• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Új kaland... [Archívált]

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
162 hozzászólás • Oldal: 5 / 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11

HozzászólásSzerző: Shivan » 2006.06.06. 21:11

Még mindenki alakíthat, meg trükközhet, mert foggalmam sincs a kalandról. Mindíg instantba mesélek, de mindíg jól sikerül. Ha Ordani vagy, az is oké, ha renegát és nemtomhonnan vagy mondjuk Toronból az is oké.
Shivan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shivan » 2006.06.10. 8:42

Hagyjuk, nem használunk UT-t, de ha valaki gnóm/goblin, vagy illuzionista/pszimester akar lenni szóljon! Küldözgessétek a karaktereket, mert csak 1 van még!
Shivan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Madlaine~Mezkia Geinder~ » 2006.06.12. 9:55

Én megyek, ha nem baj. Lehetek egyszerre több kalandban?

Amúgy mikor fog valaki 20. szintû kariknak indítani kalandot valami "Ynev lebombázása" címen? :3
Madlaine~Mezkia Geinder~

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Akroo » 2006.06.12. 10:06

20. szintû kariknak kaland az engem is érdekelne de kétlem hogy van km aki ezt beválalná. :cry:
Akroo

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shivan » 2006.06.12. 16:28

Tudjátok nagyon vállalkozó szellemû vagyok. Ha ez a kaland jól sikerül, akkor rendezhetünk egy történelmi csatát a 164. kor végén. :twisted: De egyenlõre ez menjen le.
Shivan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Madlaine~Mezkia Geinder~ » 2006.06.12. 17:29

omfg!!! :shock: Ha ezt megteszed imába foglalom a neved és a sírkövemre is felvésétem!! :D
Madlaine~Mezkia Geinder~

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Akroo » 2006.06.12. 18:58

Ilyen kalandba résztvenni kész élmény lehet úgyhogy egy helyre mindenképp igényt tartok csak a mostanit kezgyük már el ez okból felszólítom játékos társaimat hogy csipkedjék magukat!! :lol:
Akroo

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Levyathan » 2006.06.13. 9:33

Írnám én a karimat, csak beszart otthon a gép.
Úgyhogy majd csak jövõhéten tudnám elküldeni....

De dolgozom rajta, vagyis már ki van dolgozva, csak nem tudtam még begépelni, elküldeni.
Levyathan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.06.18. 12:36

Helló mindenkinek!

Ha indít valaki kalandot mostanában abba belépnék!Mondjuk jövõhéten még éretségizek,de aztán ráérek, tehát ha valaki indít akkor légyszi szóljon!Thx!
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorden Harunn » 2006.06.19. 18:55

Én már végeztem az érettségivel :D
És én is szívesen csatlakoznék egy kalandhoz :D
Gorden Harunn

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.06.20. 4:57

Gorden, akkor már ketten vagyunk! :)
Mi lenne ha te csinánál egy kalandot én meg beszálnék és már csak játékosokat kellene keresned? :D :P :wink:
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Akroo » 2006.06.20. 6:36

Én jelent keznék jk nak. :D
Akroo

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorden Harunn » 2006.06.20. 18:14

Mivel még életemben soha nem is játszottam, így érdekes lenne KM-nek lenni :D
inkább ezt kihagynám
Gorden Harunn

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.06.20. 19:13

Ja akkor ok! :D
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.06.21. 5:06

Nekem már tárgytalan a kalandba való jelntkezés szerencsére! :) :wink:
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
162 hozzászólás • Oldal: 5 / 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11

Vissza: Archívált Fórumok