Uhh remélem érthetõ volt,amit irtam :s
ezen lehetne változtatni?

Moderátor: Admin
Schinter írta:Nekem egy olyan dolgo fordult elõ,hogy amikor többet gépelek mint egy oldalt,akkor a kurzor nem megy lejebb az adott oldalnál csak akkor ha nyomom lefelé oldalt a vonalzót és úgy...
Uhh remélem érthetõ volt,amit irtam :s
ezen lehetne változtatni?
Yvett de Crei írta:Con Larrodan!
Nem tudom más észre vette-e, de a hsz-id nál megjelenõ aláírásokban a linkek a régi uw-s oldalra mutatnak. Gondoltam csak szólok róla.
Yvett de Crei írta:Viszont volna problémám is. Álltalában hosszabb lélegzetvételû privát üzenet írásakor jelentkezik: kiléptet a rendszer még írok. És mikor Elõnézetben megnézném azt írja ki nincs bejelentkezve. Ezt hiba, vagy nálam van a beállításoknál valamilyen bibi? Még jó, hogy a Vissza gombbal a böngészõben vissza tudom hozni az írást, mert különben nagyonlennék!!!
És mégegy: kétszer kell belépnem, mire egyszer beléptet a rendszer...No nem mintha túl fáradalmas dolog lenne - csak feltûnt. Ez azóta van így, amióta megtörtént a költözés.
![]()
Yvett
Miért lép ki automatikusan a rendszerbõl?
Amennyiben a belépésnél nem jelölted be az Automatikus belépés opciót, akkor csak egy meghatározott ideig lát a rendszer, mint aktív felhasználó. Ez megakadályozza, hogy illetéktelenek férjenek hozzá az azonosítódhoz, vagy hogy a nevedben írjanak a Fórumba. Nem ajánlott az Automatikus belépés használata ha nyilvános helyrõl használod a Fórumot, mint például könyvtár, internet kávézó, stb.
Con Larrodan írta:teszt
Vissza: Kérések, hibák és javaslatok
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó