• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Haonwell városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1725 hozzászólás • Oldal: 15 / 115 • 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 115

HozzászólásSzerző: Alauron » 2006.06.21. 13:44

(Alauron)
//szerintem az elõzõ is még inkább 4-es beszédszint volt mint 3-sa úgyhogy butítok a dolgom...szegényke. :( :lol: //

*Arcán hirtelen meglepetés ütközik ki, pedig semmi furcsát nem észlelnek a többiek. Mintha a követ úr enyhén elvörösödött volna? Lassan, méregetve kezdi levetni ruháit, ám végül csak felsõtestéig jut, és egyre csak kifelé tekintget. Közben hogy mintegy a saját figyelmét is terelje azért bekapcsolódik a beszélgetésbe.:
- Én igazúll nem követ, nem nem. Csak most, hogy kérték szépszavú barátok, én nem volt követ. - rázza meg a fejét.
- Most jár itt elsõnek, szép hely te hazád Maldar. Hát, én hirtelen került ide fogadóba, de nem bánni, jó utazni, sokat régen. Jövök elsõnek Doranból, ott meglátam nap mikor apád még gyerek, és ott katona, életem felében. Aztán utazni, vadászni, tanúlni természettõl, mi szép, mi jó, tanúlni bölcsesség is, utóbb ide. Vagyok katona, még mindig, de szívvel zenélni sípon, és szívvel tanúlni sok világ dolgait.*
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2006.06.21. 14:35

(Maldar Yffil)

*Kicsit nehézkesen veszi ki Alauron szavait, de végül is megérti.*
- Harcoltál nagyobb ütközetben?

//Bocs a rövid reagért :oops: //
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2006.06.21. 19:43

(Jeffete Fortom)

*Miközben Maldart hallgatja észreveszi Alauron tétovázását. Arcán nem látszik semmi különös* <ritka amikor egy férfi mások elõtt szégyenkezik...hi nem láttam még ilyet...bár igaz meg kell hagyni igencsak hamar került sor e közös fürdésre...>
*Miután Alauron is elmondja kissé nyögvenyelõsen és alig érthetõen a saját kis történetét figyelmét továbbra is ráfordítja.*
- És Te nem fürdesz? Az út porát nem mosod le?... Nembiztos, hogy hamar jutunk megint ilyen helyzetbe - mármint a fürdésre értettem....
*Miközben beszél felül a kádban, lassan komótos mozdulatokkal mosakodni kezd, s néha a férfire néz, hogy várja válaszát, de nem csak az õ kérdésére, hanem Maldaréra is.*

//Bocs...ha 3-as a nyelvismeret, akkor inkább az elõzõ veziós beszéd illik...ha 2-es, akkor okés ez a nyögõsszöveg...Szerintem, de nem kötekedni akarok... :roll: //
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Deval Bereth » 2006.06.21. 21:47

(Avarath)

*Õ is megy a többiekkel fürdeni. Mikor Wanqor végzett a kiszolgálással megköszöni az itlat, amit letesz a dézsa mellé, majd õ is levetkõzik és beül a dézsába, amely elég viccesen néz ki mivel a térdei szinte a nyakában vannak.*
<Egy kicsit kicsi, de azért eltudok kényelmesen helyezkedni. :roll: >

*Jeffete ötletét támogatja, mert akkor legalább jobban megismeri a társaságot. Végig hallgatja Maldart és Alauront, persze Alauronnál egy kis mosoly jelenik meg az arcán.*
<Nah kostoljuk meg Wanqor házi borát..... Hmm... egész jól sikerült, bár amit felszolgál az jobb, de ezt azt hiszem nem kell az orra aládörgölni. :wink: >
Deval Bereth

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.06.21. 22:36

(Patricia Kromhaar)

*Miután megtudakolta Wanqortól a fürdõzés helyét odalép Szitához és fülébe súgja, hogy max 10 perc és újra ittvan, ugyanis ráférne egy ital... szívesen megkóstolja azt az abszintot - vagy mit... Ezt követõen felmegy az emeletre, megkeresi a szobát, kettõt koppant az ajtón, majd egy határozott mozdulattal benyit és belép. Maga mögött becsukja az ajtót, egy széles mosollyal fordul a férfiak felé.*

-Na akkor kinek kell hátat mosni?
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2006.06.22. 9:52

(Maldar Yffil)

*Maldar is elkezd mosakodni. Ha akad egy szivacs, akkor elkezdi csutakolni magát vele, de a kosz nem jön le egyhamar.*
<...ilyen régóta nem fürödtem?!?!... :oops: >
*Aztán kopogtatást hall, felpillant, és látja hogy Pat lépi át a küszöböt. Kis mosoly jelenik meg az arcán. Körbetekint és azt mondja:*
- Szerintem mindenkire ráfér egy hátmosás.
*Megvárja, míg valaki felajánlkozik Patricianak, vagy amíg õ nem választ.*

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Deval Bereth » 2006.06.22. 16:08

(Avarath)

*Õ is szépen neki látt a mosakodásnak, bár neki hamar lejön a kosz a testérõl, mert nem rég fürdött egy-két napja... A kopogtatásra õ is felfigyel, de nem jelentkezik, hogy az õ hátát megmossa Pat.*

<Nem én hívtam, tehát nekem nem is kell, de Maldar ellenben szerintem nagyon is szeretné, ha már ilyen hamar meghívta egy hát mosásra :D .>
Deval Bereth

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2006.06.22. 19:47

(Maldar Yffil)

*Ha nem válaszol senki és / vagy kínos csend támad, magabiztosan megszólítja Patot:*
- Úgy látom, csak én vagyok hajlandó igénybe venni a szolgáltatásaidat. Na nem baj, legalább késõbb fáradsz el. 8) :lol: Nyugodtan veselkedj neki, keményen szeretem. :D Majd én is meghálálom. :wink:
*Aztán várja, hogy Pat elkezdje, és hogy eligazításokkal lássa el, hogy merre, milyen irányban súrúljon.*

Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2006.06.22. 21:44

(Jeffete Fortom)

*Miközben Alauron válaszát várja és bõszen csutakolja magát fülét megüti a kopogás. Aztán minden várakozás, és szólítás nélkül az egyik hölgy belép.*
<Nocsak... az ígéret, az ígéret... és még csak szégyenpír sincs rajta, bár mit várhatok, ha már pár órás "ismeretség" után erre hajlandó.... Ismeretség... lehet még a nevét sem tudja...>
*Miután Maldaron kívül senki nem szólal meg, õ feltérdel a dézsában és így szól a lányhoz:*
-Hölgyem, ha nem haragszik nekem nincs rá szükségem... - *azzal komótos mozdulatokkal folytatja a mosakodást.*
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.06.22. 23:30

(Patricia Kromhaar)

