• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Újoncoknak

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 40 / 95 • 1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 95

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.07.11. 16:07

GRT :wink: :lol:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

Re: Bemutatkozó

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2006.07.11. 16:10

Üdvözlet!

17 éves vagyok és 6-7 éve játszom a játékkal. Idén nem túl gyakran tudtam játszani, jövőre meg... na mindegy.
Nagyon érdekesnek tűnik ez a fórum, és -bár az a 6 év soknak tűnhet- nagyon kíváncsi vagyok mások tapasztalataira és játékszokásaira, mivel eddig csak az "általam-kinevelt" játékosokkal játszottam. (Jah eddig mesélő voltam, de most élvezném a játékosok könnyed életét :D )
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.07.12. 20:09

Üdv mindenkinek!

Teljesen új nekem ez az online világ, de szeretnék csatlakozni népes társaságotokhoz.
Magamról: 21 éves múltam és körülbelül 10-11 éve játszom szerepjátékokkal. Sajnos a tanulás, munka, stb nagyon rendstertelenné és körülményessé teszi az összeröffenések megszervezését. Ezért is gondoltam, hogy kipróbálnám magam a virtuális játéktéren is. Nem tudom mennyire sikerül gyorsan belerázódnom, de mihamarabb szeretnék játszani is amellett, hogy olvasgatom kalandjaitokat.

A képkiválasztására és az aláírás megadására mihamarabb megpróbálok rájönni. Ezügyben lehet, hogy a segítségetekre szorulok majd.

A'frad
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sorem Dorag » 2006.07.23. 16:57

Sziasztok! Most Reggeltem és szeretnék majd karaktert csinálni ill. játékos lenni, de tök újonc vagyok úgyhogy kéne majd egy kis help.

Egyébként 20 éves vagyok és színészetet tanulok jelenleg! Ynev világát a szerepjátékból már elég jól ismerem és számtalan regényt is olvastam már, de nincs időm komoly partikra, ezért gondoltam az internetes lehetőségre, de a szörfözéshez még nem nagyon értek. Ezért kéne a segítségetek, de jó hír hogy az alapszabályokat már nagyon vágom játék közben, csak még nem tudom, hogy lehet bejutni egy kalandba.

Előre is köszi, és már nagyon várom ynevi kalandozásaimat.
Sorem Dorag

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: shalinor » 2006.08.01. 2:22

sziasztok
szintén fevételemet kérném a játékosok közé.
18 éves vagyok és nem játszottam tul sokat...akkor is csak mágust.
remélem azért megfelelek:)
előre is köszi
shalinor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Randal » 2006.08.04. 13:19

Üdvözletem!

Én egy 19 éves diák vagyok, és szeretnék játékosként felvételt nyerni.
Nekem is a M.Á.G.U.S. a kedvenc szerepjátékom, ezzel játszottam is már jópárat, de azt elismerem, hogy máshoz eddig nem igen volt szerencsém.
(ami késik nem múlik )
Kedvenc karaktereim a boszorkánymester és a tűzvarázsló. Remélem alkalmasnak találtok a játékra.
Randal

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Urakil Nakryd » 2006.08.04. 19:53

Hi all!

Bemutatkozásom már korábban megtörtént. ;)

Ha lesz felvétel Vampire-be, akkor örömmel venném, ha gondolna rám valaki. Igaz még nem próbáltam, de van itt pár haverom, akik már felajánlották, hogy egy gyorstalpalón kioktatnak, mit hogy kell ebben a gaméban. Magust már elég régóta ismerem, s most is vezetek egy Online mesét, ill többben JK-ként veszek részt, szám szerint 4-ben ilkl egy ötödikbe most készülök beszállni, ill gondolkodom egy új modul indításán is.

Nagyvonalakban ennyi, a többit majd egyeztetés alkalmával megejtjük.

Előre is köszi mindenkinek.
Urakil Nakryd

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Welina Shire » 2006.08.06. 16:48

Jobb későn, mint soha címmel azonosítom magam. :roll:

25 éves hölgyemény vagyok. A munka miatt Siófok és Budapest között "ingázom". Ám mivel csupán hétvégente járok haza és így internetközelbe is csupán akkor kerülök, ezért maradok engedelmetekkel egyelőre a szimpla olvasgató ill. tapasztalatszerző státuszban.
A szerepjátékról először röpke egyetemi évem megkezdése előtt hallottam a friss haveri körben, aztán az ezirányba való érdeklődés igazából akkor annyiban is maradt. Később - a munkahelyi lehetőségekből adódóan - a főnököm gyerekeit kifigyelve keveredtem egy akkor még létező internetes játék fórumozói körébe, mivel a játék "győztesei" a jobb internetelérés lehetőségével rendelkeztek és lehetőségeimmel tisztában léve aktív fórumozó lettem. Kb. fél évvel később a fórumon felbukkant egy új, online RPG játék lehetősége - ekkor indult akkor még csak teszt jelleggel a Thrillion Kincsei - és megnéztem mi is ez. Idővel beleszoktam az ottani még alakulóban lévő, majdhogy még rendszer nélküli fórumozásba és egész kellemes ismerősi kört sikerült onnan összeszednem. Mivel jöttek annó OFF-ban a különféle szerepjátékokkal -amikor kocsmai verekedés v. fegyveres "ütközet" volt lejátszva és valaki VP-zni kezdett egy másik személy szerint-, ezért aztán elkezdtem utánajárni néhány dolognak és végül egy kedves ismerős említette, hogy létezik egy olyan oldal, ahol M.A.G.U.S.-t is lehet online szinten játszani, így keveredtem ide.
Reményeim szerint lesz lehetőségem idővel, hogy mint aktív JK is részt vehessek majd a kalandozásaitokban.
Addigis élményteli fórumozást és tapasztalatokkal teli kalandozást mindeninek! :wink:
Welina Shire
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 49
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.08.06. 19:09

Üdvözlet midnen új tagot az oldalon!
Welina Shire: Thrillion kincsei fórum? Ohh azon én is toltam egy ideig, jó kis hangulat szokott ám ott lenni... bízok benne hogy itt is jól fogod érezni magad! Jó olvasást és hasonlókat :wink:
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Toxic Doll » 2006.08.07. 23:51

Well, első hsz-ként üdvözlet mindenkinek ezen a fórumon. Ha valaki nem ismer, akkor figyelmébe ajánlom a lejebb leírt kisregénnyi terjedelmű ömlengésem magamról, ha valaki pedig ismerne, az nyugodtan figyelmen kívül hagyhatja a következő leírást szörnyű jellememről és egyéb perverzióimról. (-;

Amit tudni kell rólam, hogy fiatal vagyok, eléggé, kertelés nélkül 17 éves, és hím nemű. Nagyjából 5, 5 és fél éve játszok aktívan különféle válogatott roleplaying game-ket, és ugyanennyi idő óta mesélek is. Online nagyjából 1, 1 és féle éve játszok/mesélek, stílusom hosszú, giccses és ömlengő (saját bevallásom szerint legalábbis).

Amit eddig játszottam, az M.A.G.U.S., Új Tekercsek és Első törvénykönyv szerint egyaránt, freestyle-ban dettó, és még meséltem is (ha minden jól megy, és sikerül megemberelnem magam, akkor talán jelentkezek mesélőként ide is, már ha igény van rá).

Dungeons&Dragons, játszottam, meséltem, a hack&slash részt elhagyva, ettől független akármilyen környezet, vagy parti mellett játszottam nem tetszett, tehát ki is lehet hagyni. (-:

Káosz szava rpg, rövid mesélés és játék után rájöttem, hogy ez a világ nem nekem való, abba is hagytam gyorsan.

Shadowrun, ezt a játékot továbbra is szeretem, mind mesélni, mind játszani, mert jó és szép cyberpunk-fantasy világa van, és ... na mindegy.

Gyűrűk ura rpg, ugyanaz, mint a Káosz.

Vampire: the Masquerade - egyik kedvenc játékom a mai napig, és tulajdonképpen minden mesélésem ehhez a settinghez igazítom, kertelés nélkül a személyes drámához és horrorhoz.

World of Darkness-en belül Mage-t, Werewolf-ot, Ghouls-t játszottam, a többit meg szeretném kipróbálni, egyéb rendszerek, amiket játszanék a Little Fears nevezetű gyerekkori horror szerepjáték, Kult, és Cyberpunk. Mert ezek jók. (-:

Fórumok, ahol fellelhető vagyok/voltam:

Rpg.hu - Ravnos nick alatt, egy csúnya flame-ben warchief-vel, és még pár ravnos központú hozzászólással.

Régi álomvilág vámpírfórum: A legbunkóbb mod címén futottam, több álnév alatt:

Varga Anita - Malkavita antitribu moderátor (később már malkáv is)
Kiméra - Öreg ravnos harcos
Erdélyi Tímea - Egy halandó kislány, akit továbbvittem az új álomvilágra
Vörös Gábor - Volt ÁVO tag, a gangrel klánból, tulajdonképpen alantas féreg (-:

Ezen kívül két fórumot vezettem, amik önhibámon kívül meg is haltak egy idő után, ezek név szerint a második és harmadik pvcforum.

Kisebb-nagyobb kihagyásokkal jelen vagyok még a marsarahzero.atw.hu-n is Aenis Winddancer néve, mint wannabe mesélő és lusta játékos.

Nos, aki mindezen végigrágta magát fogadja gratulációm, és ha a fent leírtak nem riasztottak el mindenkit közelből és távolból, akkor pm-ben még érdeklődhet felőlem. :roll:

P.S.: A karakterem neve Toxic Doll, és tudom, hogy LadyCrow (alias LC-nek)-nek is van egy DJ Toxic Doll nevű karija, de a kettő nem keverendő (mellesleg letárgyaltuk anno, hogy használhatom a nevet. (-;)
Toxic Doll

Vissza a tetejére

Hi

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2006.08.08. 0:05

Nem akarnál egyszer megtanítani Srunra? Mert kicsit gyorsabban megy, ha magyarázzák... :P
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Toxic Doll » 2006.08.08. 0:08

LoL, a rendszert én sem értem, ahhoz túl sok szám van benne, de a meséléshez nem is erre van szükség. :mrgreen:

De a világot, a hangulatát ismerem, és érdemes játszani. ^ ^
Toxic Doll

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shirin Horha » 2006.08.08. 0:12

Lithas!

Egy vajdasági 16 éves fiú vok,egy viszonylag újkeletű party tagja(kb 1.5-2 éves).Nemrégiben jött hozzánk egy új tag,aki több tapasztalattal rendelkezett nálunk,feldobta egy kicsit a csapatot...ő ajánlotta,h nézzem meg ezt a fórumot...

1.mindenképpen játszani szeretnék,szóval ha itt kell,akkor játékosnak jelentkezem,ha nem,akkor viszont szeretném megtudni,hogy hol lehet.

2.Talán ha kaphatnék egy rövid útmutatást a játékhoz vezető legrövidebb útról,azt nagyon szépen megköszönném...

1enlőre ennyi...
Jó játékot mindenkinek!!! :)
Shirin Horha
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 423
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2006.08.08. 0:13

Jah, csak gáz, hogy egy jódarabig a rigók, a dekások, meg a mágia is kiesik, mert jó, ha a szakértelmeket vágom, meg a harcrendszert :(

Tudom, hogy off, bocsi, de ez kikivánkozott. :D :oops:
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Toxic Doll » 2006.08.08. 0:15

Az igazán jó szerepjáték nem a kockarázásról szól, legalábbis én a freestyle-ra szavazok, meg a melodrámákra, és hasonlókra, ahogy fentebb leírtam. (-;

Dekázással, rigózással annyi a gond, hogy annyira el van vonatkoztatva a többi játékostól, hogy nehéz egyszerre mesélni a többi partitaggal. Ennyi.

Off vége. :roll:
Toxic Doll

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 40 / 95 • 1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 95

Vissza: Csevegõ