• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 71 / 72 • 1 ... 68, 69, 70, 71, 72

HozzászólásSzerző: Fény » 2006.07.01. 13:06

(Sielle, a Villámkezű)

*Sielle, leginkább nem gúnyolódni akart, hanem egyfajta álcát kialakítani. Ha minden működőképes lett volna Yvoria tökéletes úrihölgy lett volna, Carolina társalkodóhölgy, a többiek teströk, ő maga pedig szolga vagy rabszolga. Nem lett volna tökéletes, az biztos, lévén legalább valami egyenruha kellett volna, vagy hasonló, de a semminél hihetőbb és már itt lett volna valami alibijük, ha Toronban esetleg kiszúrják őket és utánnuk nyomoznak.*

- Csak két szoba? Az kevés lesz... Akkor azt hiszem mi inkább...

*Valahol itt kezdenek el belecsacogni a többiek is. Sielle, csak lemondóan sóhajt egyet, majd bólint a fogadósnak.*

- Kivesszük...

*Unott, kissé rosszalló arccal hallgatja végig a beszélgetést. Mikor Yvoria és az idegen távoznak, szíve szerint lefejelné az első keze ügyébe kerülő tárgyat, de ez sajnos most nem megoldható...*

<Nah, ennyit a nemes hölgy álcáról...>

*Végül Nichenhez fordul és halkan megszólal.*

- Ha van benned egy cseppnyi jóérzés, most azonnal megfojtasz... Könyörgöm...

*Leejti a vállait és nagyot sóhajt.*

- Ennyit az álcáról.
Fény

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.07.01. 15:10

Résztvevõk: Mindenki

Nichen:
Sielle felé fordul és megvonja a vállát.
-Nem tudok mit csinálni...ha igy látja jónak,akkor igy lesz,de azért ne legyél még öngyilkos...
Aztán elindul fel felé a szobája felé.
-Ne haragudjon Ivoria kisasszony,de most pihennem kell egy kicsit.Igy nem tudom elkisérni a piacra.

Ahogy Nichen felért Syil jön lefelé a lépcsőn
-Ha nem gond Kisasszony,akkor önnel tartanék a piacra. 8)
...
Az úr is velünk tart?
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.07.05. 17:22

(Miro)

-Itt találkozunk velük, nem szükséges lehívni őket.

//Lent az ivóban//

-Magamat nem mondanám kalandozónak, bár apámtól örököltem valamicskét a nyughatatlanok véréből. Be is avathatom önt...egy pillanat.

Sajnálattal veszi tudomásul, hogy a lovag nem tart velük, haragudni nem haragszik rá, azonban nem igazán szeretne egyedül menni az idegennel. Syil felmenti őt, örömmel elfogadja a segítőkészségét.

-Természetesen, semmi gond, Syil úr :) . Egyébként igen, velünk tart. De hiszen még nem is ismerik egymást...
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.07.05. 19:42

(Oxeet Asolay Ozpa)

*Beszélek a csapossal hogy mégsem kérem a vizet, csak majd este vacsora után.
Mikor találkozok a férfivel akivel még szerencsére nem sikerült szóváltásba keverednem és tisztázódik hogy velünk jön felveszem a kedvesebb modorom és bemutatkozok neki.*

-Üdvözlöm, önnek még nem mutatkoztam be.A nevem Oxeet Asolay Ozpa és a nem túl távoli Dzsad Birodalomból jöttem mint kalandozó és a Toroni fővárosba tartok.Ehhez keresek valami munkát hogy az abból származó pénzből folytassam utam.
-De ha nem jön más akkor iduljunk el a piacra, mert erre felé gyorsan sötétedik és nem valami biztonságosak az utcák ijenkor.

*Út közben az idegen alakot is faggatom.*

-És ön hogyan keveredett ide és honnan, ha szabad kérdeznem?Bocsássák meg túlzott kíváncsiságom, de mint kalandor célom az is hogy minél több színesebb és érdekesebb emberrel találkozzak és tanuljak tőlük.

//Shini, másold már be légyszi Syil karakterleírását mert nem találtam.//
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.07.05. 20:27

Felkap egy barna szinű utazó köppenyt,amivel védekezik az eső ellen majd elindul veletek a piac felé.
-Hivjon Syil'Drunnak.Akár csak maga én is kalandor vagyok és járom a nagy világot.Jelenesettben a kisasszony megkért egy kis dologra és mivel a nem szép dolog egy gyönyőrű nemes kisasszonynak nemet mondani igy vele tartok az utján.

Az uton hála az esőnek nincsenek sokan ugyan akkor ez igaz a piactérre is.Csak néhány bolt van nyitva valószinűleg ezek lehetnek az elegánsabb és drágább helyek,amik már évek óta szolgálják a betérő vendégeket.

Syil:
jóképű harminc év körüli férfi.Rövid fekete haja van mogyoró barna szemekkel. Olyan száznyolcvan centiméter magas, izmos és arányos testalkata arra enged következtetni, hogy vagy ilyen jó tulajdonságokat örökölt a szüleit?l vagy kell?en foglalkoztak vele. Fekete szeméből kedvesség sugárzik.Most egy fekete nadrágot hord és egy fehér inget.Ruháin látszotdik,hogy kissé kopottak,de azért birják még a strapát.Oldalán egy egyenes kard látható diszes markolattal,bár azon is meglátszik már az idő fogai rágta nyomok.

//ti mivel is védekeztek az eső ellen? :P fény ha jöttél ird meg,hogy jöttél :P és irjátok meg,hogy mit szeretnétek....paraszti ruha nincs,de normális kalandozó bőrből készült verzió pl kapható egy kcisit drágábban mint a megszokott földi árusnál.//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.07.06. 6:28

(Oxeet Asolay Ozpa)

*Mikor kilépünk a fogadóból szomorúan látom hogy még mindig esik.Engem a turbánom és a vastag, több rétegű öltözékem megvéd az esőtől, de ránézek a szépséges Ivoriára és ha őt nem védi semmi vastagabb öltözet, leveszem palástom ás a fejére terítem, mely nagy méretei miatt szinte az egész testét beborítja.

-Parancsoljon. Ez megvédi az esőtől amíg nem veszünk egy ruhát magának és valami palást félét ami megvédi az esőtől.Ha meglátta hogy melyik ruhát szeretné megvenni előbb szóljon nekem és én lealkudok az árából.

*Majd Syil felé irányul tekintetem.*

-És mi az az apró dolog amit ennek a bályos hölgynek tesz meg?
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fény » 2006.07.06. 20:46

(Sielle, a Villámkezű)

*Lévén az ég egy adta világon semmi kedve nincsen, még egy napot végigrostokolni egy fogadóban vagy rendházban, vagy fene tudja, hol voltak tegnap éjjel... Minden esetre mozgásra vágyik, így, ha Syil meg, akkor talán ő is mehetne velük. A tegnap használt lehasznált, itt - ott már lyukas lópokrócát a fejére terítve követi a töbieket. Nem nagyon kóborol el, de azért nem is közvetlen mellettük halad, inkább néhány méter lemaradással.

Az is megfordula fejében, hogy, talán segíthetne Bedalnak a pénzszerzésben, de aztán meggondolja magát inkább. Ha eléállna egy nagyobb zsákmánnyal, biztosan megkérdezné honnan van és akkor esetleg kellemetlen helyzetbe kerülne. Meg minek keresse a bajt, ha nem kötelező. Bedal meg amúgy is morcosan reagált, a segítsége felajánlására, hát akkor most megpukkadhat, olda meg maga a dolgot, ha ez minden vágya... Pedig igazán nem nehéz egy jó lókupecet találni a városban, és onnantól meg lenne oldva a problémájuk is...

A piacon nem nyúl semmihez, csak nézelődik. Egy részről egy árva vasa sincsen, másrészről pedig hiányzik a fenének, hogy olyankor is lopással vádolják meg, amikor kivételesen semmi köze nincsen hozzá.*
Fény

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.07.08. 15:08

(Nichen de Azadyr)

*Felmegy a szobába, majd rágyújt egy pipára, és bámul kifelé a szoba ablakán, amin csordogáál lefelé, ezzel kicsit elmosottá téve a képet az istenek egéből hulló esővíz.

<Talán hiba volt, hogy itt maradtam, és nem mentem el a kisasszonnyal? Nem tudom... de majd az idő megadja a választ... de ha az a ferdeszemű, füstösképű dzsad csinál vele valamit, át megkeresem, és... de azért remélem nem fog semmi történni... és Bedal hol lehet már?>

*Ilyen gondolatok járnak a fejében... most veszi csak észre, hogy a pipafű elfogyott a pipából, így kitisztítja a fa alkalmatosságot, és elteszi. Utána csak mered maga elé, tudatát betöltik a gondolatok, és a házak tetején, illetve az utcán kopogó eső monoton hangja...
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.07.10. 13:48

Syil:
-Az az apró dolog legyen a küztem és a kisasszony közt megmaradó titok ;)

sziatakötő:
Mész csak a magad fejed után,hogy végre megtalálhasd az utat,amit járnod kell...Vhogy úgy hozta a sors,hogy ismét Ifinbe hoztak a lábaid...Ifinbe,ahol nem a legjobbak az emlékeid.Az ifini piacon sétálgatva nézelődsz mikor csak azt veszed észre,hogy vki neked jön.Megforudszl és egy kis koszos kölköt látsz,aki sűtűn elnézést kér aszisz nyelven...
//igen újabb jk ;)//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.07.12. 13:38

(Harnuur)

<Hm, hm...Ez olyan ismerős...Honnan is...?>
Nézi a kölyköt, aztán fintort vág
<..zsebtolvaj...?na majd kiderül!>
Vehemensen megfordul és bár kissé el van késve, utána ered.
<Elkapom....kirázom a kis lelkét...Nem...Csak megnézem, ellopott-e tőlem valamit....Hogy azt magamon kéne megnéznem? Kit érdekel! Biztos lopott. Ha meg nem, arrébb billentem a hátsóját.>
Még azt sem nézi közben, hogy vajon ő kit lök meg célja elérése közben. Az eső meg hadd essen, őt nem zavarja, kicsit vizes lesz, majd megszárad...
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.07.12. 17:40

(Miro)

Oxeet kedvességét egy kedves mosollyal jutalmazza, elfogadja a palástot, bár majdnem elveszik benne, hisz' olyan csöppség.

-Nagyot csalódtam magában, köszönöm a palástot, nagyon figyelmes öntől. Ami a ruhát illeti, nos azt tanácsolták nekem, hogy valami egyszerűbb öltözéket viseljek a Háromfejű birodalmában, ugyanis könnyedén érhetnek atrocitások. Egy egyszerű, polgári ruhára gondoltam, szürke avagy barna színben, nagyon nem lesz mit alkudni rajta véleményem szerint.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.07.12. 21:03

szita:
a kolok miutan latja,hogy igen merges arcot vagsz el kezd futni...Utana eredsz es amikor mar eppen beeerned egy kisebb csapatba utkozik a kolok es azon belul is egy igen vekonyka kis koszos masik kolokbe.El is esik a kolyok,de aztan felall es fut tovabb...

Feny:
Nem tod,hogyhonna bukkant elo egy veled kb egy magas szinten koszos kolyok,aki beled rohant majd szo nelkul felall a foldrol es fut tovabb...Erzed,hogy a zsebed mintha nehezebb lett volna egy kicsivel...

Hakea,Nekro:
Ezt az utkozest ti is latjatok...Ugy nez ki ma olyan nap van,hogy mindenki csak beletek rohan...Legalabbis Siellebe...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.07.13. 7:53

*Vissza mosolygok a hölgyre.*

-Csalódott bennem miért?

-Hát igen, praktikusabb lenne egy egyszerűbb ruha, de én valami erős anyagút ajánlanék, esetleg bőrt. Az az igazi kalandozók ruhaanyaga. :wink:

*Épp ekkor botlik Siellbe az a koszos ki gyerek aki akár az ikertestvére is lehetne.*

-Jól vagy kölyök? Úgy tűnik ma mindenki beléd botlik. :D
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.07.13. 9:56

(Harnuur)

Az éppen élőkből elé bukkanó úttorlasztól ránc kél homlokán, vizes haját hátracsapja
-Félre mind vala, vagy Harnuur pakol!-azzal felkapja a kis koszos lánykát, hogy arrébb tegye, majd hogy aztán futhasson a kölyök után tovább
<Ezek is az út közepén tudnak megállni! Tömeg! Utálom a tömeget!>
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.07.15. 13:47

(Miro)

-Kellemesen csalódtam önben, az első benyomásom nem volt túlságosan pozitív önről.

<Ha azt hiszed ennyivel elintézted, akkor eléggé pofára fogsz esni pajtikám.>

-Biztos, hogy a bőr lenne a megfelelő? Nem horzsolja föl a bőrömet? Nem igazán vagyok hozzászokva az efféle öltözékhez.

<Na, ezt se én mondtam...>

Eléggé meglepi, hogy ilyen rövid időn belül megismétlődik az, ami nemrég történt Siellével. Szemével fegyeli az elsurranó kölyköt, érzi, hogy itt valami bűzlik, de egyenlőre nem csinál semmit.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva