• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 70 / 72 • 1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72

HozzászólásSzerző: Fény » 2006.06.30. 10:44

(Sielle, a Vilámkezű)

- Hát, hogyne kisasszony... óhaja számomra parancs, oda kísérem, ahová csak akarja...

*Hangjából csak úgy csöpög az irónia és még mag s hajol a Lady előtt. Aztán persze követi őket tovább.*

<Menjek? Na ná... Legyen, aki cipekedik...>

*Azzal előre lép a fogadós elé és, mintha alázatos kis szolga lenne szól hozzá.*

- Üdvözlöm uram! Úrnőm és kísérete itt óhajt megszállni éjszakára, mielőtt továbbindulnánk. Szobára volna szükségünk, méghozzá...

<Bedal, Nichen, párocska, nemes hölgyike, fura ruhás... Ez összesen... Ööö... hat.>

... méghozzá 6 főre. És az istállóban van még egy hely, ugye?
Fény

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.06.30. 13:26

(Miro)

<Hmm ezt nem értem...Sielle és Nichen is tudják, mi a helyzet, ennyire rámragadt ez a nemeslány stílus? Ezek szerint mégsem játszottam olyan rosszul... :P >

Nichen válaszára nagyon megörül, egy kicsit enyhül ólmos szíve, ezt meg is láthatja rajta a lovag. Sielle...nos, halvány mosollyal fordul felé, egyik szemöldökét felvonva, jelezve ezzel, hogy Sielle egzotikus humorát nem egészen tartja helyénvalónak...Nichen közelébe húzódik, úgy lépnek be a fogadóba. Örül, hogy végre tető van a feje fölött, megnézi magának a helyet, mikor megpillantja az idegen arckifejezését, elcsodálkozva fordítja el tőle fejét.

<Heh...ezt a tekintetet ismerem...Sobirában eleget láttam a magadfajtából. Hát nincsenek túl jó lapjaid, barátocskám. Kanos gavallér...>

Ekkor hallja meg Sielle előadását, röpkén odapillant, majd gyorsan elfordul, alig tudja magába fojtani a nevetést. Szemei lassan könnybe lábadnak, egyszerűen nem tud mit kezdeni a lánnyal, minden bizonnyal sértőnek szánt gúnyolódásával az ellenkezőjét érte el Mironál.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.06.30. 19:58

KM esemény
Helyszín: Ifin
Idõpont: Õsszel, Dél mult
Résztvevõk: Mindenki

A fogados a nemes holgyet nezegeti es csak akkor nez le Siellere mikor mar a mondadoja kozepe tajan jar.
-Sajnalom kisasszony,de mar csak 2 db ketszemelyes szobam van es azokban is 1db ketszemelyes agy talalhato.Azonban az az ur,aki ul

mutat nekromat fele.

-Neki adtam ki nem reg egy 2 agyas 2 szemelyes szobat vele talan megbeszelhetik a dolgot. :?

aztan Siellere nez.

-Termeszetesen az istalloban van hely,de fellelosseget nem vallalok es furdoviz sem jar hozza :evil:
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.06.30. 20:41

(Miro)

Ámulva hallgatja a fogadós szavait, beleborzong a gondolatba, hogy a durva szavú idegennel kelljen egy szobában tölteni az éjszakát, azonban torkában csomó gyűlik, mikor a lovaggal egy ágyban fekvés gondolata fut át agyán.

<MICSODA? Ez nem lehet igaz...csak nekem lehet ekkora szerencsém :evil: . De külön vannak az ágyak, és meg tudnám leckéztetni nagyon. Van erre energiád, Miro? Értesz te az ilyen játékhoz?>

Elpirultan néz Nichenre, lesütött szemekkel, de utolsó pillanatban meggondolja magát, bizonyítani kíván magának. A lovag megértheti fenntartását az egy ágyban alvással kapcsolatosan, és kicsit talán kiolvashatja Miro szemében a gonosz gondolatot és a csintalanságot.

-Az idegen úrral osztanám meg a szobát, persze ha őt nem zavarja.

<Mit csinálok...tiszta hülye vagyok...>

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.06.30. 20:49

(Nichen de Azadyr)

*Csak lesi Sielle tevékenykedését, magában jót nevet a kislány gúnyos beszédén, meg stílusán. ivoria kijelentésére viszont majdnem hátraesik, annyira meglepődik.

-Ivoria kisasszony! Jól meggondolta? Ne osszam meg inkább én az idegennel azt a szobát? Nem biztos, hogy magának biztosnágos lenne.
Aludjon egy ágyban Kraal-lal vagy Bedallal. Szerintem egyiküket sem zavarná :wink:

*Látja, hogy Ivoria egy kicsit pironkodik, de megérti. Hisz a lány helében ő sem aludna egy kétszemélyes ágyon egy társával...

<No nézd csak... itt pirul, meg lesüti a szemét, de amikor egy kicist a szemkontaktust fel tudod vele venni, lehet látni, hogy szétveti a csintalanságból következő öröm. Valami kis gonoszságot tervez ez a alány, de majd kiderül>
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.06.30. 21:01

KM esemény

Syil,ki eddig Carolina mellet aldogalt szo nelkul Ivoria melle lep.

-Kis asszon esetleg toltse az ejszakat Carolinaval egy szobaban...Majd mi elintezzuk egymas kozt az urral a tobbit :wink:
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.06.30. 21:01

(Miro)

Nichen szemeiben megpillantja a megértés szikráját, örül neki, hogy ilyen olajozott a lovag agya. Frappáns választ ad helyénvaló gondolatára.

-Nichen, ön ismer engem, és tudja, hogy meg tudom védeni magam, ha szükséges. Mellesleg nem szabad elsőre ítélni az ember fölött nem? :wink:

Syil közbeavatkozása nagyon rosszkor jön, eleinte nagyon örült volna az életmentő műveletnek, de most keresztülhúzta tervét...de nem hagyja magát olyan könnyen a büszke nemeshölgy 8)

-Igaza van, Syil úr, azonban ön és Carolina kisasszony szemmel láthatóan nagyon közel kerültek egymáshoz, önző lenne tőlem, ha elvárnám, hogy kényelmem megőrzéséért feláldozzák kellemes együttlétük lehetőségét. Erre pedig ha megkérnének sem lennék hajlandó.

*Válasza komoly, azonban végeztével picit rákacsint Syilre, aki ugyancsak megértheti szándékát.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.06.30. 21:19

KM esemény

Syil megvonaj a vallat.

-Ahogy gondolja kisasszony.Ha probalkoznavmivel es gazembernek bizonyul csakegy sikoltasab kerul ;)

Odasetal Carolinaval a pulthoz es elkeri a fogadostol az egyik szoba kulcsat es mosolyogva elindulnak felfele.Kraal sem tesz maskep.Elkeri a masik szoba kulcsat majd o is elindul felfel a lepcson.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.06.30. 21:23

(Oxeet Asolay Ozpa)

*Észreveszem hogy a pultos és a társaság is erősen engem kezd el nézni!És kissebb veszekedés féle tör ki a csapat között amit a pultos egykedvűen néz!*

<Na, úgy látom kb most mondta meg a csapos hogy nállam kell aludnia valakinek ha itt akarnak megszálni!Ha már az előbb olyan negatívra sikerült a találkozásunk, udvarias leszek és felajánlom a szép hölgynek az egyik ágyat!>

*Felállok az asztaltól és kimért, magabiztos léptekkel odamegyek a pulthoz, a csapos és a csapat elé!Az eddigi mogorva arckifejezésem enyhülni látszik minél jobban a lány közelébe érek!*

-Jó napot ismét!Elnézést kérek az iménti kissé durva belépőmért,de elég sújos és komoly dolgok jártak a fejemben és ilyenkor elég mogorva vagyok!
*Beszédét mindenkinek mondja de közben a lány szemébe néz folyamatosan!Mikor köszönti, kezet csókol neki!*
-Nálam van egy szabad ágy.Ha gondolja szívesen megosztom önnel!Nem kell aggódnia, úriemberként neveltek! :) Ha önnek és a társainak megfelel fel is kisérném a szobába!

*Ezzel kitárom jobb kezem és az emeltre vezető lépcsőhöz invitálom a kisasszonyt.Majd jó napot kívánok a többieknek,aztán szólok a csaposnak hogy hozzon gyorsan egy dézsa fürdővizet a szobába!*
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.06.30. 21:42

(Miro)

Mikor az idegen beszédbe elegyedik vele, arca jéghidegre változik. A kézcsók közben Oxeet fölfigyelhet arra, ahogy Miro selymes, puha kezében megfeszülnek a vékony kis kézcsontocskák egy pillanatra. Elhatározta magában, hogy az idegennek nagyon nagy árat kell fizetnie a gorombaságaiért, vezeklése hosszú es kegyetlen lesz :) .

-Üdvözlöm, uram, annak ellenére, hogy az imént nem éppen viselkedett úriemberhez méltóan, bár belátom, hogy én is eléggé indulatos voltam. Elnézését kérem, ha esetleg megbántottam. Ajánlatát elfogadom, az imént tárgyaltam kíséretemmel, azonban az ágyat...nos nem osztanám meg önnel, ha nem gond.<Szegényke, ezt biztos nem így akarta mondani, de olyan jól esett :P > Remélem képes fegyelmezni magát. Nevem Ivoria al Anaiss, pyarroni büszke nemesi család sarja. És önt hogyan szólíthatom?

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.06.30. 22:05

(Oxeet Asolay Ozpa)

-Oh... milyen figyelmetlen vagyok!A neven Oxeet Asolay Ozpa és a végtelen homokbuckákkal borított dzsad birodalomból,Al Abadanaból jöttem!És igen, nem osztjuk meg az ágyat csak a szobát!Elnézését kérem a nyelvbotlásomért!Az imént kértem a fogadóstól egy dézsa vizet, hogy lefürödjek,de ha gondolja szívesen átadom önnek az elsőbbséget!Vagy esetleg éhes mert akkor visszamegyek szólni a csaposnak hogy hozzon fel valami ebédet!

*Közben lassan lépkedve felmennek a szobába.Mikor a szobáhot érnek előzékenyen kinyitja az ajtót és beinvitálja a hölgyet!
A szoba elég egyszerű.Két ágy van az ajtóval szemközti falnál, köztük a falon egy ablak.Bal oldalra egy zárt ajtó, ami a fürdőt rejti, a dézsával.Jobb oldalt egy asztal van két székkel.Rámutatok a jobb oldali ágyra!*

-Ez lesz az ön ágya kisasszony,de ha nem tetszik készséggel cserélek önnel.
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.06.30. 22:17

(Miro)

<Hát van mit jóvátenned füstöském, de az első lépéseket megtetted. Majd meglátjuk.>

-Örvendek a szerencsének. Elnézést tudatlanságomért, de önt akkor hogyan szólíthatom? Oxeetnek, avagy Ozpának? Nagyon szégyellem magam emiatt, kérem ne haragudjon. :oops:

Fölmegy a szobába, kedves mosollyal jutalmazza a dzsad előzékeny viselkedését. A felkínált ágyra óvatosan leteszi hátizsákját, majd válaszol az újdonsült szobatárs kérdéseire.

-Nincs semmi kivetnivalóm az ággyal kapcsolatosan, természetesen elfogadom, köszönöm. Egyébként nyugodtan lefürödhet, még bőven akad elintéznivalóm, többekközött egy kevésbé feltűnő ruhát kéne szereznem magamnak. Nincs kedve véletlen csatlakozni hozzánk?

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.06.30. 22:29

(Oxeet Asolay Ozpa)

*Elmosolyodok,de csak annyira hogy a lány ne érezze úgy hogy butának tartom azért amiért nem tudja hogy szólítson.Igaz nem sokan tudják hogy egy dzsadnak mejik nevén lhet szólítani!*

-Nevezzen csak nyugodtan Oxeetnek!És igen szívesen elmennék önnel ruhát venni.Meglátja még hasznomat is veheti mert népem elég híres arról hogy jól tud alkudni.Nálunk egyszerűen muszály különben lenézik az embert!Szólok is a csaposnak hogy várjon a vízzel és majd ha visszaértünk majd lefürdök és estleg ön is ha akkor már lesz kedve!Ha gondolja akár már el is indulhatunk.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.06.30. 22:39

(Miro)

-Tehát akkor Oxeet. Köszönöm a felvilágosítást, és köszönöm, hogy felajánlja segítségét, bár nem tudom, hogy az aszisz nép mennyire hajlandó alkudozni.

Hátizsákjához lép, kivesz belőle egy tükröt és egy fésűt, rendbehozza kicsit ázott haját, elmosódott sminkjét ugyancsak pótolja, azonban most csak enyhén kihúzza szemét fekete festékkel, kihangsúlyozva ezzel fakóbarna, csintalan íriszének csillogását. Miután végzett, közelebb lép a dzsadhoz, majd élénk hangon, halkan megkérdezi:

-Indulhatunk?

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.06.30. 23:17

(Oxeet Asolay Ozpa)

*Csak nézem hogy mit csinál az elbűvölő lány!És egyszerűen csillog a szemem a lányt megszemélyesítő gyönyörűségtől.Nem sok ilyen szép lányt láttam életében eddig.Akármelyik boszorkány rend legszebb képviselői is eltörpülhetnének szépsége mellet!*

-Hát persze, mehetünk!Az aszisz árusokat meg bízza rám. :wink:
*Egy magabiztos mosoly jelenik meg arcán!Elindulnak ki a szobából és az ivóban megállnak!*
-Esetleg más is jön velünk?Ha igen akkor itt megvárom míg szól nekik, én addig szólok a csaposnak hogy még ne hozza a vizet csak ha visszaértünk!

*Mikor visszaér Ivoria kisasszony a társaival, útközben kérdezgetek tőle!*

-És ön honnan érkezett ebbe a nem túl barátságos városba?Látom hogy kalandozók lehetnek, mert elég színes társaság a maguké.Csak nem valami küldetés miatt vannak itt?Nem akarok tolakodó lenni,de én is kalandozó vagyok és ha igényt tartanak egy jó harcosra és jó fizetség reményében szívesen magukkal tartanék ha beleegyeznek a többiek is!Pénzre van szükségem hogy Toronba utazzak!
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 70 / 72 • 1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72

Vissza: Régi Kalandok...