• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 69 / 120 • 1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 120

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.07.28. 11:40

(Tia)

Kicsit rosszul esik neki a fogadós durvasága, de igazából megszokta már ezt a hangnemet az emberektől. Óvatosan, halkan szól hozzá ismét.

-Megértem, tisztában vagyok vele, hogy nem egyszerű dolog, egy kádnyi tejre azonban nem lesz szükség, jóval kevesebbel is beérem, hiszen könnyen higítható. Elnézést, nem akartam kellemetlenkedni.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.07.28. 11:49

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, kikötőnegyed,Filézett Harcsa fogadó
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, reggel
Résztvevõk: Hakea Ello [Tia]

* A fogadós egy fokkal lágyabban szólítja mg a lányt.. nagy szusszanással kezd bele...*
- Hm... nem lesz olcsó. Egy aanyat kérek most, és utólagosan még öt ezüstöt. Ha most csúsztat egy érmét... egy óra múlva már élvezheti is a fürdőjét.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.07.28. 16:57-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.07.28. 13:02

(Tia)

Nincs igazán nagy lelkiismeretfurdalása amiatt, hogy olyat enged meg magának, amire a legtöbb embernek évekig kellene kuporgatnia. Kedves, magabiztos mosollyal adja oda mind az egy aranyat, mind az öt ezüstöt...csekélyke ár a gyönyörért, melyben cserébe része lehet. Elkéri szobakulcsát, elköszön a többiektől, majd felballag a lépcsőn, megpróbál nem rálépni a köpenye szegélyére.

<Te jó ég...lassan tényleg el kéne vinnem szabóhoz. Remélem majd tudok rá időt szakítani. Addig házilag kell elboldogulnom vele...>

Felérve ajtaját résnyire nyitvahagyja, majd miután kinyitotta az ablakot és a huzat megtöltötte friss, tengeri levegővel a szobát, törékeny dolgokkal megrakott hátizsákját óvazosan az ágyra helyezi. Miközben vár az ígért fürdőre, leveti magáról a túlméretezett palástot, előhúzza díszes tőrét majd kissé fancsali arccal nekilát a hentesmunkának...Elég sokáig szenved az anyaggal, nem igazán ért a dologhoz és eléggé ügyetlenre sikeredik, ráadásul a bal felén rojtos lett a vágás...sebaj, még mindíg jobb, mintha lépten nyomon elesne benne, bár így is túlságosan bő a darab. Éppen a tükör előtt méregeti a megcsonkított barnát mikor végre felhozzák neki a fémkádat és beletöltik a vízzel higított, lágyan gőzölgő tejet. A törülközőt átvéve ad némi borravalót az inasoknak, majd miután elhagyták a szobát, megkéri őket, hogy egy órácskáig ne zavarjákm de az ajtót hagyják résnyire nyitva, a levegő végett. Visszasétál az ágyához, még egyszer végigtekint magán a tükörben és hamar lekapkodja magáról a ruháit. A kádhoz lépve ujjaival végigsimít az épphogy kisimult folyadék felszínén, majd óvatosan belemártja kecses lábfejét, finom, táguló karikákat rajzolva ezzel az elcsendesedett felületre. Végül szemeit behunyva teljesen elmerül a lágy ölelésben, egy pillanatra a felszín alá bukik, majd ismét kiemelkedik a tejből, mély levegőt véve, aranyszín haja csillogó takaróként borul gömbölyű kebleire. Lábait kilógatja a kádból, és mosakodni kezd, talpától lassú, lágy mozdulatokkal haladva fölfelé.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.07.28. 15:34

(Sal Hiddle)

<Nem hittem volna hogy ilyen gyönyör is létezik...nem hittem volna, hogy egyszer egy ilyen férfi karjai között találom meg mindazt a boldogságot, amit elveszítettem...és még most is alig tudom felfogni, hogy Ő ittvan, és...és...olyan mintha valamit felgyújtott volna bennem, amit még soha, senki, egy szeretőm sem...egy sem. Mintha éreznék valamit, egy gyermeteg remegést végigfutni a testemen, a hátamon, a karjaimon, melyekkel szorosan magamhoz ölelem, nehogy vége szakadjon a pillanatnak...nehogy felébredjek, hiszen ez csupán álom lehet, egy gyönyörű álom, tele vággyal s szenvedéllyel...csak ne érjen véget soha, soha ez az éjszaka...>

*Sal érzi, hogy Kandúr ujjai a lila alsónemű alá tévednek. Felsikolt, tenyerét az arcára szorítja, a kéj egyszerűen felfoghatatlan a számára, ahogy önkívülten fekszik az ágyon és már alig tud magáról. A szenvedélye a tetőfokára hágott, révülten rázkódik és élvezi, amit a férfi az ujjaival csinál. Élvezi, és várja a folytatást...*
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.07.28. 16:57

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk: Sal Hiddle [Layla]

* A Kandúr egy nagyobb rántással bevégzi művét: pőrén, csupaszon fekszik belégabalyodva a lány... pár pillanatra be is fejezi a csókolgatást és lejjebb hajol... kezével továbbra is a lány ágyékát simogatja, ám a kényes pont éppen fejmagasságba kerül... a férfi enyhén borosdás arca a lány lábai közé hatol, és kellemesen csiklandozza meg az érzékeny pontokat... hamarosan a Kandúr nyelveivel is nekiesik a lány izgatásának... mindeközben kezeivel még vadabbul hergeli Sal-t...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.07.28. 18:16

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk: Hakea Ello [Tia]

* Miután Tia ajtaján kopogtatnak, a lány az ajtót kinyitva két inast lát... kezükben súlyos öntöttvas kádat hoznak. A szoba //... Ugyanolyan mint a Kandúré, csak öhm.. kevésbé romantikus :D // végébe helyezik az alkotmányt... az egyik fiú lágyabb hangon szólal fel...*
- Pár pillanat és itt is vagyunk a tejjel...
* Pár perc elteltével a két inas négy nagy fából készült vödörrel érkezik... mindannyiban több liternyi hófehér tej. Az elf lány óhajának megfelelően a kádba töltik, majd vízért rohannak, hogy 1:3-hoz arányban felhigítsák... nemsokára Tia már a mézédes egzotikummal körülfont testtel pihenhet mindebbe. Ahogy mosakszik, hírtelen kopogást hall az ajtón... Trisha hangja hallatszik...*
- Khm... úgy beszéltük, megbeszéljük az elkövetkezendőket... az egy órának vége... bejöhetek?
* Ám még mielőtt a lány választ adhatna, a papnő kinyitja az ajtót és oldalazva belépked rajta, majd bezárja maga mögött... arcán egy cseppnyi meglepettség látszik, de érezhetően nem amiatt, hoy meztelenül találja az elfet...*
- Az ott... tej? :?

* Mindez alatt Shanil Dzsanát és Kildart keresi fel... az utóbbival néhány keresetlen szóval közli, hogy gyűljön össze a társaság a papnő és az ő szobájában... az előbbivel pedig némileg lágyabban, ám lényegretörően adja elő ugyanezt...*

//... Akik maradtak JK-knak mondom: Yvett, Meridian! Ti tudtok egymással beszélgetni Shanil társaságában. Hakea, nyugodtan írd meg a reakciódat és ha nagyon unod magad, nyugodtan vedd át Trsha irányítását és írj amit szeretnél, hogy aztán kettesben csatlakozhassatok az előbbi háromhoz... És tényleg VEDD ÁT trisha irányítását is, merha punnyacc ahelyett hogy írnál jól megraklak! :lol: Layla és a Kandúr mindez alatt ténykedik, számukra még nem telt el csupán 10 perc, ők még korábban tartanak, így róluk még nem tudok semmit modnani, majdha visszajöttem... Layla drágám, mivel ucse leszel, ezért neked csak egyetlen reagot tudok figyelmedbe ajánlani.. az uccsó reaomra tudsz írni. Ment sok-sok pm! Addigis ameddig nem vagyok mindenkinek jó... időtöltést! :) ... Yvett! A Haonwell kaland végén instrukciókat találsz ifinre vonatkozóan! Hajrá előre is! :P ...//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.07.28. 21:28

(Sal Hiddle)

<Nem, ez nem lehet igaz...biztosan álmodom. Nem hiszem el! Ilyen élvezet, ekkora gyönyör nem létezhet! Ez csak egy illúzió, mégis milyen szép, én nem akarok felébredni...ahhoz úl jó minden, túl izgató, túl kéjes, és rettentően vágyakozó...érzem ahogy a nyelve eljuttat a csúcsra, szinte látom magam, ahogy aléltan fekszem, önkívületben sikoltok a folytatásért...olyan jó, olyan szép, bárcsak a valóság lenne...és soha, soha nem érne véget...>

*A Sal-ben lejátszódó édes gyönyör a tetőfokára hág. Már nem tud mit kezdeni magával, felkapja az ágyon pont mellette lévő párnát, és izzadó arcára szorítja, úgy sikolt, hogy senki ne hallhassa, mégis kiadja magából a forró mámort. Érzelmei belehasítanak a szívébe: hiszen ő is csak ember! És ahogy egyre közeledik a tetőponthoz, ahhoz ahonnan már nincs visszaút, sem menekülés, egyenesen bele a szenvedély árjába, a lány sebezhetővé válik -és egyre érzékenyebbé minden kéjes, feltüzelt érintésre...*
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.07.29. 23:24

(Dzsana Khadde) és (Shanil) -//csak meg ne bánd Tyss!!! :twisted: //

*Épp elnyúlt az ágyon, s pihentetően behunyta szemét, amikor is kopogás hallatszott az ajtótól. Kissé mérges fejjel nyitotta ki az ajtót és meglepődött amikor meglátta Shanilt. Szavain pedig még jobban - hogy ő menjen be a szobájukba? <De hisz egy óra pihenés volt ígérve - és jó ha 10 perc eltelt belőle - vagy mégsem?>
- Jó - megyek... - *morogja az orra alatt. Visszalép, magához veszi kardját, maga mögött bezárja szobájának ajtaját, kulcsát a zsebébe csúsztatja, és úgy indul Shanil után. Belépvén a szobába meglepően Tapasztalja, hogy csak ketten vannak. Kicsit zavartan megköszörüli torkát, de azért leül az ágyra, kardját maga mellé támasztja. Hogy a csendet megtörje és leplezze kis zavarát beszélgetésbe kezd a férfival.*
- És Trisha hol van? Ő nem lesz jelen a megbeszélésen...és a többiek?
*Shanil kicsit felvonja szemöldökét a kérdésen - látja a lány zavarát, de nem teszi szóvá.* <A fene sem érti a nőket... őt meg főlleg nem.... egyszer ilyen, egysze olyan... na majd elválik idővel melyik is az igazi énje...>
- Trisha Tia-ért indult, Kildar is hamarosan itt lesz - legalább is - én szóltam neki, hogy jöjjön... Sal és Kandúr - nos róluk nem tudok semmit - de ahogyan egymásra néztek - nos eltudom képzelni mit is művelhetnek...
*Sal nevét lágyan ejtette ki, de Kandúrét már keményen. Tekintete nem tükrözött érzelmet - legalább is Dzsana nem fedezett fel rajta semmit - csak egy kicsit kínosan érezi magát a férfi vizslató tekintete révén.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.07.31. 12:47

(Dzsana Khadde) és (Shanil)

- Aha -*válaszolja Dzsana Shanilnak kedvtelenül. Arcán látszik, hogy dühös picit valamire, viszont hamar el is múlik belőle* - És addig, míg a többiek nem jönnek meg? Mit csinálunk? Nézzük a földet némán? Vaaagy...?
<Vagy mi?...már megint kezdi a kétértelműséget> - *gondolja magában Shanil. Arca még mindig ugyanaz a szenvtelen tekintetet sugározza, úgy szól a nőhöz.*
- Vagy esetleg mesélhetnénk magunkról, hisz eddig semmit nem tudunk egymásról. Érdekelne, hogy nő léttedre hogyan váltál gladiátorrá?
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.07.31. 13:01

(Tia)

//Küldtem pmet, sry a parasztkodásért de aznap elég pipa voltam. Nemtom hogy Trishát mennyire tudom eljátszani, nem ismerem a karit annyira. Azért próbálkozom ^^ //

A papnő hangját meghallván kicsit meghökken, olyannyira ellazított, hogy éles hallásának dacára nem érzékelte közeledését. Egy kissé hirtelenre sikeredett mozdulattal összegömbölyödik, térdeit behúzza a mellkasához és elsüllyed a tejben, épphogy kilátszódnak szemei. Jól láthatóan nagyon zavarban van, arca egyre pirosabb árnyalatot ölt. Egy rövidebb hatásszünet után kissé jobban kiemelkedik, majd végigtekint a padlót tarkító tejtócsákon és alig hallható, szende hangon szólal meg, ami által igencsak nevetségesen hat az enyhén cinikus hangvételű válasz.

-Mint láthatod, minden bizonnyal az :? . Egy kicsit elbóbiskoltam, nagyon fáradt vagyok, szükségem volt egy kis kikapcsolódásra. Egyébként nem próbáltad még a tejes fürdőt? Olyan üdítő, mint a friss forrásvíz, mégis egészen más érzetet kelt amikor hozzáér az ember bőréhez. Ajánlanám, hogy próbáld ki, bár sejtem, hogy Arel papnője inkább a forrásvíz mellett teszi le voksát :wink: .

Trisha válasza eléggé unottnak tűnik, mégis kissé zavarba ejti a lány prűdsége, mely tiszta szépségével párosulva igazán lenyűgöző hatást kelt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hakea Ello 2006.08.01. 22:32-kor.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.07.31. 17:47

(Sal Hiddle)

*Fura fények. Tétován villantak fel a sötétben, némán pislákoltak a tűzforró éjszakában. Ijesztő volt, mégis gyönyörű, lenyűgöző és riasztó egyszerre. Sal halkan pihegve nézte a sötétség mézédes fényeit. Nem értette. Nem foghatta fel. Még mindig nem. A forróság teljesen megbénította, a lány a párnát mostmár gyorsan emelkedő-süllyedő mellkasára szorította, és halkan sóhajtott. Érezte a tagjaiban lüktető vágyat és szenvedélyt, és élvezte a pillanatokat. Élvezte Kandúr érintéseit, azt hogy ott van vele, hogy vadul csókolja. De a kéj már átlépett egy másik dimenzióba -Sal csak halkan pihegett, szuszogott, mert a gyönyör már nem engedte mozdulni. Édes fények ragyogtak felette...bearanyozták a fülledt éjszaka tüzes levegőjét.*
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.01. 22:56

// Kicsit szerepet cseréltünk - így nem unatkozunk és nem kell magunkkal beszélgetni - :roll: :D //

(Trisha)

- Hát nem akartalak a kérdésemmel megbántani, csak meglepett... A Te finom bőrödnek bizonyára jólesik ez a kényesztetés
És igen - jól gondolod, előnyben részesítem inkább a forrásvizet - bár ezt is szívesen kipróbálnám... - ha olyan mint amilyennek elmondod, rám is rámférne egy ilyen kikapcsolódás... de sajnos mennünk kellene Shanilék már bizonyára várnak a megbeszéléssel ránk.
*Hangjából kiérződik, hogy szívesen elnyúlna ő is a tejben, de hát fontosabb dolguk is van, mint bőre kényesztetése...*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.01. 23:08

(Dzsana Khadde)

*Shanil kérdésén elhúzza a száját és igen fájdalmas vonás jelenik meg arcán. Gondolatai visszatérnek gyermekkorára, és főlleg oda, ahol élet-és halál között nyakig betemetve a homokba megmentették életét...és ... sóhajtott egyet. Bánatos arccal felkelt az ágyról odament az ablakhoz és kibámult. Súlyos percek teltek el mire megszólalt - és Dzsanának inkább óráknak tűntek az emlékezéssel teli percek.*
- Nem volt fényes gyermekkorom... egyetlen esélyem az életre ez volt...hogy kardot ragadok és parancsra kimegyek az arénába - ha élni akartam~márpedig akartam~ meg kellett tennem. De nem bántam meg... elejétől fogva jól bántak velem, barátaim is lettek, sőt állandó harctársaim - és szinte apa-gyermek viszony kötött felkarolómhoz... de már...
*Hangja elcsuklik, keze ökölbe szorul. Shanil nem láthatja arcát, mivel háttal áll, így becsukja szemeit, hogy a bennük felgyűlt könnyeket kipréselhesse belőlük, s azok végig gördülhessenek az arcán némán.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.02. 1:06

(Tia)

Kissé ismét elpirul a bók hatására, zavarát alig tudja leküzdeni.

-Ha itt végeztünk, akkor minden bizonnyal lesz időnk bőven nyújtóztatni tagjainkat, feltéve ha nem hánynak minket kardélre az első utcasarkon...Ha épségben átvészeltük a vihart, akkor elrendezem, hogy megismerhesd te is ezt a kivételes érzést. De most megkérhetlek arra, hogy fordíts nekem hátat egy pillanatra? Nem zavarsz, ne értsd félre, mellesleg igazad van, sietnünk kéne, máris felöltözöm.

Egy biztos mozdulattal föláll, majd átlépi a fémkád peremét. A hirtelen mozdulattól elszédülve az ágyhoz andalog, közben tessék lássék magára tekerve egy törülközőt. Az ágy kissé panaszosan nyög fel, mikor az elf teste ráesik, majd lecsúszik onnan, kis térde nagyot koppan a parkettán. A törülköző immáron nem fedi a hátát, fölfedve a lapockái által alkotott háromszög közepén elhelyezkedő cirádás, idegen hatalmat sugárzó tetoválást.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.02. 1:15

(Trisha)

- Hm...ajánlatodon majd még gondolkodom ...
Hogy elforduljak? Persze, ha neked így jobb - bár én nem vagyok szemérmes, de hát nem vagyunk egyformák...
*Azzal hátat fordít az elf lánynak. Az ágy panaszos nyikordulására - és a térdek koppanására azonban rögtön megfordul... megpillantja az elf hátán ékeskedő hatalmat sugárzó tetoválást - homlokán ráncok keletkeznek - de figyelmét rögtön el is tereli. Úgy tesz, mintha semmit nem látott volna, aggódó képpel közellép hozzá, hóna alá nyúl - úgy segíti fel az ágyra.*
- Megszédültél? Mi a baj? Hozzak inni? ... Gyere feküdj le az ágyra, úgy hamarabb elmúlik a rosszullét.
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 69 / 120 • 1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 120