• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 70 / 120 • 1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 120

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.02. 1:24

(Tia)

Egyáltalán nem esik a harcedzett nő nehezére, hogy a pihe testet az ágyra helyezze, annak ellenére, hogy amaz csöppet sem látszik közreműködni. Az érintésre meg sem borzong, tudata inkább a szemét vakító fénypontokkal van elfoglalva, melyek kínzó tánca lassan enyhül csupán. Tia valamennyire összeszedi magát és elsápadt ajkait remegő hangú válasz hagyja el.

-Kicsit...elsiettem...igen, kérnék.

Saját hangját is alig hallja, Trisháét pedig még kevésbé, olyannyira sípol a füle. Oldalra fordul és fölhúzza maga mellé a lábait, úgy fest, mint egy álmos kismacska.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.02. 1:36

(Trisha)

*Az elfet lefektetvén az ágyra gyors léptekkel az asztalhoz lép. A rajta lévő kancsóból tölt a mellette lévő pohárba friss vizet, majd vissza lép Tiához. Lassan felülteti, szájához emeli a poharat - és óvatosan belediktál pár kortyot. Aggódó arccal nézi, ahogyan Tia összekuporog - megfordul fejében, hogy milyen fáradt lehet ... hisz jóformán egész éjszaka fenn volt, biztosan nem ilyesmihez szokott hozzá.*
- Talán aludnod kellene egy keveset - megyek szólok Shaniléknak, hogy később legyen a megbeszélés, mert aludnod kell!
*Még megvárja a választ, de arcán látszik határozottsága.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.02. 1:46

(Tia)

A jéghideg víz, miután áthaladt a sápadt ajkak kapuján, pillanatokon belül elkezdi kifejteni jótékony hatását. Kissé bágyadt mosoly ül ki arcára, majd ismét megszólal.

-Törődésed nagyon jól esett, de nem kell aggódnod az állapotom miatt. Testem ugyan törékeny, de nem lennék Doran tanítványa, ha képtelen lennék eme hiányosságokat ellensúlyozni elmém csiszoltságával és lelki erőmmel. Különben nem érzem magam fáradtnak, csupán túl hirtelen álltam föl az imént. Néha megesik az ilyen, remélem nem estem túlzottan a terhedre.

Tia valóban jobb bőrben van, mikor befejezi Trishához intézett mondatait. Élénk, ismét kitisztult szemekkel pillant rá, a törülközőt ismét válla fölé húzza, egészen beburkolja magát vele.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.02. 21:58

(Trisha)

- Biztos jól vagy? Bőröd még oly halovány...bár szemeid már kitisztultak, élénken tekintenek rám... Na jó... ha tényleg jól érzed magad...
Nem kétlem, hogy hatalmas a lelkierőd, s nem lennél az aki, ha elméd nem lenne oly csiszolt... de tested törékeny, és hamar fárad...márpedig az éjszaka megpróbáltatásai súlyos terhet róttak rád fizikálisan.
Pihenj még egy kicsit az ágyban, hogy teljesen elmúljon a rosszulléted. Addig is elmesélhetnéd, hogy az éjszaka folyamán miért adtad be nekünk azt a mesét - és miért szöktél meg tőlle...
*Mindeközben aggódó arccal ül le Tia mellé az ágyra. Szemeiben őszinteség és kíváncsiság lobban fel. Határozottan teszi fel a miérteket, de mégis szelíden, s látszik rajta, hogy őszinte választ vár.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.03. 1:11

(Tia)

-Kérdésed jogos, bár a válasz amit adni fogok nem lesz túl izgalmas. Ha jobban belegondolnál a helyzetembe, talán nem is kérdeztél volna ilyet. Mit tettél volna a helyemben? Elárultad volna a nevedet és hivatásodat egy csapat vadidegen kalandozónak, akik közül az egyik meg is sebesített? Nem igazán célravezető magatartás, túl sok lehetőség tárul fel arra, hogy a cselekmény váratlan fordulatot vesz, ami sosem előnyös. Még így is igen nagy kockázatot vállaltam, hiszen figyelmen kívül hagytam azt a lehetőséget, hogy képzett fejvadász osztaggal van dolgom, akik nem igazán kímélnék meg egy egyszerű rabszolganő életét, ha az veszélyezteti küldetésük biztonságát. Szerencsém volt, jóindulatú lelkekkel hozott össze a sors, és úgy vélem, ti is szerencsésnek mondhatjátok magatokat, mert az bizonyos, hogy közbenjárásom nélkül néhány perc alatt az őrök kezére kerültetek volna. A kereskedő pedig...*ezen a ponton Tia arca elkomorodik, szemeit lesüti és szomorúan tekint maga elé*...méltatlanná vált szolgálataimra.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.03. 1:38

