• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 128 / 300 • 1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 300

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.05.19. 20:19

Az tiszta, hogy nem mindegy hogy ki használhatja... de mi értelme van annak, hogy valaki megveszi a jogot mondjuk táblás játékok kiadására ( lásd Beholder- Shuluri viadalok), de közben nem használhatja a Toron vagy az Ynev szót? :? Közben pedig használja egybként... mondjuk ebben az esetben a logók használata az õ... khm megvett részük M*-bõl... de hoogy úgy mondjam: hogyan lehet az, hogy egy tortét száz cikkre vágtak, és mindenkinek jutott egy kis darab, és közben mindenki a saját cikkje által felruházottnak érui magát az egész torta megevésére. Egyszóval: hiába van meg nekem a logóm, attól még miért adhatnék ki olyan játékot, amiben mondjuk a KÉ, TÉ, VÉ kifejezés szerepel, központi szerepet kap? Nyah erre a részére vagyok kíváncsi, mert nem értem ilyen téren a dolgokat... a Beholder esetében csak a logó meg a táblás forgalmi dolog van meg, de Sulur szó benne van a címben is... lehet mondjuk hogy beperelték már érte :oops: :D
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.05.19. 21:25

Egyrészt itt nem a Beholderrõl van szó hanem a Gameskút-ról és az Ynev posztertérkép kapcsán a Szürkecsukjás testvériségrõl, másrészt az egész ügy már olyan dúrva, hogy egy mexikói szappanopera elbújhat mellette... Én az elején figyelemmel kísértem, de aztán már elegem lett belõle, szóval ha lessz könyv a piacon akkor tapsolok, de túl nagy elvárásaim nincsenek... Mikor az Inomi átvette a stafétát, akkor már állt a dolog egy ideje, szóval én ezúton is köszönöm Miklósnak (Mr. X) azt a néhány könyvet amit kiadtak és remélem hogy sikerült minél kevesebb veszteséggel kilábalnia a dologból, de hogy a perekben kinek, milyen nézõpontból és miért van igaza, arról fogalmam sincs (mint ahogyan senkinek sem aki nem érintett), de gyanítom hogy a maga módján mindenkinek igaza van, szóval a bíróság majd eldönti EGYSZER hogy kié lessz a végsõ requiem. Addig pedig marad ez a logó ami nem a legszerencsésebb, de legalább van, szóval...

Egyébként ez a cikk legalább 2-3 hónapos, szóval ha lessz vmi belõle azt lassan látni fogjuk...

Sion
Mubayashi Yokomoto - A Kigasi gyermeke

Kép
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.19. 21:40

na azrét sztem iyle nesetekben a 2-3 hónao nem sok idõ :P

tysson:
Tudtommal az a gond,ahogy anno két különbõzõ félnek el lett adva a magus.Egyfelül a logó része másrészrõl meg asszem a kiadói rész,de ebben nem vok biztos.És most azon megy a vita,hogy vajon ki akarja és adhatja ki a magust...Persze a háttérben vannak olyan nézetek is,hogy csak azért megy ez az egész pereskedés,mert a deltavision(gameskút tudtommal velük eléggé szoros kapcsolatban van) meg akarja szüntetni a magust,hogy az õ dolgati vegyék a népek...
Az egész csak üzlet...Mibõl lehet minél több pénzt csinálni..ennyi a lényeg a dolognak...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.05.20. 13:29

Nem tudj avalaki, mi van Joe Lyonnal?
Elvileg már mindenütt visszavonták az árvízvédelmi készültséget, szóval ez a munka valszeg véget ért, árvíztõl a tTiszán és mellékflyóin nem kell számítani- jelentette be a tiszai árvízvédelmi izének a vezetõje, legalábbis én ezt hallottam. Szal ha valaki tud valami ifót, szerintem Ifin, Vihar, és még jópár kaland JKi jó néven vennék...

Tisztelettel:
Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Akroo » 2006.05.20. 13:48

Hi mindenkinek.
Van valkinél üres hely mert egy harcos jelentkezne.Írjatok ha akad köszi.
Akroo

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.05.20. 22:15

Télleg bocsesz a kis félrevezetésért Beholder helyett Gameskút-at akartam írni :oops: bocsesz... bár ez is a témabeli járatlanságomat jelzi, szal...
Egyébbként a két fél az kevés, mert itt sok-sok dologról van szó... az, hogy végülis durván szólva kilóra el lettek adva a jogdíjak egy dolog, a másik hogy most úgy néz ki központosítás kezdõdik-kezdõdött. Nem volt szívem az rpg.hu-ra írni ilyen témában, mert ott kb két havonta elõkerül ez a téma, és elég ingerültek az emberkék, ha megint le kell sakkozni :D // tapasztalatból mondom, egyszer volt szerencsém az egyik olyanban részt vennem :lol: // Thx a kis infómorzsákat Sion! :)
Nemtom, mi van Joeval... az, hogy nincs rendkívüli helyzet, még nem jelenti azt, hogy ne kellene a honvédségnek segédkeznie az eltakarításban, majd a rendezésben... de mindezek mellett lehetnek magánproblémák, vagy netproblémák is, ami miatt nem jön, de nem tudok semmirõl ilyen téren...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.05.20. 22:42

Akkora a punny, hogy úgy döntöttem ifinben nem várok tovább: a kalandot újra elindítom. Aki nem tudja folytatni hétfõtõl, mert nincs itt, az lemarad az actionrõl. Holnap írok oda, utána folyamatosan fog futni.Nagyon sajnálom Joe, de télleg nem tudok többet várni... szintúgy aki nem hajlandó írni :wink: Thx a megértést! :)

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.05.21. 12:17

Sry, de sem nekem sem Connak egész 7végén nem volt netünk a bánatsetudjamiért... Most sem tudom meddig lessz, szal mostanában ne nagyon számoljatök ránk (Con lehet lessz a koliból) :( ...

Sion
Mubayashi Yokomoto - A Kigasi gyermeke

Kép
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.05.21. 12:42

Hát jó. Végre nem lesz punny...de remélem, azért Joe hamarosan megjön...kicsit esélytelenebbek vaygunk nélküle... :lol:

Meridian
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.05.23. 23:23

:cry: :cry: :cry:

Elég nagy a punnyadás mindenütt!!!
Mi van veletek emberek????
Elment a kedv az online játéktól?
Vagy csak inkább a szabadban vagytok, mintsem a gépet püfölitek?

Türelmetlen vagyok már nagyon.....de remélem törés-zúzás nélkül kibírom míg újra fellendülnek a dolgok :roll: :shock:

Kérlek-kérlek benneteket, hogy írjatok! (Fõleg azoknak szól, akik naponta - éjszakánként - fenn vannak msn-en, de reagolni nem reagolnak :evil:)

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Skuld » 2006.05.24. 6:04

Én reagolnék, csak nincs mire :lol:
Viccet félretéve: érettségi és vizsgaidõszak... Ha meg egyik sem érinti az embert, akkor is beüthet a katasztrófa - Darton õrizz 8) -, hisz emberekbõl vagyunk. Türelem kedves hölgyem, türelem.... A hosszú élet úgyis ritka xDDDD
Skuld

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.05.24. 8:10

hosszú élet?Én úgy gondolom,hogy inkább éljünk úgy,hogy amit megélünk az mind jó legyen nekük...hisz minek a hosszú élet ha pl 90 évesen tolószékben szenvedünk vhol egy elhagyatot házban-jó esetben-? :shock:

Mellesleg ma megyek haza és szmbatig nem naon lesz biztositva a net elérésem asszem,de ez még változhat :lol:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.05.24. 14:16

Srácok, örömmel bejelentem, 15 óra után valamivel volt szerencsém beszélni Hakea Ello barátunkkal. Azt mondta, még nincs nete, és sajnos nem látja még maga elõtt azt a pillanatot, amikor visszacsöppen ebbe a világba, hisz nincs nagyon közel...de reménykedik, hogy nem hajítja ki mindenki a kalandjából, legfejjebb ideiglenesen. Nagyon sajnálja, de ez a helyzet.

Meridian / Hakea :wink:
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.05.24. 23:36

Skuld írta:Én reagolnék, csak nincs mire :lol:
Viccet félretéve: érettségi és vizsgaidõszak... Ha meg egyik sem érinti az embert, akkor is beüthet a katasztrófa - Darton õrizz 8) -, hisz emberekbõl vagyunk. Türelem kedves hölgyem, türelem.... A hosszú élet úgyis ritka xDDDD

Türelem..... mondják ezt egy ízig-vérig kosnak... :D
Természetesen megértem a vizsgázókat és az egyéb problémával küszködõket....hisz úgy szokták mondani: ember tervez isten végez...
és még nekem is közbejöhet valami, ami másoknak szúr majd szemet (na jó remélem nem lesz ilyen...)

Csakhát az szúrt szemet, hogy néha látom az emberkéket msn-en és reagolni meg nuku - bár annak is meglehet az oka :shock:

Na mindegy! vagyis nem mindegy!, de kibírom :wink: ugyanis muszály leszek... :D

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Akroo » 2006.05.25. 8:50

Itt vagyok re. Végre a jk osztályban szóval bármilyen kaland jöhet akármire vevõ vagyok csak szoljatok ha lessz! Pls valaki elõre mert itt álandóan teltek a kalandok. :(
Akroo

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 128 / 300 • 1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok