• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 65 / 72 • 1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 72

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.06.04. 12:37

(Bedal Alen)

* Tisztelettudóan meghajol a flambris elõtt, majd a tisztelet formulájával bicent egyet...*
- Nagytiszteletû flambris...* egy fokkal merészebb hangon szólal meg, mint kelene... elvégre Bedal is lehetne flambris, ha Ordanban maradt volna...* Szeretnénk mihamarabb utunkra menni... nem szeretnénk a pihenõházat leterhelni társaságunkkal, és a küldetésünk is utunkra szólít... Ordan válaszolt már a költségeinket illetõen? Avagy még nem konzultált a nagytiszteletû a tanácsal?
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kraal Mornan » 2006.06.05. 6:29

*Kraal szótlanul követi társait, hisz nem érzi úgy, érdemlegesen kifejtehtné véleményét.*

//Bocsi, a rövid hszért, tényleg nem igazán tok mit hozzászóléni, de azért itt vagyok :)//
Kraal Mornan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.06.05. 22:20

KM esemény
Helyszín: Erion, Sogronita szentély
Idõpont: Õsszel, este
Résztvevõk: Mindenki

Bedal:
Az atya igen csak furcsán néz feléd.
-Azt hiszem megbeszéltük,hogy délben beszélek a tanáccsal...Várjon addig türelemmel...

Nos ha délig vki szeretne tenni vmit,akkor azt megtette józan határok közt.Egyébként meg lassan dél lesz és a katonák egymást váltva étkezõben elfogyasztják az ételt,amit nektek természetesen nem kinálnak fel.Finom sült hús illata üti meg az orrotokat és egy kis savanyússág van mellette.Elsõ ránézésre igen izletesnek tünik.Kint a felhõk úgy néz ki,hogy kezdenek már felszakadozni és végre néhány nap óta az elsõ napsugarak megjelentek a város utcáin....

Carolina:
A beszélgetésetek és az alvás igen csak délig huzodik,de szerencsére egyelõre senki sem zargatott titeket igy arra következtettek,hogy a többiek még nem idultak el.Syil egy finom csókkal ébreszt és elnyújtozkodik melletted.
-Gyere lassan fel kellene kelnünk.Még az indulás elõtt nem ártana egy kis étel után nézni.Mit gondolsz? :P

Nem sokkal dél multával Bedalhoz egy õr kopog be és vele van Rhon atya is.
-Beszéltem az ordani tanáccsal és nagylelküsségnek hála 5a-t tudtak az útra bocsáltani,amik fedezik az uti költségeteket.Ennél többet egyelõre vmiért nem akartak vagy tudtak adni....A tüzkobra kisérje az utatokat.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.06.05. 23:41

(Bedal Alen)

* Amikor még reggel a flambris válaszol neki, flegmán meghajol, majd egy köszönömöt és egy Sogron áldját mormogva sebtében hátat fordít és elillan...*
<... Bah ez az idióta... nem képes pénzt adni a rend szent céljaként kitûzött feladatára? Mégis hogy merészeli... minek húzza halasztja? És mi az, hogy... hagyjuk, ezzel csak felidegesítem magam...>
* Mindennek örömére Bedal a szobába zárkózva elmélyülten imába kezd... a Tûzkobra bölcsességét kéri ki... miért van az, hogy mostanában mindenki keresztbe tesz? Ordan se képes komolyat lépni a támdók ellen, valami megnevezhetetlen és messzi küldetést jelöl ki megfelelõ segítõk nélkül, és ennek tetejébe még a flambris is képtelen segítséget nyújtani... Bedal remél, hogy õszinte imái meghallgatásra találnak, és Sogron áldásával indulhat útnak... délban, amikor az atyával találkozik tejesen elképed.*
<... 5 arany??? Ebbõl még az útra se futja, nemhogy a szállásra vagy az élelemre... el is kell jutni Toronig, dehát mégis hogy... mi az, hogy a tanács nem akart adni? Nem tud adni... olyan nem létezik. Ha egy fontos feladatról van szó, ilyen nem szerepel Ordan szótárában. Ha meg nem akarnak adni... hm.... ezen még meditálnom kell. Egy második... "csapás". Ó hatalmasságos Tûzkobra add, hogy legalább Toronig eljussunk...>
* A csodálkozás ki is ül arcára... azonban nem teszi szóvá, úgy érzi fölösleegs lenne. Egy Sogron áldása a flambrisra búcsúzás után szobájába visszatér, hogy összeszedje holmijait... amint készen van, a többiekhez siet le... villámgyorsan bekap pár falatot, majd a csapatot felkeresve indulásra sürgeti társait... irány Ifin!*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.06.06. 23:05