*Szíve kicsit hevesebben kezdett el verni miután az ajtó becsukásával végezvén megfordult - hisz nem minden nap lát ennyi mezítelen ffit egyrakáson. Vagyis nem mind mezítelen...*
<No mi van a követ úrral? Csak nem a langyosabb vizet kedveli? No én bizony nem fogom megvárni, míg kihül a vize...>
*Szeme az épp feltérdelõ Jeffetén állapodik meg és kicsikével tovább idõzik a férfin tekintete. Pat kissé élénkebb fantáziája egy pillanatra elkalandoztatta a lányt, aminek Maldar "kemény" szavai vetettek végett. Kelletlenül elfordítja tekintetét Jeffetérõl, s odalép Maldar dézsája mellé. A férfi ekkor észreveheti a lány szemén, hogy nem régen sírt... Odahajol a férfihoz és kissé kétértelmûen válaszol neki.*
- Keményen? Hmmm.... Akkor lássuk mit bírsz....
*Lassan lehajol, megérintve Maldar vállát, hogy a ffi beleborzongjon és kezébõl kiveszi a szivacsot, kezük egy pillanatig összeér, s Pat mintha végig simított volna rajta. Egyetlen lépéssel a hátába kerül, s kissé erõteljesen hátbavágja, hogy az elõre dõljön a dézsában.*
- Na akkor kezdjük ...
*Azzal mélyre mártja a szivacsot a vízben, miközben kezével végigszánkázik Maldar hátán. Apró kis le-fel irányulómozdulatokkal elkezdi a ffit mosdatni. Mindeközben a körmével minden egyes lefelétartó mozdulatkor végigszánt Maldar hátán - nem erõsen...úgy izgatóan...Talán egy percnyi ideig végzi ezt a mûveletsort, amikor is kissé oldalra lépvén úgy helyezkedik, hogy jobb kezét Maldar melkasára helyezze. Másnak alig észrevehetõen kissé a húsába nyomja körmeit...*
-Naaa...ennyire keményen jó?
*Aztán lassú mozdulattal jobb kezét lecsúsztatja a férfi mellkasán egészen bele a vízbe... Ujjaival finoman cirógatja a ffi bõrét, majd sebesen feljebb húzza a karját. A ffi mellkasán megállapodó kéz pár pillanat erejéig mozdulatlanul pihen, majd újra alig észrevehetõ játszadozásba kezd. Hirtelen azonban a ffi álla felé kap, két ujja közt szorosan tartja Maldar állát.*
-Tudod a legtöbb ffiban az a baj, hogy túlságosan is elbízzák magukat...nállam az ilyen nem jön be öcsi... ... és egyébként meg a helyedben én nagyobbat növesztenék... - *bök le a lány a ffi ágyéka felé... Szemeibõl Maldar kiolvashatja, hogy veszélyes tûzzel kezdett el játszani...a lány bizonyosan érti a dolgát ilyen téren...de veszélyes is egyben. Egy jéghideg pillantás után elengedi Maldar állát, és felegyenesedik. Tekintetét körbehordozza a társaságon, mindenkit alaposan végignézvén.*
-Én mennék is mivel más nem tartott igényt a "szolgálataimra" - *ezt a szót kissé sziszegve és fagyos hangon mondja, s pillantása Maldalra irányul* - Remélem az Úr meg volt elégedve a színvonallal...
*Azzal sarkon fordul, s kilép a szobából. Lassú léptekkel megy le az ivóba és mosolyogva leül Szita mellé.*

S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2006.06.23. 9:49

(Maldar Yffil)

*Végigkíséri Patot a tekintetével miközben fülig ér a szája. A többiek számára elmosódnak, csak Patra figyel. Aztán mikor közelebb ér, és lehajol, észre veszi a szemein, hogy kissé pirosak.*
<...sírt?!?! :shock: ...ezt nem néztem volna ki belõle...vajon mi történhetett vele?...lehet megbántottam valamivel...>
*Szépen lassan eltûnik a jókedv az arcáról, és a többiek ha figyelik, azt veszik észre, hogy bambul maga elé, gondolataiba merülve. Észre sem veszi a "kemény" bánásmódot és Pat szavait sem hallja meg. Csak akkor tér magához, mikor felemeli a nõ a fejét. Pat mondandójából csak a végét csípi el: "...gosan is elbízzák magukat...nálam az ilyen nem jön be öcsi...és egyébként meg a helyedben én nagyobbat növesztenék..." Nem igazán tudja hova tenni ezeket a szavakat, ugyanis lemaradt az elejérõl. Csak bámul és pislog Patra, a nõ azt hiheti elérte a kellõ hatást. Pat kérdésére nem válaszol, és csak nézi ahogyan õ kivonul elégedetten. Egy perc elteltével is nézi az üres helyet, ahol még Pat állt, majd belefekszik a kádba, utána kimászik, megtörölközik, felkapja a cuccát, és köszönés nélkül elmegy lefeküdni.*

Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.06.23. 9:52

(Szitakötõ)

Elmélyült kutyulásba kezd, egy hálás pillantással köszöni meg a fogadós fáradozását. Idõnként megkóstolja, hogy miként is halad a dolog, s könnybe is lábad a szeme.
<ez tényleg erõs...de pont ettõl lesz meg a zamata..Móddal kóstolni, Szita, vagy a végén egy holtrészeg nõszemély fogadja majd Patot! Ami több mint lehangoló lenne.>
Mikor úgy érzi, kész van, sodálkozva tekint az érkezõ Patra:
-Te valóban betartod, amit ígérsz. Elégedett volt az úr a kedvességeddel?-tolt egy kis adag frissen készült abszintpróbálkozást Pat elé.
-A zöld szín ne riaszon el, bár nem igazi fényében tündököl. Pancsoltnak tûnik, de mivel készen nem állt rendelkezésre, magam kíséreltem meg csinálni. Erre hamar enni fogok, nem akarok becsiccsenteni.
Ezért valami kenyérfélét és sajtot rendelt vacsora gyanánt.
<Holnap útra kelünk...Úti élelemrõl is majd gondoskodnom kell, de azt csak reggel...Oh, már két rajzötletem is támadt...!csak fürödjek le, azonnal neki is látok! Egy rólam, egy pedig...Patról. Persze külön,nem egybe, mert az....Fene a pálinkába és a vígabb oldalammal...>
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Deval Bereth » 2006.06.23. 11:38

(Avarath)

*Mikor a lány elkezdi Maldar hátát mosni elfordul, mert úgy véli nem illik bámulni másokat ilyen helyzetben. :oops: *
<Úgy látszik a lányt nem is zavarja az a helyzet, hogy mi négyen fürdünk.>

*Mikor Pat Maldart kioktatja elámul, hogy a gyengéd nõbõl milyen tüzes sárkány lett....*
<Húúú... Nem kíméli.>

*Elõször amikor a lány elment nevetni szeretett volna ezen az egészen, mivel viccesnek vélte, de amikor meglátta Maldar arcát azt a kis mosolyt is eltûntette az arcáról ami volt.... Majd Maldar távozása után sokatmondóan összenéz Jeffetével,majd halkan megszólal.*
-Hát ez elég kínos helyzetett teremtett a csapatban. Szerintem nem túl jó kezdés itt az elején, így egymást megalázni.
Deval Bereth

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2006.06.23. 19:19

(Jeffete Fortom)

*Kívülrõl nem látszik Jeffetén, hogy valójában minden mozdulatra figyel...érdekesnek találja az események láncolatát, s már kezdi elkönyvelni Pat-ot egy igencsak könnyûvérû nõnek, amikor is az incidens :? megtörténik. Enyhén összeráncolja a homlokát, s a ki nem mondott gondolatait hallja Avarath felõl.*
- Igazad van...
*Kiszáll a kádból, megtörölközik, összeszedi ruháját és botját, majd kissé gondterhelten kilép a közös fürdõbõl. Visszamegy a szobájába, teljes "harci gálájába" felöltözik, s elindul az ivó részbe Wanqorhoz. Amikor odaér félrehívja a férfit, hogy csak a négy fülük hallja, s beszédbe elegyedik vele. Pár szó váltása után elindul kifelé, de menet közben odalép Szitakötõ mellé. Ráteszi vállára a kezét, odahajol a füléhez, és szép nyugodt hangon a fülébe súgja - "Egészségedre!" . Azután a tõlle látható módon komótosan kilépdel a fogadó ajtaján.*
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.06.23. 20:43

(Patricia Kromhaar)

*Szita kérdésére egy kissé gunyoros kifejezés ül ki arcára.*
- Hogy meg volt-e elégedve nem tudom... nem vártam meg a választ....
*Szemei gonoszan villanak meg és arcáról leolvasható elégedettsége.*
<Na jól odamontam neki.... remélem soha többé nem lesz pökhendi és ennyire magabiztos, hogy azt higgye minden nõ a lábai elé fog omolni, ha csak rájuknéz...jó lecke volt ez neki>
*A zöldes színû löttyöt egy kicsit furcsán nézi, s egy kósza ötlettõl vezérelve felhörpinti az egészet egyszerre... Abban a pillanatban amikor a folyékony valami legördül a torkán szemei kidüllednek egy pillanatra...azért van annyi ereje, hogy leerõltesse az egészet a torkán és ne köpje Szitára. Erõs köhögõrohamot kap, szemeibõl csak úgy patakoznak a könnyek - nem gondolta volna, hogy ennyire erõs az ital... Rohama lassan csillapodik, s mikor már valamennyire magához tér Jeffete távolodó alakját látja, de nem törõdik vele...*
- Húúú az anyját.... Szitakötõ!!! Mi a fene volt ez?!? :shock:
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva