• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 77 / 120 • 1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 120

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.08.07. 17:16

(Kildar Cossagor)

*Dzsana széles mosolyát látva így szól:

-Én is nagyon örülök, hogy a barátom vagy. Jó, menjünk.

*Az utolsó kérédsre kicsit elkomorodik. Összeráncolja a szemöldökét, és gondterhelt arccal folytatja.

-Hogy mi bajom Shanillal... tudod, csa annyi, hogy egy felfuvalkodott hólyag. Azt hiszi, hogy ő az egyetlen olyan, aki képes valamire, meg nem hajlandó elfogadni, ha valaki nem akar valamit, ő meg igen. Meg azt hiszi, hogy neki miylen iszonyú hatalma van, meg hogy tudjam meg, hogy ő akármikor képes kinyírni bárkit, meg ilynek. Az a bjom vele, hogy
egy bunkó, nagyképű (*sípszó*). Ennyi.
Azt is tudom, hogy ő mit utál bennem: azt, hogy én vagyok az egyetlen ebben a csapatban, akire semmilyen befolyással nincs, és aki annak látja ami valójában. Én vagyok az, akit nem ugráltathat. eddig ő volt az ász ebben a partiban, akire mindenki hallgat, és követi az utasításait, és a kedvében jár. Én nem teszem meg ezt, és ez zavarja bennem. Vagy csak én voltam az egyetlne, aki tudatta vele midezt...

*Könnyed léptekkel halad Dzsana mellett, majd miután leértek Trisháékhoz, helyet foglal.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.07. 18:58

(Dzsana Khadde)

- Óh... nem akartam elrontani a kedved, de látom sikerült. Tudod nekem az a meglátásom, hogy két dudás egy csárdában nem fér meg... Valamilyen szinten hasonlítotok egymásra... Talán a saját rosszabbik tulajdonságotokat nem bírjátok egymáson elviselni... És megsúgom Shanil sem az akinek mutatja magát szerintem...csak ő is az érzéseit leplezi el ezzel a viselkedéssel... Igen nagyszájú, és beképzelt egy kicsit, de attól még ő is ember...akinek talán szintén szüksége van társakra - úgy mint neked...
És őt is Trisha irányítja - vagyis ha ő nem lenne, Shanil sem lenne az aki, legalább is nagyon együtt vannak és hallgat a papnőre, egy szavára ugrik...
*Mindeközben leérnek a lépcsőn az ivóba. Dzsana kedves és szelíd mosolyt küld Kildar felé, hogy szavait nem bántásként mondja - csak azt ossza meg vele amit gondol róluk. Az asztalnál egyedül Tia ül...Dzsana rá is mosolyog, de bocsánat kérően miközben leül az asztalhoz.*
- Téged meg jól egyedül hagytunk... remélem nem haragszol ezért?!...
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.07. 19:23

(Sal Hiddle)

<Mi történik velem? Miféle földöntúli mágia játszik a gondolataimmal, a csapongó érzéseimmel, mindennel ami bennem van...? Mi lehet ez? Nem ismerek magamra. Ez nem lehetek én, mintha kicseréltek volna...tényleg valami földöntúli csodáról lehet csak szó...szerelem. Mi is az? Hiszen nem ismerem az érzést. Nem ismerem a térdremegést, a félelmet...még harc, kántálás közen sem, elvégre a kezemben hatalom összpontosul...de most elgyengültem. Egy férfi tette ezt velem. Csupán egy férfi! Életem furcsaságok sorozata...>

*Sal a perceket óráknak érzi: ahogy lassan felöltözik, magára húzza a melltartóját, a blúzát és rövid, lábaiból alig valamicskét takaró lila szoknyáját. Haja most rendezetlenül omlik a vállára, de nem érdekli: minden idegszálával, összes rezdülésével a Kandúrra figyel. Várja, hogy a férfi mit javasol, hol s kikkel töltsék az este további részét...*
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.07. 19:36

(Tia)

Nem igazán bánja, hogy egy kis időre egyedül hagyják, így akad egy kis ideje, hogy nyugodtan elgondolkodjon a történteken, és egy kissé összeszedje magát. Némán nézi, ahogy korsójában a bor körkörös hullámai lassan alábhagynak monoton táncukkal, mindkét könyökét az asztalra helyezve támasztja meg állát a tenyereivel. Dzsanáék mikor visszatérnek, láthatják, hogy a varázslónő kissé elkalandozott, meg is riad amikor a dzsad lány megszólítja.

-Ó, nem, nem zavar...sőt, jól esett és szükségem volt egy kis magányra, igen. No, ha Trisha is megérkezik, akkor el is kezdhetjük a kártyapartit.

Jól láthatóan van valami, ami nyomja a lány lelkét, szemei egy árnyalattal szomorkásabbak a szokásosnál.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.07. 20:06

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, kikötőnegyed,Filézett Harcsa fogadó
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, dél
Résztvevõk: Tiarren Findalath [Hakea Ello], Kildar Cossagor [Meridian], Dzsana Khadde [Yvett]

* Trisha aggódó kifejezést öltve fárad le a fogadó ivórészébe... három csapattársát már ott találja... egy halovány mosollyal az arcán felmutatja a paklit...*
- Hmmm... milyen játékot tudtok játszani? Van egy játék... Pókernak hívják // Bocsiiii, nem ismerem Ynev kártyajátékait :oops: // Megtaníthatlak benneteket....
* Azzal ha a társaság is hajlik rá, részletes ismertetésbe kezd a kártyajátékot illetően... pártíz perc múlva ha a többiek is szeretnék, az első sort le is osztja... mindeközben Trisha mosolyogva kérdi meg DZsanát...*
- Most boldognak tűnsz... hm... mit csináltál vele Kildar? Úgy tűnik kitudódik a végén még hogy nagyonis pozitív személyiség vagy...
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.07. 20:09

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk: Sal Hiddle [Layla]

* A Kandúr mosolyogva figyeli a lány ütemes szuszogását... orrát a hajába fúrja, úgy szuszog maga is... pártíz percnyi együttlét után fáradt szemeit Sal-re emelve megszólal...*
- Csatlakozni kellene a többiekhez. Biztosan törték már a fejüket az elkövetkezendőkön... meg kellene érdeklődni mi a helyzet. meg kellene ebszélni mikor is vágnánk bele... bocsáss meg drága, sajnos többre most ne mfutja, bármennyire is szeretném...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.08.07. 20:21

(Kildar Cossagor)

*Ahogy beszélgetve mennek le Dzsanával a lépcsőn, feltűnik neki, hogy csak Tia van ott, aki el is bambul. De inkább Dzsanára fiyel, aki épp neki mond valamit. Láthatóan teljesen jó kedve lett.

-Nem rontottad el a kedvem. Csak vázoltam a helyzetet. Nem jó csapatban az ilyen kapcsolat, de ez van.

*Odalép az asztalhoz, majd leül, ám még mielőtt kérdezhetne, Dzsana megteszi. Ezután már csak a lépcső felől felbukkanó Trishára figyel fel. Megjegyzésére csak egy cinikus mosoly jelenik mg az ábrázatán:

-Látod, látod, a fejvadász is ember... kedves vagy... a végén még kiderül, hogy pozitív személyiség vagyok...

*Majd inkább a kártyázásra figyel. Viszonylag gyorsan elsajátítja a kártyajátékot, ám a játék megkezdésekor is figyel arra, hogy ne feledezzen meg a külvilágról. Néha egyik-másik társára tekint, az arcukat fürkészi.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.07. 20:50

(Dzsana Khadde)

*Közvetlenül Tia mellé ül le. Megfogja a csöppnyi kezét, mely az övében elvész. Kedvesen rámosolyodik.*
- Nem úgy nézel ki, mint akinek jót tett az egyedüllét. Szomorú vagy - vagy csak én látlak annak? Kérlek, hogy mond el ha bánt valami - úgy ahogyan én...na jó, ne igyál hozzá...
És még ... még meg sem köszöntem neked amit tettél értem! Remélem lesz majd alkalmam arra, hogy viszonozzam azt, hogy visszaadtad az életem...
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.08. 2:14

(Tia)

Kicsit megmosolyogja Trisha tréfáját, figyelme azonban elsősorban Dzsanára irányul. Nem ódzkodik attól, hogy az erős gladiátornő megfogja a kezét, ujjai kényelmesen nyújtózkodnak a kérges tenyér ölelésében. A pillanat varázslatos, Tia kicsit oldalra billenti a fejét hogy méginkább a szemébe tudjon nézni a dzsad lánynak, végighallgatja amit mondani szeretne. Mikor az italt említi, jóízűen felkacag, a melankóliája egy egy pillanatra tovaszállt, vidáman szól a gladiátornőhöz.

-Ha egy őszinte pillantás ennyi mindent képes benned megindítani, akkor csínján kell bánnom a szavakkal, még a végén táncra perdülsz:D Örülök neki, hogy jobban érzed magad, Dzsana Khadde.

Ezután minden figyelmét Trishának szenteli, bár nem igazán kenyere a szerencsejáték és a csalás lehetősége olyan csábítóan egyszerű, hogy alig bír ellenállni. De ellenáll.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.08. 2:31

(Dzsana Khadde)

<Most megint nem válaszolt... bár lehet nem kéne firtatnom a dolgokat. Talán csak nem akar róla beszélni...>
- Táncra?... Bevallom nem tudok táncolni, talán csak ugárlni...és rengne tőllem minden...- *nevet Tiára. Majd miután Trisha is megérkezett figyelmét a kártyára és a játékszabályokra fordítja. Néha fel fel néz társaira, elmereng...<de régen volt, hogy így örültem valakiknek, s így tudtam szórakozni. De még mindig hiányérzetem van, valami hiányzik innen - vagy inkább valaki...> Bátoratlanul szólal meg. Tudja, hogy egy fő szórakozását most egy kicsit lerontja...de így érzi igazságosnak.*
- Trisha...mondd... Shanil nem jön le közénk?
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.08. 8:49

(Sal Hiddle)

*A lány rábólintott Kandúr szavaira. Ő is úgy látta jónak, ha csatlakoznak a többiekhez, hiszen rengeteg megbeszélnivalójuk lesz...a küldetésükről, a feladatukról, arról, hogy ki milyen tervet eszelt ki ez alatt a pár óra alatt. Lassan az ajtóhoz sétált, majd miután lenyomta a kilincset, vetett egy pillantást Kandúrra. Szemeiben lángolt a tűz, melyet eddig senki sem láthatott: de most biztosan tudta, hogy tekintetének melege kiütközik az arcán és nem kerülheti el a férfi figyelmét.*

-Jössz velem? Megkeresem Trisháékat...-mondta halkan a lány, majd kezét nyújtotta Kandúr felé. Remélte, hogy a férfi elfogadja tenyerének forróságát és végre megérinti a szomjas bőrt, mely őrá áhítozik...-Jó lenne végre megbeszélni mit teszünk...neked már van valami ötleted?
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.08. 9:14

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk: Sal Hiddle [Layla]

* A Kandúr immáron felöltözve közelebb lép a lányhoz, majd gyengéden végigsimít az arcán... kezeiket összefonva lágyan megcsókolja az ajkait...*
- Ötletem lenne mit és hogyan tegyünk, ám a kivitelezéshez csak részben vagyok felelős... hm.. Trisháék? Keressük hát meg őket...
* Azzal kéz a kézben indulnak ki a szobából... csak annyi időre engedi el a lányt a férfi, ameddig a szobája ajtajába kulcs kerül... pár pillanattal később már a lépcsőn lefelé lépked a páros... a Kandúr mosolyogva súgja a lány fülébe...*
- Hm... Arel papnője, egy tisztavérű elf, egy dzsad gladiátor és egy mogorva fejvadász... együtt kártyázik. Ígéretes! :D
* Kezeivel óvatosan megcirógatja Sal hátát, majd közelebb lépkednek az asztalhoz...*
- Khm... úgy vélem ideje lenne megbeszélnünk a teendőket. Úgy tudom... * Itt a papnőre mutat...* a címek a zsebeidben lapulnak... ez esetben érdemes lenne megbeszélni hogyan is jutunk el oda és mikor szándékozunk. Hajnal hasadtáig a kürtőnél kell lennünk... ne feledjétek!
* Mindezt a lehető leghalkabban adja elő, nehogy a kíváncsi fülek többet kaphassanak el midnebből mint amennyit szabad. Egy dolog, hogy klánterületeken járnak, más dolog az óvatlanság...*

* Trisha rövid választ ad Dzsana feltett kérdésére...*
- Öhh... most úgy vélem nem. Pihenni szeretne... de nézzétek csak kik jönnek...
* És ekkor lép az azstalhoz az elbűvölő Sal és a gyönyörűséges Kandúr :D *
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.08. 10:18

(Sal Hiddle)

*A lány nyugtalanul nézett végig az arcokon. Keze még mindig Kandúr csuklóját markolta, s ahogy a férfit hallgatta, hirtelen elöntötte a soha meg nem tapasztalt, keserű félelem. Mi lesz, ha nem sikerül kivitelezniük a tervet, ha nem tudják végrehajtani a küldetést? Örökre itt ragadnak, vagy...végülis, mindegy, a célját akkor is beteljesíti, ha haldokolva, saját vérében csúszva-mászva kell is eljutnia Őhozzá. de mostmár nem egyedül kell megbirkóznia a gondokkal...egy félszeg pillantást vetett a mellette álló férfire, és szótlanul hallgatta mondókáját. Minden érzéke ráhangolódott a feladatra, és remélte, ezúttal nem csúszik hiba a számításba, és nem vallanak kudarcot...*
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.08.08. 18:36

(Kildar Cossagor)

*A kártyából felpillantva észreveszi a lejövő párost. Csak egy mogorva fejbiccentéssel üdvözli őket, majd inkább a többiekre fordítja figyelmét. Még egy pllantást vet Dzsanára:

-Látod, Dzsana... nem csak téged nem vesznek figyelembe...

*Majd a megszólaló Knadúrra fordítja a tekintetét.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.08. 20:47

(Dzsana Khadde)

*Trisha szavaira felnéz az épp kezében lévő kártyákból. Egy kicsit elhúzza a száját a jövevényekre, de nem tesz megjegyzést. Kildar felé fordítja arcát amikor is ő hozzászól.*
- Hát ja... van benne valami... Akkor legalább mink tartsunk össze - *kacsint a férfira és fejével int az asztalnál ülő másik két nő felé még. Ezt követően ős is a beszélgetést figyeli, de egyenlőre nem akar belefolyni a társalgásba.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 77 / 120 • 1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 120