(Trisha)

- Igazad van - valószínűleg én sem tettem volna másképp - nem gondoltam bele mélyebben a helyzetedbe. ... Hogy érted azt, hogy méltatlanná vált szolgálataidra? - persze ha akarsz róla beszélni, mert látom rajtad, hogy szomorú dolgot cselekedhetett...
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.03. 1:49

(Tia)

A varázslónőn látszik, hogy nem igazán fűlik a foga a témához, csak vonakodva ad választ Trisha kérdésére.

-Nem hiszem, hogy az információ releváns lenne a helyzetünkben, de semmi akadályát nem látom, hogy megosszam veled. A kereskedő alvilági dolgokkal foglalkozott, amolyan mellékkereset gyanánt adott és vett embereket és...és elfeket szintúgy. És úgy véltem, egy olyan embernek, aki nem csupán a saját fajtársait kezeli áruként, hanem ezen felül egy oly ősi nép tagjait taszítja állati sorba, melynek én is tagja vagyok, igazán nem árt egy megleckéztetés.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.03. 2:13

(Trisha)

*Trisha arcán előbb meglepettség tükröződik, majd pedig düh és harag - ám hamar rendezi vonásait.*
- Tudtam, hogy e város a bűn és enyészet fertője, de hogy ennyire...ez felháborító és elfogadhatatlan számomra - és így már teljesen megértem tetted. Sajnálom, ha sebeket szakítottam fel benned...
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.03. 22:31

(Tia)

A papnő szavainak hatására halvány mosoly ül az arcára.

-Hazudnék, ha azzal áltatnálak, hogy elhiszem, valóban átérzed fájdalmam, törekvésed azonban kellemes és jól esik. Különben nem igazán meglepő az ilyesmi a Quironeián, csak enyhén megütköztem azon, hogy pont az én munkaadóm foglalkozik emberkereskedelemmel. És ne aggódj, nem bántottál meg ezzel. Azonban nekem van még közölnivalóm veled...mi a véleményed Sal Hiddle kisasszonyról?

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.03. 23:52

(Trisha)

- Ne haragudj, de nem azt mondtam, hogy átérzem fájdalmad, hanem azt, hogy megértem tetted. Számomra is elfogadhatatlan az emberkereskedelem, vagy inkább úgy mondjam fajkereskedelem, rabszolgakereskedelem. Tudom hogy tík elfek sokkalta büszkébbek vagytok mint mink emberek - és van mire - de hidd el, közülünk is van olyan aki átérzi és ellnezi minden eszközzel az ilyen fajgyűlöletet. És számomra minden élet ugyan olyan fontos, ugyan annyit ér...mindaddig amíg be nem bizonyosodik lelke bűnössége. S ez vonatkozik Sal Hiddle-re is. Nem mondom, hogy bűnök nélkül élt eddig - hisz mindannyian vétkeztünk már - de zavarodott, elhagyott, egyedüli lélek. S kötelességemnek érzem, hogy odafigyelésemmel, törődésemmel enyhítsek lelke zavarán, fájdalmán. Hogy megkaphassa az esélyt a normális életre. Sajnálom szegényt, amiért ennyire elvették érzelmeit a múltja történései, hogy a külső szépsége mellé oly rideg lelket kovácsolt neki az élet. Egy kicsit még jobban meg kell ismernem ahhoz, hogy többet mondhassak róla... de miért kérdezted meg? Neked mi a véleményed?
*Trisha leül az ágyra Tiával szembe, az ágy háttámlájának támasztja felsőtestét - úgy érzi hosszas beszélgetés lesz. Szelíd nyugalommal mondja gondolatait, s tekintete végig Tián nyugszik.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.04. 0:27

(Tia)

Arcán az aggodalom árnya suhan át, Sal szeszélyes viselkedése nem hagyott benne jó benyomást.

