elmondhatod,hogy mirol szeretnel meg beszelni vagy csak ezt szereted volna elmondani :P

Iszik egy kortyot a kupabol es kivancsian varja Trisha mondandojat mikozben kisebb mozgasra sarkalja a labait :P .
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.10. 10:07

(Sal Hiddle)

*A lány a fürdőját várva feküdt az ágyán. Párnájába fúrva az arcát, csendesen nézett ki az ablakon, a csillagok fénye bágyadtan csillant meg az üvegen, mely elválasztotta Salt a természettől. Holnap nehéz napjuk lesz. Nem csak neki, hanem a többieknek is, kellőképpen ki kell pihennie magát. na és a terv is...ki fog alakulni, hogy mit fognak tenni. Csak nyugalom! A lány apró, vékony testét kirázta a hideg, így összegömbölyödött, s mint egy kiscica, feküdt tovább az ágyon. Szemei szépen lassan lecsukódtak, miközben a fürdőjét várta...*
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.10. 10:17

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk:Sal Hiddle [Layla]

* Ahogy Sal az ágyán a fürdőt várja, félig álomba merülve, két inaslegyény érkezik szobája elé... kezükben nagyobb dézsát cipelnek, mellette két nagyobb törölköző... az egyikük bekopogtat...*
- A kért fürdő a hölgy rendelkezésére áll... az úr kérdésére illatszerekkel locsoltuk fel...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.10. 19:04

(Sal Hiddle)

*A lány csukott szemhéján át is szinte látja a szoba körvonalait. A fehérség teljesen hidegen hagyja, ám mikor bekopognak hozzá, és beszólnak neki, hogy kész a fürdő, nyögve feltápászkodik és az ajtóhoz sétál. Lenyomja a kilincset, majd szinte rá sem nézve a két legényre, visszamegy az ágyhoz.*

-Kérem, a szoba közepére rakják a dézsát. Köszönök mindent. És most, kérem, ne zavarjanak...majd üzenek, ha szükségem van valamire.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.10. 21:34

(Tia)

-Bánt, hogy úgy érzem, hiába fáradok. Bánt, hogy segítő szándékkal fordulok felétek, és annyival elintéztek, hogy fontoskodó vészmadárnak hurrogtok le. Egyszerűen nem fogom fel, hogy hogyan lehet ilyen könnyelműen viselkedni ebben a veszélyes helyzetben. Shanil, Kildar, Kandúr...egykutya mind.

Ekkor Tia meghallja a lépteket majd a kopogást a ajtón. Elcsendesedik, szeméből kitörli a könnyeket, majd rögvest fölpattan az ágyról, és az ablak felé siet. Nem akarja, hogy a férfi ilyen megalázott állapotban lássa.

-Ez minden bizonnyal Kandúr. Kimenjek?

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.10. 21:48

(Dzsana)

- Fontoskodó vészmadár? Szerintem nem vagy az....És az, hogy ők hogyan viselkednek ebben a helyzetben - nos - nem vagyunk egyformák, ők is máshonnan jöttek és te is, más életünk volt eddig... Lehet, hogy ők egyedül szeretnek dolgozni, és nem nagyon tudják elfogadni a másikat olyannak amilyenek - vagy csak idő kell nekik...nagyon sok idő.... Kildarról tudom, hogy más mint amilyennek mutatja magát - belül amit elnyom magában, ott igen is érző ember lakik... Shanil .... ő úgy szintén, azt hiszem ilyen...
*A kopogásra felkapja a fejét. Feláll kinyitja az ajtót Kandúr előtt, de menetközben még odaszól Tiának.*
- Nem kell kimenned... majd szól, ha csak énnekem szánja....
*Azzal kinyitja az ajtót egy széles mozdulattal betessékeli a férfit rajta, és bezárja az ajtót.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.10. 22:04

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk:Dzsana Khadde [Yvett], Tiarren Findalath [Hakea Ello], Shanil Argus [Schinter]

* A Kandúr egy nagyobb sóhajjal a szobába lép be... hátán tartott kezeit elővonva két rózsa tűnik elő... mindkettő vérvörös, friss zöld hajtásain még harmatcseppek csillognak...*
- A hölgyeknek hoztam ajándékba. Mondják északon...: virágot a virágnak. Szép mondásnak szép mondás, ám a női nem gyönyörűségei nem hasonlíthatóak egy virágnak rejlő szépséghez sem. Bocsánatot szeretnék kérni előszőr is. Nem volt szándékom senkit megsérteni, mindazonáltal... éltem a klánomé, kötelességem megvédenem ha veszélyben érzem... akár rágalmaktól, akár egy zűrösen induló küldetéstől. Öntsünk tiszta vizet a pohárba... összeülünk majd újra, és átbeszljük a teendőket. Töviről ah egyire... azért pont a rózsát választottam, mert talán ez hasonlít leginkább hozzám és modnandómhoz... még ha szúr is és durva, talán mondandóm lényege, a gönyörűséges rózsafej kárpótol... nos hölgyek? Megbocsátanak?
* Féltérdre ereszkedik, pontosan az elf és a gladiátornő lábai elé...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.10. 22:20

(Dzsana)

*Bezárja az ajtót és odalépdel Tia mellé, hogyha bármi rosszul sülne el meg tudja védeni. De ehelyett.... ledöbbenve nézi a férfit és a cselekedetét, valamint a kezében tartott rózsát. Arca lángol, ami barna bőrén is jól látható, arca tanácstalan, nem mozdul, mintha szoborrá merevedett volna.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.10. 22:36

(Tia)

Kissé szkeptikusan fogadja a Kandúr szövegét, először nem fordul meg hallatára. Amikor viszont térdre ereszkedik előttük, felé fordul. A rózsát meglátva elmosolyodik, szemébe béke költözik.

-Kedves Kandúr, erre igazán nincs szükség. Ön nem tett semmi rosszat, sőt, úgy érzem, nem volt teljesen jogos a felháborodásom. Kérem álljon fel, semmi oka nincs a megalázkoásra.

Megvárja amíg a férfi feláll, közben lopva Dzsanára pillant, majd folytatja.

-Ugyan nemrég kísérletet tettem rá, egy kis incidens miatt nem volt még alkalmam elnézést kérnem a viselkedésemért. Egy pillanatra megfeledkeztem arról, hogy a Szürkecsuklyások oltalmazó leplének köszönhetjük pillanatnyi biztonságunkat. Remélem nem utasítja vissza kérésemet.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva