• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Újoncoknak

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 37 / 95 • 1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 95

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.05.17. 15:41

Hm, most látom, hogy fórumozóként vagyok feltüntetve, pedig a regisztrációkor jeleztem, hogy játékosként szeretnék jelen lenni. Utólag nem láttam a profilon, hogy lehetne ezt korrigálni. Segítene nekem valaki? (a technika ördöge engem mindig megtalál, argh)

Köszönöm!

Szitakötõ
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.05.17. 16:23

Amint tudok valami konkrétumot mondani, amint megírom a modulom, már írok is ide. Olyan 4-5 JK-t céloznék meg... eddig úgy tûnik van 4. Ha esetleg szeretne még valaki, akkor keressen fel msn-n...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.05.17. 18:13

Szitakötõ: ezt az adminok valamelyikével, Con Larrodannal vagy Sionnal tárgyald le, ez az õ reszortjuk, nme is fogod tudni a profilodban beállítani. Szal kérd meg valamelyiküket, biztos örömmel elfogadja a kérvényezésedet a Játékos Karakterek közé :wink:

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.05.17. 20:32

A kalandba elkeltek a helyek! :)
5 JK-t vállaltam be. Õk a következõk:
- Yvette
- Ralog Gebbro
- Szitakötõ
- Garcia da'Ramol
- Anathor
Sajnos több emberkét nem tudnék bevllalni... ezen kívül szeretném ide beírni, hogy a Manifesztációs háború története c. kalandba Eldwyr mint JK bekerül Hakkea Ello helyére... róla 1,5 hónapja, vagy talán már 2 hónapja nem hallottunk semmit... Tehát: a május vége- junius eleje környékén induló kalandomban a helyek elfogytak, a JK-imnak az infókat majd még... öhm... kb 2-3 hét múlva. Addigis modulírás, meg suli túlélése :D Addigis mindenki türelmét köszönöm!
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

Kezdõ vaok

HozzászólásSzerző: Akroo » 2006.05.20. 13:23

Hello mindenkinek.
Holleht jk- vá válni? És szükséges a karakter lap? Dobálunk kockával azt ki ellenõrzi? D20 huszas a rendszer vagy k100-as mint a régi már ha van kocka Karaktert magam alkotok és közlöm veletek hogy milyen? Már ha érdekel valakit. Ja meg ha jk-vá válnék akkor minden kaland érdekelne. Szo szóljatok ha van hely!!
Köfi a segítséget elõre is.
(Helyes írás fontos? :oops: )
Akroo

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.05.20. 13:35

Akroo: a helyesrás annyira nem fontos, csak rigolyásak vagyunk rá. Ami azt illeti, em árt, ha érthetõ a szöveg, a gépelési hibák annyira nem zavaróak, mert az mindenkivel elõfordul. A helyesírási hibák addig nem zavarnak, amíg egy szó külön vagy egybe van, ilyesmi. (legalábbis szerintem nem :oops: ...ha valaki szerint mégis, sry, hogy leírtam, javítson ki)

A karakterek kidolgozásáról annyit, hogy a Szabályzatban tudsz olvasni az online-rendszerrõ, bocsi, de lusta vok ide begépelni. A karaktered kidobását senki sem ellenõrzi, csak saját lelkiismereted. Legfeljebb a KM-mel való egyeztetéskor a KM megkér, hogy "ugyna ezt meg ezt a képessséget csökkencsd má pls!" (direkt írtam így :wink: ). A JKvá avatás pedig az adminok feladata, náluk járj közben az ügy érdekében.

Egyébként üdvözlet neked

Meridian
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Akroo » 2006.05.20. 13:41

Köfi.
Most kérelmeztem. Remélem kalandozhatunk majd együtt.
Akroo

Vissza a tetejére

Létezem:D

HozzászólásSzerző: Deval Bereth » 2006.05.24. 14:10

Sziasztok! Én újonc vok elégé. Most léptem be egy kalandba Tysson barátom a KM. (mindent megbeszéltem már vele) :D
Deval Bereth

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.05.24. 15:01

Jól van tehát: jött pm, hogy szeretnének még jönnni a kalandba, de már le van zárva. A tagokat itt sorolom fel, akik benne vannak:
- Anathor
- Szitakötõ és drága párja
- Yvett és kedves férje
- Garcia da'Ramol
- Deval Bereth
Húh... leszünk egy kevesen, remélem mindenki élvezni fogja. Aki nem konzultált volna még velem, vagy nem küldte volna elõtörijét/karilapját, az még a hétvégéig jó lenne megtenni, mert szeretném a kiforrt modult letenni az asztalra, hogy jövõhét hétfõn tudjak kezdeni. A kaland Észak-Yneven lesz, Haonwellben. Elõre is thx mindent, várom a karikat! :)

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.05.24. 16:12

Nem akarok beleszólni, de nézegettem itt a rangomat. Kezdõk! Ha kalandban szeretnéetk játszani, kérvényezzétek a felvételeteket a JKk közé az adminoktól. :wink:

Meridian
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tan » 2006.05.25. 17:08

Helló!

Hát én mint "újonc" szólok itten most! Szal én már régebben játszottam M-A.G.U.S.-t és hát szinte fanatikus voltam, bár csekélyke kis tudással. Tehát én szeretnék aktívan részt venn itt a játékokban, csak kéne egy kis segítség a karakteralkotásban meg stb. A gáz csak az hogy nincs semmilyen könyvem (anyagi lehetõségek szabnak korlátot a dolognak). Szóval vmilyen megoldással szolgáló segítõkész ember, ork vagy akár sötét eft segítségét szívesen venném. A karakter alapjai már megvannak (az anno volt karakterem kb.), szóval egy fiatal tolvaj, aki csendesen és óvatosan, néha kissé paranoiásan viselkedik. Ugyanakkor megvannak a nagyratörõ álmai és hát fel is szokott sülni rendesen. :( De hát ilyen a karakterem (vagy én?)... Szóval köszönök minden felém irányuló segítséget elõre is mindenkinek. Hát kb ennyi
Tan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: khor » 2006.05.26. 19:10

Helló!

Újonc vagyok és szeretnék jelenkezni valamelyik még kiadó kalandra
Ha van ilyen akkor értesítsetek légyszi
khor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Daren Nogren » 2006.05.27. 19:15

Hali

Szeretnék végre valami kalandba résztvenni ha tud valaki egyben helyet az szóljon.
Daren Nogren

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Salaquas » 2006.06.01. 16:57

Helló! Egy új kalandhoz szeretnék csatlakozni. Ha van hely, értesítsetek. Elõre is köszönöm!
Salaquas

Vissza a tetejére

Önismertetö

HozzászólásSzerző: Athmor » 2006.06.05. 21:25

Ezer éve jártam már Ynev földjén, (5-6 éve)
Rátaláltam eme oldalra, és újfent felizzott régi tetoválásom feledésbe merült körvonala.
A M.A.G.U.S. ezen fajtáját is kipróbálnám, mert eddig "csak" az asztali verzióhoz volt szerencsém.
Jelenleg még ismerkedem az oldallal, s nemsoká megszületek...
Athmor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 37 / 95 • 1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 95

Vissza: Csevegõ