-Sal Hiddle komoly veszélyforrást jelent a csapat számára. Teljességgel kiszámíthatatlan, képtelen uralkodni érzelmein. Megértem, hogy segíteni próbálsz rajta, de hidd el nekem, ez nem fog máról holnapra sikerülni, eléggé hosszadalmas munka egy ilyen lélek összefoltozása. Olyan fenyegetéseket vágott fejemhez, ami egyszerűen tűrhetetlen, és véleményem szerint a legkevésbé sincs szükségünk arra, hogy korlátozott erejünket ilyesmire pazaroljuk. Ezenkívül az évek során olyan hatalomra is tett szert, mely ugyan nem számottevő az én szememben, azonban másoknak igenis ártalmára lehet, és semmi sem garantálja, hogy kizárólag az ellenség lesz a célpont.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.04. 0:58

(Trisha)

- Tudom hogy nem két nap, és nagyon sok munka - és természetesen rajta is áll a dolog, hogy elfogadja-e a segítő jobbomat.
Bizonyára megvan az okod, hogy így vélekedsz felőle - gondolom az idő alatt fenyegetett meg, amíg kihívtad beszélgetni... bár nem értem minek - de ha így láttad jónak...
Miféle hatalomról beszélsz? Mondj el kérlek mindent, amit megtudtál tőlle - azt hiszem jogomban áll - vagyis jogunkban áll tudni főlleg akkor, ha a saját biztonságunk forog kockán ezálltal... Miféle veszélyt hordoz magában Sal, ami káros lehet a csapatra nézve?
*Trisha arca fokozatosan keményedik meg és komolyan elgondolkodni látszik. Komolyan veszi Tia szavait és látszik, hogy a csapatát meg szeretné óvni bármitől...*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.04. 1:14

(Tia)

Észreveszi Trisha arcán a változást és örömmel látja, hogy a papnő hisz neki, és reménykedik, hogy számíthat rá ha a csapat biztonságának fenntartásáról van szó.

-A lány boszorkány. Nem foglalkoztam vele különösebben, hogy miféle szekta tagja, nem is igazán számít, véleményem szerint hasonlóan komolytalan mágiával játszadoznak mind. Bizonyos téren azonban mégsem lebecsülendő a hatalmuk és kedvezőtlen helyzetben igencsak nagy kárt tudnak okozni. Még egy dolog...egy mirtuszkoszorút láttam, melyet a nyakékén hord, ebből arra következtettem, hogy Morgena hívő, bár az is lehet, hogy trófeaként hordja.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.04. 1:33

(Trisha)

- Boszorkány? - *lepődik meg Trisha és döbbenet suhan át az arcán.* - Viszont ez már más szemszögből világítja meg a dolgokat ... hallottam már arról mire képesek. Igencsak kifejlett a színészi képességük, és hazudni is jól tudnak szemrebbenés nélkül. Ezzel a sötét, zavarodott lélekkel boszorkánynak lenni - nem is tudom ... veszélyes páros. Ki kell puhatolnunk, hogy miért került ő is ilyen helyzetbe - és főlleg ki az a személy akit meg akar keresni, kinek kilétét annyira titkolja, hogy elmondása szerint ölni is képesvolna a megkérdezéséért...
Mit javasolsz mit tegyünk vele? Mert két lehetőség van: az egyik hogy a bizalmába férkőzök és őszinte lesz velem...a másik az, hogy engemet is az orromnál vezet - s ténylegesen feláldoz céljaiért minket... - *egy aggodalommal teli felhőcske szalad át arcán* - Shanil, Kildar erős érzelmileg, de Sal nagyon gyönyörű... A férfiaktól lehet tartani, hogy bedőlnek egy szavára...és Dzsana is - ő eléggé instabil...csapongó, érzelgős...egyszer dühöng, egyszer sír...ma meg mintha vicces kedvében lett volna...
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.04. 1:39

(Tia)

-Más esetben ugyan nem tenném ezt meg, főképp tapasztalati hiányosságaid miatt, azonban most úgy döntöttem, nem szólok bele a döntésedbe. Én képes vagyok rá, hogy drasztikusabb módszerekkel csitítsam le a küldetés erejéig, azonban ilyesmit a legkirívóbb esetekben szoktam csupán tenni, ugyanis maradandó nyomot hagyhat a recipiens asztráltestén. Bélyegről lenne szó, mely csillapítja kedélyeit, amíg a küldetésünk véget nem ér. Engedelmeddel megteszem ezeket a lépéseket, de ha bármi ellenvetésed van, nyugodtan közöld velem.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva