• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Új kaland... [Archívált]

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
162 hozzászólás • Oldal: 7 / 11 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.07.16. 18:19

Üdv néktek nagyvilág vándorai!

Ha az izgalmak és dicsőség útján indultok el kérlek benneteket ne feledkezzetek meg rólam és tudassátok, mikor és hova hívnak kalandok és társak.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2006.07.16. 18:40

Úgylátom a csapat már összeállt márcsak km kéne :wink:
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorden Harunn » 2006.07.26. 1:20

Én is szívesen beszállnék már valahova :D
Gorden Harunn

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.07.27. 22:25

Üdvözletem Mindenkinek!

A mai napon megkérvényeztem Siontól a kalandmesteri státuszt - MEGKAPTAM!!!
Úgyhogy most szeretném bejelenteni, hogy van egy új KM a láthatáron!
Itt is nagyon szeretném megköszöni Sionnak a bizalmat - úgyhogy: - Köszönöm szépen!!! :merci:

Minden új tagot szeretnék arra megkérni, hogyha játszani szeretne, akkor vegye fel velem a kapcsolatot privátban vagy msn-en (msn-en csak este 9 után keressetek, mert addig a családomé vagyok!).

Viszont - itt és most szeretném a következőket leszögezni.
1. A JK-k elfogadása jelentkezési alapon történik - de szeretném ha az unatkozó regisztrált Játékos Karakterek jelentkeznének elsősorban - ha marad hely, akkor olyanok jelentkezzenek, akik 1 kalandban játszanak ami aktív (nem sok van ilyen...) - és ha még mindig marad hely - jöhetnek a többiek (karakterlap, előtörténet mindenféleképpen szükséges; de az előtöri lehetőleg ne három mondatból álljon... ha valaki szükségét érzi, akkor segítek a megírásában is :wink:
2. Karakteralkotás: ETK szerint... képzettségeket át lehet venni az UT-ből, de AF - és MF szinttel...
Kaszt-faji megkötésem sincs - legfeljebb, ha tényleg nem lenne a kalandban életképes, akkor mást javaslok - bár ezt nem hiszem, hogy megoldhatatlan lenne...
Szintek: 4-6 TSZ, Iker-, váltottkasztúnál 3-3 TSZ,
Karakterlap... lehetőleg NE az egyoldalast részesítsétek előnyben - én aprólékos vagyok....szeretem a hosszú és velős dolgokat (a 4 oldalas megfelel - vagy a 6... :roll:)
3. Ha valaki 3 napig nem reagol, és nem szól távvollétéről nekem ---> átmegy njk-ba
4. ha ezek után valaki még egy hét múlva sem jelentkezik, akkor kirakom a csapatból (ebben az esetben a helyzettől függően új JK bekerülhet a csapatba)
<Az indokok nem érdekelnek - csak jelezzen, hogy kb. ettől eddig nem lesz... a többi nem rám tartozik - megértő vagyok álltalában>

Nos, ha valaki ezekután is úgy gondolja szívesen belevágna egy álltalam félig kreált kalandba, akkor minél előbb jelezze ezt Nekem!!!

Addig is további szép napot mindenkinek!

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.07.28. 9:24

Szia!

Priviben beszéltünk, én jönnék -azaz nem én, mert engem kasztba nem lehetne sorolni, de gyogyiba igen-, a karit még ma befejezem kidolgozás ügyileg s szintre emelem elvárásaidnak megfelelően. Hogy hízzon a kis májad, hozzányomok pár részletet, hogy ne egy oldal legyen (így sem annyi) :D

Szita
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.07.30. 15:30

Talán én is jönnék... Majd msnen megdumáljuk ;)
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.07.30. 21:44

Öhm...

nyos igaz, hogy csak 3 napja lett meghírdetve a kaland, de az újoncok nem nagyon kapkodnak érte... de annál inkább a már jelenlévő fórumozók...
Abból a sok újoncból, akik regeltek és írták is hogy már égnek a vágytól, hogy játszhassanak csak ketten jelentkeztek... :shock: :evil:
Szóval van két újoncom és négy már valahol játszó jelentkezőm meg egy fő aki nem játszik sehol sem, de már régi tag - szóval nem várok tovább, mert már mindenki ég a vágytól (én is) - és még a bemesélést is meg kell kreálnom - ezennel lezárom a jelentkezést és indul a banzáj... :twisted:
Legközelebb gyorsabbnak kell lenni - bár tudom nyaralás és miegyebek, de ez van...sry....

Yvett

U.i.: akinek valami keresetlen szava lenne hozzám ez miatt legyen szíves pribátban megejteni!!! Köszönöm
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.07.31. 10:37

Hála és köszönet, hogy bevettél. :) Mikor lesz nyilvánosan is elérhető, hogy kik lesznek még benne felhasználónévileg?
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.07.31. 12:28

Szitakötõ írta:Hála és köszönet, hogy bevettél. :) Mikor lesz nyilvánosan is elérhető, hogy kik lesznek még benne felhasználónévileg?

//OFF

Ez itt egy kicsitt off téma, de remélem nem dorgálnak meg nagyon érte...
"Hivatalosan", csak akkor tenném közzé a dolgokat, amikor mindenkitől megkaptam mindent... ugyanis egy kicsit hiányosak a dolgok---> szal aki tartozik bármivel is, az csipkedje magát :roll: - persze aki szólt, hogy késik, arra nem vonatkozik

Yvett

OFF vége//
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quarion Galanodel » 2006.08.01. 8:45

Mivel az indulóban lévő kalandomban még mindíg van hely, ezért újra meghirdetem: 5. Tsz-ű karaktereket várok, jelentkezni lehet msn-en vagy pm-ben.
Quarion Galanodel

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2006.08.01. 18:03

//to Yvett de Crei

Hali! Felvettelek MSN-re, szívesen beszállnék a kalandodba.
szerk: Affene, most olvastam vissza gondosabban :( ! Tudom, hogy nem neked kéne "rohangálni" a játékosok után, csak korábban írtam hogyha lesz modul küldjetek egy mailt, mert eléggé hosszú ideig nem jelent meg km, és nem így egy idő után nem nézegettem olyan gyakran ezt a site-ot.
~sigh
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shirin Horha » 2006.08.08. 17:19

Lithas!

Nemtudom,kinek van még üres helye a kalandjában,de szivesen kitölteném azt!!!emailben,vagy pmben szóljon az a KM,aki hajlandó bevenni...köszike előre is...
Shirin Horha
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 423
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Randal » 2006.08.09. 13:05

Üdv néktek!

Én frissen regeltem, és már nagyon szeretnék játszani, úgyhogy, ha van olyan KM, akinél még van szabad hely, akkor legyen olyan kedves, hogy szól, mert szivesen beszálnék! Ezenfelül, ha úly kaland indúl, az is nagyon érdekelne.
Randal

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dianne » 2006.08.15. 9:53

Ave mindenkinek!

Igen régen jártam már az oldalon, jó ideje nincs netem sem. Azonban megpróbálnám hamarosan folytatni a kalandom, persze kérdéses, ez az elképzelésem mennyire fog sikerülni... Majd meglátjuk, ez nem csak rajtam múlik. Viszont már régen is volt egy-két emberke, aki jelentkezett, de nem írt egyáltalán, így a helyükre új embereket keresek. Akit érdekel esetleg a dolog, attól kidolgozott karakterlapot szeretnék -illetve egy PM-et-, lehetőleg valami inkább harcos beállítottságú karakter legyen!
Ha sikerül a dolog, egy lassabb folyású kalandra lehet majd számítani, de lehetőleg olyan jelentkezzen, akinek az írására nem kell majd "heteket" várni!

Sig
A férfi a világot akarja uralni, a nõ csak a férfit...
Dianne
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 77
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syrocco » 2006.08.16. 18:23

Dianne írta:...lehetőleg valami inkább harcos beállítottságú karakter legyen!

Ez pontosan mit takar magában? Harcos/Harcművész karakter, vagy csak ne legyen pacifista?
Már ha megkérdezhetem... :roll:
Syrocco

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
162 hozzászólás • Oldal: 7 / 11 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

Vissza: Archívált Fórumok