• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Új kaland... [Archívált]

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
162 hozzászólás • Oldal: 4 / 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11

HozzászólásSzerző: elfmage » 2006.04.29. 15:41

Eddig 2 ember jelentkezett, velük a koncepciók már egyeztetésre kerültek.

1tsz 0tp-s karakterekkel kezd mindenki, próbálunk egy életutat felépíteni ha sikerül :)

Quiron tenger partjáról indul majd a történet, déli fajok/népek így nem annyira játszanak.

Egyenlõre még bõséggel van hely, aki akar játszani az megtalál az elõzõ hsz-ben írt helyeken.
elfmage

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: elfmage » 2006.05.08. 6:28

magánéleti idõhiány miatt egyenlõre a mese felfüggesztve.

mindenkitõl elnézést kérek :(
elfmage

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.05.09. 19:20

Lithas Kalandozók!

Üdvözletem mindenkinek. Szólok, hogy a nemsokára esedékes vizsgaidõszak miatt az Új-Pyarroni kaland csak majd vizsgaidõszak után várható, hogy ismét elindul. Addig mindenkinek a megértõ türelmét várom. Elõre is mondom, hogy ettõl függetlenül abban a két kalandban, amiben játszom, abban továbbra is részt veszek, hogy ne hátráltassam a többieket, de most a saját kalandom újraindításhoz nem lesz idõm, (már sincs) mert gyakorlatilag szinte az egész szereplõgárdám lecserélõdött, és máris el vagyok havazva itthon a tételeimmel, nem tidok mellette hosszú bevezetõreageket gyártani, és hosszan figyelemmel követni a cselekedeteiteket. Amiben játszom, csak azért folytatom, mert ahhoz elég napi 1-2 felnézés és néhány soros reagálások írása is, ami még nekem belefér, csak hogy a többiek ne álljanak miattam.
Azt is csak azért írom ide le, nehogy a szememre vessék, hogy nem vezetem a kalandot, miközben meg vígan játszom máséban.
Mégegyszer a megértést köszönöm, mindenkinek további kellenes szórakozást, addig is, amíg nem kezdem újra a kalanot.
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.05.22. 15:42

Nos az induló kalandomba jelentkezett JK-knak figyelem!
Lehet elkezdeni gondolkodni a karekterkoncepción... az Északi Hármak terülteén fog játszani a kaland, így ha valaki ragaszkodna egy esetleges amund, ork vagy hasonlóan abszurd / a területhez képest abszurd :D / koncepcióhoz, ara kérem tegyen le róla... Szóval az Északi Hármak, ott fog játszódni a kaland, elõreláthatólag jövõhéten fogom beindítani, hétfõ-kedd-szernai napok valamelyikén. Msn-n lehet konzultálni, vagy aki nem tud, az küldjön privit és válaszolok a kérdésekre. FONTOS: aki nem ad jelt magáról a hétvégéig, az már nem jön a kalandba, tekintve hogy az 5 nap múlva lesz, szal ha odáig nem ad valaki hírt magáról, nagyvalszeg a kalandban sem fog így.... de azt hiszem az álláspontom érthetõ :wink:
Thx minenkinek, jó munkát! :P
//.. karekterek legyenek 4.tszesek. Ne legyenek táposak, így 126 pontot lehet szétosztani a képességek közt, de jó az is ha kidobjátok! //
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shivan » 2006.05.29. 18:16

Üdv mindenkinek!

Úgy döntöttem indítanék egy kalandot. Elõször az Új Tekercsek szerint hirdetem meg, mert én azt szoktam meg, de ha nem jelentkezik senki akkor tökéletes az Elsõ Törvénykönyves is. Tulajdonképpen bármilyen karakter jöhet, de ha harcmûvész, vagy fejvadász nagyon átnézem. Ha bárki jelentkezni szeretne elérhet a mailto:lantitis@hotmail.com az msn címem.
Shivan

Vissza a tetejére

Új játékra

HozzászólásSzerző: Tan » 2006.05.29. 20:17

Hali! Engem érdekelne a játék de kellene segítség mert 1000 éve játszottam és azt is az ET szerint az UT-t nem is ismerem (sajnos).Ha vki tud help én mennék egy tolvajjal. Elõre is thx
Tan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Levyathan » 2006.05.30. 10:13

Én is szívesen beszállnék, bár én csak az Elsõ Törvénykönyvet ismerem...
Egy Tûzvarázslóval, vagy egy kardmûvésszel jönnék, ha lehet.
Üdvözlettel:

Levyathan
Levyathan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shivan » 2006.05.30. 20:20

Újrahirdetem a kalandot. Csak a képzettségeket vesszük át az Új Tekercsekbõl, ami annyival más, hogy nem 2, hanem 5 képzettségszint van, és sokkal több féle skill. Ha valaki nem ismeri az UT-t, nembaj, mert csak a képzettségeket nem kell megcsinálnia karakteralkotásnál, és akkor közösen megcsinálom vele. 3-5 Jk 3. szinttõl, jobb szeretném ha jó lenne, de ha gonosz nem baj.
Shivan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Akroo » 2006.06.01. 16:21

Én is jelent keznék. Már felvettelek msn-re.Mikor vagy fenn általában?
Akroo

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shivan » 2006.06.01. 17:52

Most éppen le vagyok tiltva, de írd meg privátban, és akkor jó úgy.
Shivan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Akroo » 2006.06.02. 6:34

Küldtem. Remélem el ér hozzád mert nálam nem rakta be az elküldött fiókba.
:)
Akroo

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shivan » 2006.06.04. 0:07

Nem még mindíg nem jött át. Küld el mégegyszer, akár x6-x7 is.
Shivan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Akroo » 2006.06.04. 7:13

Na elküldtem újra most betette a küldendõ fiókba remélem sikerül.De ha megkapod kérlek jelezz vissza.Kössz
Akroo

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Akroo » 2006.06.06. 13:30

Megkaptam és írtam vissza.
Akroo

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Levyathan » 2006.06.06. 19:49

Lassan én is küldöm, bocsi, csak mostanában túlságosan el vagyok havazva. :oops:
De aztán majd gyakrabban ráérek, de max kétnaponta tudok majd reagálni a hozzászólásokra.

AMúgy hol is fog játszódni a kaland? :lol:

Üdv!
Levyathan

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
162 hozzászólás • Oldal: 4 / 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11

Vissza: Archívált Fórumok