(Carolina con Ragucci)

*Túl jól érzi magát ebben a jó minõségû pihepuha ágyban. Esze ágában nincs kikelni.*
- Amíg nem szólnak, addig élvezzük a vendégszeretetüket, meg ezt a finom puha paplant. Meg persze egymást. Megfogja Syilt és visszahúzza a paplan alá. Összetekeredik vele és tovább durmol kedvesén, amíg nem szólnak be értük.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.06.08. 21:03

(Bedal Alen)

* Bedal miután bekap pár falatot, nyomban a társai szállását keresi fel. Benyit a közös lakosztályba, melyet a flambris jelölt ki számukra. Gyorsan szétnéz, felmérni hányan vannak benn. Elgondolkodva találgatja, vajon hol lehetnek a hiányzó csapattagok... *
- Nos emberek... azt hiszem ideje búcsút venni eme nagyszerû falaktól... remélem kényelmesen aludtatok, és kipihentétek magatokat. Indulnunk kellene... irány Ifin! Kérek némi száraz ételt... pénzünk nem sok, de elviekben elegendõ az útra. Sogron áldása kísérjen minket... a többiek hol vannak?
* Néz szét tárt kezekkel, és tekintetével a hiányzó tagokat keresi...*

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kraal Mornan » 2006.06.09. 7:04

*Az enoszukei elsõként pattan fel, frissen kipihenten. Ma nem kínozták a rémálmok, így felhõtlen jókedvvel fogadja a hírt, végre elindulnak. A többiek hollétére irányuló kérdésre azonban csak karjait tárja szét: ötlete sincs*
Kraal Mornan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fény » 2006.06.09. 8:41

(Sielle, a Villámkezû)

*Bedal belépésére nagy lelkesen feláll és kinyújtóztatja elgémberedett tagjait. Számára ez azt jelenti, hogy végre mehetnek és leléphetnek innen. Ami tulajdonképpen csak azt jelenti, hogy itt is és ott is át akarják már vágni a torkát, de ez most egy cseppet sem nyugtalanítja. Menni kelene már, hagy legyen túl rajta mihamarabb.*

<Most figyelj, kölyök, most jön Ynev legnagyobb átverése.. Szedd össze magad!>

Carolina másik szobát kapott, Syil meg na ná, hogy vele ment... Mindegy. Mikor indulunk végre?
Fény

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.06.09. 12:39

(Bedal Alen)

* Bedal széttárja karjait, és egy laza mozdulattal kifelé mutat...*
- Hölgyem... most azonnal. Amennyiben elkészült, és felkészült. Várjatok meg lenn. Én megyek, szólok a többieknek...
* Azzal elviharzik a szobából. A folyosón az elsõ õrt megkérdezi, hogy az idegen pogányok kisebb része hol kapott szobát... amint megtudja, Bedal arra elsiet, majd bekopog. Nem nyit ajtót... ha Syl és Carolina egy szobában vannak, illetlenség lenne, mert bármit meg lehet zavarni...*
- Khm... Bedal vagyok. Eljött az indulás ideje... gyertek le, azonnal útra kelünk. Fölösleges perceinket lazsálással vesztegetni...

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.06.09. 21:36

(Nichen de Azadyr)

*Mikor Bedal beviharzik, és röviden közli a tényeket, hümmög egyet, és komótosan nekilát a készülõdéshez. Osszepakolja a táskáját, felölti fegyvereit, majd Bedalhoz fordul:

-Nem valami megnyugtató a hangod, barátom. Mi bánt, mi az, ami nem stimmel a feladattal kapcsolatban? Syilék -gondolom leglaábbis, õket keresed- nem tudom, hol vannak. Azt hiszem, kaptak valahol egy külön szobát...

*Bedal kiviharzik...

<Még szerencse, hogy válaszolt...ha így haladok, mindenre meg fogom tudni a választ akár 2 éven belül...ó, kegyes istenek...>

*Majd lassan elindul kifelé, hogy a többiek kövessék példáját, és siettesse az indulást. Klép az épületbõl az ébredezõ utcára, majd a kapu mellett a falnak támaszkodik, és várja, hogy a csapat többi tagaja is kijöjjön.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fény » 2006.06.09. 22:53

(Sielle, a Villámkezû)

*Bedal mondatára kissé elfelhõsödik a tekintete és eléggé morcosan néz a férfira.*

- Hölgy a jó édes...

*Morogja rosszkedvûen az orra alatt és nekiáll elrángatni a zsákját a lépcsõig, onnan lefelé vinni már sokkal könnyebb. Kissé szerencsétlenkedve imbolyogva lépked a zsákal a vállán, de végül csak lejut a lépcsõn.*
Fény

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.06.10. 12:22

(Carolina con Ragucci)

*Nagyon jól érzi magát. Élvezi a lustálkodást. Bedal hangja kicsit lelombozza, de kikászálódik az ágyból és felöltözik. Amint Syil is kész, lemennek a többiekhez és látható álmossággal a tekintetükben várják az indulás pillanatát.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.06.10. 12:42

(Bedal Alen)

* Amint valami bíztató válasz érkezik az ajtó mögül, hogy az úr illetve a hölgy lefárad (-.- :lol: ) Bedal nyomban a szobájába siet. Végignézi, hogy nem hagyott-e ott valamit, majd a többiekhez siet le. Amint látja, hogy mindenki megérkezett, válltáskáját fekete köpenye vállára feldobva kifelé indul.*
- A Kapuk Terére kell most mennünk. Ha minden jól megy, ma estére Ifineben leszünk... ha ott is minden rendben van, akár Toronba is eljuthatunk még ma...
* Azzal a társaság élén megindul kifelé. A kerteken keresztül az imaházba veszi az irányt, majd azonnal a szentélyen átvágva Erion utcáira veeti a társaságot. Az útba kerülõ papoknak, lángõröknek a tisztelet és az összetartozás formuláival köszönetet mond... az utcára lépve ismét a társasághoz fordul.*
- Jó lenne... együtt mozognunk. Ha megint az történik a Téren, mint ami a múltkor... inkább ne adjunk alkalmat, ez a legbiztonságosabb.
* Azzal az utcák labirintusában tovább navigálja a társaságot. Egy sarok jobbra.. majd balra.. végig az úton... egy kanyar balra, és megint... és a társaság elé tárul a Kapuk tere... Bedal igyekszik az Ifini Kapu közelébe kerülni. Szemeivel az õröket keresi... int, hogy a többiek is kövessék....*

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kraal Mornan » 2006.06.14. 6:52

*Kraal a szólításra gyors mozdulatokkal megszorítja vállán a páncél szíjait, és meglazítja kardját a hüvelyben, aztán felzárkózik Bedal mellé.*

- Ha történ bármi, rám számíthass!
Kraal Mornan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.06.14. 14:57

(Bedal Alen)

* Bedal arcán enyhe mosoly ül ki az északi szavain...*
- Ennek felettébb örülök... egy kevés... gondunk is akadt. Ordan kasszái hm.... * Itt elhúzza a száját némi keserûséggel...* némileg kimerültek az utóbbi idõben, így igencsak szûkösen fogják tudni fedezni az utiköltségeinket... hm...
* Innentõl egy kissé allgataggá lesz az úton a kapuk teréig... ám rövid idõ múlva Nichen mellé zárkózik fel, majd halkan jegyzi meg... ezalatt vélhetõleg a többiek is társalogni fognak egymással, így Bedal az utca, és a társaság alapzaját használja fel arra, hogy ne hallgassanak be a a Nichennel folytatott beszélgetésükbe...*
- Még kérdeztél valamit fenn a szobában... hogy milyen gondok terhelnek-e, vagy nem terhelnek... már említetem, hogy szûkösek a pénzforrásaink. És akkor még csak kicsit mondtam... jó ha futni fogja arra, hogy ifinbe érjünk. Felkereshetem Ifinbe az ordani kompániát, azonban aligha kapunk ott elegendõ összeget a további útra... vagy munka vagy valami más... bevételorráshoz kell jutnunk. Számítok a segítségedre...

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 65 / 72 • 1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...