• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 25 / 338 • 1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 338

HozzászólásSzerző: Madlaine~Mezkia Geinder~ » 2006.05.30. 16:52

Hali!

Én rég jártam erre, de elvileg játékos vagyok vagy voltam. Kaptam egy emailt, hogy aktív játékosokat kerestek. Én boldogan játszanék végre. Tényleg! Jó leszek! Eddig 2 kalandom halt bele az inaktivitásba ezen a fórumon, ezért nem is reagáltam sehova. Valamelyik km nem akar befogadni egy árva karaktert? Szobatiszta vagyok és aránylag aktív, lelkes és nagyon nagyon aranyos. Tényleg!
Na? Valaki?
Madlaine~Mezkia Geinder~

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.05.30. 17:04

Madlaine írta:Hali!

Én rég jártam erre, de elvileg játékos vagyok vagy voltam. Kaptam egy emailt, hogy aktív játékosokat kerestek. Én boldogan játszanék végre. Tényleg! Jó leszek! Eddig 2 kalandom halt bele az inaktivitásba ezen a fórumon, ezért nem is reagáltam sehova. Valamelyik km nem akar befogadni egy árva karaktert? Szobatiszta vagyok és aránylag aktív, lelkes és nagyon nagyon aranyos. Tényleg!
Na? Valaki?

Nálam nyertél.... mivel az egyik behalt kaland az enyém volt szeretnék törleszteni, van nálam egy üresedés, karlap, elõsztori és jöhetsz is ;)
(asszem 4. szint ^^")
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Madlaine~Mezkia Geinder~ » 2006.05.30. 17:14

YAY! ^^ Oké! De.. ha ez is megáll gondolom tudod, hogy nem hagylak életben? ^^ Megtalállak, szögekkel ellátott vaskereket szerelek fel a biciklimre és addig fogok rajtad oda-vissza kerekezni, ameddig a közértes be nem rak a hûtõbe a sajtok közé.^^
Madlaine~Mezkia Geinder~

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.06.05. 22:45

Mivel egyik jkm nem nagyon akarozik jelentkezni(Joe Lyon) igy ha nagyon nagy igény lenne vkinek egy kalandra,akkor most meghirdetek egy helyet...Majd megoldjuk vhogy ha visszatér közénk Joe :P

Mellesleg:
aktivitás nem árt
vmilyen netes kommunikációs eszköz(vmilyen chates verzió mnt az msn pl)

asszem több megkötésem nincs :P
mellesleg legtöbb karit engedélyezem ugy hogy lehet kiegbõl is válogatni,max legfeljebb letapoljuk vhogy vagy kicsit átalakitjuk...950 tp rõl indul a játékos...

ja igen és a vihar elõtti kalandról lenne szó észak Ynev alatt ha vki kiváncsi lenne az eddigi játék termésére...
Az elsõ elõstoryval és karlappal jelentkezõ jk lesz a nyerõ a pozicióra ;)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.06.05. 22:56

Szó ami szó, az én kalandjaimban is fe-felbukkan ez a mérhetetlen, iszonyatosan nagy punnyadás... szóval gondoltam teszek ez ellen valamit. Az ifines kalandomban Joe helyére szeretnék új játékost... õh... sajnos a bemeséléssel még várni kellene, mert egy olyan helyen vannak a játékosok ahol ez nehézkes lenne, szóval... de mindenesetre aki igényelné, jöhetne a kalandban. Egyetlen feltétel: AKTÍv legyen az illetõ! Tudjon naponta írni, és ezért legyen msn-je, skype-ja vagy hasonlója, hogy tudjak vele egyeztetni, kommunikálni. De az aktívság nagyon fontos lenne...
Másik: Manifesztációs háború története kalandomba szintén JK-k kellenének. Joe lyon és Hakkea Ello helyére két-két tag. Amint viszontlátjuk õket ismét besatlakoznak a játékba, csakhát sajnos elfogynak a JK-im! Nem szokványos kaland, így ehhez mérten kérek ide karaktereket válogatni... fontos lenne ennél a kalandnál végigolvasni az eddigi termést, mert eléggé fontos lenne... segítene akarakteralkotásban is, hogy miért mondtam hogy "nem szokványos". Na szóval 3 új helyet hírdetek meg. Aki kapja, marja! Ja igen... a manifesztációs háborús kalandomba is aktív játékost várok, így aki nem kerül gépközelbe olyan sûrûn...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Athmor » 2006.06.06. 21:28

Tysson-lar!

Ha beválalsz egy embert, ki oly rég járt már eme földön, hogy emlékei legmélyebb bugyraiból kell elõhalásznia a tudást akkor vedd ezt jelentkezésnek.
Lehetõség szerint BM-mel mennék, avagy volt anno egy DArton-papom, de természetesen bármíly megoldás érdekel.
Athmor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.06.06. 21:49

Nos, amennyiben tudod vállalni az aktív részvételt a kalandjaim bármelyikében, tárt karokkal várlak :) Szerintem ifinbe kellene jönnöd... a karaktereket megebszéljük majd. Vegyél fel msn-re és letárgyaljuk.
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mordel » 2006.06.12. 15:52

Hali Tysson-lar!

Én szivesen részt vennék a Manifesztációs háborús kalandodban. Ha érdekel MSN-en meg tudjuk beszélni a dolgokat, elég gyakran vagyok elérhetõ :)

Üdv:
Mordel
Mordel

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shivan » 2006.06.16. 21:14

Na majd írjátok meg, ide, hogy ki küldte már el a karakterét kérlek, mert itt átlátom.
Shivan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2006.06.16. 21:52

Shivan írta:Na majd írjátok meg, ide, hogy ki küldte már el a karakterét kérlek, mert itt átlátom.

Jelen!
A kiegészítéseket mail-ben szintén elküldtem.
üdv: G!
Garcia da'Ramol

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shivan » 2006.06.20. 7:36

Hiányzik még egy elõtörténet, és Tan karlapja szerintem még nincs meg.
Shivan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.06.27. 12:13

Mivel a jkim kezedenek elfogyatkozni,igy ha van jelentkező egy kalandra,akkor jelenkezzen nálam :P

Mellesleg:
aktivitás nem árt
vmilyen netes kommunikációs eszköz(vmilyen chates verzió mnt az msn pl)

asszem több megkötésem nincs
mellesleg legtöbb karit engedélyezem ugy hogy lehet kiegbõl is válogatni,max legfeljebb letapoljuk vhogy vagy kicsit átalakitjuk...950 tp rõl indul a játékos...

ja igen és a vihar elõtti kalandról lenne szó észak Ynev alatt ha vki kiváncsi lenne az eddigi játék termésére...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorden Harunn » 2006.06.27. 23:06

Engem valszeg érdekelne csak eddig úgy áll a dolog hogy lúly10-26 ig nem lesz gép a közelemben :(
Gorden Harunn

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.06.28. 9:29

gondold meg és ha kedved keress fel,mert a csevegőben már irtam,hogy én sokkal többet nem leszek a nyáron és ezuttal is sry...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shivan » 2006.06.28. 10:07

Gondba vagyok. Egy ideje nincs netem, és nemtom mikor lesz. Minenkit értesítek, ha indul a kaland.
Shivan

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 25 / 338 • 1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 338

Vissza: Csevegõ